Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

5 GÜNDE 2 KİLO...
1 adet kırmızı pancar (çiğ olacak),
1 adat havuç,
3 adet yeşil (ekşi olcak) elma,
Malzemeleri kabuklarıyla rendeleyip karıştırın. 150-170 dereceye kadar ısıtılmış fırına koyup, yakmamak kaydıyla 30-35 dakika kavurun. Elde ettiğinz malzemeden 2 yemek kaşığı miktarı bir bardak kaynar suyun içerisine koyup, 5 dak. demlendirin. Zayıflamak için, sabah ve akşam aç karnına 1 bardak için.
Ayrıca sürekli ilaç kullananlar için, sabah aç karnına 1 bardak içilmesi, ilacın toksik etkisinin vücuttan atılmasını sağlayacaktır.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar çanta ne ki........bende dahil bizi ancak bu paklar..klava:
bayramdan sonra yine böyle kaçamak yaparsak.böyle olalımsempatiksalakcinni

merhaba merhaba!!! acar acmaz senin yazini gördüm ,,ee neoluyor bunu yigince?

geçmiş olsun..hemen tavuk suyu çorba yap.içine bol karabiber ve limon ekle..bayağı iyi geliyor..opuyorumnanaktan

ZERDEÇALI YAZMAYI UNUTMUŞM EKLEDİM ŞİMDİ...

merhaba merhaba!!! acar acmaz senin yazini gördüm ,,ee neoluyor bunu yigince?

arkadaşlar bu Ender Saraç'ın detoks tarifi. 1 gün yapıyorsunuz bunu... bu arada ne kadar sıklıkla yapılmalı en az onu bilmiyorum arka arkaya yapmayın bence zararı olabilr belki...

ben bu hafta izinliyim,izinli olmak durumundayım zira iftara bi saat kala misafir geleceğini öğrendik o arada tartılmak falan çıkmış hepten aklımdan kafamçokkarıştı

büyük bir zevkle okudum yazini,,ayy süper masallah masallah canim,,ama acele etme az bekle daha iyi,merakliymisin gibi olmasin..

aşık olmuş olabilir miyim opuyorumnanaktan

ohh kısmetin açıldı desene.yalnız bu sefer biraz ağırdan al.ne zaman onu görmeye gideceğin değil,nasıl devam edeceğin önemli..her zaman biraz merak uyandır.biraz naz yap.ve sultan tavırlı ol..bunlar bir abla tavsiyesi..

cok dogru yazmisin zeynep abla bende sana katiliyorum....

meruse geçmiş olsun canım
baharcım sağol canım fikirlerimin değişmesine yardımcı oldun bugün. çünki günlerdir kahve tonlarımı sarı röflemi diye yedim bitirdim kendimi .şöyle düşünüyorum senin saç renginin üzerine balyaj attırsam nasıl olur ara ara tabii kuaförüm nasıl yapacak bakalım inşallah içime sinen renk olur yarın 12 de gideceğim ama şu anda tamamen caydım sarıdan değişiklik olsun birazda

canım arkadaşım kıyamam ben sana olumunekankayizsmile seni çoook özledim hemen iyileş ve dön aramıza inşallah Allah acil şifalar versin bitanem:Saruboceq:Şeniz

Ollleeeyyy :sm_cool: şimdi aşkımla konuştum bir aksilik çıkmazsa Pazartesi günü %90 burda zemuszemus Allahın izniyle :Saruboceq:
Ama şimdi Şırnak Cizreye gidiyor iş çıkmış oraya inşalllaaaah bir sıkıntı olmadan gider gelir Allahım yardımcısı ol :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…