Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim kıyamam geçmiş olsun acil şifalar dilerim tatlım..nekadar kilo almışsan da üzülme bayram sonu hız kazanarak devam edeceğiz diyetimize de sporumuza da merak etme

Selam,

Umarım hepiniz iyisinizdir,ben çok iyiyim gece girdiğimde paylaşıcam tabisi sizinle..:))) İşim var çünkü, hemen çıkmam gerek..

Bu cuma hepimiz izinli olalım diyorum ne dersiniz..?? ÇÜnkü benim bayramlarım yoğun geçiyor..Karı koca ailelerimiz İzmir'de, dolayısıyla dolaşıcak çok kapı oluyor..

Bu hafta rahat olalım,yiyelim tatlıları, sarmaları benden size izin hahahahaha...

Baharcım benim babam ve annem yaşamıyor seni çok iyi anlıyorum...Allah sabır versin..
Allah annene hayırlı,uzun ömürler versin...

Meyracım sende ağlama o güzel gözlerine yazık..Herşey yoluna girer canım,zaman herşeyin ilacı çünkü....

çok iyi olmanın sebebini öğrenmek için gece gelmeni bekliyor olacağız yenacığımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım sanadaa.s.a.s.
canım benimmmm:teselli:

bluzunda hayırlı olsun bitanembayanssulusmile

geceyi bekliyoruz canım merakla:uhm:=)))

artık ağlamıyorum kızlar, içiniz rahat olsun bu açıdan...
o içimde yaşadığım bir patlamaydı...

eskiye döndüm artıka.s

hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Slm kızlarrr!!!
Ya neler paylaşmışsınız ben hiç okuyamamıştım şimdi gördüm. Meyracım umarım iyisindir şimdi. Baharcım ben de babamsız geçireceğim ilk bayram olacağı için çok üzgünüm. Ama annelerimiz var en azından ve onları doya doya öpüp sevmeliyiz bence bu bayramlarda. Onların belki de bizden bile çok sevgiye ihtiyaçları var. Ben de Allah nasip ederse birazdan babamın mezarına gideceğim, sizleri seviyorum canım arkadaşlarım üzmeyin nolur kendinizi...

ben iyiyim artık bitanem, çok saolŞeniz

sende üzülme ne olur canım..... düşünmemeye çalışmak, aklı başka şeylerle meşgul etmek yada etmeye çalışmak, sıkıntılı anda çok faydalı, çok yararlı oluyor canım.

bu arada ben 1kg vermişim kızlar, 88kg olmuşum.
tickerimi değiştircektim şimdi ama hala site bakımı devam ediyormuş, o yüzden seçenek düzenlemeyi açamadım, açılmıyor.

tickerimi değiştircektim şimdi ama hala site bakımı devam ediyormuş, o yüzden seçenek düzenlemeyi açamadım, açılmıyor.

süpersin canım yaaa. :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisgelmemek üzere gitsin kilolarımız inşallah

Senin adına çok sevindim...Bende 97.5 olmuşum..

Arkadaşlar Tarkan'ı nasıl bilirsiniz..:)))
Şu an onu dinliyorum,bayağı güzelmiş son albümü...Hoşuma gitti ..:))

Merhaba kızlarrrrr

ayyy ben siteyi ve sitleri çok seviyorum....

iyiki tekrar açıldı

Bende ramazanı 87.2 ile tamamladım hihoyyyt:lepi:

hayatımda ilk defa bir ramazanda kilo almadım, tam tersi verdim çoooooook mutluyumzemuszemus

Hedef 85 ti ama tutturamadık olsun bunada şükür opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…