Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tş ederım tatlım yaw siz harbi harbi cok tatlısınız yahu opuyorumnanaktan

eyvalllaaah bacım :roflol: sen de çok tatlısın maşalllahhh sevgilini de görrrdümmmmmmm zemuszemus ayrıca şişman falan görünmüyorsun sadece sende bizim gibi ayyüzlüsün o kadar a.s

sağol cnaım sen de çok tatlısın, seni bi arkadaşım var ona çok benzettim yüzünü :))

tş ederim öle bi dönemden geciyorum ki neşe mi falan kaybetmiştim depresyondaydım am sizler neden se icimi kıpır kıpır yaptınız mutlu oldum yaaa :kedi: cocuk gb sevindim anlıyacagınız halımden bellı oluyo mu canım kendıme güvensiz oldugum

eyvalllaaah bacım :roflol: sen de çok tatlısın maşalllahhh sevgilini de görrrdümmmmmmm zemuszemus ayrıca şişman falan görünmüyorsun sadece sende bizim gibi ayyüzlüsün o kadar a.s

sevgılım bana takılıyodu kızdırıyodu cnm sacları döküldu okulu bitirince halını gorsenız ben kılo verırıım senın sacın cıkmaz hıh diyorum susuyonkaydirigubbakcemile3

slM KIZLAR kaç gündür giremiyorum siteye. bu hafta1 kilo aldım 74 oldum. bildirim yapamadım. sonradan listeye ekleniyor dimi?

bence öyle düşünme hayatım, öncelikle çirkin bi kız kesinlikle değilsin, çok şükür elin ayağın yerinde bi rahatsızlığın da yok. tek derdin kilo olsun, en başta bence kilolarınla barışmalısın böyleyken de aslında çirkin olmadığını en önce sen kendine söylemelisin ki kendine güvensizliğin gitsin... eğer bunu başarırsan inan daha kolay olur senin için kilo vermek. ama yok ben kiloluyum zaten dersen kendini eve kapatır benm gibi bütün tesellini sevgilinde aramaya başlarsan o zamn işte ipin ucu kaçar ve kendine en büyük kötülüğü yaparsın.
bak ben çok zor günler geçirdim böyle neşeli olduğuma falan bakma, son 2.5 senem kabus gibiydi hala düzeldi de diyemem. çok bunalıma girdim, kendimi eve kapattım aylarca bi insan evden dışarı adımını atmaz mı? atmadım... arkadaşlarımla konuşmadım kaçtım hepsinden falan filan ve bu süre içinde tek sarıldığım insan sevgilim oldu... ve o bunu farkettiği anda bizim ilişkimiz bi anda başka bi yöne gitmeye başladı çünkü ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemeyeceğimi farketti bütün bunların yanısıra bide kilo işin içine iyice girince hepten kaçar oldum insanlardan. ha sevgilimin sayesinde geri bağlandım bi şekilde hayata hakkını asla yiyemem, zamanla kendimi kapatmaktan vazgeçtim falan, önce kilolarımla barıştım. dedim ki yapıcak bişi yok billur kendinden de kaçma boşuna sen busun dedim ve bunu yaptığımda bişeyler gerçekten değişmeye başladı, haa buranın hakkını hiiiiiççç yiyemem :))))) buraya üye olduğumdan beri hayat benim için daha güzel olmaay başladı burdaki insanların sayesinde bunu onlara da söyledim :))) o yüzden seni anlıorum

benı o kadar güzel anlatmışsın kı ınan benım hayatımda senın kı gb oldu babamı kaybettıkten ve onun ardından olussna olayla benı ıkı sene de bu hale getırdı ınsan bı zmandan sonra destek ıstıyor onu da sanırım burda buldum sayenızde :Saruboceq: icimde ole seyler degııyo kı yenı bı ben lazım kendıme ıstedıgım ben dedım buraya gırdıgımden berı adım adım destek ıstıyorum sızlerden arkadaslar:kedi:

canım benim başın sağolsun (( allah sabır versin gerçekten zor bi durum
anlıyorum seni aradığın desteği de umarım burda bulur ve hayatına bundan sonra çok daha mutlu bi şekilde devam edersin, tabi ki elimizden geldiğince sana destek oluruz burda herkes birbirine destek olmaya çalışıyor çünkü :)

ya hu edit butpnu neden kalktı yaaa???:uhm:=(((

hemde tam ben blog yapacak vakiiiiitlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Tam 30 sayfalık geçmişi okudum cvp verme kısmına geçcemağabeyciiim geldi..Benm bilgisayarımyine şarj almıo ( garantiye gidecek..O gelene kaa kopuk kopuk girebilirim sanırımm..Kelebekim duanda bize de yer vermişin çok sağol,İnşallah kabul olurr..

hoşgeldin canım benimŞeniz
senin pcyealsanaalsanasmile al pc al pc sen benim bademimi üzermisin üzmezmisinalsanaalsanasmile
badem yüz verdi, seni sev diye yapmadığını bırakmadın kıza çok oldun artık:dilcikar::dilcikar:

bugün sitemizde bi sorun var galiba??kafamçokkarıştı

alıntıları falan ters isimlerle alıyoakannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…