evet tatlım yaa gerçekten dozunu iyi ayarlamak gerekiyo böyle eşek şakalarının faciayla bitebiliyor
evet öyle şuan bi tane izledim kız arabanın altında kalıyodu ve hala o :1no2:kamerayı kapatmamıştı
benim seyrettiğimde oydu işte
75 kilo olsan azıcık balık etli çok tatlı bir hatun olursun canım bende en az 75 olsam yeter bana =))) senin yolun kısa benimki ise çooooooooook uzun... Allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq:
ayyy keske olsam hepimiz istedıgımız kılolarda olsak keske sen kac kilosun ki cnm cok oluyorum kızlar ama metabolizma hızlandıran bişiyler bşlıyo musun uz acaba şimdiden tş ederım hepinize zemuszemus
herkese günaydın arkadaşlr....çok ayrı kaldım buralrdan...nasılmış topiğin eski vede yeni çıtırları.. kilo bildirimini şimdi nasıl yapıyosunuz liste işini kim üstlendi ...acele cevap...ramazan bana yaradı valla 143 den 137 ye düştüm bayramdan sonra spora başlıyorum ......
Yine Yeni Yeniden hoşgeldin sefarannn olumunekankayizsmile
Cuma günleri kilo bildirimini buraya yazıyoruz akşamına Yenacım çok güzel bir listeyle bize geri bildirimi yapıyor. :lepi:
Ramazanın rehaveti var üstümüzde bak sen ne güzel 5 kilo vermişsin zemuszemus maşallllaaaahhh...
Bayramdan sonra +90 topici kilo verme rekoru kıracak bayramdan sonra hepimiz spora ve rejime en hızlı şekilde devam edeceğiz inşalllaahhhhh :Saruboceq:
kızlar yaa keşke birbirzimize yakın olsaydı evlerimiiiiz( beraber yapardık hergün ne güzel sporumuzu hem daha kolay verirdik o zaman bence
Kesinlikle katılıyorum billlurcum o zaman herşey çok daha kolay olurdu bizim için düşünsene caddelerde sokaklarda 15-20 tane kilolu hatun hepberaber yürüyor kaydirigubbakcemile3 millet korkardı valla bizden kaydirigubbakcemile3
alla allaa hiç duymadım doğru mu acaba bende merak ettim şimdi bilmiyorumkismileŞİŞMANLIK: Bal içerdiği enzimler sebebiyle şişmanlığı önler. Bilhassa ılık bal şerbetinin zayıflatıcı özelliği vardır.
Doğrumudur acaba :S
Kızlar daha önce civanperçemi kullanan var mı ?
Malesef kilo çizelgemde de görüldüğü üzere 120 kiloyum ben mafoldumben ondan benim 75e daha çooooooooook var :sinifsinif: senin çizelgen yok galiba sen kaç kilosun yaşını:sinifsinif: ve boyunu öğrenebilirmiyim canım olumunekankayizsmile
onu bilmiorum da sinamekiyi kullandıklarını duydum. ne özelliği varmış civanperçeminin
ben daha yeniyim cnm daha msj takibine alışamadım yeni yeni kavrıyorum boyum 1 72 kilom 92 tatlım ama ben burayı cok sevdım ya kendimi yanlız hissetmiyorum yazdıklarıma cvp verdiginiz icinde cok teşekkür ederimzemuszemus
facem var ama boydan cekilmiş hic fotom yok sebebı malum balık etlı falan deegıl ya bildigin kalca göbek ikilisi varReca ederiz bebeGim ne demek aklinialirimsmile ( kendimi nuri alço gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 )
E yavrum sen 92 kiloymuşsun şunun şurasında vereceğin 18-20 kilo falan takma kafana 2 ay sonra kalmaz bile onlar hihoyyyt benim yolumda o kadar kısa olsa keşke :sinifsinif: hem ayrıca senin şişman görünmediğine eminimmmm sadece balık etli görünüyorsundur var mı resmin yada facein CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?