Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım benim sağol,
öyle düşünmede sevindim opuyorumnanaktan sağol =) senin burcun ne?

kızlar aklıma değişik bişey geldi:dance:
varmısınız yapmaya?

isteyen ilk 3kişinin buradan linkle istek parçasını çalıyım??:teytey:
ben sizin yerinizde olsam atlardım şimdi hemen

varsanız yazın haydin başlayalım, ben hazırım:hulya:

şuan sitede bizim topikten pek kimse yok galiba, arkadaş listesine baktımda bir kelebekim bahar online diğer herkes çevrim dışı...:çok üzgünüm:

birde billurcum var işte...fisfisfis

hımm bütün burçların özelliklerini bilmem pek senin kadar en azından yani ilgili olduğum söylenemez ama koçlarla balıklar iyi anlaşır =)

opuyorumnanaktan diğer burçlarda çok önemli, tek bu burçla düşünmemek gerekli aslında, onlarında insan üzerinde etkisi oldukça çok, yükselen burcuydu, ay burcuydu vs vs...
(gerçi birde burç dediğimiz konunun gerçekte var olup olmadığın, doğru olup olmadığınıda hiç bilmiyorum, vardır doğrudur kesin diye savunmuyorumda ama ilgim var burçlara=) )
ama bizim iyi anlaştığımız bir doğru:lepilumunekankayizsmile

valla çok didik didik bütün burçların özelliklerini bilmiorum dediğim gibi fakat burçlara kesinlikle inanıyorum canım... size komik gelicek belki ama ben bide isim konusuna çok takılığımdır kesinlikle insnaların karakterlerini isimleri doğum tarihleri burçları etkiliyor =))))

Evet bu konuda destekçinim benim orjinal adımı biliyorsun. Ve adımın çok etkisi altında kalıyorum.

ben evet yada hayır diye bişey diyemicem canımcım, yorumsuz kalıyorum. ama şöyle söyleyebilirim;
benimde gerçek ismimin anlamı eşittir = benim en belirgin özelliklerimden biri... bu hep dikkatimi çekmiştir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…