Şimdide Murat Kekilli'yi dinliyorum...
Bu gece tarzımın dışına çıktım..:)))))))
Mrat Kekilli'de çok ajıtasyon yaparak söylüyor sanki..Arabesk-pop karışımı bişey sanırım..
Anadolu rock söylediğini iddia ediyor ama...bence diil...
Ay kendimi o gıcık jüri üyeleri gibi gördüm birden....:roflol::roflol:
Yenacım ben tartılacağım ama kendimi görmek için yani kilo almışmıyım diye ama sen keyfine bak bence zaten bu hafta belli olmaz bidahaki haftaya daha net anlaşılır alınanlar verilenler bence bayramın keyfini çıkar yerimseniben
Sen rahatına bak yyaaw,bayram izni ver kendine de bize de a.s
merhaba kizlar,,oo herkes burda bugün..nasilsiniz?
ımmmm evet yenacımm
sana katılıyorumm ıııı
bende kendimi seninle beraber jüri üyesi moduna sokmaya çalışıyorum :roflol:naniknanik
Tamam o zaman topikçe bayram iznine çıkıyoruz...Rahatladım yaw..:)))
hoşgeldin..
MErhaba merhabamerhaba kizlar,,oo herkes burda bugün..nasilsiniz?
hosbuldum canim sagolasin...bu zzypr miydi ne arkadasimiz yildirim aska tutulmak zereydi saniirm ne oldu o konu?
Baharcım senin carnivaleden haberin varmı..??
Neden birden yok olduki,bişeyemi kırıldı acaba..CADIARZU
MErhaba merhabaİyiyiz yavriim,sen nassın??
Ahahahaha şimdi hayal ediyorum ben..Seninle yan yana oturuyormuşuz ikimizde incecik pek bir havalı...:roflol:
sutemcim inşalllaaah yapabilirim KH diyetini ve bende inşallaaahh sağlıklı bir şekilde kısa sürede zayıflayabilirim.
Seneye nisan,mayıs gibi istemeye gelecekler inşalllahhhhh aşkımla ailesi o zamana kadar zayıf çıtır bir hatun olmam lazımmmmmmmm ...
sutemcim inşalllaaah yapabilirim KH diyetini ve bende inşallaaahh sağlıklı bir şekilde kısa sürede zayıflayabilirim.
Seneye nisan,mayıs gibi istemeye gelecekler inşalllahhhhh aşkımla ailesi o zamana kadar zayıf çıtır bir hatun olmam lazımmmmmmmm ...
hamd olsun canim iyiyim..sadece yorugunum malüm yarin bayram sarmalar dolmalar sarildi bugünden öldümmm..bu arada herkesin bayramini simdiden kutluyorum canlarim....bende bir ayligini bir spor salonunua yazilcam haftaya nasipse bakalim...ekimde tr.gitcemya allah nasip ederse o bakimdan ...
kh diyeti ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?