Kızlar bana da birşey söyleyin ya hasta olacağım galiba hastalanmadan nasıl kurtulabilirim. Belirtilerimi yazayım.
Burnum akıyor
Hapşıramıyorum
Boğazım dolmuş galiba yutkunurken acıyor
kulaklarımda doldu galiba
Terliyorum soğuk soğuk
Aşırı halsizlik var.
Bildiğiniz bir yöntem varsa yapayım hasta olmak istemiyorum.
Kızlar nasılısnız....
Zeynep ablam ben 400 gr verdim oklavalakı değilim ama çantayı hakediyorum sanırım....
Sıkıntıdan hiç gerek olmadığı halde oturdum KPSS soruları çözüyorum
Allah bana akıl fikir versin sempatiksalakcinni ( AMİNNNN :Saruboceq:)
canım ben vermeyipte alanlara dedim..sen ya soru çözüyorsun yada oyunoynuyorsun...haklısın gençken insan evde oturunca içi içine sığmaz..
Merhaba tebessüm77, benim olduğum ve inmek istediğim kiloları yazmışsın. Adeta kendimi görür gibi oldum sende :) Senden öğrenmek istediğim bir şey var: Kilo verirken hiç sarkmaların oldu mu? Olduysa bunlarla nasıl baş ettin? Hoşça kal... : )
bir kişi daha biber hapından ölmüş yazık ya 1 sene diyet spor sıkıntısı çek hayıtını düzene sok ne gerek var hapa off ya çok üzülüyorum böle olunca
ekincik.tombulklebek ve cennetimebenimgibi hem vermeyip alanlara klava:
sana diyorum ya bende öss sorularını çözmeye çalışırım..içimde bir ukte kaldı ünivesite.hatta eşim hastalanmasıydı oğlumun teşvikiyle girecektim.şimdi tren kaçtı..bayada iyi yapıyorum..46 sene sonra..Buradaki çoğu arkadaşa göre genç sayılmam be ablacım....
Soru çözme işide şöyle ortaya çıktı ben hiç kpss ye girmedim soruları merak ettim kendimi denemek için yaptım...
Ama kpss ye giren herkese başarılar diliyorum , çalışmadan zor bir iş...
yinede 18 sene önce liseyi bitiren birisi olarak kendimi de fena bulmadım kaydirigubbakcemile3
sağol canım vallahi günlerdir yedim bitirdim kendimi ne renk yapsam sarımı kızılmı kahvemi en sonunda bahar arkadaşımında yardımıyla kahvede karar kıldım çok şükür kararsızlıktanda kurtuldumderin yeni saçlarını güale güle kullan canım
bende bu aralar değişiklik istiyorum ama
hem tembellik var hemde ne istediğimi bilmiyorum
sağol zaynep ablacımderinciğim yeni imajın hayırlı olsun.çok güzel olmuş..
derin saçların güzel olmuş güle güle kullan nazı da öpkaydirigubbakcemile3
baharcım akaju kahve lorealin kıyafet aldığım bayanın saçı çok hoşuma gitti ondan aldım nosunu bugün sabahtan beri kaçtane kuaföre gittim yine hiçbiri içime sinmedi içime sinenlerde 80 ytl 100ytl istedi bu sefer kıyamadım pintiliğim tuttu nedense her zaman kıyardıım 13 ytlye aldım boyayı hatta akşam migrosta gördüm 10 ytl..eşimde çok beğendi benimde içime sindi ki resimde fön yok fönlü hali daha güzel olacak inşallah
2 gündür güzel diyet yapıyordum ama bugün ilk defa dışarda iftar yaptık yedimde yedim çatlayana kadqar yedim offffklava:
Aaa kendin mi boyadınnnn :1shok: çok güzel olmuş zemuszemus fönlü gibi de duruyor zaten kaydirigubbakcemile5 neeee senin saçına 80-100 TL mi istediler saten kısacık saçların akannehir iyi ki vermemişsin değmez vallaa yerimseniben akaju kahve carrefoura gidince bakayım kutusuna yakından ben çok beğendim eşinin beğenmesine de çok sevindim hihoyyyt dediğim gibi sana yeni bir hava kattı güle güle kullanırsın inşallahhhh :lepi:
sana diyorum ya bende öss sorularını çözmeye çalışırım..içimde bir ukte kaldı ünivesite.hatta eşim hastalanmasıydı oğlumun teşvikiyle girecektim.şimdi tren kaçtı..bayada iyi yapıyorum..46 sene sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?