evde; "içmeyin şu sigarayı yaaa üff havamı kirletiyonuz yaaa" oldun yani:dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol: opuyorumnanaktan
CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİM CANIM SENİ, SİGARAYI BIRAKTIĞIN İÇİN...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ÇOK İYİ YAPMIŞSIN:lepi:
ayrıca astım rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun...
evet canım burçlara karşı bi ilgim vara.s
ve balıkları çok severim ben yaaaa=) çok iyi, çok tatlı, çok içten olurlar, ve çok sevgi dolu olurlar...:1hug:
sizlerede tebrikler canlarıma.s.a.s.a.s.a.s.:hooray:hihoyyyt
sizleride öpüyorumŞeniz
teşekkür ederim canım benim sağol,
öyle düşünmede sevindim opuyorumnanaktan sağol =) senin burcun ne?
rica ederim.
benim burcumda koç canıma.s
şuan sitede bizim topikten pek kimse yok galiba, arkadaş listesine baktımda bir kelebekim bahar online diğer herkes çevrim dışı...:çok üzgünüm:
birde billurcum var işte...fisfisfis
hımm bütün burçların özelliklerini bilmem pek senin kadar en azından yani ilgili olduğum söylenemez ama koçlarla balıklar iyi anlaşır =)
hadi bana çal bi tane =)))) içinden geleni
Arkadaşlar kim o burçlardan anlayanlar ben de aslan burcuyummm...
valla çok didik didik bütün burçların özelliklerini bilmiorum dediğim gibi fakat burçlara kesinlikle inanıyorum canım... size komik gelicek belki ama ben bide isim konusuna çok takılığımdırkesinlikle insnaların karakterlerini isimleri doğum tarihleri burçları etkiliyor =))))
eveeeet şimdi sırada billur hanım için seçtiğimiz parça var.
levent yüksel den med cezir.........
beğenmeniz ümidiyle=)
aaaaaaaaa canım yaaa harikasııııııınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan emin ol buna şu anki halime daha uygun bişey olamazdı boshayallersmile bu kadar iyi tutturmana hayran kaldım valla bravoooo :1hug:
veeee çok teşekkür ederiiiiiiiimmm a.s.a.s.opuyorumnanaktan
valla çok didik didik bütün burçların özelliklerini bilmiorum dediğim gibi fakat burçlara kesinlikle inanıyorum canım... size komik gelicek belki ama ben bide isim konusuna çok takılığımdırkesinlikle insnaların karakterlerini isimleri doğum tarihleri burçları etkiliyor =))))
Evet bu konuda destekçinim benim orjinal adımı biliyorsun. Ve adımın çok etkisi altında kalıyorum.
eveeeet şimdi sırada billur hanım için seçtiğimiz parça var.
levent yüksel den med cezir.........
beğenmeniz ümidiyle=)
aaaaaaaaa canım yaaa harikasııııııınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan emin ol buna şu anki halime daha uygun bişey olamazdı boshayallersmile bu kadar iyi tutturmana hayran kaldım valla bravoooo :1hug:
veeee çok teşekkür ederiiiiiiiimmm a.s.a.s.opuyorumnanaktan
rica ederim canımmmm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?