Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeeeeeeeetttt işte bu süper haber senin spor zayıf kalıyordu daha önce böyle olunca tam süper olacak tatlım :lepi:

niye üzgün lmaz: ben de 26 yaşındayım ama hiç de keşke 22 olsam demiyorum..tatlım biz çok genciz zaten

ayy tatlım yaa eskiden yoktu böyle takıntılarım fakat 2 senedir ciddi bunalımdayım eyvahedigeldismile doğumgünüm gelmesin die dua ediorum kaydirigubbakcemile3 sanırm bunda ruh hastası sevglimin payı oldukça fazla kaydirigubbakcemile3 nasıl bi hesaplama yöntemi var hala anlamadım 2 senedir adam hesaplıyo hesaplıyo 2010 a gelio ve ben bi şekilde 29 çıkıyorum :roflol::roflol: kendisi de 31 yaşında ama 2 senedir 35 yaşında kaydirigubbakcemile3 kendini yaşlandırıosun iyide beni nie bunalıma sokuosun dimi ama :roflol:

eveeeeeeeeeetttt işte bu süper haber senin spor zayıf kalıyordu daha önce böyle olunca tam süper olacak tatlım :lepi:

evet guzelim hep oyleydi spor diyet kadar onemli belki dahada onemli sporsuz verilen kilolar sarkmakla birlikte oluyor birde verdigine gore incelme cok az oluyor o yuzden bademin dedigi gibi walk walk walk:dance:

billurcuğum ayrıca senin BMI ne şimdi dikkat ettim sen ne kadar uzun bir kızsın demek :lepi: maşallah canımm özendim vallahi şuanda da fazla kilolu değilsin zaten boyuna göre

yaa hayatım sen bnm o BMI e takılma yanlış olma ihtimali var kaydirigubbakcemile3 bugün onu yapıcam die sinir bastı bana kilo doğru ama onda bi yanlışlık olabilr =))))

kızlar ben 88 e demir attım galiba :kedi:

ama bekle beni bayram sonrası bomba gibi geliyorum guclubacismile

gerçi ramazanın da öyle çok bir yanetkisini yaşamadım ama yinede tembellik var serde :kedi:

ayy billurcuğum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cidden yaa Allah tan sevgilim falan yok bunalım da yok :lepi: şaka bir yana bizim yaşımız süperrr

hadi yaa allah benım kı benı 20 yapıyo yakında daha da kücütüp cebıne koyucak :) bu aralarda kılolarıma taktı daha dogrusu aılesı taktı aman ya nedır cektıgım dıyorum su kılolardan

yakalarim tabi actigimdan beri gozlerimin aradigi kisiler arasindasin guzelimzemuszemus
nasil keyifler?

ah canım iyiki sen varsın yaaaakaydirigubbakcemile5

balck'te beni görüyor ama hiçççç seslenmiyor bile lmaz:

keyifler iyi yaa

benimde diş sıkıntılarım oldu biliyorsun şu anda kanal tedavisinde son aşamadayım

ve bayram öncesi tertemiz dişlerle giriş yapıcam inşallah

ama kendi kendime bayram için belirlediğim hedeften 3 kilo fazlayımmmeyvahedigeldismile

hadi yaa allah benım kı benı 20 yapıyo yakında daha da kücütüp cebıne koyucak :) bu aralarda kılolarıma taktı daha dogrusu aılesı taktı aman ya nedır cektıgım dıyorum su kılolardan

canim kac kilosun boyun kac?

aman ha simdiden laf soyletma kendine kiloluysan kilolusun neolmus yani kusurumuz o olsun hey allahim boyle insanlari var yaÇok üzgünüm çoookklava:klava:

aaaa canin sagolsun guzelim 3 kilo neyki bizim icinzemuszemusistedigimiz an veririzbayanssulusmile
sanada cok gecmis olsun canim insallah bayrama sifir curuk girersinhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…