hoşgeldin canım nerelerdeydin uzun zamandır yoktun çok sağol öperim teyzesi yarın bende senin bıcırığı öptüm
afiyet olsun..birkaçgün sonra ramazan bitiyor..dışarda iftar bahanesi de kalmıyacak.ona göre...
evet canım arkadaş boyadızemuszemus100 ytl bana kaldı senin rengin çok hoşuma gitmişti ucuz yapan yerlerded içime sinen rengi bulamadım burası paris herşey çok pahalı eşimde çok beğendi değişik olmuş dedizemuszemussenin renginde çok güzel ileride deneyeceğim ama bunuda tavsiye ederim arkadaşın şaçları uzun dahada güzel durmuş birde yakından görünce çok beğendimmm ışıl ışıl parlıyorkaydirigubbakcemile2
hala yapabilirsin...
altmış küsur yaşında bir kadın üniversiteyi bitirmişti
sen neden yapmayasın...
Ve ben senin yapabileceğine yürekten inanıyorum
bende inanıyorum da nasıl..hayatım tuvaletle mutfak arasında paylaştırılmış bir düzende..hala yapabilirsin...
altmış küsur yaşında bir kadın üniversiteyi bitirmişti
sen neden yapmayasın...
Ve ben senin yapabileceğine yürekten inanıyorum
bencede yapabilirsin
ben üniv. de okurken bir iki kişi vardı emekli olmuşlar hayllerindeki bölüme gelmişler okumak için
ama eşinin ihtiyaçları için uğraşmak çok vaktini alıyordur dimi ablam allah kolaylık versin
ben çıkıyorum herkeze iyi geceler
Benimkinin bir cazibesi yok bildiğin koyu kumral ama lorealin kahveleri ışıltılıymış zaten ben de seninkine yakından bakayım olmadı bidahakine ondan boyarım bende hihoyyyt
Ben eskiden kuaförden başka yerde saç boyatılmaz evde kendi boyadığın boyadan bir halt olmaz sanırdım birsürü para döktüm kuaförlere en son turuncu gibi bir renk yapmıştım millet kınamı koydun kafana deyince bende aldım 2 kutu boya o gece evde kendim boyadım oldu valla 3. kezdir kendim boyuyorum çokta memnunum röfle olmadıktan sonra tek renk için kuaföre para verilmez öğrendim -tatlicadiarzu-
Sahur yapıp mı yatsam yoksa yatıp sahuramı kalksam yine kararsızlık... kararsızlık hallerimi hiç sevmiyorum. Uykum var en iyisi uyuyup 2 saat sonra uyanmak ama uykudan uyanınca da tabiri caizse salak gibi oluyorum yemek hazırlamak zor geliyor ayhhh bilemedim. Neyse cümleten hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin.
balık canım neden ki? ilgileniosun sanırm burçlarla..
sigara kullanmıyorum canım, aslında kullanıyodum az falan da deil yani baya baya kullanıodum :1closedeyes: bide astımım var benim buna rağmen de içiyodum :mymeka: geçtiğimiz yaz gene hastalanınca ben birazda dierlerine göre ciddi rahatsızlanmıştım... dedim billuuuurr zıkkım iç ölecen sonunda kendine gel alsanaalsanasmile ve kesin bir kararla o gün bıraktım daha sonrada canım çekti falan ama 1 kere bile sürmedim ağzıma zemuszemus yaptığım en güzel şeyde hayatımda sanırm bu oldu :dance: iyi ki de bırakmışım valla ohhh temiz hava :))) şimdi evdekilerle kavga ediorum içmeyin şunu yanımda pis pis kokuo die :roflol:
merhaba kizlar size bir soru sorucagim ,benim bir deli arkadasim var beni dürtekleyip duruyor suanda biileguclubacismile,bu birbucuk sene netten bir cocukla konusmus sesli ama kamera felan yok..buluscaklarmis izinde yani asiri derecede hoslanma varmis hi öyle diyor:kedi:kizararak..neyse cocuk ilk zamanlar buna yalan konusmus ismiyle baska seylerle ama sonra dogrulari söylemis zsmanla..ama arkadasim bayan olduguna tam gvenmemis ismini ve ailesiyle ilgili bazi seyleri yalan konusmus oturdguu yerle ilgili..cocuk bunu ögrenmis ama neyse bunlar önemli yalanlar degil demis ama birgün konusmalarinda cocuk buna neden yalan konustun demis ben senin samimiyetine inanamam demis,kamerada kendini göstermiyorsun bazi seyleri yalan konustun olmazki demis senle artik konusmiycam güvenmyiorum demis..kizda ben senin yalanlarini ögrendigimde senle konusmustum ama demis oda konusmasaydin demissinirle..neyse cocuk aradan iki ay sonra bizimkine mesaj yazmis,nasilsin iste su sarkiyi dinle gibi romantizim yani..bizimki neyapicagini bilemiyor simdi?ama cocuktan asiri derecede hoslaniyor seviyor yani..neyapsin?
Kızlar bana da birşey söyleyin ya hasta olacağım galiba hastalanmadan nasıl kurtulabilirim. Belirtilerimi yazayım.
Burnum akıyor
Hapşıramıyorum
Boğazım dolmuş galiba yutkunurken acıyor
kulaklarımda doldu galiba
Terliyorum soğuk soğuk
Aşırı halsizlik var.
Bildiğiniz bir yöntem varsa yapayım hasta olmak istemiyorum.
Derincim saç rengine öldüm,bittim.. işte benim rengim bu..:)))
Bende kendim boyuyorum saçlarımı, beyazlarım çok olunca ayda bir boyuyorum sayılır..
Koleston kullanıyorum,kahvenin her tonunu uyguladım desem yeridir..ama hep koyu oluyor,bende çok koyu saç sevmiyorum...Gerçi koyu saç daha genç gösteriyor o ayrı bir mevzuuda..aklinialirimsmile
Saçlarımı yeni boyadım bayramlık..:)))Bidahakine bunu alıcam kesin...
sana diyorum ya bende öss sorularını çözmeye çalışırım..içimde bir ukte kaldı ünivesite.hatta eşim hastalanmasıydı oğlumun teşvikiyle girecektim.şimdi tren kaçtı..bayada iyi yapıyorum..46 sene sonra..
seninde saçların hayırlı olsun, güle güle kullan sende bitanemopuyorumnanaktan
Sağol meyracım ..
Nasılsın..?? Bişey sorucam sen müzikle çok ilgilisin sanırım..neleri dinliyorsun..??
iyiyim canım saol:)) sen nasılsın canım?
evet müzik dinlemeyi çok seviyorum, kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim. genelde yerli müziği seviyorum. mesela şükriye tutkunun, arif sağın, zerrin özerin, levent yükselin, burcu güneşin sesine bayılırım...
tsm, thm, keman sesi vs vs...
ve güzel Türkiyemizde daha bir çok güzel sesin, güzel yorumların, yorumcuların olduğunu düşünüyorum canım.
özellikle bu sese bayılıyorumopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/oneri...in-supeeeerrr-dinledigimde-mest-oluyorum.html
bu kız söyledikçe ben rahatlıyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?