Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu durumlarda şaşmaz yöntemim,tavuksuyuna çorba,bol karabiberli ve limonlu..ve de bir aspirin..ama anjin olacaksan ki buna benziyor..augmentine diye bir antibiyotik var..burda ne kadar doğru ilaç yazmak..bence en zararsızı çorba..geçmiş olsun..

Kızlar nasılısnız....

Zeynep ablam ben 400 gr verdim oklavalakı değilim ama çantayı hakediyorum sanırım....

Sıkıntıdan hiç gerek olmadığı halde oturdum KPSS soruları çözüyorum

Allah bana akıl fikir versin sempatiksalakcinni ( AMİNNNN :Saruboceq:)

derin yeni saçlarını güale güle kullan canım

bende bu aralar değişiklik istiyorum ama

hem tembellik var hemde ne istediğimi bilmiyorum

canım ben vermeyipte alanlara dedim..sen ya soru çözüyorsun yada oyunoynuyorsun...haklısın gençken insan evde oturunca içi içine sığmaz..

canım ben vermeyipte alanlara dedim..sen ya soru çözüyorsun yada oyunoynuyorsun...haklısın gençken insan evde oturunca içi içine sığmaz..

Buradaki çoğu arkadaşa göre genç sayılmam be ablacım....

Soru çözme işide şöyle ortaya çıktı ben hiç kpss ye girmedim soruları merak ettim kendimi denemek için yaptım...

Ama kpss ye giren herkese başarılar diliyorum , çalışmadan zor bir iş...

yinede 18 sene önce liseyi bitiren birisi olarak kendimi de fena bulmadım kaydirigubbakcemile3

ben çogunu sporla verdim canım o yüzden sarkma olmadı zatende kaslı bi yapım var oyüzden sarkmadım zaten hızlıda vermedim .

bir kişi daha biber hapından ölmüş yazık ya 1 sene diyet spor sıkıntısı çek hayıtını düzene sok ne gerek var hapa off ya çok üzülüyorum böle olunca

bende kullanacaktım eşim engelledi allahtan

ekincik.tombulklebek ve cennetimebenimgibi hem vermeyip alanlaraklava:

banada lazım abla bende alıyorum sürekli bir boğazımı tutabilsem

Ihlamur kaynattım limon sıktım içine onu içiyorum aspirini ağrı kesici olarak en son ilkokulda kullanıyordum galiba bizim evde en hafif ağrı kesici minoset :roflol: aspirinimiz yok bizimmmm :çok üzgünüm:
Bunu içip yatıp terleyeceğim ateşim yok sabah kalkınca alırım duşumu fisfisfis
Hep annemin yüzünden menapoza giriyor galiba Erzurumda insan sıcak yanıyorum der mi biz yorganla uyuyoruz hep ceryanda bırakıyor bizi ondan hasta oldum :2:

2 gündür güzel diyet yapıyordum ama bugün ilk defa dışarda iftar yaptık yedimde yedim çatlayana kadqar yedim offffklava:

baharcım akaju kahve lorealin kıyafet aldığım bayanın saçı çok hoşuma gitti ondan aldım nosunu bugün sabahtan beri kaçtane kuaföre gittim yine hiçbiri içime sinmedi içime sinenlerde 80 ytl 100ytl istedi bu sefer kıyamadım pintiliğim tuttu nedense her zaman kıyardıım 13 ytlye aldım boyayı hatta akşam migrosta gördüm 10 ytl..eşimde çok beğendi benimde içime sindi ki resimde fön yok fönlü hali daha güzel olacak inşallah

sana diyorum ya bende öss sorularını çözmeye çalışırım..içimde bir ukte kaldı ünivesite.hatta eşim hastalanmasıydı oğlumun teşvikiyle girecektim.şimdi tren kaçtı..bayada iyi yapıyorum..46 sene sonra..

derin yeni saçlarını güale güle kullan canım

bende bu aralar değişiklik istiyorum ama

hem tembellik var hemde ne istediğimi bilmiyorum
sağol canım vallahi günlerdir yedim bitirdim kendimi ne renk yapsam sarımı kızılmı kahvemi en sonunda bahar arkadaşımında yardımıyla kahvede karar kıldım çok şükür kararsızlıktanda kurtuldum
derinciğim yeni imajın hayırlı olsun.çok güzel olmuş..
sağol zaynep ablacım
derin saçların güzel olmuş güle güle kullan nazı da öpkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım nerelerdeydin uzun zamandır yoktun çok sağol öperim teyzesi yarın bende senin bıcırığı öptüm

Aaa kendin mi boyadınnnn :1shok: çok güzel olmuş zemuszemus fönlü gibi de duruyor zaten kaydirigubbakcemile5 neeee senin saçına 80-100 TL mi istediler saten kısacık saçların akannehir iyi ki vermemişsin değmez vallaa yerimseniben akaju kahve carrefoura gidince bakayım kutusuna yakından ben çok beğendim eşinin beğenmesine de çok sevindim hihoyyyt dediğim gibi sana yeni bir hava kattı güle güle kullanırsın inşallahhhh :lepi:

evet canım arkadaş boyadızemuszemus100 ytl bana kaldı senin rengin çok hoşuma gitmişti ucuz yapan yerlerded içime sinen rengi bulamadım burası paris herşey çok pahalı eşimde çok beğendi değişik olmuş dedizemuszemussenin renginde çok güzel ileride deneyeceğim ama bunuda tavsiye ederim arkadaşın şaçları uzun dahada güzel durmuş birde yakından görünce çok beğendimmm ışıl ışıl parlıyorkaydirigubbakcemile2

Kızzzllllaaarr hihoyyyt

Nihalin kına gecesi şarkısından sonra bana oynamaa isteği uyandıran bir şarkı daha buldum dinleyeniniz olmuştur zaten Apaçi müziği diye geçiyor googleden aratınca. Ben akşama kadar çalsa oynarım bununla herhalde :sm_cool: paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile5 bilgilerinize :dance:

hala yapabilirsin...

altmış küsur yaşında bir kadın üniversiteyi bitirmişti

sen neden yapmayasın...

Ve ben senin yapabileceğine yürekten inanıyorum

sanki diyette değilim gündüz kızıma yaptım güya kızımdan çok pohaça yedim sıcak sıcak çok güzeldi akşamda eşime telf açtım kızının canı dışarıda yemek istiyormuş dedeim acaba dedi kızımınmı annesininmi bende kızının dedi dışarıda yedik ama bir pide ile yetindim allahtan birde ayran ohhh miss gibinn
yarında inşallah kadir gecesi oruç tuıtacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…