evet gerisi dün koray aradıgı için gelemedi maalesef.bugün de akşama kadar onunlaydım.
her neyse anlatıyorum.kart vermişti bana.2 numara vardı kartta.biri onun değil kesin biliyodum.diğerini aradım şansımı deneyecem.aradım dedim ki iyi akşamlar x beyle mi görüşüyorum ( diğer veteriner in adı) sonra hayır ben koray ben yardımcı oluyum dedi.ahaaa dedim.eli,m ayagım titredi.kaydirigubbakcemile3
neyse kendimi tanıttım.aa zeynep dedi ne güzel tesadüf.kedimle ilgili birşey soracaktım da dedim.sordum da.neyse gayet ciddi bitti o konuşma.sempatiksalakcinni sonraa tabi msj attı.numaranı kaydedebilir miyim falan.o gün msjlaşmaya başladık.ertesi gün kedime mama alacagım.gittim.süslenip püslenip.10 dk falan gördüm.opuyorumnanaktan sonra ki gün ben akşam yürüyüşe gidiyorum ya klinik de yürüyüş yerinin yakınında.görüştük.her şey öyle hızlı ilerliyo ki.direk evlenmek istiyor.dediği şu ilk görüşte aşk bu olmalı.zeynep sana çok bağlandım.tanışma aşaması dedik ama eğer biterse çok üzülürüm.3.gün bunu söyledi.bugün ise annemle konuştu telde.engel olamıyorum.o kadar yogun duygular içindeyim ki.anneme dedi ki niyetim ciddi.annem şaşkın tabi garibim.kaydirigubbakcemile3
en yakın zamanda annemle de konuşacagım gelmesini söyleyeceğim tanışın.hergün bi fırsat bulup görüştük şimdiye kadar.ve sanki yıllardır onu tanıyor gibiyim.o da öyle eminim.
annem çok ısındı birden.normalde kızar.ben de öyle bekliyordum.ama en yakın zamanda tanışmak istedi o da.opuyorumnanaktan ya çok tuhaf bir ilişki oldu.1 hafta da çok alıştık birbirimize.az önce konuştuk.yani bu 1 hafta iiçinde tartıştık bile.kaprislerimi çekti bugün akşama kadar.çok ama çok tuhaf hisler bunlar.nasıl 1 haftada bir insan birine aşık olur yada bu kadar ısındıgını hisseder,peki annem nasıl bunu bu kadar normal karşılar.bilmiyorum.bildiğim sadece ve sadece çok mutluyum.opuyorumnanaktan
bir de 2 günde 1,5 kilo verdim.tamamen durmuştu.aaba diyorum heyecandan metabolizmam hızlı çalışıyor olabilir mi kaydirigubbakcemile3
amanııınnnn............
Amaaaannn onlar ne ki Yenacım ya bizim gibi +90 hatunların dişinin kovuğunu doldurmaz ben kızmadım valla az bile yemişsin tebrikler a.s.
:kedi:
İşin komiği pişmanda değilim,eskiden pişmanlık duyardım,şimdi iyice yüzsüz oldum,rezilim ben ya...:roflol:
onun dediği şu.eğer bu kadar yakın hissediyorsak birbirimize.annenleri tanıyım.sonra hemen anneme söyleyim gelsin ankaraya müsait oldugu ilk anda.(annesi sinopta babası vefat etmiş maalesef)ailelerimiz de tanışsın.en azından bir nişan takalım ki ilişkinin adı olsun.kimse sana yan gözle bakmasın herkes hayatında benim oldugumu bilsin.opuyorumnanaktan neden bilmiyorum hayır diyemiyorum ona.hatta annem bile hayır diyemedi diyebilirim.kaydirigubbakcemile3
kac yasinda enistemiz??? sen kac yasindaydin canim bu arada?
onun dediği şu.eğer bu kadar yakın hissediyorsak birbirimize.annenleri tanıyım.sonra hemen anneme söyleyim gelsin ankaraya müsait oldugu ilk anda.(annesi sinopta babası vefat etmiş maalesef)ailelerimiz de tanışsın.en azından bir nişan takalım ki ilişkinin adı olsun.kimse sana yan gözle bakmasın herkes hayatında benim oldugumu bilsin.opuyorumnanaktan neden bilmiyorum hayır diyemiyorum ona.hatta annem bile hayır diyemedi diyebilirim.kaydirigubbakcemile3
kizlar ben cikiyorum gec oldu ,malüm sabah yine erken kalkicam bayramdan...sizleri öpyüorum iyi uykular ve hayirli geceler...
zynpr canim hic kiloyla ilgili birsey konustunuzmu?
konuştuk cnm o böyle gayet iyi oldugumu söylüyor.hatta diyetimi hiç takmıyor bile.azıma zorla çikolata tıktı bugün.diyo ki daha fazla zayıflama.80 falan görünüyormuşum. 15 daha veriyim en azından dedim.5 daha ver o kadar istiyorsan diyor.eski resimlerimi gördü.hatta birlikte güldük.kaydirigubbakcemile3
Süper vallaaaa opuyorumnanaktan hayırlı olsun a.s.
tabi ben onu takmıyorum o ayrı.en azından gelinliğin içine 75 kilo olarak gircem.kaydirigubbakcemile3
kizlar ben salona yazilmak istiyorum dmeistim hani,,sauna felanda varmis,,sizce orda iyi kilo verebilirmiyim bir ayin icerisinde?
Ne güzel ben de gelinlik için en fazla 75 olmalıyım diyorum opuyorumnanaktan
Peki sevgilin zayıf mı ? boyu kilosu nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?