Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canlarim...ya kizlar biliyorsunuz ben su lahana corbasini yapiyorum bugn 4.günümdeyim bir hafta sürüyor.en son 91.5 felandim ,sabah wc den sonra tartildim 89.5 ciktim ayy havalara uctum ..bakalim geri kalan 3 günde nekadar vericem ..

canim arkadasda tuhaf anlatti bende acelece yazdim anlattiklarini..yok yok cocuk kendini göstermis bizimki göstermemis ,sakincali diye kemara felan..cocuk buna herseyinide anlatmis sonrasinda..sizin yazdiklarinizi okudu bizim delibuyrunnnnnnnnn..yok be ben chate bile girmiyorum birak öyle seyi,vaktimi öyle seylere ayiracak halimde yok..

sen nekadar zamanda verdin bu 16 kiloyu

canım tebrik ederim ben de seni harika gidiyosun valla
benimki uzun sürdü baya yaa :kedi: 8 ayda falan vermiştim 15 kilo sonra biraz bi rahatlama gelince rejim falan hakgetire :kedi: biraz ara vermiştim 2 ay kadar :roflol: ohaoldumsmile sonra geri başladım 1 hafta geçti geçmedi merdivenden düştüm bileğimdeki tendonlar koptu alçıya aldılar 1 aya yakın tabi o sırada hem yatıp hem sinirden hiç durmadan yedim durdum :kedi: alçı çıktıktan snr da zorlama dediler acıyodu zaten 2 3 ayda öyle geçti spor yapamadım...... yani 6 7 kilo geri almıştım :çok üzgünüm: şimdi tam 1 ay oldu 7 kilo verdim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yani toplamı 1.5 seneye denk geldi :roflol::roflol: çok rezilim yaa :roflol: alsanaalsanasmile

Kızlar bugün hiç giremedim ben de.
Malum hastayım büyük ihtmal grip oldum yatıyorum sabahtan beri şimdi iftar yaptık limonlu tavuksuyu çorba içtim annem ıhlamur kaynatacak en kısa sürede iyileşirim inşallah.

canım kıyamam sana acil şifalar dilerim canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun tatlım

Hepımızın kadır gecesı mubarek olsun!
Hayırlara vesıle olsun!
Tum dualarımız kabul gunahlarımız af olsun ınsallah!

sukur biraz iyilesip araniza dondum.gecmisi cabucak okumaya calistim okadar coktu ki masallah lak lak bol yapilmis allah artirsin.
dun evinde hatim okutan arkadasimiz galiba bahardi allah kabul etsin guzel dualari icinde allah razi olsun bizi dusunup dua ettigi icin!allahim kendisinede herseyi gonlunce versin zayif ve saglikli omur versin insallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…