Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

açılmış site galibakafamçokkarıştı

üff ne alışmışım be siteye ,sitenin yokluğunu hissettim yaani:uhm:

merhaba kızlar artık internete 3 günde bir girebileceğim evdeki pc virüs istilasında olunca eskidi artık yeni bir notebook siperişi verdim netten ama ancak 1 hafta-10 güne kadar gelir kilo bildirimimi de bugünden yapayım ozaman dimi?

ben şuanda ağlıyorum kızlarsenağlamasenağlamasenağlama

birşeye moralim çok bozuldusenağlama
nedenini sormayın, bana kalsın istiyorum nedeni, sadece sizinlede paylaşmak istedim bu halimisenağlamasenağlama

geçici bişey ama, geçer yani, içimde ufak ufak derken birikim oldu ve sonunda taştı artık şuan.....

Slmlar hatunlar

Çok şükür sonunda düzeldi artık bayramdan sonraya kadar düzelmez diyordum haklısınız buraya o kadar alışmışız ki opuyorumnanaktan terapi görevi görüyor KK buraya içimizde ne varsa döküp rahatlıyoruz opuyorumnanaktan
Ben 3 gündür grip haldeyim+diş ağrısı+cırcır olmuşum :kedi: aynaya bakınca yüzümü tanıyamıyorum şişmiş gözlerim kaybolmuş çok çirkinimmmm çooookkk mafoldumben
Aşkımda gelemedi zaten antalyaya gidiyor şuanda yazlığa annesinin yanına ...
Babamı kaybettikten sonra hiçbir bayram hiçbirşey ifade etmiyor bana ve aileme :gitme: zaten memleketten ayrı olunca gelen giden de olmuyor herhangibirgün gibi geçiyor 8 senedir bayramlar :çok üzgünüm:
Ramazanda kilo aldım hissediyorum inşallah 2 kilodan çok değildir cumayı iple çekiyorum aldığım kiloyu anlayabilmek için boshayallersmile
Bayramdan sonra da Allah hırs azim verirde en güzel şekilde sporla rejimle zayıflamaya devam ederiz inşallaaaahhh :Saruboceq:
Gittigidiyordan bir bluz aldım kendime bayramlık kargocuyu bekliyorum gelsede gidip bayram çikolatası alsak aklinialirimsmile avm insan kaynıyordur şimdi ya :1no2:

Üzülme yavrummmm ağlama :teselli: Allah sabrını verir su akar yolunu bulur herşey düzelir zamanla :teselli: ( neden ağladığını bilemediğim için bunları söylemekle yetinmek durumundayım :1no2: )

cnm bu ramazan cogu ınsana kılo anlamında yaramadı yaw artık beraber verırız bayram sonrasını beklıyom tam anlamıyla bende :))

sana kalsın canım tamam ama başka şeyler düşünmeye çalış ozaman buraya takıl havadan sudan yazış ama düşünmemeye çalış tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…