Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir oğlum var..şimdi birde kızım oldu..canım gelinim özlemimi gideriyor..yavrucuğum özelden yazabilirsin..anlatmak istediğinde dinlerim..

kesinlikle evlenirken bir çıtır olmayım ne yapar ne eder oyalarım zayıflayana kadaraklinialirimsmile

ne deliyim demi kaydirigubbakcemile3

koca buldumda oyalaması kaldı

kesinlikle evlenirken bir çıtır olmayım ne yapar ne eder oyalarım zayıflayana kadaraklinialirimsmile

ne deliyim demi kaydirigubbakcemile3

koca buldumda oyalaması kaldı

Senin evlilik için yaşın genç daha yavrummm sen zaten o yaşa gelene kadar çıtır olursun ama ben 26 oldum 28 yaşına kadar ne olabilirsem orda evleneceğim işte tabiii koca hala beni bekliyor olursa kaydirigubbakcemile3

allah hayırlı sonuçlara erdirsin..senin adına sevindim..ama çok da acele etme..yavaş yavaş..daha 22 yaşındasın..

öyle acele etmeyim diyorum ama bilmiyorum.dediğim gibi o söyledikçe ben onaylıyorum.:) böyle giderse haftaya nişan sonraki hafta da düğün olacakkaydirigubbakcemile3

bugün annaneme gittik 1 kadayıf 1 şambali yedim harikaydı çikolataları saklıyorum sonra canım istediğinden yicem en azından bir çikolata deil taneyle iyi oluyor kahvaltıdada az simit 1 boyoz domates yedim

Ben de yatayım artık canım hiç uyumak istemiyor ama gözlerim kapanıyor.

İyi geceleeerrr tatlı rüyalar ...

ay lahanaya tahammülüm yok maralca

bir kere lahana suyu yaptım

1-2 sene turşu dahi yiyemedim mafoldumben

sorma baharım benimde felaket uykum var ama hiç uyumak istemiyorum

ama bu işkence etmek bünyeye

çok uyuduğumdan uykumun ağır olmasından erkenden kalkamamaktan nefret ediyorummafoldumben

gecmısı bır okuyayım dedım ben gec kalmısım cnm hep bu face yuzunden yaw butun vaktımı calıyo :)) ama burda bu ahber cok sevındırdı hayırlısı olsun tatlım inş cnm ıstedıgın kılo da olursun onun derdını ceken bılır anlarım helınden :)))

baharcım benım de hattıme degıl ama kesınlıkle ablama katılıyorum ınan ben dedıgı gb yaptım sayılır bı ara hıc ugrasıyom yoktu yemek pc ve sorunlarım bu üclüyle hayatımı gecırıyodum tabnı bu arada sevgılıme cok baskı yapıyodum cocuk benı arıyodu ben aramıyo onemsemıyo gb gelıyodu tabı oda bırden bıktınn arıyosam gec acmaya basladı baktım bole olmuyo taktık savası yapıcam dedım kazandım ınan ıste sadece kendınde bıtıyo ssen kendıne ugras bul senın aklında dagılıyo ben bılıyorum kendımden yaw arıyo acmıyoya o telefonu takıntı halıne gelıyodu daha cok arıyodum sımdı napıyorum hayatım kk da takılıyorum sen ısını hallet ben sana yazarım msn acık zaten baharcım gormen lasım bu sefer cepten arıyodu bıtmedı mı ısın yaw ac su kamerayı halıyle bende uzaklık cekıyorum ıkı gsl laf kandırıyodum gecıyodu sınırı :)) amma konusmusum yahu aman bende ıcımı doktum sanırımmm senle yasadıgım seyı payllaşmak ıstedım cnm

haklısın canım ama bu şekilde devam ederse ben ayrılmayı düşünüyorum bak dünden beri yine yok ortada bana değer vermeyen önemsemeyen birini düşünerek ve üzülerek geçiremem zamanımı. kendi kaybeder :umursamaz: ağlayan mızmızlanan bahar yok şimdi kanser olan parmağı kesip atmasınıda bilirim :1closedeyes:

Buldum sorunu
Merkür geriye gidiyormuş onun için bu anlaşmazlık onun için bendeki bu gerginlik 13 eylüle kadar devam edecekmiş ayrıldık ayrılacaz şu merkür yüzünden bu nasıl iş yaaa !!!

Kilo bildirimi yapıyomuyuz kızlar bu hafta ?

gecen hafta 82.0
bu hafta 80.9
toplam giden 1 kg 100 gram

spor
206 dk - 13 mile

Kilo bildirimi yapmıyoruz bu hafta izinliyiz =)

Ama ben sabah tartıldım 121 kg geldim ramazana başlarken 120.7 mişim 300 gr almışım ramazan ayı içinde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…