- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Babanmı uzundu canım...
Yarın sabah kayınvaldemde kahvaltıdayız..bayramın 1. günü olmazsa olmazı..:)))
evettt canım babam uzundu aslında dayım falanda uzun ama annem kısacık kalmış işte kaydirigubbakcemile3 keşke annemin sülallesine çekseydim babamın sülalesindeki bütün kadınlar şişmmaaannnnn mafoldumben
Ne güzel ben böyle geleneksel hale gelen şeyleri çok severim ama bizim ailede yok malesef ama evlenince bende birşeyleri gelenekselleştireceğim inşallahhh :asigim:
Olsunnn ama boyun uzunmuş öyle düşün...Ayrıca neden üzülüyorsun zaten zayıflayacaksınki...yerimseniben
Birde sen marufluyu hangi topikten tanıyorsun..?
maruflu kim Yenacım :uhm:
Pardon yaaaa..bir yanlışlık oldu...
Benim arkadaş listemde maruflu,sana arkadaşlık teklifi göndermek için pprofiline girdimde orda gördüm sandım...:)))))
Sevgilinle resminiz çok hoşmuş...Allah tamamına erdirsin...
Beni,bizi havalara uçuran haberi paylaşayım şişmandaşlarımla..:))
Dün oğlumun kardiolog kontrolündeydik...Bilenler bilir, oğlumun doğuştan patolojik üfürümü vardı,kısacası kalbinde 5mm delikle doğdu..Düşünün 3400gr.lık bir canlının minicik kalbinde 5 mm.lik açıklık vardı..
Vardı diyorum çünkü,dün kontrolümüzde deliğin tamamen kapandığını söyledi doktorumuz ve iyileştiğine dair rapor aldık...
Eve geldik aldığımız tüm raporları yan yana koydum,5 mm., 3 mm., 1 mm.Ve şimdi sıfır..Allahım dedim ne kadar büyüksün..Hiç kimseyi darda koyma,evlat acısıyla sınama,nerde varsa tez zamanda şifa bulurlar inşallah...
Çok zor dönem geçirdim arkadaşlar,40 günlükken öğrendik,düşünün halimi..Resmen kimyam değişti..
Tam 30 aylıkken düzeldi barış..Çok şükür...:))
Durum budur işte...:))
Yarın sabah kayınvaldemde kahvaltıdayız..bayramın 1. günü olmazsa olmazı..:)))
artık ağlamıyorum kızlar, içiniz rahat olsun bu açıdan...
o içimde yaşadığım bir patlamaydı...
eskiye döndüm artıka.s
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
iyi geceler lunazull ve iyi geceler tüm çıtırlara..hepinizin bayramı kutlu olsun..bir daha ki ramazan da allah izin verirse..kilo mu?o ne demek?modun da olalım..
herkese iyi geceler,iyi bayramlar dilerim..herşey gönlünüzce olsun hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba herkesin bayramı mübarek olsun:)
aranıza yeni katıldım kendimi tanıtayım.taaaaaaam 100 kiloyumve yarın diyete başlıyorum.hedefim 75. ama 5 ayım var.ocakta tüp bebek 2. denememi yapıcam. o zamana kadar ne kadar kilo verirsem kardır diye başlıyorum bismillah diyerek:)
Slm kızlar
Tekrardan iyi bayramlar hepinize...
Bugün çok mutsuzum ağladım ağlayacağım sevgilimmm evet yine sevgilim sorun şu bayram gününde bile ağlatıyor beni umursamaz ... Umursamıyor yazdığım msjları okumuyor. Dün akşam 9buçukta kayboldu bugün 4te aradı beni telefonum arkadaşın arabasında kaldı dedi peki arkadaşının arabasındaysa eğer bennn 100lerce kez aradım bu arkadaşı telefonu açıp bir kelime edemezmiydi bana yalan söylemez bana Berkan hiç söylemedi yani ama anlamıyorum rest çektim yazdığım msjda ama ona da dönmedi arıyorum açmıyor yine... Arama diyorlar o sana gelsin düşme üstüne diyorlar sizde öyle diyeceksiniz eminim ama ben üstüne titremezsem soğurum ondan ve biter sevgim de isteğim de karşılıklı olsun istiyorum çok şey mi istiyorum.
Bayram bayram kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemedim. AVMdeydim kaç saattir ama boş boş gezmekte unutturmadı.
En iyisi yalnızlık...
tum citir arkadaslarimin bayramini kutluyorum!
Hepinize iyi geceler,iyi bayramlar...
ÖPüyorum sizi sevgiyle....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?