Benide aranıza alırmısınız ?97 kiloyum we 65 kilo olmak istiyorum bu sefer başarıcam bende
aşık olmuş olabilir miyim opuyorumnanaktan
süper yaaaa filmlerdeki gibi çok romantikkkk :asigim:
Ayyyy inşallllaaaaaahhh olur bence hemen gitme çok hevesli sanar ve kıymet vermez sana bayramdan sonra gidersin seni tekrar görünce sevinir opuyorumnanaktan tabi bu benim görüşüm.
Hayırlısı olur inşalllaaah çok sevindim.
süper yaaaa filmlerdeki gibi çok romantikkkk :asigim:
Ayyyy inşallllaaaaaahhh olur bence hemen gitme çok hevesli sanar ve kıymet vermez sana bayramdan sonra gidersin seni tekrar görünce sevinir opuyorumnanaktan tabi bu benim görüşüm.
Hayırlısı olur inşalllaaah çok sevindim.
bence de çok romantik ahh ahhhhh özendim valla :kedi:
bence de hemen gitme bu veteriner takımı fırlama olur biraz çünkü ağırdan sat kendini bayramdan snr git benim köpek yüzünden hiç veterinerden çıkamıyorum da ben artık tanıdım adamları...
bayramda da 2 gün iznim var.belki diyorum birini onunla geçiririm.sabredeyim azcık gerçi ya.hemen yumuşamayım.gerçi yumuşayacagım kadar yumuşadım o ayrı da
yok gitmiyorum.o bekleyecek beni şimdi pazartesi kesin.kardeşimle babamı görünce şok.ooohhh.sonra neden gelmedi diye düşünür.hoş vardiyalı çalışıyorum dedim ama.neden gelmedi diye düşünsün.kedimin sargıları açılacagı gün de gelecek mi gelmeyecek mi derken.ben giderim.numarayı vermeyi bu kez inşallah becerir.kaydirigubbakcemile3
aslında normalde onlar kayıt alırlar hastalarının adr tlf bilgilerini falan şansına bunlar almamış bilmiyorumkismile neyse inş olur hadi zemuszemus
ben gidiom kızlar dlei gibi por yapıp nzayıflamalıyım.koray beni birdahaki gördüğünde az daha zayıflamış görsün.kaydirigubbakcemile3
aslında normalde onlar kayıt alırlar hastalarının adr tlf bilgilerini falan şansına bunlar almamış bilmiyorumkismile neyse inş olur hadi zemuszemus
Ender saraçın çayını bizimle paylaşmayacakmısın billurcummm alkisalkisalkis
ohhooooo ben dedim ki aldım tarifi ama size sölemem için bana ne teklif ediceksiniz? sesiniz çıkmadı ben de sölemedim naniknanik:roflol::roflol: rüsvet isterim sempatiksalakcinni
rüşvet mi :dilcikar:
hehehehee :roflol::roflol::roflol: neyse hadi bu seferlik bi kıyak yapiim size
1 Adet Beyaz Lahana
1 çay kaşığı kaya Tuzu
1 çay kaşığı Kimyon
1 Tatlı Kaşığı Zencefil
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Soğan
5 Adet Saplarıyla birlikte Maydanoz
eğer bulabilirseniz kereviz sapı da koyabilirsiniz
ve 2 lt su
hepsini birden doldurun tencereye zemuszemus lahana pişene kadar tutun sonra bunu blendırdan geçirin ve buyrun afiyet şeker bal olsun :roflol: yalnız bunu yaptıınızda başka hiç bişi yemiosunuz 1 gün boyunca, 2 saatte bi biraz biraz içebilirsiniz bundan sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?