Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar Tarkan'ı nasıl bilirsiniz..:)))
Şu an onu dinliyorum,bayağı güzelmiş son albümü...Hoşuma gitti ..:))

iyi bilirik Allah taksiratını affetsin :Saruboceq::roflol:

eve bir önceki ablüme göre iyi olmuş ama yinede bir eksiklik var gibi sanki

tarkandan beklediğim performansın altında bir albüm gibi geldi bana

süpersin canım benim yaa tebrik ederim tekrar seni ticker ını da değiştirirsin artık bayramlık zemuszemus:lepi:

Beni,bizi havalara uçuran haberi paylaşayım şişmandaşlarımla..:))

Dün oğlumun kardiolog kontrolündeydik...Bilenler bilir, oğlumun doğuştan patolojik üfürümü vardı,kısacası kalbinde 5mm delikle doğdu..Düşünün 3400gr.lık bir canlının minicik kalbinde 5 mm.lik açıklık vardı..

Vardı diyorum çünkü,dün kontrolümüzde deliğin tamamen kapandığını söyledi doktorumuz ve iyileştiğine dair rapor aldık...

Eve geldik aldığımız tüm raporları yan yana koydum,5 mm., 3 mm., 1 mm.Ve şimdi sıfır..Allahım dedim ne kadar büyüksün..Hiç kimseyi darda koyma,evlat acısıyla sınama,nerde varsa tez zamanda şifa bulurlar inşallah...

Çok zor dönem geçirdim arkadaşlar,40 günlükken öğrendik,düşünün halimi..Resmen kimyam değişti..
Tam 30 aylıkken düzeldi barış..Çok şükür...:))

Durum budur işte...:))

Wooooovvvvv....alkisalkisalkis

iyi bilirik Allah taksiratını affetsin :Saruboceq::roflol:

eve bir önceki ablüme göre iyi olmuş ama yinede bir eksiklik var gibi sanki

tarkandan beklediğim performansın altında bir albüm gibi geldi bana

E heralde yaşlanıyor artık eski performansını yakalayamaz artık....:roflol:

Canım benim ne kadar sevindim anlatamam....

Ne kadar zor bir dumudan geçip mutlu sona ulaşmışsın....

Eeeee bu kadar mutlu haberden sonra kutlama bile gerekir....

Ama takdiri ilahi bu haberi ramazan bayramı öncesi almış olman....

Artık ramazan bayramları senin için daha farklı bir anlam taşır....

Yenacım Barışın için çok mutlu oldum Allah sağlık sıhhat ve uzun ömür versin inşallahhhh
tüm heyecanımla basket maçımızı izliyorum çok üzülüyordum slovenyaya yeniliriz diye ama yeniyoruz çoookkk şüükür opuyorumnanaktan

Sağol canım,sevineceğinizi tahmin ettiğim için paylaşmak istedim...

Dün muayene bitti dr. evet tamam artık hadi gözümüz aydın demesiyle ben başladım salya sümük ağlamaya ama ne ağlamak zırıl zırıl..:))

Dr. diyorki nilüfer hn..size verdiğim her haberde ağlıyorsunuz bu kadarmı olur ya...:)
naapıcağımı şaşırdım artık..

Eşimde diyoki bide bana sorun..:)))

Sağol Baharcım güzel temennilerin için..sen nasıl oldun..??

Evet 12 dev adamlar harikalar yaratıyor...:))

Şahsen iyiyim acuk kafam karışık,sitenin hallerini anlamaya çalışıyorum;ama sempatiksalakcinniSen nassın??

bende iyiyim bademcim :) ramazdan tam taminaaa 4kg vermis bulunuyorum bende daha iyisi varmi cok mutluyum cooookkkk 8li rakamlara cok ama cok az kaldiiii

canım benim yaa bayram hediyesi olmuş cidden..çok sevindimopuyorumnanaktan

sagol yafrum hayalim senin rakama düsmekinsallah birgün :)

önce hayal değil de hedefim de canım benim..çünkü hedefin olduğunda ve gerçekten isteyip emek sarfetttiğinde hayal diye birşey yoktur..yokmuş demeliyim ya da ben üni yıllarımda 75 kilo falandım 60 larda olmak benim için hayal idi çünkü nezaman diyet yapsam max 3-4 kilo verip sonrasında 5-6 kilo alıyor ve sonuçta tam bir hayal kırıklığı oluyordu tabiii...ama sonuçta şuan 60lardayım ve 50lere hedef koyuyorum

canim benim sagol agzin diyet bisküviler diyet yemekler yesin (bal yerine )

tmm bundan sonra hedefim diye yazarim

bende iyiyim bademcim :) ramazdan tam taminaaa 4kg vermis bulunuyorum bende daha iyisi varmi cok mutluyum cooookkkk 8li rakamlara cok ama cok az kaldiiii

Maşallah,ben de ona bakmaya girdimm..Ramazan başlamadan kaç kiloymuşum şimdi kaç kiloymuşum ona bakcam YENAnın tablosundan sempatiksalakcinni Hatırlamıyorum da ne kadardım sempatiksalakcinni

Sağol Baharcım güzel temennilerin için..sen nasıl oldun..??

Evet 12 dev adamlar harikalar yaratıyor...:))

Ben iyiyim çok şükür iyileştim gibi yarın daha iyi olurum herhalde sempatiksalakcinni

Veeee yendikkkk türklllleeerrr uçuyoooo türkleeerrr uçuyoooo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…