Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sein de bayramın mübarek olsun vereliniortak Sarmaları dolmaları sarmakla yetin;tadımlık dışında yemee ekimde trye gelcen yyaa o bakımdan diorum sengözlerimebaksanab

opuyorumnanaktan dogru diyorsun,,basarabilirsemmm deniycem canim..siskoluktan tamamen kurtulmak istiyorum artik...

İnşallah sen diyetine sporuna dikkat et Lopeze bilemm bin basarsınn bayanssulusmilebayanssulusmile o kaa çıtırbi hatun olursunn yerimseniben

evet hatta tombulkelebekimin solganı bile olabilir

2010 obez 2011 lopez topiği :roflol:

Nihaha sırnaşık şey ex +90 konusu çok süper bi hayal :lepi:

Üzgünüm ama ben onu sildim...Hazırladığım liste 4 haftalık ya...Yeni bir aya girince silerek başladım...

Ama vaktim olursa gerilere gidip bakarım bir ara...

karbonhidrat

bende diyetlikden cikti maralcim yasam tarzi oldu

keine kohlenhydrate z.B patates pirinc makarna baklagiller ekmek filan.... catir catir kglar eriyo

aha anlamisim simdi hmm iyimis..ya aslinda ben patetes haslamasiyla zayiflanabildigini duymustum..bir ara bende iki haslama patetes yigiyordum kilo almamistim..yalnismi biliyorum ??

kaydirigubbakcemile3 EX +90 süper yaaaa yaparız valllaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yena ben gecen cuma bildirimde sana kilomu ne bildirmistim ya 92.5 miydi yoksa 91.5 miydi:sinifsinif:,unuttum..fisfisfis

kızlar zaten belli aralıklarla diyet yöntemimizi değiştirmemiz gerekiyormuş,çünkü vücut herşeye zamanla alışıyormuş ve tabi takılmalar meydana geliyor uzun süreli..işte bu zamanlar da yeme düzenimizi değiştirmek şart ya da spor yapmıyorsak başlamak,vs....

Birinci haftada yazan kilolar ramzandan önceki haftaya ait,yani6 ağustos'ayerimseniben

Evetttt spor şarrrtttt bayramdan sonra ailecek hepimiz rejime gireceğiz annem 1.55 boyunda 110 kg, ablam 1.68 90 kg,erkek kardeşim 1.82 100kg biizzz baskül ailesiyiz annemle apaçi dansı yapacağız süper olacak

Evetttt spor şarrrtttt bayramdan sonra ailecek hepimiz rejime gireceğiz annem 1.55 boyunda 110 kg, ablam 1.68 90 kg,erkek kardeşim 1.82 100kg biizzz baskül ailesiyiz annemle apaçi dansı yapacağız süper olacak

Babanmı uzundu canım...

Yarın sabah kayınvaldemde kahvaltıdayız..bayramın 1. günü olmazsa olmazı..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…