- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
meruse geçmiş olsun canım
baharcım sağol canım fikirlerimin değişmesine yardımcı oldun bugün. çünki günlerdir kahve tonlarımı sarı röflemi diye yedim bitirdim kendimi .şöyle düşünüyorum senin saç renginin üzerine balyaj attırsam nasıl olur ara ara tabii kuaförüm nasıl yapacak bakalım inşallah içime sinen renk olur yarın 12 de gideceğim ama şu anda tamamen caydım sarıdan değişiklik olsun birazda
Heyyyyy kızzzllllaaarrr hala kilo bildirimi yapmayan hatunlar var nerdesiniz kiiii ???
verdim bahar.122 oldu
Ollleeeyyy :sm_cool: şimdi aşkımla konuştum bir aksilik çıkmazsa Pazartesi günü %90 burda zemuszemus Allahın izniyle :Saruboceq:
Ama şimdi Şırnak Cizreye gidiyor iş çıkmış oraya inşalllaaaah bir sıkıntı olmadan gider gelir Allahım yardımcısı ol :Saruboceq:
ne iş yapıyo sevgilin?
sevgiliyle buluşmak çok tatlı değilmi=))) bende hatırladım o günlerimide ne kadar mutlu olurdum yaaaaboshayallersmile hey gidi günler...
sabahın köründe kalkardım hazırlanmaya diye...
tombulkelebekimYenacım gelmeyecek bugün galiba
Canım benimki askere gidene kadar kankasının işyerinde müdürlük yapıyor trambolin imalatı yapıyorlar. Benimki de sırf yanıma gelebilmek için satıştan sorumlu adamı göndermiyor kendisi geliyor doğuya :asigim: askerden sonra ne iş yapar ben de bilemiyorum ama kendi işini kurmak istiyor da ne iş yapacağına karar vermiş değil kaydirigubbakcemile3 hangi işte para var acaba o işe yönlendireyim adamı kaydirigubbakcemile3
Heyecan verici evettt :asigim: bende sabahın köründe kalkıp ne giysem acaba muhabbetine dalıyorum ama erkekler önemsemiyor ne giydiğini saçını makyajını biz abartıyoruz kaydirigubbakcemile3
dişçide Allah yardımcın olsun canım..sporsuz 400 dr bile çok güzel tebrik ederim alkisalkisalkisben 100 dr verebilmişim 62.9 çıktım
selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur yazamadim simdide hemen yazip cikicam oluyorum kac gundur yatak dosek yatiyorum cok hastalamisim bu defa cok kotu gripmi artik neyse agrimadik yerim yok kafamida tutamiyorum.
buarada hepinizi cok ozledim insallah allah sifami verirse iyilesip donerim araniza hepinizi opuyorum.aeo
Benim dişim ağırıyor yine geçen ağıran dişim ağrı kesici içtim ama banamısın demedi :2:
Benide aranıza alırmısınız ?97 kiloyum we 65 kilo olmak istiyorum bu sefer başarıcam bende
Yena gelmiş Yena gelmiş
selam kizlar nasilsiniz?
kac gundur yazamadim simdide hemen yazip cikicam oluyorum kac gundur yatak dosek yatiyorum cok hastalamisim bu defa cok kotu gripmi artik neyse agrimadik yerim yok kafamida tutamiyorum.
buarada hepinizi cok ozledim insallah allah sifami verirse iyilesip donerim araniza hepinizi opuyorum.aeo
Canım biz de seni seviyoruz, bu arada kızlar başım da çok ağrıyor bugünçok yol yaptım ve İzmir'imizin yeni açılan metrosunu denedim. Bayıldım. Artık İzmir'in her yerine metro ile gidebilirim. Yaşasın :) Bu arada Billurcum bende ekledim seni :)hihoyyyt
kızlar ben dayanamicam çok uykum var; geçmişe bakıyım artık yarın, bugün bende çok yorgunum.
kendinize iyi bakınn
iyi geceler..
şimdiden ellerine sağlık yenacım, emeğin için çok teşekkürler canım..a.s.a.s.opuyorumnanaktan
[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|93.9|+0.2
2|zynpkr|91.9|-0.5
3|zalimi|?|
4|badem13|İzinli
5|yağmurgözlü|102.4|Aynı
6|Blackandwı|62.9|-0.4
7|Greendreams|95
8|Seçil00|Aynı|
9|Pregant|?
10|Glikoz|89|
11|Gülser00|Aynı
12|Derin|115.5|+1.5
13|Tombulkelebek|119.3|-1
14|Meruse|?
15|YENA|97|Aynı
16|Ekincik| 80.9|-1.1
17|Çİtos| ?
18|Lunaazul|88.1|-0.4
19|ZzZzeynep| 82|-0.6
20|Meyra| 89|Aynı
21|BEYZUS| 96.2|Aynı
22|Cennetimsin| 113.3|-0.7
23|Maralca| 91.2|+0.7
24|Tebessüm77|88.7
[/table]|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?