- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
inşallah canım kazasız belasız gelir sevindim senin adına ne güzel yaaa ne kadar heyecanlısındır şimdi sen... ben göremeyeli o kadar uzun zaman oldu ki o duyguyu bile unuttum diyebilirm :çok üzgünüm: allah hiç ayırmasın bu mutluluğunuzda hiç bozulmasın
Siz neden görüşemiyorsunuz canım :uhm: sizde mi başka şehirlerde yaşıyorsunuz ???
Mutlu haftasonları fısssstıklarr..:))
edit butonu yok artık..aman dikkat edin mesajlarınıza hatalı mesajlarınızda geriye dönüp düzeltme şansımız şimdilik yok..
Umarım bir an önce halledilir....
Canım Aliağa tarafı açılmadı. Alsancak - Şirinyer, Cumaovası hatları açıldı.
günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
naber napıyonuz?=))
ben bugün diğer günlere daha erkenciyim=)
biraz müzik dinledim sonrada kkya daldım.
biraz damardan girdim bugün müziğe girişe, baştan özcan deniz gesi bağları sonradaaa şükriye tutkun oy asiye asiyee...
şükriye tutkun süper sölüyo, çok güzelde sesi var yaaboshayallersmile
günaydın meyra
günaydın kızlaaarr
bu arada bu listede ben niye yokum küstüm yena sana :dilcikar:
Günaydddııııınnnnnnnn
Evet aşk çok güzel şey :asigim: ne kadar temiz kalpliymişimmm geçen hafta fragmanlarını izlediğimiz filme keşke aşkımda yanımda olsa beraber izlesek demiştim isteğim kabul olacak galiba Allah izin verirse bu akşam cizreden buraya otobüs bulursa gelecek hihoyyyt hayırlısıyla gelir inşallahhh :Saruboceq:
Allahhhhh herkesin gönlünün prensini çıkarsın inşalllah karşısına :asigim:
Aşk ne güzel şey :asigim:
mafoldumben76 kiloydum ben
Aaaaa çok sevindim inşallah bucada olur...bucaya taşınıcam ben çünkü kısmetse,ordan ev aldık....
Gesi bağlarını Selda Bağcan'dan dinleyeceksin...Özcan Deniz'de kim..:dilcikar: :roflol:
Billurcum bana küsme lütfen..Listede olmak istediğini ve net kilonu yazmadın çünkü..PErşembe günü yanılmıyorsam demiştim listeye girmek isterseniz kilonuzu yazın diye...
Kilon kaç söyle ekleyeyim hemen...Unutulmasın sonra..
Oyyyyyy oyyyyy Evet aşk güzel, şey her daim yaşanmalı insanlık için..
ama kısa sürüyor bea...
Bulamadım ben bildirimin zalimi..bakayım tekrar..
[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|93.9|+0.2
2|zynpkr|91.9|-0.5
3|zalimi|76|
4|badem13|İzinli
5|yağmurgözlü|102.4|Aynı
6|Blackandwı|62.9|-0.4
7|Greendreams|95
8|Seçil00|Aynı|
9|Pregant|?
10|Glikoz|89|
11|Gülser00|Aynı
12|Derin|115.5|+1.5
13|Tombulkelebek|119.3|-1
14|Meruse|?
15|YENA|97|Aynı
16|Ekincik| 80.9|-1.1
17|Çİtos| ?
18|Lunaazu|-0.4
19|ZzZzeynep| 82|-0.6
20|Meyra| 89|Aynı
21|BEYZUS| 96.2|Aynı
22|Cennetimsin| 113.3|-0.7
23|Maralca| 91.2|+0.7
24|Tebessüm77|88.7
25|Billurs|90|
[/table]|
Billurs listedesin canım...İnşallah her hafta verdiğin kilolarla sağlıkla hedefine varırsın...
evet fıstığım yaa o ist da ben ank da :çok üzgünüm:
Kızzzlllaaar
Bugün evde hatim duası ettirdik ( Allah kabul etsin :Saruboceq: ) Duayı okuyan hanım hatimden sonra edilen dua kabul olur dedi bilmiyorumkismile ben de zayıflayabilmek için dua ettim iş,güç,aşk hepsini diledim aynı zamanda KK olup zayıflamak isteyen bütün hatunlar zayıflar inşallahhh dedimmm Allah kabul eder inşallaaahhhh :Saruboceq:
Kızzzlllaaar
Bugün evde hatim duası ettirdik ( Allah kabul etsin :Saruboceq: ) Duayı okuyan hanım hatimden sonra edilen dua kabul olur dedi bilmiyorumkismile ben de zayıflayabilmek için dua ettim iş,güç,aşk hepsini diledim aynı zamanda KK olup zayıflamak isteyen bütün hatunlar zayıflar inşallahhh dedimmm Allah kabul eder inşallaaahhhh :Saruboceq:
Canım benim üzülme hem çok uzak değilsiniz ki siz bilmiyorumkismile Biz çok uzaktayız ben erzurum o manisa :sinifsinif: ama çok şükür işi gücü oluyor geliyor buralara :Saruboceq: Sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?