Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Babanmı uzundu canım...

evettt canım babam uzundu aslında dayım falanda uzun ama annem kısacık kalmış işte kaydirigubbakcemile3 keşke annemin sülallesine çekseydim babamın sülalesindeki bütün kadınlar şişmmaaannnnn mafoldumben

Yarın sabah kayınvaldemde kahvaltıdayız..bayramın 1. günü olmazsa olmazı..:)))

Ne güzel ben böyle geleneksel hale gelen şeyleri çok severim ama bizim ailede yok malesef ama evlenince bende birşeyleri gelenekselleştireceğim inşallahhh :asigim:

Olsunnn ama boyun uzunmuş öyle düşün...Ayrıca neden üzülüyorsun zaten zayıflayacaksınki...yerimseniben

Birde sen marufluyu hangi topikten tanıyorsun..?

Ne güzel ben böyle geleneksel hale gelen şeyleri çok severim ama bizim ailede yok malesef ama evlenince bende birşeyleri gelenekselleştireceğim inşallahhh :asigim:

İnşallah....,Allah gönlüne göre versin...

maruflu kim Yenacım :uhm:

Pardon yaaaa..bir yanlışlık oldu...

Benim arkadaş listemde maruflu,sana arkadaşlık teklifi göndermek için pprofiline girdimde orda gördüm sandım...:)))))

Sevgilinle resminiz çok hoşmuş...Allah tamamına erdirsin...

Hepinize iyi geceler,iyi bayramlar...

ÖPüyorum sizi sevgiyle....opuyorumnanaktan

sağol Yenacım :asigim:

İyi gecelerrrr iyi bayramlar

allahım sen nelere kadirsin..o an ki durumunu çok iyi anlıyorum.aynı durum olmasa da böyle bir şeyi yaşamıştık..oğlumun yumurtalıklarından biri yukarıdaydı.ameliyat için gün almaya gittiğimizde doktorun ''düzelmiş''gerek yok dediği anda ki duygularımı hatırladım..o kadar da küçüktü ki..çok şükür düzelmiş.belki farkında olmadan bu konuda bilinç altına attığın korkuların kilo almanda önemli bir faktör olabilir.bundan sonra daha düzenli kilo vereceksin..
gözün aydın olsun YENA..gözümüz aydın olsun..alkisalkisalkis

Yarın sabah kayınvaldemde kahvaltıdayız..bayramın 1. günü olmazsa olmazı..:)))

ne şanlısın.benimkiler gelmeyecek..daha doğrusu ben istemedim..bir gün için 11 saat gidiş 11 saat dönüş.zaten bayramdan sonra şirinim yeni işe başlayacak..stress yapmasın istedim..kızlar ya ben çok şanslıyım..allah bana dünyanın en güzel en iyi gelinini verdi.ben onun yoluna kurban olurum..opuyorumnanaktan

artık ağlamıyorum kızlar, içiniz rahat olsun bu açıdan...
o içimde yaşadığım bir patlamaydı...

eskiye döndüm artıka.s

hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

arada bir patlamak iyidir..birikmiş şeyleri atmak lazım.yoksa içine attığın şeyler sana başka türlü sorun olarak döner.ve sonra kendini yine yeniden hayata adapte edersin..hafiflemiş tortularını atmış ve yeni başlangıçlara hazır..

iyi geceler lunazull ve iyi geceler tüm çıtırlara..hepinizin bayramı kutlu olsun..bir daha ki ramazan da allah izin verirse..kilo mu?o ne demek?modun da olalım..

iyi geceler lunazull ve iyi geceler tüm çıtırlara..hepinizin bayramı kutlu olsun..bir daha ki ramazan da allah izin verirse..kilo mu?o ne demek?modun da olalım..

herkese iyi geceler,iyi bayramlar dilerim..herşey gönlünüzce olsun hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

sanada iyi geceler zeynep ablacım senim ve tüm tombul çıtırlarımın bayramını kutluyorum,olumunekankayizsmile

Amin ablacım gitsin kilolarımız :Saruboceq:

Sanada iyi geceler iyi bayramlar balck'im olumunekankayizsmile

arkadaşlar merhaba herkesin bayramı mübarek olsun:)
aranıza yeni katıldım kendimi tanıtayım.taaaaaaam 100 kiloyum ve yarın diyete başlıyorum.hedefim 75. ama 5 ayım var.ocakta tüp bebek 2. denememi yapıcam. o zamana kadar ne kadar kilo verirsem kardır diye başlıyorum bismillah diyerek:)

Slm kızlar

Tekrardan iyi bayramlar hepinize...

Bugün çok mutsuzum ağladım ağlayacağım sevgilimmm evet yine sevgilim sorun şu bayram gününde bile ağlatıyor beni umursamaz ... Umursamıyor yazdığım msjları okumuyor. Dün akşam 9buçukta kayboldu bugün 4te aradı beni telefonum arkadaşın arabasında kaldı dedi peki arkadaşının arabasındaysa eğer bennn 100lerce kez aradım bu arkadaşı telefonu açıp bir kelime edemezmiydi bana yalan söylemez bana Berkan hiç söylemedi yani ama anlamıyorum rest çektim yazdığım msjda ama ona da dönmedi arıyorum açmıyor yine... Arama diyorlar o sana gelsin düşme üstüne diyorlar sizde öyle diyeceksiniz eminim ama ben üstüne titremezsem soğurum ondan ve biter sevgim de isteğim de karşılıklı olsun istiyorum çok şey mi istiyorum.
Bayram bayram kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemedim. AVMdeydim kaç saattir ama boş boş gezmekte unutturmadı.
En iyisi yalnızlık...

Canım hoş geldin. Ben de infertilite sebebiyle ve tam 95 kilo olan arkadaşlardan biriyim. Bu site çok güzel, ben de 108 kiloiken takip etmeye başladım bu siteyi artık yazıyorum da. İnsan daha çok motive oluyor. Bişeyleri kaçırdığın zaman eyvah arkadaşlar şimdi kızacak bana diye düşünüyor ve daha kontrollü gidiyor. Aynı dertten muzdarip olduğumuz için ben her zaman için ekstra yanındayım ve destekçinim. Yeniden aramıza hoş geldinnna.s.

Canım benim sıkma canını, daha önce de yaşadınız böyle şeyler ama düzeldi sonunda. Bu oyunu size uzaklık oynuyor, bu oyuna çok da aldanma. Bir münasip zamnınızda oturup neler yapabileceğinizi bu konuda bir tartışın istersen, bence yoluna koyabilirsiniz üzülmeden. İnşallah sevgili olan arkadaşlardan mutlu sonlar bekliyorum. Siz de güzel şeyleri hayal edin İnşallah hep...boshayallersmile

tum citir arkadaslarimin bayramini kutluyorum!

Senin de bayramın kutlu olsun canımm..a.s.

Hepinize iyi geceler,iyi bayramlar...

ÖPüyorum sizi sevgiyle....opuyorumnanaktan

Yenacım öğrendim sevinçli haberinizi, aman ne sevindim anlatamam, sanki benim içime su serpildi. Hayatta böyle mucizevi güzellikleri öğrenmek beni hayata teşvik ediyor, Allah sizlerden de razı olsun, Rabbim'e de çok şükür...:Saruboceq:

SlmlaRR
Tüm +90 ahalisinin bayramı mübarek olsuNN!!
Kelebekim yyaaw okudum sen kendini çok üzüyorsun yawriim lmaz: Yapma böyle bence..Şimdi çıkmam lazım,gece girebilirsem yazarım artık..Kilom da 79.8 yani ramazanda 3.4 kilo vermişim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…