canim kac kilosun boyun kac?
aman ha simdiden laf soyletma kendine kiloluysan kilolusun neolmus yani kusurumuz o olsun hey allahim boyle insanlari var yaÇok üzgünüm çoookklava: klava:
aaaa canin sagolsun guzelim 3 kilo neyki bizim icinzemuszemusistedigimiz an veririzbayanssulusmile
sanada cok gecmis olsun canim insallah bayrama sifir curuk girersinhihoyyyt
Aklıma kandil duası olarak gelmemişti ama öyle olsun be güzelim :1closedeyes:
ee artık seninde sevgili bunalımına girme zamanın geldi artıkkk:roflol:
veririz tabiki güzel arkadaşım:lepi:
3 te 5 te 15 te vericez zaten :lepi:
sıfır çürük yaşasınnnnn :lepi:
ah canım iyiki sen varsın yaaaakaydirigubbakcemile5
balck'te beni görüyor ama hiçççç seslenmiyor bilelmaz:
keyifler iyi yaa
benimde diş sıkıntılarım oldu biliyorsun şu anda kanal tedavisinde son aşamadayım
ve bayram öncesi tertemiz dişlerle giriş yapıcam inşallah
ama kendi kendime bayram için belirlediğim hedeften 3 kilo fazlayımmmeyvahedigeldismile
bence de yaşımız çok güzel zemuszemus bazen çıtırları görnce kıskanıorum ama laf aramızda :roflol:
evet herkese duyurulur bu kandil hep birlikte bizim siyahbeyaz icin hayirli bir sevgilisi olmasi icin dua edecegiz:Saruboceq:
buna icilir(kahve tabiki):içelim:eh yaninda birde
:lepi::lepi:
eh sizde citirlari gorup kiskaniyorsaniz ben:1shok:neolim yaniakannehir
evet herkese duyurulur bu kandil hep birlikte bizim siyahbeyaz icin hayirli bir sevgilisi olmasi icin dua edecegiz:Saruboceq:
buna icilir(kahve tabiki):içelim:eh yaninda birde
:lepi::lepi:
görüyormuşum da seslenmiyormuşlmaz: görmedim ki canım yaaaaaaaaaaa
eh sizde citirlari gorup kiskaniyorsaniz ben:1shok:neolim yaniakannehir
canlarım benim yaaaa..nekadar güldüm okuyunca sizleri kendimi evde kalmış hissetmeme rağmen sizin tarfınızdan ne kadar önemsendiğimi ve sevildiğimi de hissettim..çok teşekkür ederim sizlere :asigim::asigim:a.s.Şeniz
ben içiyorum nescafemi şuanda canım..birgün inşallah seninle karşılıklı içmek de nasip olsun :Saruboceq::içelim:
insallah varya biraz once esime oyle diyordum yolumuz sizin oralara duserse mutlaka ugrayip bi karsilikli kahve icmek istiyorum.pamukkaleye yakinmisiniz?seneye gelmeye dusunuyoruzda seni ve lunaazulu gormeden gitmem.a.s.:1hug:
Yaşasın.......hihoyyyt
umarım hedeflerime ulaşmış halimizle görüşürüz :Saruboceq:
Aminnnn:Saruboceq: Kilolardan başka bir şey konuşuruz böylelikle zemuszemus
Ya nescafe sevmem ama , türkahvesi içerimeşliğinde
tamam peki olumunekankayizsmile
Sen zaten çıtırsın ben ne yapayım kaydirigubbakcemile3
AAAA öyle olmadığını ben biliyorum,
ama bu kadar duadan sonra kesin bir sevgilin olur artık kaydirigubbakcemile3zemuszemus
citirdan citira duyurulur turk kahvesinede bayilirim yaninda:içelim::lepi::1hug:
Yaşasın.......hihoyyyt
umarım hedeflerime ulaşmış halimizle görüşürüz :Saruboceq:
insallah guzelim ya soyle citir kitir gezerizbayanssulusmilezemuszemus
hiçte öle deme valla 30 yaşındasın ama çocuğun var maşallah ne güzel, bide bize yani banabak 26 ve hala bekar :roflol: aman yaa şaka biyana da hepimizin yaşı güzel valla saşlı olduğumuzu sizinde yaşlı olduğunuzu da düşünmüyorum, 50 den sonrası yaşlı
gezicez tabiki
senin 20 benim 21 kilo vermemiz lazımmm sadece alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?