Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende guzelim ya!nasilsin dis agrilarin duzelmistir insallah.valla herseyden once saglik kac gundur okadar kotuydumki cok onemsediyim kilolar bile aklima gelmedi allahim saglimizi korusun gerisi gelir

tabi bitanem sağlık olmazsa herşey yalan..benim dişlerim çok problemli canım dişçiye gitmem şimdilik bitti ama kanal tedavisi sonucu bekleme sürecindeyim dişlerimin kazanılıp,kaybedileceği bu 1 aylık zaman diliminde belli olacak ama ağrılarım geçmedi maalesef..bu da kayıp olacak anlamı taşıyor maalesef Allah tan dayanılmaz ağrılar değil çok şükür

ben de 22 yasındayım benım sorumda sanırım sevgılımın benden zayıf olması kafama fazla takıp senoryolar yazıyorum bılırsınız mutsuz kadın profılı malesef

ay canım inan boşver hiçte kilo yüzünden oturup senaryolar yazma kendini de üzme sevmese 3 sene oldu dedin yanlş anlamadıysam bu kdr uzun sürmezdi :) mutsuz da olma kuzum yaaa ayy şimdi 22 yaşında olmak için neler vermezdim ahh ahhhh =))))

ahh gençlik diyene bakkk yaşı 30...meruseciğim kızdırma beniii lmaz:

ah canim ya kiyamam bilirim dis agrisin daha onceleride yazmistim ya.allah yardimcin olsun agrilar iltihap oldugundanda olabilir gecici dolguyu kaldirip temizlediginde rahatlarsin biraz

ben de 22 yasındayım benım sorumda sanırım sevgılımın benden zayıf olması kafama fazla takıp senoryolar yazıyorum bılırsınız mutsuz kadın profılı malesef

takma kafana oyle seyler degermi 22 yasinda oyle seyler icin mutsuz olmaya sevgilin seni gorup begenip sevmedimi.kilo dedigin ne ki allahin izniyle burda el birligiyle eriyip gidecekler.sevgininde sevgilininde tadini cikar bosver kilolarizemuszemus

ahh gençlik diyene bakkk yaşı 30...meruseciğim kızdırma beniii lmaz:

evet ya 30 gerci bazen kendimi cok cok daha yasli hissediyorum ya o da galiba erken yasta evlenip anne olmanin verdigi duygular bazen cok yorucu oluyor ama cogu zaman da coooooooooook guzel allahim sana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah:Saruboceq:

sen kaç yaşındasın ki böyle diyorsun canım?

amin canım :Saruboceq: fotolarınızı görünce özendim negüzel 30 yaşında boyunca iki çocuğun var diye...sen daha çok gençsin canım bir de şu kiloları verip çıtır olunca daha genç hissedeceksin eminim..sen bir sağlığına kavuş da tam gaz diyetimize devam edelim tatlım

ayy insallah canim ya buyuk engel kilolardan kurtulsam dah mutlu olucam bundan eminim kismetse haftaya arkadasala spor salonuna yazilip basliyoruz tabiki diyetle birlikte 1 hafta dah sIkacam disimi sonra dedigin gibi tam gaz devam insallahopuyorumnanaktan

billurcuğum ayrıca senin BMI ne şimdi dikkat ettim sen ne kadar uzun bir kızsın demek :lepi: maşallah canımm özendim vallahi şuanda da fazla kilolu değilsin zaten boyuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…