Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah varya biraz once esime oyle diyordum yolumuz sizin oralara duserse mutlaka ugrayip bi karsilikli kahve icmek istiyorum.pamukkaleye yakinmisiniz?seneye gelmeye dusunuyoruzda seni ve lunaazulu gormeden gitmem.a.s.:1hug:

süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr olur :lepi::lepi::1hug::1hug: yakınız eveeeettt..

meruseye katılıyorum miyocum

şimdiden senin özeline karışmalarına izin verme

daha sonra başka şeylerede karışma hakkını verme canım

kendinde bu konuda mutsuz olduğunu onlara hissettirme
haklısınız ınanın ezdırmemk ıcın sevgılıme laf soluyorum oda sen sımdıden boyle pay verıorsen haklı cıkarlar dıyobenı sınır edıyo naparsınız sevıyorum ama o gorumcem olucak kadına su kıloları verdıkten sonra asıl cvp şöle kendımı bastan asagıya yenılemek ıstıyorum o zmam gorsun benı guclubacismile

canim kac kilosun boyun kac?

aman ha simdiden laf soyletma kendine kiloluysan kilolusun neolmus yani kusurumuz o olsun hey allahim boyle insanlari var yaÇok üzgünüm çoookklava:klava:

1 72 92 kac kılo olmak gerekır sızce cok cıtı pıtada ıstemıyom( veremıyom ya ) avutuyom kendımı

İyi geceler hatunlar

Basket maçını izledim yine yendiiiikkkk =)) sonra tvdeki duaları dinledim sonra sigara böreği sardım şimdi kızartttımmm birazdan da sahurumu yapıp yatacağım buraya bakayım dedim. Ne çok laklak etmişsiniz okuyana kadar canım çıktı.
Berkanım aşkım bu sefer gelemeyecek (( mardinde işi uzun sürdü bayramda ailesinin yanına antalyaya gidecek buraya gelecek zamanı kalmadı üzüldümmm ama belki bayramdan sonra ben giderim. kısmetttt...
Allah dualarınızı kabul etsin yatarken bol bol dua edeceğim Allah kabul eder inşallahhh...
Öpüyorum iyi geceler...

1 72 92 kac kılo olmak gerekır sızce cok cıtı pıtada ıstemıyom( veremıyom ya ) avutuyom kendımı

75 kilo olsan azıcık balık etli çok tatlı bir hatun olursun canım bende en az 75 olsam yeter bana =))) senin yolun kısa benimki ise çooooooooook uzun... Allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq:

Evet canım bizde doğanay alıyoruz...

Aslında içmemek lazım..ÇÜnkü çok fazla ödem yapıyor...Benim midemi rahatsız ettiği için sık içemiyorum,ama seviyorum..:)

Evet duygusal olduklarını biliyorum..Bende 4 şubatım, kova oluyorum ve aşırı duygusalım..

OĞlum ilerde nasıl olur bilmiyorum...Durum duyusal olucağını gösteriyor...:)))

İyi yapmışsın rengini değiştirmekle..Röfle olgun gösteriyor sanki diimi..??
Birde hep makyaj istiyor..

Ahh derincim nasıl yoruldum anlatamam...Oğlumun azı dişlerinin ikincileri çıkıyor..sürekli mız mız..hep kucağımda olsun istiyor artık büyüdü sıpa, kollarım nasıl sızlıyor..

Akşam misafirler gelincede bu sefer oyuncak kavgası yaptılar misafir çocukla..:)))))

Baharcım düzelemedinmi daha.?geçmiş olsun,bol bol dinlem daha çabuk atlatırsın...

sagol canim ya galiba birazda ramazanla alakali gece sicak yataktan kalk geri yat gece gec yat erken yat vucut biraz direncsiz kaldi galiba neyseki son 3 gune girdik

Sıcak yatak derken.....Sizin orası ciddi ciddi soğuk heralde...

Buralar hala çok sıcak...

Kadir geceniz kutlu olsun güzeller...
Umarım tüm dualarınız kabul olur.

Rabbim cümlemizin günahlarını af etsin inşallah.....

Bayram sonu İstanbu a döneceğim.Görüşmek üzere.Hepinizi çook öpüyorum...

hoşgeldin beyzuş abla...

görüşürüz falan yazmışın gittinmi yoksa..... çıktınmı yoksa az önce siteden...

bende daha yeni girmiştim nete.

aaa gitmişin=( neyse bakalım...

Sıcak yatak derken.....Sizin orası ciddi ciddi soğuk heralde...

Buralar hala çok sıcak...
[/QUOTE]

evet canim buralar pek sicak degil gece kalktigimda usuyorum malesef neyseki yagmur durdu birkac gundur.

bugun kuzucuklarim okula tatil sonrasi basladilar.ev okadar sessiz kaldiki ooff sIkildim simdiden ozledim nasil alismistim evde olmalarina.

2 akşam iftara misafirim olduğundan pek montiye uygun olmadı ama...

3 günlük menümü yazayım hemen..

CUMA
İFTAR ( dışarda )
çorba,karışık ızgara ,salata,1 tane çiğ köfte
SAHUR
tb ekmek,peynir,zeytin,çay

CUMARTESİ ( misafirim vardı )
İFTAR
çorba,güveçte sebzeli köfte,közlenmiş kırmızı biber ( yoğurtlu ), salata, 1 çatal börek,1,2 kaşık tatlı ( muhallebili kadayıf )
SAHUR
tb ekmekten tost,zeytin,çay

PAZAR
İFTAR ( misafirim vardı )
çorba,güveçte sebzeli köfte, 1 parça tavuklu mantarlı krep,1 kaşık pilav,1 bardak kola
SAHUR
tb ekmek,peynir,zeytin,çay

bayram sonrası montiye tam dönüş ...:))

günaydın bütün güzelleeeer
bu sabah güne gerçekten kötü başladım face de bir video seyrettim ekli olan arkadaşlar bakabilirler, çoook moralim bozuldu yaa ((( iki arkadaş bi arkadaşlarına şaka yapıyorlar, kız çok korkuyor ve şakanın sonucu ölümle bitiryor gerçekten korkunç bişey... bende severim böle korkutmayı falan ama bu dozda asla yapmadım ve çok üzüldüm bundan sonrada kimseye şaka yapmıycam

GeRçekTen Kötüymüş bence her şakanın bir dozu olmalı abartılı olmamalı malesef herkes şaka yaprken bu olayın sonu ne olur diye düşünmeden yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…