Kızzzlllaaar
Bugün evde hatim duası ettirdik ( Allah kabul etsin :Saruboceq: ) Duayı okuyan hanım hatimden sonra edilen dua kabul olur dedi bilmiyorumkismile ben de zayıflayabilmek için dua ettim iş,güç,aşk hepsini diledim aynı zamanda KK olup zayıflamak isteyen bütün hatunlar zayıflar inşallahhh dedimmm Allah kabul eder inşallaaahhhh :Saruboceq:
zalimi canım nasılsın
Hoşbuldk benide aranıza aldınız içn tşkkür ederm :1closedeyes:
bir kişi daha biber hapından ölmüş yazık ya 1 sene diyet spor sıkıntısı çek hayıtını düzene sok ne gerek var hapa off ya çok üzülüyorum böle olunca
aaaa ciddi misin?her insanın bi ikizi vardır derler biliodum doğru olduğunu sırnaşık şey benimkininde buralarda biyerlerde olduğunu hissediodum zati :roflol: merak ettim ama şimdi beeen bi gün resmini çekip bana gönderir misin gerçekten çok merak ettim opuyorumnanaktan
yaaa gerçekten mi? ben haberleri seyretmedim... yazık yaa off
ilk çıktığı zamnlar bende almıştım hatta 2 3 kilo da vermiştim hemen ama 1 haftanın sonunda oturduğum yerde birden kalp çarpıntısı başladı nolduğunu da anlamadım nabzımı ölçtüm 163 çıktı ve o kaadr korkmuştum ki düşünsenize spor yok herhangi bir aktivite yok tv seyrediosunuz oturudğunuz yerde ve nabzınız birden 163... sonra ilaç yüzünden olduğunu farkettim ve anında kestim. gerçekten korkunç bişey boğazımızı tutup biraz da popomuzu kaldırsak bin kat daha sağlıklı bütün ilaçlardan..
Mutlu haftasonları fısssstıklarr..:))
edit butonu yok artık..aman dikkat edin mesajlarınıza hatalı mesajlarınızda geriye dönüp düzeltme şansımız şimdilik yok..
Umarım bir an önce halledilir....
Aaa canım tez zamanda kurtulmuşsun o ilaçtan çok sevindim. çok korkunç ya zayıflayacaz derken canımızdan olmayalım gram gram gitsin ama sağlıkla gitsin Allahın izniyle :Saruboceq:
kesinlikle tatlım yaa azar azar gitsin ama canımızdan olmayalım zayıflıycaz die... :sinifsinif:dr reçetesiyle verilenler bile o kadar zararlıymış ki.. spor gibisi var mı yaa en güzeli
yokyaa doktor reçetesi niye zararlı olsun ki canım, bence doktorların verdiği liste çok sağlıklı..
özellikle yanlış yada eksik beslenen kişiler için birebir, ben mesela eksik beslenen mesela.....
canım zayıflama ilaçlarını diorum, bi ilaç vardı adını şimdi hatırlayamıyorum seneler önce bi dr yazdı verdi bana annemde istemedi kullanmamı sonra bnm bi dr um ona danıştım dur kullanma araştırıyım haber veririm sna dedi snr aradı beni sakın kullanma onu dedi üstünden 1 sene geçti geçmedi o ilaçtan da ölenler olmuş ve amerikada fln yasaklanmıştı... ilaçların hiç biri iyi ve sağıklı falan deil, mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var illa öldürür die bişi yok tabi ama kimyasal sonuçta biyerden işe yararken biyerden zarar verir bütün ilaçlar için böle bu
hııı canım tamam o zamana.s
bende diyet listelerini falan dedin anladımda. al bana allllalsanaalsanasmile
tabi bencede canım elden geldikçe ilaç almamaya gayret göstermek gerekli, dediğin gibi canımcım bi yerden yapıyor bi yerden yıkıyor bu ialçlar...:1no2:
Şimdide edit butonu yok,hay allahım ya..
Lunaazul senin kilonla ilgili yanlışlık yapmışım alıntı yaparak düzelttim şeker...
billurs
Haftanın 1.ekincik...................:hooray: :lepi: a.s.:teytey:
Haftanın 2.tombulkelebekim.....:hooray: :lepi: :teytey:
Haftanın 3. Cennetimsin.........:hooray: :lepi: a.s..
Haftalık spor listesi...
ZzZzeynep............360 dk.a.s.
Blackandwhıte.......255 dk.a.s.
Tombulkelebekim..185 dk.a.s.
Ekincik.................70 dk.a.s.
canım burcun ne sorabilirmiyim sakıncası yoksa?:uhm:
birde sigara kullanıyormusun?
ben maalesef azda olsa sigara kullananlardanım:1no2:
balık canım neden ki? ilgileniosun sanırm burçlarla..
sigara kullanmıyorum canım, aslında kullanıyodum az falan da deil yani baya baya kullanıodum :1closedeyes: bide astımım var benim buna rağmen de içiyodum :mymeka: geçtiğimiz yaz gene hastalanınca ben birazda dierlerine göre ciddi rahatsızlanmıştım... dedim billuuuurr zıkkım iç ölecen sonunda kendine gel alsanaalsanasmile ve kesin bir kararla o gün bıraktım daha sonrada canım çekti falan ama 1 kere bile sürmedim ağzıma zemuszemus yaptığım en güzel şeyde hayatımda sanırm bu oldu :dance: iyi ki de bırakmışım valla ohhh temiz hava :))) şimdi evdekilerle kavga ediorum içmeyin şunu yanımda pis pis kokuo die :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?