Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm aynı sorun bendede var sanırım mutsuz olmaktan kaynaklanıyomus bende senı gb yapsam yıne o aramaya baslar mı kı:)

cnm aynı sorun bendede var sanırım mutsuz olmaktan kaynaklanıyomus bende senı gb yapsam yıne o aramaya baslar mı kı:)

ehh en azından dene bişi kaybetmezsin :) gerçi ben hala henüz tam olarak istediğim sonucu alamadım ama inat ettim 4 5 gündür aramıyorum hiç o arıyo hep... ama kesinlikle ilgini biraz ondan çek başka şeylerle ilgilen daha çok mutlu olmaya başlıycaksın inan

inş ya ben de az önce sordum sıkıldı mı artık 3 bitiyo dedı hayatım ne sıkılcam sen su kılolarla kafayı buldugundan berı bana fena taktın cnm benım sen arıyon hep bana sıra mı kalıyo dıye dalga gectı uyuz sevgılım :kedi:

guzel diyorsunuz haklisinizda ama suda var fazlada naz yapmayin fazla naz asik usandirir!
gercekten seviyorsaniz bunu herzaman dile getirin gosterin tabiki biktirmadan.sizlerin boyle yazdiklarini okuyunca cok hosuma gidiyor ah genclik ah diyorum!(yasim 30)

valla cokta naz yapmıyorum ya sadece denıyım dedım ıse yarar inş

ahhh ahhhhh onun zamanında bana yaptıklarının yanında bu hiç bişi :) çok büyük deilsiniz ama yaa ben de 26yım =)) ama sanırm onun yaptıkları beni usandırmış bugünlerde onu farkettim bu kadar aramadan durduğuma ve aramakta içimden gelmediğine göre ya cidden içten içe çok kızmış kırılmışım yada başka bişi var bende anlamadım bilmiyorumkismile

ben de 22 yasındayım benım sorumda sanırım sevgılımın benden zayıf olması kafama fazla takıp senoryolar yazıyorum bılırsınız mutsuz kadın profılı malesef

hmm ozaman burnu surtsun birazÇok üzgünüm çoook tuhaf aslinda kendimden hatirladigim kadar oyle aramama eylemine girdigimde icim icimi yerdi deli olurdum 1 gun asir gibi gelirdi gerci 10 senelik evliyim hala degismedim ya neyse bu da biz bayanlara ait bisi galiba:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…