Buldum sorunu
Merkür geriye gidiyormuş onun için bu anlaşmazlık onun için bendeki bu gerginlik 13 eylüle kadar devam edecekmiş ayrıldık ayrılacaz şu merkür yüzünden bu nasıl iş yaaa !!!
ah kelebekim ah mesele o kadar küçük olsa iyi 3-4 gün görüşme olsun bitsin ama iyiki bizim gibi bir bayram geçirmiyorsunuz allah beterinden saklasın gerçi herşeyin bir sebebi var ama o kadar moralim bozulduki anlatamam allahtan kimse gelmiyor rezil olurduk
1-tuvalet tıkalı klovete varana kadar söküldü sorun bizde sadece deli olmak içten deil
2-bıraktık temizleyip ki ne kadar temizlenmişse artık ev sahibine gittik 15 dk arabayla ara sokaklardan yemeğin altı kapalıydı annem pişireyim diye açmış babam acele edince unutmuş kapattım zannetmiş orda dedi acaba kapandımı ocak diye alt komşuyu aradık yanık kokusu geliyor dedi apar topar eve geldik ev duman altı heryer yanık kokuyor berbat bişey yaa allah kimseye vermesin böyle pislik bayram bayramsenağlama
haklısın canım ama bu şekilde devam ederse ben ayrılmayı düşünüyorum bak dünden beri yine yok ortada bana değer vermeyen önemsemeyen birini düşünerek ve üzülerek geçiremem zamanımı. kendi kaybeder :umursamaz: ağlayan mızmızlanan bahar yok şimdi kanser olan parmağı kesip atmasınıda bilirim :1closedeyes:
ne kadar koyuyo insana dimi.o baytar da bugün sözde annemle babamla tanışacaktı niyeti çokkk ciddi ya (!) öğlen yemekler yapıyorum.bi baktım msj atmış.yok efendim amcasının kayınvalidesi ölmüşmüş de amcası almanyadan ankaraya gelecekmiş oradan da sinopa araba kiralayıp geçecekmiş onlarla ilgilenmek zorunda oldugundan gelemicekmiş.tam saatinde işten de çıkamıcakmış.vs vs vs.1 saat ancak gelirmişmiş.gel o zaman dedim.sinir oldum ya.ondan sonra tamam amcama söyleyeceğim.arkadaş ilgilensin onunla gelicem dedi.7-7,5 gibi gelirim dedi.ben geliyim alıyım dedim hem kedinin de dikişleri alınacak dedim.yok dedi ben gelirim evde alırım dikişleri.yok dedim geliyim hem sen de ugraşma otobüsle falan.müsait olunca yazarım dedi saat 6 gibi.saat 7 oldu daha bi msj yok.7 buçuğa kadar beklerim.annemlere de mahcup oldum zaten.saat 7 buçuk oldugunda hala bi msj gelmediyse kendi elcagızlarımla yaptıgım yemeği kendi mideme indirir birdaha da onun telefonuna da mesajına da bakmam.ama içim acıdı.tamam 4-5 günlük bişidi ama bu kadar ciddi konuşup sonra da durup bana böyle yapıyosa ben bu ciddiyetin altında bişi ararım.oyun mu oynuoz.annem kızıp durup bayram bayram senin yüzünden çıkamadık dışarı diye.akşama kadar yemekle hazırlıkla ugraştım falan.adam ortalarda yok.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
profiline gire bilen varmı ben girip kilo bildirimi yapamıyorum da
evet gerisi dün koray aradıgı için gelemedi maalesef.bugün de akşama kadar onunlaydım.
her neyse anlatıyorum.kart vermişti bana.2 numara vardı kartta.biri onun değil kesin biliyodum.diğerini aradım şansımı deneyecem.aradım dedim ki iyi akşamlar x beyle mi görüşüyorum ( diğer veteriner in adı) sonra hayır ben koray ben yardımcı oluyum dedi.ahaaa dedim.eli,m ayagım titredi.kaydirigubbakcemile3
neyse kendimi tanıttım.aa zeynep dedi ne güzel tesadüf.kedimle ilgili birşey soracaktım da dedim.sordum da.neyse gayet ciddi bitti o konuşma.sempatiksalakcinni sonraa tabi msj attı.numaranı kaydedebilir miyim falan.o gün msjlaşmaya başladık.ertesi gün kedime mama alacagım.gittim.süslenip püslenip.10 dk falan gördüm.opuyorumnanaktan sonra ki gün ben akşam yürüyüşe gidiyorum ya klinik de yürüyüş yerinin yakınında.görüştük.her şey öyle hızlı ilerliyo ki.direk evlenmek istiyor.dediği şu ilk görüşte aşk bu olmalı.zeynep sana çok bağlandım.tanışma aşaması dedik ama eğer biterse çok üzülürüm.3.gün bunu söyledi.bugün ise annemle konuştu telde.engel olamıyorum.o kadar yogun duygular içindeyim ki.anneme dedi ki niyetim ciddi.annem şaşkın tabi garibim.kaydirigubbakcemile3
en yakın zamanda annemle de konuşacagım gelmesini söyleyeceğim tanışın.hergün bi fırsat bulup görüştük şimdiye kadar.ve sanki yıllardır onu tanıyor gibiyim.o da öyle eminim.
annem çok ısındı birden.normalde kızar.ben de öyle bekliyordum.ama en yakın zamanda tanışmak istedi o da.opuyorumnanaktan ya çok tuhaf bir ilişki oldu.1 hafta da çok alıştık birbirimize.az önce konuştuk.yani bu 1 hafta iiçinde tartıştık bile.kaprislerimi çekti bugün akşama kadar.çok ama çok tuhaf hisler bunlar.nasıl 1 haftada bir insan birine aşık olur yada bu kadar ısındıgını hisseder,peki annem nasıl bunu bu kadar normal karşılar.bilmiyorum.bildiğim sadece ve sadece çok mutluyum.opuyorumnanaktan
bir de 2 günde 1,5 kilo verdim.tamamen durmuştu.aaba diyorum heyecandan metabolizmam hızlı çalışıyor olabilir mi kaydirigubbakcemile3
sevgili bahar,oldukça uzun düşündüm yazıp azmamakta kararsız kaldım.çünkü karışmak istemedim.ama olayların akışına bakınca naçizene hiç te hoşuna gitmeyecek birkaç uyarı ypayım dedim..bundan 3 sene evvel oğlumun çıktığı bir kız vardı.bütün gün okuld beraberler akşam beraberler gece evlerine dönüyorlardı.ama kız arkadaşı daha eve gelir gelmez teleofon bonbardımınanına tutuyordu.ilk zamanlar fazla batmadı ama sonraları oğlum..anne boğuluyorum demeye başladı.ben ne kadr seni çok seviyor hep seni düşünüor dedimse o bana hiç unutmadığım birşey söyledi..onu özleyecek onu düşünecek ve onu merak edecek fırsatı bana tanımıyor dedi.
sonra oğlum bayram tatilinde 2 günlüğüne bize geldi.6 ay görüşmemişiz.anne ve babası olarak 2 günde ne kadar beraber olursak ona razıyız.ama daha gelir gelmez telofon başladı.biz hiç konuşamıyoruz.yarım saatte bir ya telofon ya mesaj..oğlum uyumak için odasına gitti.ama telofon susmuyor.ben aldım ve konuştum.yavrum çok yorgun uyudu dedim..yarım saat sonra tekrar aradı.en sonunda ben telofonu kapattım..gece 4 te namazdayken telofon çaldı.nasıl korktum..namazdan sonra baktım o..telofon açılmıyormuş,merak edip ev telofonunu açmış.artık ben oynattım..oğlumu uyandırdım telofona çagırdım.ama o arada bağırdım..bütün gün birliktesiniz şurda 2 gün beraberiz..biraz anlayışlı bekliyorum..bende bir anneyim..özlem gidermeye hakkım yok mu dedim..o başladı ağlamaya ama ben yeter artık diye bağırdım..
3 ay sonra da ayrıldılar...ben yinede zamanla düzelir dedim ama oğlum beni çok sıkıyor artık bunaldım dedi.
bence sende onu çok sıkıyorsun..bütün zamanını onu düşünerek geçiriyorsun..seni özleyeceği zamanı ona vermiyorsun..anladığım kadarıyla seni meşgul edecek bir uğraşın yok..kendini özlet..unutma erkekler avcıdır..
sürekli hazırda duran biri zamanla çekiciliğini yitirir..biraz gizemli ol.o seni merak etsin..sen kendini meşgul edecek birşeyler yap.ücretsizkurslar var..kendini yor,meşgul et..her an hazırolda bekleme..üstüne titremezsem soğurum diyorsun ama fazla titrersen o soğuyacak..söylediklerimin hoşuna gitmediğini biliyorum ama gelecekteki mutluluğun bu tarz yeni taktiklere ve küçük oyunlara bağlı..yoksa sürekli niye aramadın.diye dırdır eden biri erkeği hayatı için uzun vadeli plan yaparken karamsarlığa iter...ben naçizane yazdım..bir düşün istersen.....
Sözü çok beğendim ve facebookuma yapıştırdım umarım kızmazsın ablacım :çok üzgünüm:
haklısın canım ama bu şekilde devam ederse ben ayrılmayı düşünüyorum bak dünden beri yine yok ortada bana değer vermeyen önemsemeyen birini düşünerek ve üzülerek geçiremem zamanımı. kendi kaybeder :umursamaz: ağlayan mızmızlanan bahar yok şimdi kanser olan parmağı kesip atmasınıda bilirim :1closedeyes:
verirsin tatlım verirsin.ben de veremiyodum doğru düzgün 2 gün önceye kadar.2 günde gitti 1,5 kilosu.kaydirigubbakcemile3
miyo hoşgeldin canım:)) iyi bayramlar..nasılsın?
kızlar kimse nete girmeyecek mi bugün?? tombulkelebeleğim sen neden gelmiyorsun?
ne kadar koyuyo insana dimi.o baytar da bugün sözde annemle babamla tanışacaktı niyeti çokkk ciddi ya (!) öğlen yemekler yapıyorum.bi baktım msj atmış.yok efendim amcasının kayınvalidesi ölmüşmüş de amcası almanyadan ankaraya gelecekmiş oradan da sinopa araba kiralayıp geçecekmiş onlarla ilgilenmek zorunda oldugundan gelemicekmiş.tam saatinde işten de çıkamıcakmış.vs vs vs.1 saat ancak sonra da durup bana böyle yapıyosa ben bu ciddiyetin altında bişi ararım.oyun mu oynuoz.annem kızıp durup bayram bayram senin yüzünden çıkamadık dışarı diye.akşama kadar yemekle hazırlıkla ugraştım falan.adam ortalarda yok.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?