Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünü de bitirdik kaldı 2 gün sonra 3 gün bayram sonra da tammmgazzz rejime devammmm ...
Cuma günü beni 119.3 gösterdi baskül ama bence ben en az 1 kilo aldım ramazanda bunu bayram haftası cuma günü net olarak görürüz zaten... Çok şükür 1 kiloyada razıyım hem zaten Allahın izniyle 2-3 günde gider o sonradan alınan 1 kilo =)

benim bişi sorsam sana metabolızmayı calıştıran bişiyler bilıyo musun daha dogrusu bılen var mı

canım benim bildiğim metabolizma hızlandıran kür daha öncede paylaşmıştım ben yaptım tadıda çok güzeldi.
1 büyük yeşil elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 kabuk tarçın
3 lt suda 15 dakika kaynat günde 3-4 su bardağı içilebilir.

inşallah bulır ve sevdiğinle bayramı geçirirsin..ben oğlumla gelinime gelmeyin dedim.onlarda ankaradan buraya geleceklerdi.onlar gelene kadar beklemek beni kahrediyor.

ooooff kızlar kilo vermem durdu ya.tırlatıyorum.bu arada veteriner çocukla konuşuyoruz.ehehe.çok mutluyum.

Heheehh sağolasın!! sempatiksalakcinni Hakket çok oldu klava: Kadir gecesi mesajın için de çok teşekkürlerr!!

ohh be sonunda açıldı özledim sizi kızlar ya hatta baktım faceden falan açsanızda konuşsak diye sınavım çok güzel geçtiğini bugün anladım birinden 63 almam gerekiyordu hesaplarıma göre 80 alıyorum diğerinden 48 almam gerekiyordu 63 falan alıyorum ohh be rahat bir bayram geçircem 75 kiloyum kızlar bayramda mutlaka alcam eminim yani hemde adım gibi tatlılar falan derken ama bayramdan sonra bütün sıkıntılarıma geride bırakmış biri olarak sahalara büyük bir hırs ve azimle geri dönüyorum
iftar mönüm 3 kaşık bulgur salatalık domates soğan

olmuyo sutem olmuyo kafam allak bullak oldu keşke girmeyeydim siteye gülmekten kalkamıyorum başından annemde balkonda oturuyor onun yanına çıkcam takılı kaldım yine kkya en sonunda pcyi kırcak cinleri tepesine çıkıp

OLEEEEEEEEEEEEYYYY düzelmiş sonunda çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın sabah bi aksilik çıkmazsa ist a, aşkımın yanına gidiyorum çok mutluyum o yüzden de opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bana dua edin de bilet bulayım hala almadım kaydirigubbakcemile3
eğer görüşemezsek şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun hepinizi çoook öpüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…