Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Harika,senin adına çok sevindim...Oohhh aşk geldi,kilolar gidiyor..:))))

kizlar ben salona yazilmak istiyorum dmeistim hani,,sauna felanda varmis,,sizce orda iyi kilo verebilirmiyim bir ayin icerisinde?

:kedi:

İşin komiği pişmanda değilim,eskiden pişmanlık duyardım,şimdi iyice yüzsüz oldum,rezilim ben ya...:roflol:

valla o rezillikse bendede var tatlim....cikolata cok yedim özlemisimde yemeyi..su lahanayla üc kilo vermistim aninda ikisini geri aldim..siz haklisiniz dostlarim sok diyetlerden uzak duurulmalikafamçokkarıştı

onun dediği şu.eğer bu kadar yakın hissediyorsak birbirimize.annenleri tanıyım.sonra hemen anneme söyleyim gelsin ankaraya müsait oldugu ilk anda.(annesi sinopta babası vefat etmiş maalesef)ailelerimiz de tanışsın.en azından bir nişan takalım ki ilişkinin adı olsun.kimse sana yan gözle bakmasın herkes hayatında benim oldugumu bilsin.opuyorumnanaktan neden bilmiyorum hayır diyemiyorum ona.hatta annem bile hayır diyemedi diyebilirim.kaydirigubbakcemile3

kac yasinda enistemiz??? sen kac yasindaydin canim bu arada?

güzel dilekleriniz için çokk teşekkürler.:)
oyhh kızlar valla bende 1 tane çikolata 1 tane badem şekeri ve 1 börek yedim bugün.çikolatayı zorla yedirdi arkadaşın biri.badem şekerini canım çok istedi.böreği de öyle.:):)

kizlar ben cikiyorum gec oldu ,malüm sabah yine erken kalkicam bayramdan...sizleri öpyüorum iyi uykular ve hayirli geceler...

Süper vallaaaa opuyorumnanaktan hayırlı olsun a.s.

zynpr canim hic kiloyla ilgili birsey konustunuzmu?

konuştuk cnm o böyle gayet iyi oldugumu söylüyor.hatta diyetimi hiç takmıyor bile.azıma zorla çikolata tıktı bugün.diyo ki daha fazla zayıflama.80 falan görünüyormuşum. 15 daha veriyim en azından dedim.5 daha ver o kadar istiyorsan diyor.eski resimlerimi gördü.hatta birlikte güldük.kaydirigubbakcemile3

Bende dayanamıyorum artık,gözlerimi kısarak bakıyorum ekrana..:))))

Allah rahatlık versin hepimize..

tabi ben onu takmıyorum o ayrı.en azından gelinliğin içine 75 kilo olarak gircem.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…