ahahahaaa cidden sen söleyince farkettim bi gariplik var evt kafamçokkarıştısempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
benim bişi sorsam sana metabolızmayı calıştıran bişiyler bilıyo musun daha dogrusu bılen var mı
OLEEEEEEEEEEEEYYYY düzelmiş sonundaçok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın sabah bi aksilik çıkmazsa ist a, aşkımın yanına gidiyorum çok mutluyum o yüzden de opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bana dua edin de bilet bulayım hala almadım kaydirigubbakcemile3
eğer görüşemezsek şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun hepinizi çoook öpüyorum opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım benimŞeniz
senin pcyealsanaalsanasmile al pc al pc sen benim bademimi üzermisin üzmezmisinalsanaalsanasmile
badem yüz verdi, seni sev diye yapmadığını bırakmadın kızaçok oldun artık:dilcikar::dilcikar:
ooooff kızlar kilo vermem durdu ya.tırlatıyorum.bu arada veteriner çocukla konuşuyoruz.ehehe.çok mutluyum.
sende hoşgeldin canım aramıza=))Şeniz
hb cnm tş ederim :)opuyorumnanaktan
Şahsen iyiyim acuk kafam karışık,sitenin hallerini anlamaya çalışıyorum;ama sempatiksalakcinniSen nassın??huhu arkadaslar :) nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?