Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rica ederim canımmm olumunekankayizsmile bence sana yeni bir hava katacak sarı balyaj attıradabilirsin ben de öyle düşünüyorum biraz zaman geçsin saçlarım sağlıklansan ara ara balyaj attırabilirim aklinialirimsmile ya da istersen önce hepten kahveye dön biraz öyle kullan sonra sarı balyaj attır sen bilirsin ama ben eminim çok yakışacağına a.s.

Heyyyyy kızzzllllaaarrr hala kilo bildirimi yapmayan hatunlar var nerdesiniz kiiii ???

canım ben lunaazuldan alıntı yapıp altına yazmıştım ama yine yazayım 62.9 idim sabah..günün ilerleyen saatlerinde 62.1 i de gördüm ama susuzluktandı artık..hemen geçtiiii..
spor bildirimi: 210 dk tempolu yürüyüş,45 dk pilates

ne iş yapıyo sevgilin?

sevgiliyle buluşmak çok tatlı değilmi=))) bende hatırladım o günlerimide ne kadar mutlu olurdum yaaaaboshayallersmile hey gidi günler...
sabahın köründe kalkardım hazırlanmaya diye...

selam kızlar ben geldim...

ben bugün çooook yorgunum çoookakannehirakannehir

gece oturdum sabah 8de yattım, öğlen 1de kalktım. sonra bi dışarı çıktım işlerim vardı ezana 1saat kalaya kadar dışarıdaydım.
sonrada yemekli misafirlerimiz vardı bu akşam, eve gel, hemen üstünü değiştir, hemen işe giriş sofra vs vs
daha yarım saat oldu oturalıfisfisfisfisfisfis
12ye doğruydu işte, gitti misafirlerimiz.
ayaklarım ağrıyo inanın yorgunluğumdanlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

daha yeni girebildim nete, bildirim açıklaması ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum giremediğim için, hemende yatıcam şimdi canlarım...
benim nette şuan zaten çok yavaş.alsanaalsanasmile

Canım benimki askere gidene kadar kankasının işyerinde müdürlük yapıyor trambolin imalatı yapıyorlar. Benimki de sırf yanıma gelebilmek için satıştan sorumlu adamı göndermiyor kendisi geliyor doğuya :asigim: askerden sonra ne iş yapar ben de bilemiyorum ama kendi işini kurmak istiyor da ne iş yapacağına karar vermiş değil kaydirigubbakcemile3 hangi işte para var acaba o işe yönlendireyim adamı kaydirigubbakcemile3
Heyecan verici evettt :asigim: bende sabahın köründe kalkıp ne giysem acaba muhabbetine dalıyorum ama erkekler önemsemiyor ne giydiğini saçını makyajını biz abartıyoruz kaydirigubbakcemile3

QUOTE=blackandwhite;15042877]canım ben lunaazuldan alıntı yapıp altına yazmıştım ama yine yazayım 62.9 idim sabah..günün ilerleyen saatlerinde 62.1 i de gördüm ama susuzluktandı artık..hemen geçtiiii..
spor bildirimi: 210 dk tempolu yürüyüş,45 dk pilates[/QUOTE]

tombulkelebekimYenacım gelmeyecek bugün galiba

siyahbeyaz canım sen daha bildirim yapıyosan daha bildirimler açıklanmadı heraldeee=)

baharda gelemicek galiba falan yazmış....

evet aynen biz abartıyoruzkaydirigubbakcemile3 sankim baloya gidiyoruz:roflol:
iş konusuda hayırlısı olsun inşaallah canım...

dişçide Allah yardımcın olsun canım..sporsuz 400 dr bile çok güzel tebrik ederim alkisalkisalkis ben 100 dr verebilmişim 62.9 çıktım

Bende seni tebrik ederim şekerim yinede kilo vermişiz umutsuz olduğumuz haldezemuszemus

Geçmiş olsun canım

Benim dişim ağırıyor yine geçen ağıran dişim ağrı kesici içtim ama banamısın demedi :2:

Hemen bir dişçiye git, diş ağrısı çeken biri olarak hemen gidip çaresine baktırman. Senede çok geçmiş olsun

Benide aranıza alırmısınız ? 97 kiloyum we 65 kilo olmak istiyorum bu sefer başarıcam bende

Hoşgeldin

Kilo verin vermeyen herkesi çok çok çok öpüyorum... İyiki varsınız iyiki buradasınız ve buradayım zemuszemuszemuszemus

Kendimi sevgi kelebeği gibi gördüm bir an boshayallersmile

afedersiniz kızlar...Misafirlerim vardı..

yine geciktim...hemen listeyle ilgileniyorum...

kızlar ben dayanamicam çok uykum var; geçmişe bakıyım artık yarın, bugün bende çok yorgunum.
kendinize iyi bakınn
iyi geceler..

şimdiden ellerine sağlık yenacım, emeğin için çok teşekkürler canım..a.s.a.s.opuyorumnanaktan

[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|93.9|+0.2
2|zynpkr|91.9|-0.5
3|zalimi|?|
4|badem13|İzinli
5|yağmurgözlü|102.4|Aynı
6|Blackandwı|62.9|-0.4
7|Greendreams|95
8|Seçil00|Aynı|
9|Pregant|?
10|Glikoz|89|
11|Gülser00|Aynı
12|Derin|115.5|+1.5
13|Tombulkelebek|119.3|-1
14|Meruse|?
15|YENA|97|Aynı
16|Ekincik| 80.9|-1.1
17|Çİtos| ?
18|Lunaazu|-0.4
19|ZzZzeynep| 82|-0.6
20|Meyra| 89|Aynı
21|BEYZUS| 96.2|Aynı
22|Cennetimsin| 113.3|-0.7
23|Maralca| 91.2|+0.7
24|Tebessüm77|88.7

[/table]|

Haftanın 1.ekincik...................:hooray: :lepi: a.s. :teytey:

Haftanın 2.tombulkelebekim.....:hooray: :lepi: :teytey:

Haftanın 3. Cennetimsin.........:hooray: :lepi: a.s..

Haftalık spor listesi...

ZzZzeynep............360 dk.a.s.

Blackandwhıte.......255 dk.a.s.

Tombulkelebekim..185 dk.a.s.

Ekincik.................70 dk.a.s.

Allah acil şifalar versin canım...

Aliağadan nereye kadar sefer yapılıyor canım..?

Rica ederim meyracım...beklettim sizi kusura bakmayın...

Şimdide edit butonu yok,hay allahım ya..

Lunaazul senin kilonla ilgili yanlışlık yapmışım alıntı yaparak düzelttim şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…