Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ımmmm evet yenacımm

sana katılıyorumm ıııı

bende kendimi seninle beraber jüri üyesi moduna sokmaya çalışıyorum :roflol:naniknanik

Sen rahatına bak yyaaw,bayram izni ver kendine de bize de a.s

Tamam o zaman topikçe bayram iznine çıkıyoruz...Rahatladım yaw..:)))

merhaba kizlar,,oo herkes burda bugün..nasilsiniz?

hoşgeldin..

ımmmm evet yenacımm

sana katılıyorumm ıııı

bende kendimi seninle beraber jüri üyesi moduna sokmaya çalışıyorum :roflol:naniknanik

Ahahahaha şimdi hayal ediyorum ben..Seninle yan yana oturuyormuşuz ikimizde incecik pek bir havalı...:roflol:

Baharcım senin carnivaleden haberin varmı..??

Neden birden yok olduki,bişeyemi kırıldı acaba..CADIARZU

hosbuldum canim sagolasin...bu zzypr miydi ne arkadasimiz yildirim aska tutulmak zereydi saniirm ne oldu o konu?

maralca sen çok eğlenceli birine benziyorsun yaaaa..:))))

Bilmiyorumki zynpkr geldi bir kaşık bal çaldı ağzımıza sonrada yok oldu..:))

Bende bekliyorum sonucu..

Baharcım senin carnivaleden haberin varmı..??

Neden birden yok olduki,bişeyemi kırıldı acaba..CADIARZU

Yok Yenacım ya sürekli benim de aklımda hani ne olmuş olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum ki biz kıracak birşey mi yaptık yoksa kendi özel hayatındamı problemler vardı bilemiyorum hiçbirşey söylemeden çıktı gitti inşallahh en kısa sürede döner son gittiğinde 115 kiloydu bakalım döndüğünde çıtır olmuş olacak mı çok merak ediyorum valla opuyorumnanaktan

MErhaba merhaba İyiyiz yavriim,sen nassın??

hamd olsun canim iyiyim..sadece yorugunum malüm yarin bayram sarmalar dolmalar sarildi bugünden öldümmm..bu arada herkesin bayramini simdiden kutluyorum canlarim....bende bir ayligini bir spor salonunua yazilcam haftaya nasipse bakalim...ekimde tr.gitcemya allah nasip ederse o bakimdan ...

Ahahahaha şimdi hayal ediyorum ben..Seninle yan yana oturuyormuşuz ikimizde incecik pek bir havalı...:roflol:

evet şekerim

ama nasıl eleştiririz ve nasılll bir havalarda oluruz

ayyyhh pek güzel bir hayal olduu opuyorumnanaktan

ayrıca 90-60-90 olan bir gülümseme istiyorum ben yaaaa

sutemcim inşalllaaah yapabilirim KH diyetini ve bende inşallaaahh sağlıklı bir şekilde kısa sürede zayıflayabilirim.
Seneye nisan,mayıs gibi istemeye gelecekler inşalllahhhhh aşkımla ailesi o zamana kadar zayıf çıtır bir hatun olmam lazımmmmmmmm ...

azimle devam şekerim

inşallah olacaksın :Saruboceq:

bak nasil yapcan kendi gözlerine inanamicaksin yeminederim catir catirrr vericeksin kglari
selin derdi hep motora takilmis gibi gidiyo kg lar diye ben inanmazdim ama simdi inaniyorum düsün ya ben 1 ayda oda ramazanda 4kg verdim 4kg ne demek ya... :teytey:

tombulkelebegim kiz yazini fark ettim demin ,,2010 obez,2011 lopez yazmissin,,süperrr ya aklina neerden geldi bu? valla cok hos olmus

Sein de bayramın mübarek olsun vereliniortak Sarmaları dolmaları sarmakla yetin;tadımlık dışında yemee ekimde trye gelcen yyaa o bakımdan diorum sengözlerimebaksanab

bende ramazanda 4.2 kilo vermişimmm galiba

yenacım sana zahmet olmazsa

ramazana başlarken ki kilolarımızı yazabilirmisin yerimseniben

ben sendeki listeye baktım ama 21 ağustos öncesi yok o yüzden emin olamadım

Baharcım hepimizin bişeyler yapması gerek...böyle devam etmemeli çünkü..

Ben inanıyorum seneye hepimiz fistuk olucaz,ve hep beraber yine bu sitede ex +90 diye bir topik açıp ordan yazışırız artık,nasıl hayalim...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…