anladim zeynep abla..zeynep abla seni tanimayi cok isterdim yakindan cok uzagiz..sen tam dertlesecek birisin iyi bir dost iyi bir abla...keske yakin olsaydin bana ya üzüldüm valla...kac tane evladin var zeynep abla?? benim annemde kiz istemis hep ve en sonunda allah ona beni vermis:teytey:
boyu yaklaşık 170 kadar kilosu da bi 75.80 arasıdır.öyle düşünüyorum.:) :smiley-cool:.
kesinlikle evlenirken bir çıtır olmayım ne yapar ne eder oyalarım zayıflayana kadaraklinialirimsmile
ne deliyim demi kaydirigubbakcemile3
koca buldumda oyalaması kaldı
allah hayırlı sonuçlara erdirsin..senin adına sevindim..ama çok da acele etme..yavaş yavaş..daha 22 yaşındasın..
sutemcim inşalllaaah yapabilirim KH diyetini ve bende inşallaaahh sağlıklı bir şekilde kısa sürede zayıflayabilirim.
Seneye nisan,mayıs gibi istemeye gelecekler inşalllahhhhh aşkımla ailesi o zamana kadar zayıf çıtır bir hatun olmam lazımmmmmmmm ...
sevgili bahar,oldukça uzun düşündüm yazıp azmamakta kararsız kaldım.çünkü karışmak istemedim.ama olayların akışına bakınca naçizene hiç te hoşuna gitmeyecek birkaç uyarı ypayım dedim..bundan 3 sene evvel oğlumun çıktığı bir kız vardı.bütün gün okuld beraberler akşam beraberler gece evlerine dönüyorlardı.ama kız arkadaşı daha eve gelir gelmez teleofon bonbardımınanına tutuyordu.ilk zamanlar fazla batmadı ama sonraları oğlum..anne boğuluyorum demeye başladı.ben ne kadr seni çok seviyor hep seni düşünüor dedimse o bana hiç unutmadığım birşey söyledi..onu özleyecek onu düşünecek ve onu merak edecek fırsatı bana tanımıyor dedi.
sonra oğlum bayram tatilinde 2 günlüğüne bize geldi.6 ay görüşmemişiz.anne ve babası olarak 2 günde ne kadar beraber olursak ona razıyız.ama daha gelir gelmez telofon başladı.biz hiç konuşamıyoruz.yarım saatte bir ya telofon ya mesaj..oğlum uyumak için odasına gitti.ama telofon susmuyor.ben aldım ve konuştum.yavrum çok yorgun uyudu dedim..yarım saat sonra tekrar aradı.en sonunda ben telofonu kapattım..gece 4 te namazdayken telofon çaldı.nasıl korktum..namazdan sonra baktım o..telofon açılmıyormuş,merak edip ev telofonunu açmış.artık ben oynattım..oğlumu uyandırdım telofona çagırdım.ama o arada bağırdım..bütün gün birliktesiniz şurda 2 gün beraberiz..biraz anlayışlı bekliyorum..bende bir anneyim..özlem gidermeye hakkım yok mu dedim..o başladı ağlamaya ama ben yeter artık diye bağırdım..
3 ay sonra da ayrıldılar...ben yinede zamanla düzelir dedim ama oğlum beni çok sıkıyor artık bunaldım dedi.
bence sende onu çok sıkıyorsun..bütün zamanını onu düşünerek geçiriyorsun..seni özleyeceği zamanı ona vermiyorsun..anladığım kadarıyla seni meşgul edecek bir uğraşın yok..kendini özlet..unutma erkekler avcıdır..
sürekli hazırda duran biri zamanla çekiciliğini yitirir..biraz gizemli ol.o seni merak etsin..sen kendini meşgul edecek birşeyler yap.ücretsizkurslar var..kendini yor,meşgul et..her an hazırolda bekleme..üstüne titremezsem soğurum diyorsun ama fazla titrersen o soğuyacak..söylediklerimin hoşuna gitmediğini biliyorum ama gelecekteki mutluluğun bu tarz yeni taktiklere ve küçük oyunlara bağlı..yoksa sürekli niye aramadın.diye dırdır eden biri erkeği hayatı için uzun vadeli plan yaparken karamsarlığa iter...ben naçizane yazdım..bir düşün istersen.....
kızlar günaydın.kilo bildirimimi yapıyorum.geçen hafta 91.9
bu hafta 89.7 giden kilo 2.2 kg. :sm_cool:
baharcım benım de hattıme degıl ama kesınlıkle ablama katılıyorum ınan ben dedıgı gb yaptım sayılır bı ara hıc ugrasıyom yoktu yemek pc ve sorunlarım bu üclüyle hayatımı gecırıyodum tabnı bu arada sevgılıme cok baskı yapıyodum cocuk benı arıyodu ben aramıyo onemsemıyo gb gelıyodu tabı oda bırden bıktınn arıyosam gec acmaya basladı baktım bole olmuyo taktık savası yapıcam dedım kazandım ınan ıste sadece kendınde bıtıyo ssen kendıne ugras bul senın aklında dagılıyo ben bılıyorum kendımden yaw arıyo acmıyoya o telefonu takıntı halıne gelıyodu daha cok arıyodum sımdı napıyorum hayatım kk da takılıyorum sen ısını hallet ben sana yazarım msn acık zaten baharcım gormen lasım bu sefer cepten arıyodu bıtmedı mı ısın yaw ac su kamerayı halıyle bende uzaklık cekıyorum ıkı gsl laf kandırıyodum gecıyodu sınırı :)) amma konusmusum yahu aman bende ıcımı doktum sanırımmm senle yasadıgım seyı payllaşmak ıstedım cnm
Kilo bildirimi yapmıyoruz bu hafta izinliyiz =)
Ama ben sabah tartıldım 121 kg geldim ramazana başlarken 120.7 mişim 300 gr almışım ramazan ayı içinde =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?