Reca ederiz bebeGim ne demek aklinialirimsmile ( kendimi nuri alço gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 )
E yavrum sen 92 kiloymuşsun şunun şurasında vereceğin 18-20 kilo falan takma kafana 2 ay sonra kalmaz bile onlar hihoyyyt benim yolumda o kadar kısa olsa keşke :sinifsinif: hem ayrıca senin şişman görünmediğine eminimmmm sadece balık etli görünüyorsundur var mı resmin yada facein CADIARZU
evet canım yaa senin çok kilolu göründüğünü bende sanmıyorum senin işin daha kolay,
bu arada bahar senin boyun kaç? bide adet düzensizliği diyince sen hatırladım evet duymuştum onun için kullanıldığını ama kullanmadım hiç
İçmek için aldığım ısırganotu çayını 2 lt suya attım 3 tane demleniyor saçlarımı yıkıycam kaydirigubbakcemile3 ne yapammm bitkisini bulamayınca çayını demleyip saçımı yıkıycam hem ne demiş atalarımız '' Çaresizseniz , Çare Sizsiniz '' :sm_cool:
Kızlar selam ,
geçmişi okuyamadım şimdi, bugün tam 12 kişi yemekli misafirim var. Çok da işim var. Sizlere bir bakıp çıkayım dedim, hepinize sevgiler...Akşam görüşürüz.
facem var ama boydan cekilmiş hic fotom yok sebebı malum balık etlı falan deegıl ya bildigin kalca göbek ikilisi var(( o yuzden kıyafet alamıyorum ....
evet canım yaa senin çok kilolu göründüğünü bende sanmıyorum senin işin daha kolay,
bu arada bahar senin boyun kaç? bide adet düzensizliği diyince sen hatırladım evet duymuştum onun için kullanıldığını ama kullanmadım hiç
:)))) bak ne dicem sana adaçayıda koy onun içine çok güzel yapıyo saçı
faceden ekleyelim seni kuzum. Ben bahar ataman sen de adını ver bulam seni facede. bahar ataman çok var ama
adaçayımız yokkiii :sinifsinif: bizim hiç adaçayımız olmadı ablaaa :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3 ben hiç adaçayı içmedim yauww sempatiksalakcinni
beni kolay bulursunuz kızLAR MİYESSER AKGÜN BİRAZ İLGİNÇ Bİ İZMİM VARMIŞ HERKEZ ÖLE DİYO (bencede) sey profıl resmımi ataürk yaptım beni eklersin olur mu cnm şimdi seni ben bulamam sanırım :1hug:
canım aynı bu şekildemi yazılı adın çünkü arama kaydı bulunamadı diyor.bilmiyorumkismile
evet cnm miyesser akgün ama ben bir ayarlara bakıyım malum erkek arkadasım erkelık yapıp ayarlarıyla oynamış olabilir
Benim sevgilimin o taraflarda bezi yok valla adam facebook şifremi falanda hiç istemedi kıskanmıyor bile beni :sinifsinif: bunu bir kere sordum ben sana güveniyorum kıskanılacak birşey yok dedi :asigim: ben de ona çok güveniyorum tabiiiki ben onun facebookunu altüst ettim kaydirigubbakcemile3 sonra güvenmeye başladım maşalllahhhhkarıyla kızla hiç işi olmamış :asigim: aşşşıkımmmmmm Şeniz
benım kı asırı kıskanc erkek kardesı var ınanır mısınız tek görüstürmuyo cocuk abısınden ızın alıyo yanıma gelmek ıcın bu aralar boşladı benı ya hic sormayın neyse cnm benım ben ayarları kontrol ettım sımdı bakar mısın billurr sende ekler mısın tabı bı sorun olmazsa
benım kı asırı kıskanc erkek kardesı var ınanır mısınız tek görüstürmuyo cocuk abısınden ızın alıyo yanıma gelmek ıcın bu aralar boşladı benı ya hic sormayın neyse cnm benım ben ayarları kontrol ettım sımdı bakar mısın billurr sende ekler mısın tabı bı sorun olmazsa
ekledim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?