Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım nerelerdeydin uzun zamandır yoktun çok sağol öperim teyzesi yarın bende senin bıcırığı öptüm

bilgisayar bozuldu sonra şehir dışındaydık yeni bilsiyar aldık mecburen ancak gelebildim . bende sabah öperim fıstığı

afiyet olsun..birkaçgün sonra ramazan bitiyor..dışarda iftar bahanesi de kalmıyacak.ona göre...

haklısın ablam valla bu aralar bir türlü istikrarı tuturamıyorum off gaz gelmem lazım ama nasıl

Benimkinin bir cazibesi yok bildiğin koyu kumral ama lorealin kahveleri ışıltılıymış zaten ben de seninkine yakından bakayım olmadı bidahakine ondan boyarım bende hihoyyyt

Ben eskiden kuaförden başka yerde saç boyatılmaz evde kendi boyadığın boyadan bir halt olmaz sanırdım birsürü para döktüm kuaförlere en son turuncu gibi bir renk yapmıştım millet kınamı koydun kafana deyince bende aldım 2 kutu boya o gece evde kendim boyadım oldu valla 3. kezdir kendim boyuyorum çokta memnunum röfle olmadıktan sonra tek renk için kuaföre para verilmez öğrendim -tatlicadiarzu-

hala yapabilirsin...

altmış küsur yaşında bir kadın üniversiteyi bitirmişti

sen neden yapmayasın...

Ve ben senin yapabileceğine yürekten inanıyorum

bencede yapabilirsin
ben üniv. de okurken bir iki kişi vardı emekli olmuşlar hayllerindeki bölüme gelmişler okumak için

ama eşinin ihtiyaçları için uğraşmak çok vaktini alıyordur dimi ablam allah kolaylık versin

hala yapabilirsin...

altmış küsur yaşında bir kadın üniversiteyi bitirmişti

sen neden yapmayasın...

Ve ben senin yapabileceğine yürekten inanıyorum
bende inanıyorum da nasıl..hayatım tuvaletle mutfak arasında paylaştırılmış bir düzende..

aynen canım..gece u saatlerde biraz nefes alıyorum..

Sahur yapıp mı yatsam yoksa yatıp sahuramı kalksam yine kararsızlık... kararsızlık hallerimi hiç sevmiyorum. Uykum var en iyisi uyuyup 2 saat sonra uyanmak ama uykudan uyanınca da tabiri caizse salak gibi oluyorum yemek hazırlamak zor geliyor ayhhh bilemedim. Neyse cümleten hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin.

bende öyle 3 senedir röfle için dünya para ödedim kuaförlere içime sinmedimi birazcıkta dip çıktımı tekrar kuaföre ve en son röflede çok üzüldüm kuaförüm mahvetti saçlarımı bir ayda iki üç kez röfle yaptı bana ben beğenmedikçe benimde saçlarımın röflesi portakal rengi olmuştu sokağa çıkınca parlıyordum zaten kilo ve boy yerinde birde saçlar çok ilginç olunca çok dikkat çekiyordum bazıları senmi istedin bu rengi diyordu al 10 ytl boya yı boya ve çık ohhhhkaydirigubbakcemile2 oldu olmadı derdide yok

senmi benmi kararsızlıktan mahvoldum günlerdir kızıma bir türlü kıyafet beğenemedi karar veremedim . birde saçımla ilgili düşünceler mahvetti beni gülerdir şimdi bugün rahat uyuyayım ikiside oldu bugün ben 4 gibi kalkacağım sahura eşim dayanamam ben kalkalım dedi yoksa ben yer yatardım yalnız olsaydım..

herkeze iyi geceler

Derincim saç rengine öldüm,bittim.. işte benim rengim bu..:)))

Bende kendim boyuyorum saçlarımı, beyazlarım çok olunca ayda bir boyuyorum sayılır..

Koleston kullanıyorum,kahvenin her tonunu uyguladım desem yeridir..ama hep koyu oluyor,bende çok koyu saç sevmiyorum...Gerçi koyu saç daha genç gösteriyor o ayrı bir mevzuuda..aklinialirimsmile

Saçlarımı yeni boyadım bayramlık..:)))Bidahakine bunu alıcam kesin...

Mart doğumlumusun.?oğlumda 10 mart doğumlu..

Balıklar çok duygusal olur diye biliyorum...

Maralca,nasıl karışık yazmışsın biliyomusun anlayınca kadar canım çıktı...

Ben kısaca fikrimi söyleyeyim..Bu işler öyle kamera arkasında olacak meseler diil..
Hiiç olurmu görmediğin bilmediğin insanla nasıl aşk yaşıycan,üstelik yalanlarını bilmesine rağmen...Şimdi yalan söylemediği ne malum,ya kötü biriyse,muhtemelen öyledir,yoksa yüzünü gösterirdi..

Tatlım sen sakın öyle şeyler yapma tamammı..:))))

Bende acil şifa diliyorum canım..Ama bitki çayı ve dinlenme işe yarayacaktır..

seninde saçların hayırlı olsun, güle güle kullan sende bitanemopuyorumnanaktan

KEsinlikle şansını denemelisin zeynepçim...Başaracağına ve hepimize örnek olucağına yüzde yüz eminim..

Benim içimdede şöyle afili bir siyasal okumak yatar hep...Belkide ben berfo'yla girerim sınava...

zeynepçim bize Adana'dan şalgam suyu geldi,çok severim kendisini,zaten pis boğazın tekiyim,sevmezsem ayıp olur..:)))
Nasıl güzel bir tat öyle marketden aldıklarımıza hiç benzemiyor...

İçince ''Allahım sana geliyorum'' oldum..Şöylee iliklerime kadar hissettim..:)))))))

seninde saçların hayırlı olsun, güle güle kullan sende bitanemopuyorumnanaktan

Sağol meyracım ..
Nasılsın..?? Bişey sorucam sen müzikle çok ilgilisin sanırım..neleri dinliyorsun..??

Hayırlı kandiller arkadaşlar...

Allahım bu mübarek günde,dualarımızı kabul eder inşallah...:Saruboceq:

Sağol meyracım ..
Nasılsın..?? Bişey sorucam sen müzikle çok ilgilisin sanırım..neleri dinliyorsun..??

iyiyim canım saol:)) sen nasılsın canım?

evet müzik dinlemeyi çok seviyorum, kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim. genelde yerli müziği seviyorum. mesela şükriye tutkunun, arif sağın, zerrin özerin, levent yükselin, burcu güneşin sesine bayılırım...
tsm, thm, keman sesi vs vs...
ve güzel Türkiyemizde daha bir çok güzel sesin, güzel yorumların, yorumcuların olduğunu düşünüyorum canım.

özellikle bu sese bayılıyorumopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/oneri...in-supeeeerrr-dinledigimde-mest-oluyorum.html
bu kız söyledikçe ben rahatlıyorumkaydirigubbakcemile3

Dinleyemedim,hata veriyor sürekli...ama merak ettim sesini..

Seçimin güzel sesler...

Ben Arif Sağ'ın nedense türkü söylemesinden çok bağlama çalışını beğenirim..

türkü seviyorsun sanırım..Erdal Erzincan ve kıvırcık ali onların seside muhteşem...

Bu hafta içinde eşimle türkü konserine gittik,mest oldum resmen,nasıl güzeldi,nasıl iyi geldi..Aslında eşim her türküyü sevmez,kendisi sıkı rock sever olarak..Sadece fedakarlık yaptı diyebilirim..:))

MEyracım ben çıkayım çay koyayım üstüne sahurluk mamalar hazırlıyayım...
Sonrada hemen uyuyayım,yarın iftara 14 kişilik misafri bekliyorum...:))

İyi geceler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…