bende guzelim ya!nasilsin dis agrilarin duzelmistir insallah.valla herseyden once saglik kac gundur okadar kotuydumki cok onemsediyim kilolar bile aklima gelmedi allahim saglimizi korusun gerisi gelir
ayyy kıyamam sana yaa..Allah tan bayrama denk gelmemiş öyleyse kötü olurdu
ben de 22 yasındayım benım sorumda sanırım sevgılımın benden zayıf olması kafama fazla takıp senoryolar yazıyorum bılırsınız mutsuz kadın profılı malesef
guzel diyorsunuz haklisinizda ama suda var fazlada naz yapmayin fazla naz asik usandirir!
gercekten seviyorsaniz bunu herzaman dile getirin gosterin tabiki biktirmadan.sizlerin boyle yazdiklarini okuyunca cok hosuma gidiyor ah genclik ah diyorum!(yasim 30)
tabi bitanem sağlık olmazsa herşey yalan..benim dişlerim çok problemli canım dişçiye gitmem şimdilik bitti ama kanal tedavisi sonucu bekleme sürecindeyim dişlerimin kazanılıp,kaybedileceği bu 1 aylık zaman diliminde belli olacak ama ağrılarım geçmedi maalesef..bu da kayıp olacak anlamı taşıyor maalesefAllah tan dayanılmaz ağrılar değil çok şükür
ben de 22 yasındayım benım sorumda sanırım sevgılımın benden zayıf olması kafama fazla takıp senoryolar yazıyorum bılırsınız mutsuz kadın profılı malesef
ahh gençlik diyene bakkk yaşı 30...meruseciğim kızdırma beniiilmaz:
ay canım inan boşver hiçte kilo yüzünden oturup senaryolar yazma kendini de üzme sevmese 3 sene oldu dedin yanlş anlamadıysam bu kdr uzun sürmezdi :) mutsuz da olma kuzum yaaa ayy şimdi 22 yaşında olmak için neler vermezdim ahh ahhhh =))))
blackandwhite canım yaa geçmiş olsun
evet ya 30 gerci bazen kendimi cok cok daha yasli hissediyorum ya o da galiba erken yasta evlenip anne olmanin verdigi duygular bazen cok yorucu oluyor ama cogu zaman da coooooooooook guzel allahim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah:Saruboceq:
meruse canım sana da geçmiş olsun, kızlar bu ne yaa herkes hastalanıyo kendinize dikkat edin a.s.
blackandwhite canım yaa geçmiş olsun
amin canım :Saruboceq: fotolarınızı görünce özendim negüzel 30 yaşında boyunca iki çocuğun var diye...sen daha çok gençsin canım bir de şu kiloları verip çıtır olunca daha genç hissedeceksin eminim..sen bir sağlığına kavuş da tam gaz diyetimize devam edelim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?