rica ederim canımmmm:kedi:
canım face den eklemişmydm seni bilmiyorumkismile
canım face den eklemişmydm seni bilmiyorumkismile
hayır canım:1no2:
benim face yok.
=)) benim ünv de bi arkadaşımı kuzeni vardı çok sıkıfıkı deildim o kızla onun adıyla seninki aynı :))))) deli dolu bi kızdı biraz öyle misn sende
kızlar bnm başım fena ağrımaya başladı eyvahedigeldismile sanırm bilgisayarın ekranından oldu... ben biraz kaçar görüşürüz sonra gene
öptüm sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :1hug:
Ya canım ben aslında eskiden gayet deli dolydum şimdi de adım gibi yalnız , karanlık içinde ve hüzünlü halde kaldım.
Bende kaçar yavrum, herkese iyi geceler, yesin sizi cüceler delikafaduldensırnaşık şeysempatiksalakcinni
geçmiş olsun canıma.s.
görüşürüüz
bende öptüm
baharcım saçlarımı ilk sen görmek istemiştin bende faceden önce buraya koyuyorum ama açık değilsin şu anda
merhaba kizlar size bir soru sorucagim ,benim bir deli arkadasim var beni dürtekleyip duruyor suanda biileguclubacismile,bu birbucuk sene netten bir cocukla konusmus sesli ama kamera felan yok..buluscaklarmis izinde yani asiri derecede hoslanma varmis hi öyle diyor:kedi:kizararak..neyse cocuk ilk zamanlar buna yalan konusmus ismiyle baska seylerle ama sonra dogrulari söylemis zsmanla..ama arkadasim bayan olduguna tam gvenmemis ismini ve ailesiyle ilgili bazi seyleri yalan konusmus oturdguu yerle ilgili..cocuk bunu ögrenmis ama neyse bunlar önemli yalanlar degil demis ama birgün konusmalarinda cocuk buna neden yalan konustun demis ben senin samimiyetine inanamam demis,kamerada kendini göstermiyorsun bazi seyleri yalan konustun olmazki demis senle artik konusmiycam güvenmyiorum demis..kizda ben senin yalanlarini ögrendigimde senle konusmustum ama demis oda konusmasaydin demissinirle..neyse cocuk aradan iki ay sonra bizimkine mesaj yazmis,nasilsin iste su sarkiyi dinle gibi romantizim yani..bizimki neyapicagini bilemiyor simdi?ama cocuktan asiri derecede hoslaniyor seviyor yani..neyapsin?
merhaba kizlar size bir soru sorucagim ,benim bir deli arkadasim var beni dürtekleyip duruyor suanda biileguclubacismile,bu birbucuk sene netten bir cocukla konusmus sesli ama kamera felan yok..buluscaklarmis izinde yani asiri derecede hoslanma varmis hi öyle diyor:kedi:kizararak..neyse cocuk ilk zamanlar buna yalan konusmus ismiyle baska seylerle ama sonra dogrulari söylemis zsmanla..ama arkadasim bayan olduguna tam gvenmemis ismini ve ailesiyle ilgili bazi seyleri yalan konusmus oturdguu yerle ilgili..cocuk bunu ögrenmis ama neyse bunlar önemli yalanlar degil demis ama birgün konusmalarinda cocuk buna neden yalan konustun demis ben senin samimiyetine inanamam demis,kamerada kendini göstermiyorsun bazi seyleri yalan konustun olmazki demis senle artik konusmiycam güvenmyiorum demis..kizda ben senin yalanlarini ögrendigimde senle konusmustum ama demis oda konusmasaydin demissinirle..neyse cocuk aradan iki ay sonra bizimkine mesaj yazmis,nasilsin iste su sarkiyi dinle gibi romantizim yani..bizimki neyapicagini bilemiyor simdi?ama cocuktan asiri derecede hoslaniyor seviyor yani..neyapsin?
ee yani ask olsun kizlar soruma yanit yazmadiniz? bu deliyle beni basbasa biraktiniz basimin etini yigiyorlmaz:
ee yani ask olsun kizlar soruma yanit yazmadiniz? bu deliyle beni basbasa biraktiniz basimin etini yigiyorlmaz:
ateşin yoksa 1 aspirin al nane limon kaynat iç yorganın altına gir bir güzel terle bir şeyin kalmaz ateşin varsada ılık bir duş al nane limonu içKızlar bana da birşey söyleyin ya hasta olacağım galiba hastalanmadan nasıl kurtulabilirim. Belirtilerimi yazayım.
Burnum akıyor
Hapşıramıyorum
Boğazım dolmuş galiba yutkunurken acıyor
kulaklarımda doldu galiba
Terliyorum soğuk soğuk
Aşırı halsizlik var.
Bildiğiniz bir yöntem varsa yapayım hasta olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?