ooooff kızlar kilo vermem durdu ya.tırlatıyorum.bu arada veteriner çocukla konuşuyoruz.ehehe.çok mutluyum.
Merhaba siteye girebilen ve yazabilen şanslı kk hanımları!!
bikiüç deneme deneme!!
Merhaba siteye girebilen ve yazabilen şanslı kk hanımları!!
sabahtan beri sinir gelid sitenin bakımından..yaşasın düzelmiş artık :lepi:zemuszemus
aynen banada geldi kaç gündür, sonunda açıldı:lepi:
merhaba Şeniz hoşgeldin canım.
slmlar
selam canım
ben şuanda ağlıyorum kızlarsenağlamasenağlamasenağlama
birşeye moralim çok bozuldusenağlama
nedenini sormayın, bana kalsın istiyorum nedeni, sadece sizinlede paylaşmak istedim bu halimisenağlamasenağlama
geçici bişey ama, geçer yani, içimde ufak ufak derken birikim oldu ve sonunda taştı artık şuan.....
Üzülme yavrummmm ağlama :teselli: Allah sabrını verir su akar yolunu bulur herşey düzelir zamanla :teselli: ( neden ağladığını bilemediğim için bunları söylemekle yetinmek durumundayım :1no2: )
Slmlar hatunlar
Çok şükür sonunda düzeldi artık bayramdan sonraya kadar düzelmez diyordum haklısınız buraya o kadar alışmışız ki opuyorumnanaktan terapi görevi görüyor KK buraya içimizde ne varsa döküp rahatlıyoruz opuyorumnanaktan
Ben 3 gündür grip haldeyim+diş ağrısı+cırcır olmuşum :kedi: aynaya bakınca yüzümü tanıyamıyorum şişmiş gözlerim kaybolmuş çok çirkinimmmm çooookkk mafoldumben
Aşkımda gelemedi zaten antalyaya gidiyor şuanda yazlığa annesinin yanına ...
Babamı kaybettikten sonra hiçbir bayram hiçbirşey ifade etmiyor bana ve aileme :gitme: zaten memleketten ayrı olunca gelen giden de olmuyor herhangibirgün gibi geçiyor 8 senedir bayramlar :çok üzgünüm:
Ramazanda kilo aldım hissediyorum inşallah 2 kilodan çok değildir cumayı iple çekiyorum aldığım kiloyu anlayabilmek için boshayallersmile
Bayramdan sonra da Allah hırs azim verirde en güzel şekilde sporla rejimle zayıflamaya devam ederiz inşallaaaahhh :Saruboceq:
Gittigidiyordan bir bluz aldım kendime bayramlık kargocuyu bekliyorum gelsede gidip bayram çikolatası alsak aklinialirimsmile avm insan kaynıyordur şimdi ya :1no2:
ben şuanda ağlıyorum kızlarsenağlamasenağlamasenağlama
birşeye moralim çok bozuldusenağlama
nedenini sormayın, bana kalsın istiyorum nedeni, sadece sizinlede paylaşmak istedim bu halimisenağlamasenağlama
geçici bişey ama, geçer yani, içimde ufak ufak derken birikim oldu ve sonunda taştı artık şuan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?