Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım yaa senin çok kilolu göründüğünü bende sanmıyorum senin işin daha kolay,
bu arada bahar senin boyun kaç? bide adet düzensizliği diyince sen hatırladım evet duymuştum onun için kullanıldığını ama kullanmadım hiç

aşırı kilolu durmuyom cnm da beden sorunu oluyo ramazanda da tartılmadım ama bariz kilo aldım malesef bende de adet sorunu oluyo doktor kılodan kaynaklanıyo olabılır dedı kılo verırsem düzene giricekmıs ama nerde daha da kılo aldım ama ben sogan kürüne basladım tavsiye ederım ıhtıyacı olan arkadaslara

:)))) bak ne dicem sana adaçayıda koy onun içine çok güzel yapıyo saçı

Kızlar selam ,
geçmişi okuyamadım şimdi, bugün tam 12 kişi yemekli misafirim var. Çok da işim var. Sizlere bir bakıp çıkayım dedim, hepinize sevgiler...Akşam görüşürüz.

facem var ama boydan cekilmiş hic fotom yok sebebı malum balık etlı falan deegıl ya bildigin kalca göbek ikilisi var (( o yuzden kıyafet alamıyorum ....

faceden ekleyelim seni kuzum. Ben bahar ataman sen de adını ver bulam seni facede. bahar ataman çok var ama

benim boyum 1.75 canım yerimseniben

faceden ekleyelim seni kuzum. Ben bahar ataman sen de adını ver bulam seni facede. bahar ataman çok var ama

beni kolay bulursunuz kızLAR MİYESSER AKGÜN BİRAZ İLGİNÇ Bİ İZMİM VARMIŞ HERKEZ ÖLE DİYO (bencede) sey profıl resmımi ataürk yaptım beni eklersin olur mu cnm şimdi seni ben bulamam sanırım :1hug:

adaçayımız yokkiii :sinifsinif: bizim hiç adaçayımız olmadı ablaaa :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3 ben hiç adaçayı içmedim yauww sempatiksalakcinni

ay kızlar yaaa keşke bende sizin gibi uzun olsaydım kıskandım şimdi sizi :kedi:
aktarlarda bulabilrsin bence dene, 1 haftadır ben yapıorum adaçayı, ısırganotu ve sinameki üçünü kaynattım suda ılıdıktan sonrada 1 damla içine sirke koyuyorum banyodan sonra onla duruluyorum saçlarım böyle bi kabardı falan çok hoşuma gitti :))))

canım aynı bu şekildemi yazılı adın çünkü arama kaydı bulunamadı diyor.bilmiyorumkismile

evet cnm miyesser akgün ama ben bir ayarlara bakıyım malum erkek arkadasım erkelık yapıp ayarlarıyla oynamış olabilir

Benim sevgilimin o taraflarda bezi yok valla adam facebook şifremi falanda hiç istemedi kıskanmıyor bile beni :sinifsinif: bunu bir kere sordum ben sana güveniyorum kıskanılacak birşey yok dedi :asigim: ben de ona çok güveniyorum tabiiiki ben onun facebookunu altüst ettim kaydirigubbakcemile3 sonra güvenmeye başladım maşalllahhhh karıyla kızla hiç işi olmamış :asigim: aşşşıkımmmmmm Şeniz

benım kı asırı kıskanc erkek kardesı var ınanır mısınız tek görüstürmuyo cocuk abısınden ızın alıyo yanıma gelmek ıcın bu aralar boşladı benı ya hic sormayın neyse cnm benım ben ayarları kontrol ettım sımdı bakar mısın billurr sende ekler mısın tabı bı sorun olmazsa

ekledim canım olumunekankayizsmile

ekledim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…