Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftanın 1.ekincik...................:hooray: :lepi: a.s. :teytey:

Haftanın 2.tombulkelebekim.....:hooray: :lepi: :teytey:

Haftanın 3. Cennetimsin.........:hooray: :lepi: a.s..

Ollleeeyyy :sm_cool: ilk defa 2. oldummm zemuszemus ay sonunda 1. olarak kapatırım inşalllaaahhhh :dance:

Ekincik ve cennetimsin tebrikler kızlar a.s.

Bu gece herkes erkenden uyumuş galiba bilmiyorumkismile
Bende kalktım bir ekmeğin %40yla tost yaptım kendime sahurumu yaptım suyumu içiyorum şimdi şiştim içemiyorum gerçi yarım litre içebilirsem iyi :sinifsinif:
Gece sahurda leslie yapan arkadaşımız ZzzZZZzzZeynep miydi CADIARZU gecenin bu saati ben uyumaya bile üşeniyorum kalkıp leslie yapılır mı ya akannehir Maşalllaaaaaaaaah diyorummmmmmm Allah azmine azim hırsına hırs isteğine istek katsın

dugun kosturmasindan buraya ugrayamiyorum daha cok takip edip sizlerle birlikte zayiflayacagim insallah.. manken fizikli hatunlar gorunce daha da zayiflama hirsi olusuyor bende

nihayet birincilik yüzü görebildim yahu. bayanssulusmile allahıma binlerce şükürler olsun. bütün ramazan boyunca yattım. bu haftayı azcuk hareket halinde geçirince kilolar da gidiyor. neyse artık ramazan sonrası yapamadığımız sporları topyekün +90 ahalisi olarak yaparız.kaydirigubbakcemile2
baharcım ben de seni kutluyorum canım. zemuszemus hihoyyyt

günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
naber napıyonuz?=))
ben bugün diğer günlere daha erkenciyim=)
biraz müzik dinledim sonrada kkya daldım.
biraz damardan girdim bugün müziğe girişe, baştan özcan deniz gesi bağları sonradaaa şükriye tutkun oy asiye asiyee...
şükriye tutkun süper sölüyo, çok güzelde sesi var yaaboshayallersmile

günaydın meyra
günaydın kızlaaarr
bu arada bu listede ben niye yokum küstüm yena sana :dilcikar:

bence git dr. a daha öncede yumurtalıklarından sorun yaşamışşın ihmal etme geçmiş olsun

geçmiş olsun acil şifalar

hemen gitme azıcık bekle aşkkk ne güzel şeyy

bende severim şükrüye tutkunu

canım ben konyadayım, seni burdan bi arkadaşıma çok benzetiyorum. bu kadar mı benzer bir insan bi insana yaa:1shok:
yoksa sen olmayasın dicem ama ankara yazmışsın:sm_confused:
hatta arkadaşımın ismi tuğçe...
çok benziyorsunuz, ogünde yazıları okurken farkettim konuşma şeklinizde çok benziyo.

Günaydddııııınnnnnnnn

Evet aşk çok güzel şey :asigim: ne kadar temiz kalpliymişimmm geçen hafta fragmanlarını izlediğimiz filme keşke aşkımda yanımda olsa beraber izlesek demiştim isteğim kabul olacak galiba Allah izin verirse bu akşam cizreden buraya otobüs bulursa gelecek hihoyyyt hayırlısıyla gelir inşallahhh :Saruboceq:
Allahhhhh herkesin gönlünün prensini çıkarsın inşalllah karşısına :asigim:
Aşk ne güzel şey :asigim:

aaaa ciddi misin? her insanın bi ikizi vardır derler biliodum doğru olduğunu sırnaşık şey benimkininde buralarda biyerlerde olduğunu hissediodum zati :roflol: merak ettim ama şimdi beeen bi gün resmini çekip bana gönderir misin gerçekten çok merak ettim opuyorumnanaktan

inşallah canım kazasız belasız gelir sevindim senin adına ne güzel yaaa ne kadar heyecanlısındır şimdi sen... ben göremeyeli o kadar uzun zaman oldu ki o duyguyu bile unuttum diyebilirm :çok üzgünüm: allah hiç ayırmasın bu mutluluğunuzda hiç bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…