Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siz neden görüşemiyorsunuz canım :uhm: sizde mi başka şehirlerde yaşıyorsunuz ???

kızlar gelemiyorum ama yarın sınavım var umarım iyi geçer veririm de mezun olurum çoook korkuyorum
bide bayram tatlısı ne yapçaksınız bir türlü karar veremiyoruz önerileriniz nelerdir

Mutlu haftasonları fısssstıklarr..:))

edit butonu yok artık..aman dikkat edin mesajlarınıza hatalı mesajlarınızda geriye dönüp düzeltme şansımız şimdilik yok..
Umarım bir an önce halledilir....

Ya gerçekten neden kaldırdılar bu butonu bilgisi olan var mı?

Canım Aliağa tarafı açılmadı. Alsancak - Şirinyer, Cumaovası hatları açıldı.

Aaaaa çok sevindim inşallah bucada olur...bucaya taşınıcam ben çünkü kısmetse,ordan ev aldık....

Gesi bağlarını Selda Bağcan'dan dinleyeceksin...Özcan Deniz'de kim..:dilcikar: :roflol:

günaydın meyra
günaydın kızlaaarr
bu arada bu listede ben niye yokum küstüm yena sana :dilcikar:

Billurcum bana küsme lütfen..Listede olmak istediğini ve net kilonu yazmadın çünkü..PErşembe günü yanılmıyorsam demiştim listeye girmek isterseniz kilonuzu yazın diye...

Kilon kaç söyle ekleyeyim hemen...Unutulmasın sonra..

Oyyyyyy oyyyyy Evet aşk güzel, şey her daim yaşanmalı insanlık için..

ama kısa sürüyor bea...

mafoldumben76 kiloydum ben

Bulamadım ben bildirimin zalimi..bakayım tekrar..

hımmm tamam pardon o zamn bilmiyorumkismile 90 kiloyum
teşekkür ederim bu arada ilgilendin ben takılmak için küstüm demiştim :kedipuyorumnanaktan

Billurs listedesin canım...İnşallah her hafta verdiğin kilolarla sağlıkla hedefine varırsın...

yaaa kızlaaar misafir geldi pat netten çıkmak zorunda kaldım=( hala misafir var tabiki ama yinede birazcık giriyim dedim biraz zaman bulunca.

geçmişleri falan okuyacaktım yaaa=(((

internette çok yavaş, sorunlu bugün, bugün cumartesi olduğundan galiba, yoğunluktan yani.boshayallersmile

evet fıstığım yaa o ist da ben ank da :çok üzgünüm:

Canım benim üzülme hem çok uzak değilsiniz ki siz bilmiyorumkismile Biz çok uzaktayız ben erzurum o manisa :sinifsinif: ama çok şükür işi gücü oluyor geliyor buralara :Saruboceq: Sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah :Saruboceq:

Kızzzlllaaar
Bugün evde hatim duası ettirdik ( Allah kabul etsin :Saruboceq: ) Duayı okuyan hanım hatimden sonra edilen dua kabul olur dedi bilmiyorumkismile ben de zayıflayabilmek için dua ettim iş,güç,aşk hepsini diledim aynı zamanda KK olup zayıflamak isteyen bütün hatunlar zayıflar inşallahhh dedimmm Allah kabul eder inşallaaahhhh :Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİNNNNNN allah kabul etsin canım bize de ettiğin için ayrıca teşekkürler inşallaaaaaaaah kabul olur hepimiz fıstık gibi oluruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tekrar merhaba, geçenlerde yazdığım "zayıflamak istiyorum" konulu yazımdan sonra bir dolu şey oldu ve ben fırsat bulup buraya giremedim. Öğrenmek isitediğim iki şey var. İlki kilo cetveli oluşturmayla ilgili ...Her şeyi tarif edilenlere uygun şekilde yapabiliyorum ama son olarak yapmam gereken "imza yerine kopyalama" meselesinde imza yerini bulamıyorum : ) İkincisi de kullandığınız avatarları nasıl yapıyorsunuz?

Sevgiler...

Merhaba tebessüm77, benim olduğum ve inmek istediğim kiloları yazmışsın. Adeta kendimi görür gibi oldum sende :) Senden öğrenmek istediğim bir şey var: Kilo verirken hiç sarkmaların oldu mu? Olduysa bunlarla nasıl baş ettin? Hoşça kal... : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…