SlmlaRR!!
Selamlar şekerim
nerelerdesin sen yaaa
bir türlü denk gelmiyoruz
Eee bayramınız nasıl geçiyor bakalım ???
Benimki herzaman ki gibi bir gün ...
Sevgilimin üstüne düşmüyorum akşam bana bir özür msjı attı 1 saate kadar msn girerim dedi ama 2.5 saat oldu aradım vurmuş kafayı uyumuş bugün akşama kadar denizde yüzüyormuş yoruldu tabi... Bende üzerine düşmemeye karar verdim hem artık o kadar çok acımıyor içim. Msj attım istersen bayram tatilini ailen ve arkadaşlarınla geçir dönünce aklına düşersem ararsın dedim iyi tatiller dedim kestirip attım ama uyanınca ancak okur.
Öyle yani benim tek düşüncem zayıflamak sonrası kendiliğinden gelir bu defa kendimi koyvermeyeceğim zayıflayacağım ilk hedef 90 sonra 75 Allah izin verirse inşallaaahhh...
Bende çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum.
Bugün tam 2 saat ne giyeceğimi düşündüm dolaptaki herşeyi giyip çıkardım ama mide simidim hiçbirşeye izin vermedi evet benim midem de kocaman bir simit var herşeyden pörtlüyorrr... Offf çok moralim bozuk ya zayıf zayıf manken gibi kızları görünce çok kıskanıyorum çok güzel şeyler giyiyorlar çok özeniyorum yaartık paçavralarla geçirmek istemiyorum hayatımı.
SlmlaRR
Tüm +90 ahalisinin bayramı mübarek olsuNN!!
Kelebekim yyaaw okudum sen kendini çok üzüyorsun yawriimlmaz: Yapma böyle bence..Şimdi çıkmam lazım,gece girebilirsem yazarım artık..Kilom da 79.8 yani ramazanda 3.4 kilo vermişim yerimseniben
kilomuz hemen hemen ayni canim,dsmek istedigimiz kiloda,,boyun kac senin canim?
aaa hoşgeldin canımopuyorumnanaktan yeni gördüm mesajını.
evet canım hemen aynıyız, benim boyum 1.62
senin kaç canım?
sevgili bahar,oldukça uzun düşündüm yazıp azmamakta kararsız kaldım.çünkü karışmak istemedim.ama olayların akışına bakınca naçizene hiç te hoşuna gitmeyecek birkaç uyarı ypayım dedim..bundan 3 sene evvel oğlumun çıktığı bir kız vardı.bütün gün okuld beraberler akşam beraberler gece evlerine dönüyorlardı.ama kız arkadaşı daha eve gelir gelmez teleofon bonbardımınanına tutuyordu.ilk zamanlar fazla batmadı ama sonraları oğlum..anne boğuluyorum demeye başladı.ben ne kadr seni çok seviyor hep seni düşünüor dedimse o bana hiç unutmadığım birşey söyledi..onu özleyecek onu düşünecek ve onu merak edecek fırsatı bana tanımıyor dedi.
sonra oğlum bayram tatilinde 2 günlüğüne bize geldi.6 ay görüşmemişiz.anne ve babası olarak 2 günde ne kadar beraber olursak ona razıyız.ama daha gelir gelmez telofon başladı.biz hiç konuşamıyoruz.yarım saatte bir ya telofon ya mesaj..oğlum uyumak için odasına gitti.ama telofon susmuyor.ben aldım ve konuştum.yavrum çok yorgun uyudu dedim..yarım saat sonra tekrar aradı.en sonunda ben telofonu kapattım..gece 4 te namazdayken telofon çaldı.nasıl korktum..namazdan sonra baktım o..telofon açılmıyormuş,merak edip ev telofonunu açmış.artık ben oynattım..oğlumu uyandırdım telofona çagırdım.ama o arada bağırdım..bütün gün birliktesiniz şurda 2 gün beraberiz..biraz anlayışlı bekliyorum..bende bir anneyim..özlem gidermeye hakkım yok mu dedim..o başladı ağlamaya ama ben yeter artık diye bağırdım..
3 ay sonra da ayrıldılar...ben yinede zamanla düzelir dedim ama oğlum beni çok sıkıyor artık bunaldım dedi.
bence sende onu çok sıkıyorsun..bütün zamanını onu düşünerek geçiriyorsun..seni özleyeceği zamanı ona vermiyorsun..anladığım kadarıyla seni meşgul edecek bir uğraşın yok..kendini özlet..unutma erkekler avcıdır..
sürekli hazırda duran biri zamanla çekiciliğini yitirir..biraz gizemli ol.o seni merak etsin..sen kendini meşgul edecek birşeyler yap.ücretsizkurslar var..kendini yor,meşgul et..her an hazırolda bekleme..üstüne titremezsem soğurum diyorsun ama fazla titrersen o soğuyacak..söylediklerimin hoşuna gitmediğini biliyorum ama gelecekteki mutluluğun bu tarz yeni taktiklere ve küçük oyunlara bağlı..yoksa sürekli niye aramadın.diye dırdır eden biri erkeği hayatı için uzun vadeli plan yaparken karamsarlığa iter...ben naçizane yazdım..bir düşün istersen.....
MARALCA canım kusura bakma erkek kardeşim dışardan yeni geldi eve, pc lazımmış pcyi istedi, o yüzden çıkmam gerekli şimdi. sonra yine konuşuruz olurmu canım? şimdi gider yatarım artık bende.
zaten pc ona ait, evdeki masa üstüde nedense çalışmadı bu akşam=))
neyse öpüyorum maralcacı ve hepinizi kızlarŞeniz
iyi geceler:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?