ayy insallah canim ya buyuk engel kilolardan kurtulsam dah mutlu olucam bundan eminim kismetse haftaya arkadasala spor salonuna yazilip basliyoruz tabiki diyetle birlikte 1 hafta dah sIkacam disimi sonra dedigin gibi tam gaz devam insallahopuyorumnanaktan
niye üzgünlmaz: ben de 26 yaşındayım ama hiç de keşke 22 olsam demiyorum..tatlım biz çok genciz zaten
mrs lunaazul welcome!
dene dene dunyada ondan daha onemli seyler oldugunu hala ondan daha onemli oldugunu ara sira hissetirmek gerek dimibayanssulusmile
eveeeeeeeeeetttt işte bu süper haber senin spor zayıf kalıyordu daha önce böyle olunca tam süper olacak tatlım :lepi:
billurcuğum ayrıca senin BMI ne şimdi dikkat ettim sen ne kadar uzun bir kızsın demek :lepi:maşallah canımm özendim vallahi şuanda da fazla kilolu değilsin zaten boyuna göre
ahaaaaa!!!!!!!:kedi:
bakınıyordum ben öylesine ama yakalandım
sizleri okumak bazen daha eğlenceli geliyor zemuszemus
ayy billurcuğum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cidden yaa Allah tan sevgilim falan yok bunalım da yok :lepi: şaka bir yana bizim yaşımız süperrr
ahaaaaa!!!!!!!:kedi:
bakınıyordum ben öylesine ama yakalandım
sizleri okumak bazen daha eğlenceli geliyor zemuszemus
ayy tatlım yaa eskiden yoktu böyle takıntılarım fakat 2 senedir ciddi bunalımdayım eyvahedigeldismile doğumgünüm gelmesin die dua ediorum kaydirigubbakcemile3 sanırm bunda ruh hastası sevglimin payı oldukça fazla kaydirigubbakcemile3 nasıl bi hesaplama yöntemi var hala anlamadım 2 senedir adam hesaplıyo hesaplıyo 2010 a gelio ve ben bi şekilde 29 çıkıyorum :roflol::roflol: kendisi de 31 yaşında ama 2 senedir 35 yaşında kaydirigubbakcemile3 kendini yaşlandırıosun iyide beni nie bunalıma sokuosun dimi ama :roflol:
senin neden esvgilin yok bakayımlmaz:
tez zamanda black kendine bir sevgili edine :mymeka:hihoyyyt:teytey:
ayy billurcuğum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cidden yaa Allah tan sevgilim falan yok bunalım da yok :lepi: şaka bir yana bizim yaşımız süperrr
yakalarim tabi actigimdan beri gozlerimin aradigi kisiler arasindasin guzelimzemuszemus
nasil keyifler?
hadi yaa allah benım kı benı 20 yapıyo yakında daha da kücütüp cebıne koyucak :) bu aralarda kılolarıma taktı daha dogrusu aılesı taktı aman ya nedır cektıgım dıyorum su kılolardan
bu kandil duan mı canım kaydirigubbakcemile3 kız sevgili de nasip işi..hayırlısı olsun
ah canım iyiki sen varsın yaaaakaydirigubbakcemile5
balck'te beni görüyor ama hiçççç seslenmiyor bilelmaz:
keyifler iyi yaa
benimde diş sıkıntılarım oldu biliyorsun şu anda kanal tedavisinde son aşamadayım
ve bayram öncesi tertemiz dişlerle giriş yapıcam inşallah
ama kendi kendime bayram için belirlediğim hedeften 3 kilo fazlayımmmeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?