Dün bunu anlatırken zerdeçalda demişti ama eyvahedigeldismilebugün demedimi ???
Olan olmuş arkadaşım. Bunun cezası bayram dönüşü iki kat spor ve iki kat diyettir. Aynı cezaya ben de katılıyorum seninle tek değilsin merak etme alsanaalsanasmile ahahaaaa bunu çok seviyorum ya çantaları süper vuruyolar Billurcum biz de böyle yapalım.hihoyyyt
Benide aranıza alırmısınız ?97 kiloyum we 65 kilo olmak istiyorum bu sefer başarıcam bende
hehehehee :roflol::roflol::roflol: neyse hadi bu seferlik bi kıyak yapiim size
1 Adet Beyaz Lahana
1 çay kaşığı kaya Tuzu
1 çay kaşığı Kimyon
1 Tatlı Kaşığı Zencefil
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Soğan
5 Adet Saplarıyla birlikte Maydanoz
eğer bulabilirseniz kereviz sapı da koyabilirsiniz
ve 2 lt su
hepsini birden doldurun tencereye zemuszemus lahana pişene kadar tutun sonra bunu blendırdan geçirin ve buyrun afiyet şeker bal olsun :roflol: yalnız bunu yaptıınızda başka hiç bişi yemiosunuz 1 gün boyunca, 2 saatte bi biraz biraz içebilirsiniz bundan sositososito
selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur yazamadim simdide hemen yazip cikicam oluyorum kac gundur yatak dosek yatiyorum cok hastalamisim bu defa cok kotu gripmi artik neyse agrimadik yerim yok kafamida tutamiyorum.
buarada hepinizi cok ozledim insallah allah sifami verirse iyilesip donerim araniza hepinizi opuyorum.aeo
ZERDEÇALI YAZMAYI UNUTMUŞM EKLEDİM ŞİMDİ...hehehehee :roflol::roflol::roflol: neyse hadi bu seferlik bi kıyak yapiim size
1 Adet Beyaz Lahana
1 çay kaşığı kaya Tuzu
1 çay kaşığı Kimyon
1 Tatlı Kaşığı Zencefil
Yarım tatlı kaşığı ZERDEÇAL
3-4 Diş Sarımsak
1 Adet Soğan
5 Adet Saplarıyla birlikte Maydanoz
eğer bulabilirseniz kereviz sapı da koyabilirsiniz
ve 2 lt su
hepsini birden doldurun tencereye zemuszemus lahana pişene kadar tutun sonra bunu blendırdan geçirin ve buyrun afiyet şeker bal olsun :roflol: yalnız bunu yaptıınızda başka hiç bişi yemiosunuz 1 gün boyunca, 2 saatte bi biraz biraz içebilirsiniz bundan sositososito
merhaba merhaba!!! acar acmaz senin yazini gördüm ,,ee neoluyor bunu yigince?
hııııııııı harika bişi oldu kızlar.
kime anlatacam bilemedim.içim içime sığmıyor.
pazartesi günü benim bir kedim var.miskin adı.miskin i kısırlaştırmak için veterşnere ameliyata götürdük.babam sen götür dedi.neyse bir çocuk.ameliyatı yapan veteriner.sürekli gözü ben de.valla dedim bin kere maşallah ama bu bana bakmaz.çok temiz yüzlü bir çocuktu.
ama o gnden beri onu düşünüyodum.adını da bilmiyordum.her neyseee
bilin bugün ne oldu.komşuma verdiğim yavru torunuma yani kedimin yavrusuna komşu bakamamış ve hayvan düşmüş.ayagını kırmış.veterinere de götürmemişler.kaptıgımız gibi veterinere.tabi ben önde kaydirigubbakcemile3
sonra gittik neyse.ameliyattaymış benimki.biraz bekledik.hocaları geldi.kediyle babamı içeri aldı.ben sigarayla kaldım.diğer veteriner de benim yanıma çıkmıştı sigara içiyodu.kaldık başbaşa.adın ne işte kaç dogumlusun nerelisin vs vs derken durdu durdu birşey söyleyeceğim dedi
evet dedim.
-bilmiyorum ne kadar doğru hatta belki çok yanlış yapıyorum ama dedi bir daha bu kısa arayı bulamamaktan korkuyorum.bu kadar aceleci olmak istemezdim ama dedi.evet dedim.
çok hoş bir bayansın dedi.o gün seni gördüm.bilmiyorum falan kem küm yaptı.ben kalbinin de böyle güzel olduguna inanıyorum dedi.evet dedim.sabırsızlıkla bekliyorum ki numaramı isteyecek.ama yapmadı.:)
seni tnımak isterim dedi.ben surat kızamrış hafif evet dedim.kafa salladım olur gibisinden.o sırada diğer veteriner çıktı.5 kişi falanlardı.sonra içeri girdi bu.benim de sigaram bitmişti ben de girdim.sonra kediye mama falan verdi.diğer kişilerin yanında bana numara yazacak ama yazamıyor.en son kağır kalem aldı.bbabam hadi gidiyoruz dedi.elinde kağıt kalemle kaldı garibim.sonra baktı.kafasını salladı hani şansımıza küselim gibisinden üzgün üzgün.çıktık gittik.ama kızlar uçuyorum resmen.çok temiz yüzlü tatlı bir çocuk.şimdi ben diyorum kiii acaba pazartesi yavrumun ayagının röçntgeni çekilecek bir şekilde vardiyamı ayarlayıp gitsem mii yoksa bayramdan sonra benim miskinimin sargıları alınacak o zaman mı gitsem.hani azcım merak mı etse.ne diosunuz.
HoşgeldiNN!! opuyorumnanaktan +90san ve kilo vermek istiyorsan zaten bizsniedn,hayırlı ve de uğurlu olsun kaydirigubbakcemile5Benide aranıza alırmısınız ?97 kiloyum we 65 kilo olmak istiyorum bu sefer başarıcam bende
ben gidiom kızlar dlei gibi por yapıp nzayıflamalıyım.koray beni birdahaki gördüğünde az daha zayıflamış görsün.kaydirigubbakcemile3
Olabilirsin :asigim: olmamışsan bile olmak üzeresin aklinialirimsmile Bence de hemencecik gitme,acuk yolunu gözlesin sengözlerimebaksanabaşık olmuş olabilir miyim opuyorumnanaktan
aşık olmuş olabilir miyim opuyorumnanaktan
ohh kısmetin açıldı desene.yalnız bu sefer biraz ağırdan al.ne zaman onu görmeye gideceğin değil,nasıl devam edeceğin önemli..her zaman biraz merak uyandır.biraz naz yap.ve sultan tavırlı ol..bunlar bir abla tavsiyesi..
selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur yazamadim simdide hemen yazip cikicam oluyorum kac gundur yatak dosek yatiyorum cok hastalamisim bu defa cok kotu gripmi artik neyse agrimadik yerim yok kafamida tutamiyorum.
buarada hepinizi cok ozledim insallah allah sifami verirse iyilesip donerim araniza hepinizi opuyorum.aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?