Dinleyemedim,hata veriyor sürekli...ama merak ettim sesini..
Seçimin güzel sesler...
Ben Arif Sağ'ın nedense türkü söylemesinden çok bağlama çalışını beğenirim..
türkü seviyorsun sanırım..Erdal Erzincan ve kıvırcık ali onların seside muhteşem...
Bu hafta içinde eşimle türkü konserine gittik,mest oldum resmen,nasıl güzeldi,nasıl iyi geldi..Aslında eşim her türküyü sevmez,kendisi sıkı rock sever olarak..Sadece fedakarlık yaptı diyebilirim..:))
MEyracım ben çıkayım çay koyayım üstüne sahurluk mamalar hazırlıyayım...
Sonrada hemen uyuyayım,yarın iftara 14 kişilik misafri bekliyorum...:))
İyi geceler canım...
KEsinlikle şansını denemelisin zeynepçim...Başaracağına ve hepimize örnek olucağına yüzde yüz eminim..
Benim içimdede şöyle afili bir siyasal okumak yatar hep...Belkide ben berfo'yla girerim sınava...
zeynepçim bize Adana'dan şalgam suyu geldi,çok severim kendisini,zaten pis boğazın tekiyim,sevmezsem ayıp olur..:)))
Nasıl güzel bir tat öyle marketden aldıklarımıza hiç benzemiyor...
İçince ''Allahım sana geliyorum'' oldum..Şöylee iliklerime kadar hissettim..:)))))))
Hayırlı kandiller arkadaşlar...
Allahım bu mübarek günde,dualarımızı kabul eder inşallah...:Saruboceq:
Mart doğumlumusun.?oğlumda 10 mart doğumlu..
Balıklar çok duygusal olur diye biliyorum...
tatlım geçmiş olsun umarım hasta olmazsın eyvahedigeldismile
buarada kısçeler :roflol: hepinizse günaydıııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabaha kadar bıcırbıcır konuşmuşunuz hepiniz :roflol: uyuyosunuz şimdi demiiiiii en erkenci de ben oldum püffff
sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-
günaydın kızlaropuyorumnanaktan billurcum sadece sen onlinesın sanırım
aaaaaaa günaydııııııınyaşasın tek deilmişim kaydirigubbakcemile3
yaaa bu sabah çok mutlu oldum kalktığımda tartılmıştım 1 kilo vermişiiiiiimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaaaaa ne güzel tebrik edeim canım
teşekkür ederim canıımmm :1hug:
bu arada bişey sorcam biri yapmıştı bu çizelgeyi bana ben bitürlü becerememiştim de :kedi: nasıl değiştircem şimdi bilmiorum eyvahedigeldismile
kim yaptıysa ilk yapılırken bir link çıkıyor o sık kullanılanlara kopyalanıyor ve sürekli oradan kullanılıyormuş ama ben de kopyalamadığım için tekrar yapmak zorunda kaldım TickerFactory.com Weight Loss Ticker a giriyorsun her sayfada gerekli seçimleri yapıp ileri diyorsun tatlım..
Günaydın Kızzllaaarrr
Çoookkkkk uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar uzun süre uyudum galiba şimdi uyandım ama dün akşam dediğim gibi grip oldum galiba halsizlik var sabah bir uyandım nasıl dişim ağırıyor başım kazan gibi gözlerimi açamıyorum o derece yani vurdum kafayı yattım şimdi kalktım ama yine çok kötüyüm burnum akıyor sürekli gözlerim açılmıyor dişimin ağrısı geçmiş çok şükür yoksa o şekilde oruç geçmezdi.
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar Allah herkesin duasını kabul etsin inşalllaaahhhhh... Dualarınızda bizleri de unutmayın.
Günaydın Kızzllaaarrr
Çoookkkkk uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar uzun süre uyudum galiba şimdi uyandım ama dün akşam dediğim gibi grip oldum galiba halsizlik var sabah bir uyandım nasıl dişim ağırıyor başım kazan gibi gözlerimi açamıyorum o derece yani vurdum kafayı yattım şimdi kalktım ama yine çok kötüyüm burnum akıyor sürekli gözlerim açılmıyor dişimin ağrısı geçmiş çok şükür yoksa o şekilde oruç geçmezdi.
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar Allah herkesin duasını kabul etsin inşalllaaahhhhh... Dualarınızda bizleri de unutmayın.
meyra canım çok teşekkürler
Canım geçmiş olsun, Thylol- hot diye kaynar suda çözünen bir ilaç var, ben böyle zamanlarda onu içiyorum. Bu arada sen de bol bol dinlenmeye bak. Merak etme canım dualarım, hepimzi için.
Derincim senin facebook adresin ben de yok canım rica etsem bana da verebilir misin, ben demerak ettim saç rengini.
Alıntı:
maralca kullanıcısından alıntı
ee yani ask olsun kizlar soruma yanit yazmadiniz? bu deliyle beni basbasa biraktiniz basimin etini yigiyor
ben bu konudabiraz katı kuralcıyım..yılların öğrettiği bu...nasıl başlarsa öyle gider.baştan ilişki sağlam temeller üzerine kurulmalı ve ilk ve en önemli şey ''güven^''.ilerde en küçük olayda hep acaba?diye bir düşünce esir alır insanı..bence yol yakınken dönülmeli..aradan zaman geçmiş..bir boşluktayken şunu tekrar arayayım kategorisine sokulan insan olmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?