Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Badem hoşgeldin..

Eviniz bayrama hazırmı..?? Yoksa ustalarlamı geçireceksiniz bayramı..sırnaşık şey

bende iyiyim bademcim :) ramazdan tam taminaaa 4kg vermis bulunuyorum bende daha iyisi varmi cok mutluyum cooookkkk 8li rakamlara cok ama cok az kaldiiii

Sutemcim senin adına çok sevindim süper ya 4 kg hem de sempatiksalakcinni
Ben kesin 2 kg aldım ramazanda kaydirigubbakcemile3
Ama ramazandan sonra başlıyorum inşallah KH diyetine ayda 4-5 kilo versem tam süper olur yaaa opuyorumnanaktan

kızlar slm nasılsınız.çokkk önemli ve güzel şeyler oldu.koray eniştenizizle ilgili. daha önce bahsetmiştim baytarım benim.kaydirigubbakcemile3

Şimdide Murat Kekilli'yi dinliyorum...

Bu gece tarzımın dışına çıktım..:)))))))

Mrat Kekilli'de çok ajıtasyon yaparak söylüyor sanki..Arabesk-pop karışımı bişey sanırım..
Anadolu rock söylediğini iddia ediyor ama...bence diil...

Ay kendimi o gıcık jüri üyeleri gibi gördüm birden....:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5 Senin adına çok sevindim çıtır YENAm,Allah evladının en ufak bi yarasını,hastalığını göstermesin sana inşallah :Saruboceq: YAni hiçbir anneye yerimseniben

kızlar slm nasılsınız.çokkk önemli ve güzel şeyler oldu.koray eniştenizizle ilgili. daha önce bahsetmiştim baytarım benim.kaydirigubbakcemile3

Anlaaaatttt dökül bakalım yavrummmmm sen bayramdan sonra görüşecektin nasıl oldu ne yaptın hepsini istiyorum aklinialirimsmile

Buda geçeeeer,buda geçeeeeerr..İbrahim tatlıses seni topuklarından vuracak Murat Kekilli..

güzelim damar parça böylemi söylenir yahu...

Kızlar siz bana bakmayın kendi çapımda eğleniyorum...dünden beri feci şımarık dolaşıyorum...:))))

daha önce bahsetmiştim.bilen bilir.kızlar kartını vermişti.kartta 2 numara vardı.birinin koray olmadıgını kesin biliyodum.

Kanımca dolaşabülürsün,zira hakkındır uçabilirsin bile!!:lepi:

Site de oldukça kalabalık;ama benm gitmem gerek :1no2:
Ramazan öncesi kilom 83.2 imiş bakalım yarın ne dicek tartı fisfisfis
Hepinize ii geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 Senin adına çok sevindim çıtır YENAm,Allah evladının en ufak bi yarasını,hastalığını göstermesin sana inşallah :Saruboceq: YAni hiçbir anneye yerimseniben

Çok sağol canım benim...Şeniz

Cuma günü tartılmıyoruz diimi arkadaşlar...cevap verin...Eğer çok istiyorsanız tartılmayı,kendimi ayarlamaya çalışıcam...

zynpkr şu an sana kiilitlenmiş bulunuyoruz..:)

Cuma günü tartılmıyoruz diimi arkadaşlar...cevap verin...Eğer çok istiyorsanız tartılmayı,kendimi ayarlamaya çalışıcam...

Yenacım ben tartılacağım ama kendimi görmek için yani kilo almışmıyım diye ama sen keyfine bak bence zaten bu hafta belli olmaz bidahaki haftaya daha net anlaşılır alınanlar verilenler bence bayramın keyfini çıkar yerimseniben

baharcim sen bu kb ye basla bak keske daha evvel yapsaydim diye kendi kendine söylenceksin garanti veriyorum sanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…