Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena bu dişler bizi mahvediyor canım hemde çocuklarımızı.nazda iki tane birden çıkarıyor şu anda berbat durumdayımm hiç kucağımdan inmiyor iş güç yapamıyorum sürekli mızmız kucağımda yemek yemiyor eline alırsa bir iki meyva salatalık okadar ne çorba ne yemek hiçbirşey yemiyor aç yaşıyor gecede bir iki defa süt içiyor ..bir söyledin bin ahhh işittin gördünmü canımm hepimiz aynı durumdayız demekki

evet röfle olgun göstreyor diyorlardı ama bende sarı takıntı olmuştu başka saç beğenmiyordum ama şimdi çok güzel eleştiriler alıyor um alışmaya başladım

75 kilo olsan azıcık balık etli çok tatlı bir hatun olursun canım bende en az 75 olsam yeter bana =))) senin yolun kısa benimki ise çooooooooook uzun... Allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq:

ayyy keske olsam hepimiz istedıgımız kılolarda olsak keske sen kac kilosun ki cnm cok oluyorum kızlar ama metabolizma hızlandıran bişiyler bşlıyo musun uz acaba şimdiden tş ederım hepinize zemuszemus

herkese günaydın arkadaşlr....çok ayrı kaldım buralrdan...nasılmış topiğin eski vede yeni çıtırları.. kilo bildirimini şimdi nasıl yapıyosunuz liste işini kim üstlendi ...acele cevap...ramazan bana yaradı valla 143 den 137 ye düştüm bayramdan sonra spora başlıyorum ......

ayyy keske olsam hepimiz istedıgımız kılolarda olsak keske sen kac kilosun ki cnm cok oluyorum kızlar ama metabolizma hızlandıran bişiyler bşlıyo musun uz acaba şimdiden tş ederım hepinize zemuszemus

Malesef kilo çizelgemde de görüldüğü üzere 120 kiloyum ben mafoldumben ondan benim 75e daha çooooooooook var :sinifsinif: senin çizelgen yok galiba sen kaç kilosun yaşını:sinifsinif: ve boyunu öğrenebilirmiyim canım olumunekankayizsmile

Yine Yeni Yeniden hoşgeldin sefarannn olumunekankayizsmile
Cuma günleri kilo bildirimini buraya yazıyoruz akşamına Yenacım çok güzel bir listeyle bize geri bildirimi yapıyor. :lepi:
Ramazanın rehaveti var üstümüzde bak sen ne güzel 5 kilo vermişsin zemuszemus maşallllaaaahhh...
Bayramdan sonra +90 topici kilo verme rekoru kıracak bayramdan sonra hepimiz spora ve rejime en hızlı şekilde devam edeceğiz inşalllaahhhhh :Saruboceq:

hoşbulduk canım:teytey:valla yemedim oldu ..salata çorba et sebze pilav makarna hamurişi yapmadım bi baktım 5 kilo vermişim bana çok iyi geldi moralim düzeldi dün ablamda yemekteydik diğer ablamla 2 aydır görüşememiştik herkes farketti kilo verdiğimi süper oldu süpeeeer...

kızlar yaa keşke birbirzimize yakın olsaydı evlerimiiiiz ( beraber yapardık hergün ne güzel sporumuzu hem daha kolay verirdik o zaman bence

kızlar yaa keşke birbirzimize yakın olsaydı evlerimiiiiz ( beraber yapardık hergün ne güzel sporumuzu hem daha kolay verirdik o zaman bence

Kesinlikle katılıyorum billlurcum o zaman herşey çok daha kolay olurdu bizim için düşünsene caddelerde sokaklarda 15-20 tane kilolu hatun hepberaber yürüyor kaydirigubbakcemile3 millet korkardı valla bizden kaydirigubbakcemile3

hahahhahaaa :roflol::roflol::roflol: olayı öyle düşünmemiştim ben ama yaaa :roflol: çok kötüsün :roflol:

ŞİŞMANLIK: Bal içerdiği enzimler sebebiyle şişmanlığı önler. Bilhassa ılık bal şerbetinin zayıflatıcı özelliği vardır.

Doğrumudur acaba :S

ŞİŞMANLIK: Bal içerdiği enzimler sebebiyle şişmanlığı önler. Bilhassa ılık bal şerbetinin zayıflatıcı özelliği vardır.

Doğrumudur acaba :S
alla allaa hiç duymadım doğru mu acaba bende merak ettim şimdi bilmiyorumkismile

Kızlar daha önce civanperçemi kullanan var mı ?

onu bilmiorum da sinamekiyi kullandıklarını duydum. ne özelliği varmış civanperçeminin

ben daha yeniyim cnm daha msj takibine alışamadım yeni yeni kavrıyorum boyum 1 72 kilom 92 tatlım ama ben burayı cok sevdım ya kendimi yanlız hissetmiyorum yazdıklarıma cvp verdiginiz icinde cok teşekkür ederimzemuszemus

onu bilmiorum da sinamekiyi kullandıklarını duydum. ne özelliği varmış civanperçeminin

Civanperçemi adet düzensizliği,kansızlık ve vucuttaki kislere miyomlara iyi geliyormuş. Menapoz döneminde insanı rahatlatıyormuş. Annem için almayı düşünüyorum yeni yeni menapoza girmeye başladı galiba çok asabi bir hatun oldu belki biraz düzelir. Ben de içerim arada bir adet sancılarına da iyi geliyormuş.

Bizim Carnivalenin dediği bir ot vardı neydi acaba o ya onu kullanıyorum ödemlerim için demişti hatırlayan var mı arkadaşlar bilmiyorumkismile

Reca ederiz bebeGim ne demek aklinialirimsmile ( kendimi nuri alço gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 )

E yavrum sen 92 kiloymuşsun şunun şurasında vereceğin 18-20 kilo falan takma kafana 2 ay sonra kalmaz bile onlar hihoyyyt benim yolumda o kadar kısa olsa keşke :sinifsinif: hem ayrıca senin şişman görünmediğine eminimmmm sadece balık etli görünüyorsundur var mı resmin yada facein CADIARZU

İçmek için aldığım ısırganotu çayını 2 lt suya attım 3 tane demleniyor saçlarımı yıkıycam kaydirigubbakcemile3 ne yapammm bitkisini bulamayınca çayını demleyip saçımı yıkıycam hem ne demiş atalarımız '' Çaresizseniz , Çare Sizsiniz '' :sm_cool:

facem var ama boydan cekilmiş hic fotom yok sebebı malum balık etlı falan deegıl ya bildigin kalca göbek ikilisi var (( o yuzden kıyafet alamıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…