Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim kac kilosun boyun kac?

aman ha simdiden laf soyletma kendine kiloluysan kilolusun neolmus yani kusurumuz o olsun hey allahim boyle insanlari var yaÇok üzgünüm çoookklava:klava:

meruseye katılıyorum miyocum

şimdiden senin özeline karışmalarına izin verme

daha sonra başka şeylerede karışma hakkını verme canım

kendinde bu konuda mutsuz olduğunu onlara hissettirme

aaaa canin sagolsun guzelim 3 kilo neyki bizim icinzemuszemusistedigimiz an veririzbayanssulusmile
sanada cok gecmis olsun canim insallah bayrama sifir curuk girersinhihoyyyt

veririz tabiki güzel arkadaşım:lepi:

3 te 5 te 15 te vericez zaten :lepi:

sıfır çürük yaşasınnnnn :lepi:

Aklıma kandil duası olarak gelmemişti ama öyle olsun be güzelim :1closedeyes:

ee artık seninde sevgili bunalımına girme zamanın geldi artıkkk:roflol:

evet herkese duyurulur bu kandil hep birlikte bizim siyahbeyaz icin hayirli bir sevgilisi olmasi icin dua edecegiz:Saruboceq:

görüyormuşum da seslenmiyormuş lmaz: görmedim ki canım yaaaaaaaaaaa

evet herkese duyurulur bu kandil hep birlikte bizim siyahbeyaz icin hayirli bir sevgilisi olmasi icin dua edecegiz:Saruboceq:

canlarım benim yaaaa..nekadar güldüm okuyunca sizleri kendimi evde kalmış hissetmeme rağmen sizin tarfınızdan ne kadar önemsendiğimi ve sevildiğimi de hissettim..çok teşekkür ederim sizlere :asigim::asigim:a.s.Şeniz

eh sizde citirlari gorup kiskaniyorsaniz ben:1shok:neolim yaniakannehir

hiçte öle deme valla 30 yaşındasın ama çocuğun var maşallah ne güzel, bide bize yani bana bak 26 ve hala bekar :roflol: aman yaa şaka biyana da hepimizin yaşı güzel valla saşlı olduğumuzu sizinde yaşlı olduğunuzu da düşünmüyorum, 50 den sonrası yaşlı

Aminnnn:Saruboceq: Kilolardan başka bir şey konuşuruz böylelikle zemuszemus

buna icilir(kahve tabiki):içelim:eh yaninda birde
:lepi::lepi:

Ya nescafe sevmem ama , türkahvesi içerim eşliğinde

görüyormuşum da seslenmiyormuş lmaz: görmedim ki canım yaaaaaaaaaaa

tamam peki olumunekankayizsmile

eh sizde citirlari gorup kiskaniyorsaniz ben:1shok:neolim yaniakannehir

Sen zaten çıtırsın ben ne yapayım kaydirigubbakcemile3

AAAA öyle olmadığını ben biliyorum,

ama bu kadar duadan sonra kesin bir sevgilin olur artık kaydirigubbakcemile3zemuszemus

ben içiyorum nescafemi şuanda canım..birgün inşallah seninle karşılıklı içmek de nasip olsun :Saruboceq::içelim:

insallah varya biraz once esime oyle diyordum yolumuz sizin oralara duserse mutlaka ugrayip bi karsilikli kahve icmek istiyorum.pamukkaleye yakinmisiniz?seneye gelmeye dusunuyoruzda seni ve lunaazulu gormeden gitmem.a.s.:1hug:

insallah varya biraz once esime oyle diyordum yolumuz sizin oralara duserse mutlaka ugrayip bi karsilikli kahve icmek istiyorum.pamukkaleye yakinmisiniz?seneye gelmeye dusunuyoruzda seni ve lunaazulu gormeden gitmem.a.s.:1hug:

Yaşasın.......hihoyyyt

umarım hedeflerime ulaşmış halimizle görüşürüz :Saruboceq:

citirdan citira duyurulur turk kahvesinede bayilirim yaninda:içelim::lepi::1hug:

olsun be guzelim bekarlik sultanliktir.ya gerci herseyin ayri guzelligi var insan kendisini hissetigi yastadir dimiopuyorumnanaktan

kızlar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız opuyorumnanaktan
sizi öpüyorum ve kaçıyorum kaydirigubbakcemile3 =))))
hepinize iyi geceler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…