sevgili bahar,
BİR İNSANI KAYBETMEK İSTİYORSANIZ ÇOK SEVİN,KENDİLİĞİNDEN GİDECEKTİR...
teşekkürler maralcam..ama çekiniyorum..bu da tecrübeden ..özellikle gençler(bende öyleydim)nasihat verilmesini sevmez..fazla hoşuna gitmezse ne karışıyorsun bu benim hayatıma sonucu bağlar..
şimdi facedeki sayfama eski bir dostum çok anlamlı bir söz yazmış..paylaşayım
BİR İNSANI KAYBETMEK İSTİYORSANIZ ÇOK SEVİN,KENDİLİĞİNDEN GİDECEKTİR...
bizler sizden önce bu yollardan geçtik..acı çektik.elimiz yandı..yüreğimiz dağlandı..sonr abktık arkadan sizler geliyorsunuz ..aman ha demek gereğini duyuyoruz..bir başkası yanmasın diye..
merhaba kizlar ,off ben diyetimi bozdum yedim de yedim...misafirler vardi bayram dolayisiyla..kilo almisim cildircam ya
bu hafta izinliyiz..cuma bildirim yok.zaten bayram canım..pazartesiden sonra hoşgörü yok ona göre..bende accuk eşime gelen baklavadan bir tane yedim...
Sözü çok beğendim ve facebookuma yapıştırdım umarım kızmazsın ablacım :çok üzgünüm:
affiyet olsun abla..sen kac kiloydun?
ben 94 kiloyum...96.5 la başladım..kortizon kullandığım için yaptığım rejim ancak kilomu koruyor..
kızlar slm nasılsınız.çokkk önemli ve güzel şeyler oldu.koray eniştenizizle ilgili.daha önce bahsetmiştim baytarım benim.kaydirigubbakcemile3
Nasılsınız güzel insanlar....opuyorumnanaktan
Ben çok yorgunum,yinede size bakmak istedim....
O kadar çok tatlı yedimki adetini söylersem feci ayıp olur....
Nasılsınız güzel insanlar....opuyorumnanaktan
Ben çok yorgunum,yinede size bakmak istedim....
O kadar çok tatlı yedimki adetini söylersem feci ayıp olur....
allahım sen nelere kadirsin..o an ki durumunu çok iyi anlıyorum.aynı durum olmasa da böyle bir şeyi yaşamıştık..oğlumun yumurtalıklarından biri yukarıdaydı.ameliyat için gün almaya gittiğimizde doktorun ''düzelmiş''gerek yok dediği anda ki duygularımı hatırladım..o kadar da küçüktü ki..çok şükür düzelmiş.belki farkında olmadan bu konuda bilinç altına attığın korkuların kilo almanda önemli bir faktör olabilir.bundan sonra daha düzenli kilo vereceksin..
gözün aydın olsun YENA..gözümüz aydın olsun..alkisalkisalkis
ne şanlısın.benimkiler gelmeyecek..daha doğrusu ben istemedim..bir gün için 11 saat gidiş 11 saat dönüş.zaten bayramdan sonra şirinim yeni işe başlayacak..stress yapmasın istedim..kızlar ya ben çok şanslıyım..allah bana dünyanın en güzel en iyi gelinini verdi.ben onun yoluna kurban olurum..opuyorumnanaktan
Yaz ablacım tabiiki yaz ben sizlerden akıl almak için yazıyorum derdimi buraya :çok üzgünüm:
Yazdıklarını okudum ve anladım ablacım ... Fakat ben anlattığınız kız gibi değilim yani sevgilimle sabahları o ararsa konuşurum çalıştığı için gün içinde 1-2 msj akşamları eve gelince de msnde kameralı konuşuruz uykumuz gelene kadar yani benim sürekli msj atma ya da arama gibi bir tavrım yok. Hatta beni özlesin diye 7-8 saat aramadığımda oluyor ama 2 gündür antalyada ailesinin yanında ve inanki çok ihmal ediyor beni 2 günde toplasan benimle konuşması 3 dakika ve attığı 2 tane msj :1no2: şimdi sen söyle ben haksızmıyım ki ilgi beklemekte tamam ailesinin yanında ben ona giderken söyledim beni takma ailenle keyfini çıkar tatilin dedim ama o bana yok aşkım ben oraya yatmaya gidiyorum yatcam kalkcam seni arıycam yatcam kalkcam seninle konuşacam dedi ve sıkılgan biri değildir benimki yani 4 aydır beraberiz bana bir kere olsun OFFF yeter demedi demez de öyle biri değil çünkü :çok üzgünüm: Bugün yine yok ortalıkta dün telefonunu arkadaşının arabasında unuttuğunu söylemişti bugünde aradığımda uyuyorum dedi şimdi arıyorum açmıyor ben aldatılmaktan şüpheleniyorum ama şüphelenmemem lazım berkan öyle şey yapmaz. Onsuzlukk herşeyi getiriyor aklıma :sinifsinif:
Ama sen diyorsan birşey biliyorsundur da söylüyorsundur tamam arayıp sormayacağım artık ama onu eskisi gibi sevmeyeceğim de kalbim çok kırık ona karşı biz birbirimizin herşeyiydik mafoldumben
Teşekkürler ablacım opuyorumnanaktan
söyleee Yenacım ya izinli değilmiyiz zaten istersek 1 tepsi yeriz kaydirigubbakcemile3 ben 4 tane baklava yedim ama çikolatanın hesabını tutmadım valla rahat 7-8 çikolata yemişimdir delikafadulden kaydirigubbakcemile3
evet gerisi dün koray aradıgı için gelemedi maalesef.bugün de akşama kadar onunlaydım.
evet gerisi dün koray aradıgı için gelemedi maalesef.bugün de akşama kadar onunlaydım.
her neyse anlatıyorum.kart vermişti bana.2 numara vardı kartta.biri onun değil kesin biliyodum.diğerini aradım şansımı deneyecem.aradım dedim ki iyi akşamlar x beyle mi görüşüyorum ( diğer veteriner in adı) sonra hayır ben koray ben yardımcı oluyum dedi.ahaaa dedim.eli,m ayagım titredi.kaydirigubbakcemile3
neyse kendimi tanıttım.aa zeynep dedi ne güzel tesadüf.kedimle ilgili birşey soracaktım da dedim.sordum da.neyse gayet ciddi bitti o konuşma.sempatiksalakcinni sonraa tabi msj attı.numaranı kaydedebilir miyim falan.o gün msjlaşmaya başladık.ertesi gün kedime mama alacagım.gittim.süslenip püslenip.10 dk falan gördüm.opuyorumnanaktan sonra ki gün ben akşam yürüyüşe gidiyorum ya klinik de yürüyüş yerinin yakınında.görüştük.her şey öyle hızlı ilerliyo ki.direk evlenmek istiyor.dediği şu ilk görüşte aşk bu olmalı.zeynep sana çok bağlandım.tanışma aşaması dedik ama eğer biterse çok üzülürüm.3.gün bunu söyledi.bugün ise annemle konuştu telde.engel olamıyorum.o kadar yogun duygular içindeyim ki.anneme dedi ki niyetim ciddi.annem şaşkın tabi garibim.kaydirigubbakcemile3
en yakın zamanda annemle de konuşacagım gelmesini söyleyeceğim tanışın.hergün bi fırsat bulup görüştük şimdiye kadar.ve sanki yıllardır onu tanıyor gibiyim.o da öyle eminim.
annem çok ısındı birden.normalde kızar.ben de öyle bekliyordum.ama en yakın zamanda tanışmak istedi o da.opuyorumnanaktan ya çok tuhaf bir ilişki oldu.1 hafta da çok alıştık birbirimize.az önce konuştuk.yani bu 1 hafta iiçinde tartıştık bile.kaprislerimi çekti bugün akşama kadar.çok ama çok tuhaf hisler bunlar.nasıl 1 haftada bir insan birine aşık olur yada bu kadar ısındıgını hisseder,peki annem nasıl bunu bu kadar normal karşılar.bilmiyorum.bildiğim sadece ve sadece çok mutluyum.opuyorumnanaktan
bir de 2 günde 1,5 kilo verdim.tamamen durmuştu.aaba diyorum heyecandan metabolizmam hızlı çalışıyor olabilir mi kaydirigubbakcemile3
Söylüyorum 6 tane baklava,2 tanede şekerpare...
zopaları göreyim...:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?