kızlar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız opuyorumnanaktan
sizi öpüyorum ve kaçıyorum kaydirigubbakcemile3 =))))
hepinize iyi geceler :1hug:
insallah varya biraz once esime oyle diyordum yolumuz sizin oralara duserse mutlaka ugrayip bi karsilikli kahve icmek istiyorum.pamukkaleye yakinmisiniz?seneye gelmeye dusunuyoruzda seni ve lunaazulu gormeden gitmem.a.s.:1hug:
haklısınız ınanın ezdırmemk ıcın sevgılıme laf soluyorum oda sen sımdıden boyle pay verıorsen haklı cıkarlar dıyobenı sınır edıyo naparsınız sevıyorum ama o gorumcem olucak kadına su kıloları verdıkten sonra asıl cvp şöle kendımı bastan asagıya yenılemek ıstıyorum o zmam gorsun benı guclubacismilemeruseye katılıyorum miyocum
şimdiden senin özeline karışmalarına izin verme
daha sonra başka şeylerede karışma hakkını verme canım
kendinde bu konuda mutsuz olduğunu onlara hissettirme
canim kac kilosun boyun kac?
aman ha simdiden laf soyletma kendine kiloluysan kilolusun neolmus yani kusurumuz o olsun hey allahim boyle insanlari var yaÇok üzgünüm çoookklava: klava:
1 72 92 kac kılo olmak gerekır sızce cok cıtı pıtada ıstemıyom( veremıyom ya ) avutuyom kendımı
Benim eşimde adanalı, bizde adanadan uzağız ve her zaman adana şalgamı bulamıyor garibim... Marketlerde en beğendiği marka doğanay, eğer canın çok çekerde ağız tadı ile içmek istersen onu al... Gerçi bana göre hepsi aynı ama , o farklı olduğunu anlıyorbilmiyorumkismile
aminnnnn:Saruboceq:
yok canım ben şubat doğumluyum, off hem de ne duygusaloğlun büyüdüğünde eğer tam bir balık olursa işiniz var onla duygularını genelde içinde yaşar etrafındakilerden saklar ondan sonrada benim gibi herşeye gizli saklı zırlayan bi tip olur çıkar :roflol: ama o erkek olduğu için tahminimce duygusal ve oldukça da romantik bi erkek olucaktır büyüdüğünde... ahh bi de hayalperest sürekli hayal kurmaya bayılırız biz çift karakterli olurlar bide; yani ben mesela şuanda neşeliyim gülüorum falan gayet mutluyum yani ama şimdi küçücük bişi olsa önemsiz yani oturup ağlamaya başlayabilirm :kedi: biraz önce o mutlu olan sanki ben deilmişim gibi hayata kahretmeye falan başlayabilirm bilmiyorumkismile buda balıkların en kötü tarafı..
yenacığım sağol canım ölüp bitme kızzzzz +90 topiği olarak ihtiyacımız var sana vallahi benimde çok hoşuma gitti birde senelerdir röfleli saç kullandığım için çok büyük değişiklik oldu sende güle güle kullan canım. misafirlerin içinde şimdiden kolay gelsin sana
Günaydın Kızzllaaarrr
Çoookkkkk uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar uzun süre uyudum galiba şimdi uyandım ama dün akşam dediğim gibi grip oldum galiba halsizlik var sabah bir uyandım nasıl dişim ağırıyor başım kazan gibi gözlerimi açamıyorum o derece yani vurdum kafayı yattım şimdi kalktım ama yine çok kötüyüm burnum akıyor sürekli gözlerim açılmıyor dişimin ağrısı geçmiş çok şükür yoksa o şekilde oruç geçmezdi.
Kandiliniz mübarek olsun hanımlar Allah herkesin duasını kabul etsin inşalllaaahhhhh... Dualarınızda bizleri de unutmayın.
sagol canim ya galiba birazda ramazanla alakali gece sicak yataktan kalk geri yat gece gec yat erken yat vucut biraz direncsiz kaldi galiba neyseki son 3 gune girdik
Kadir geceniz kutlu olsun güzeller...
Umarım tüm dualarınız kabul olur.
Rabbim cümlemizin günahlarını af etsin inşallah.....
Bayram sonu İstanbu a döneceğim.Görüşmek üzere.Hepinizi çook öpüyorum...
günaydın bütün güzelleeeer
bu sabah güne gerçekten kötü başladımface de bir video seyrettim ekli olan arkadaşlar bakabilirler, çoook moralim bozuldu yaa ((( iki arkadaş bi arkadaşlarına şaka yapıyorlar, kız çok korkuyor ve şakanın sonucu ölümle bitiryor gerçekten korkunç bişey... bende severim böle korkutmayı falan ama bu dozda asla yapmadım ve çok üzüldüm bundan sonrada kimseye şaka yapmıycam
GeRçekTen Kötüymüş bence her şakanın bir dozu olmalı abartılı olmamalı malesef herkes şaka yaprken bu olayın sonu ne olur diye düşünmeden yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?