blackandwhitim yok bademim yok lunaazul yok zeynep ablam yok yena yok derin yok yok yok kimseler yok(
aaa sen çıktın mı meruseciğim yoksa??
meruseciğim nasıl oldun canım iyileştin mi biraz..çok üzüldüm hasta olduğunu okuyunca
tamam canım =)))
kızlar yaa ben iyi ki buraya üye olmuşum kaç gündür valla moralim düzeldi evde oturmaktan ve bu kilolar yüzünden iyice kendi kabuğuma çekilmiştim ve sevgilime sardırmıştım sanki dünyayı kurtaran adammış gibi davranıyodum onave tabi bu durum onun popsunu kaldırmıştı :roflol: sürekli onla ilgilenio arıyodum... bi kaç gündür yani buraya üye olduğumdan beri onu fazla sallamamaya başladım çünkü ruh halim deişti sizlerle birlikte, artık hiç durmadan saat başı deli gibi onu aramıyorum ve tabi o olayın ne olduğunu bilmediği için şaşkın bi halde kendi arayıp iyi misin sen? nie aramıyosun beni falan demeye başladı sırnaşık şey ehhh artık birazda o arasın beni yeter yaw lülülülülülü
hepinize teşekkür ederiim artık eskisi gibi mutsuz deilim çok seviyorum siziiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :))))
yok yok geldim bende seni hissetim canim.bi cikip kuran okudum allah kabul eder insallah
canım 4267. sayfada resmim bakabilirsin ..facebook adresim galiba aramalarada kapalı ulaşamıyorlar..gül apaydın seninkini alayım ben ekliyeyim
Allah kabul etsin bitanem..seni çoook özledim :asigim:
cnm aynı sorun bendede var sanırım mutsuz olmaktan kaynaklanıyomus bende senı gb yapsam yıne o aramaya baslar mı kı:)
Diğer arkadaşlarınkinden bulup ekledim canım kabul edersin
ehh en azından dene bişi kaybetmezsin :) gerçi ben hala henüz tam olarak istediğim sonucu alamadım ama inat ettim 4 5 gündür aramıyorum hiç o arıyo hep... ama kesinlikle ilgini biraz ondan çek başka şeylerle ilgilen daha çok mutlu olmaya başlıycaksın inan
ehh en azından dene bişi kaybetmezsin :) gerçi ben hala henüz tam olarak istediğim sonucu alamadım ama inat ettim 4 5 gündür aramıyorum hiç o arıyo hep... ama kesinlikle ilgini biraz ondan çek başka şeylerle ilgilen daha çok mutlu olmaya başlıycaksın inan
guzel diyorsunuz haklisinizda ama suda var fazlada naz yapmayin fazla naz asik usandirir!
gercekten seviyorsaniz bunu herzaman dile getirin gosterin tabiki biktirmadan.sizlerin boyle yazdiklarini okuyunca cok hosuma gidiyor ah genclik ah diyorum!(yasim 30)
guzel diyorsunuz haklisinizda ama suda var fazlada naz yapmayin fazla naz asik usandirir!
gercekten seviyorsaniz bunu herzaman dile getirin gosterin tabiki biktirmadan.sizlerin boyle yazdiklarini okuyunca cok hosuma gidiyor ah genclik ah diyorum!(yasim 30)
valla cokta naz yapmıyorum ya sadece denıyımdedım ıse yarar inş
ahhh ahhhhh onun zamanında bana yaptıklarının yanında bu hiç bişi :) çok büyük deilsiniz ama yaa ben de 26yım =)) ama sanırm onun yaptıkları beni usandırmış bugünlerde onu farkettim bu kadar aramadan durduğuma ve aramakta içimden gelmediğine göre ya cidden içten içe çok kızmış kırılmışım yada başka bişi var bende anlamadım bilmiyorumkismile
biraz iyim canim sagol ama tam degil daha nasil hastaydim anlatamam yattim oyle neyseki bayrama denk gelmedi
ahhh ahhhhh onun zamanında bana yaptıklarının yanında bu hiç bişi :) çok büyük deilsiniz ama yaa ben de 26yım =)) ama sanırm onun yaptıkları beni usandırmış bugünlerde onu farkettim bu kadar aramadan durduğuma ve aramakta içimden gelmediğine göre ya cidden içten içe çok kızmış kırılmışım yada başka bişi var bende anlamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?