Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buldum sorunu
Merkür geriye gidiyormuş onun için bu anlaşmazlık onun için bendeki bu gerginlik 13 eylüle kadar devam edecekmiş ayrıldık ayrılacaz şu merkür yüzünden bu nasıl iş yaaa !!!

ah kelebekim ah mesele o kadar küçük olsa iyi 3-4 gün görüşme olsun bitsin ama iyiki bizim gibi bir bayram geçirmiyorsunuz allah beterinden saklasın gerçi herşeyin bir sebebi var ama o kadar moralim bozulduki anlatamam allahtan kimse gelmiyor rezil olurduk
1-tuvalet tıkalı klovete varana kadar söküldü sorun bizde sadece deli olmak içten deil
2-bıraktık temizleyip ki ne kadar temizlenmişse artık ev sahibine gittik 15 dk arabayla ara sokaklardan yemeğin altı kapalıydı annem pişireyim diye açmış babam acele edince unutmuş kapattım zannetmiş orda dedi acaba kapandımı ocak diye alt komşuyu aradık yanık kokusu geliyor dedi apar topar eve geldik ev duman altı heryer yanık kokuyor berbat bişey yaa allah kimseye vermesin böyle pislik bayram bayramsenağlama

Ne çok şey yaşamışsınız..yinede çok şükür size ve evinize bişey olmamış...
Allah beterinden korusun...

Siz evinizde bi okuma yapın yada ihtiyacı olan birini sevindirin..

Bu sıralar bayağı olumsuzluklar yaşıyorsunuz..
Geçmiş olsun canım...

ne kadar koyuyo insana dimi.o baytar da bugün sözde annemle babamla tanışacaktı niyeti çokkk ciddi ya (!) öğlen yemekler yapıyorum.bi baktım msj atmış.yok efendim amcasının kayınvalidesi ölmüşmüş de amcası almanyadan ankaraya gelecekmiş oradan da sinopa araba kiralayıp geçecekmiş onlarla ilgilenmek zorunda oldugundan gelemicekmiş.tam saatinde işten de çıkamıcakmış.vs vs vs.1 saat ancak gelirmişmiş.gel o zaman dedim.sinir oldum ya.ondan sonra tamam amcama söyleyeceğim.arkadaş ilgilensin onunla gelicem dedi.7-7,5 gibi gelirim dedi.ben geliyim alıyım dedim hem kedinin de dikişleri alınacak dedim.yok dedi ben gelirim evde alırım dikişleri.yok dedim geliyim hem sen de ugraşma otobüsle falan.müsait olunca yazarım dedi saat 6 gibi.saat 7 oldu daha bi msj yok.7 buçuğa kadar beklerim.annemlere de mahcup oldum zaten.saat 7 buçuk oldugunda hala bi msj gelmediyse kendi elcagızlarımla yaptıgım yemeği kendi mideme indirir birdaha da onun telefonuna da mesajına da bakmam.ama içim acıdı.tamam 4-5 günlük bişidi ama bu kadar ciddi konuşup sonra da durup bana böyle yapıyosa ben bu ciddiyetin altında bişi ararım.oyun mu oynuoz.annem kızıp durup bayram bayram senin yüzünden çıkamadık dışarı diye.akşama kadar yemekle hazırlıkla ugraştım falan.adam ortalarda yok.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok üzüldüm...ama korkarak beklediğim birşeydi..birkaçgünlük tanışıklıklığa fazlasıyla prim verdiniz.en azından bu kadar ciddi niyetli biri,annenlere karşı seni ve kendisini zor durumda bırakmamalıydı..ne kadar acil işi olursa olsun,3 dakikalık bir telefonla annenin gönlünü alabilirdi.
benim şahsi fikrim cep telofonları çıkalı aşk ayağa düştü.özlemek,yolunu beklemek,hayal kurmak,hiç bir şeye zaman tanınmıyor.tanışıyorlar,2 saat konuşma,mesaj,gece msn ertesi gün bir ayda alaınacak yola geliniyorbir hafta sonunda sanki kırk yıllık arkadaş gibi,konuşmanın şekli bile değişiyor..nezaket,incelik hakgetire..ilşki başlamadan yıpranmaya başlıyor..dedim ya gizem yok..her şey konuşuluyor...ve bitiyor..
birde korkum birilerinden daha önceki davayı öğrenmiş olabilir..bence bir daha konuşma..kendine karşı saygını yitirirsin..ancak annesiyle gelirse kapıyı aç..fazla da üzülme..kısa zamanda ne olduğunu,daha doğrusu ne olmadığını anladın...

herkese selam.

bugün nete girebilmek için daha yeni vaktim oldu.
ve hastayım üşütme galiba, ateşim var, boğazım başım ağrıyo, halim yok, midem bulanıyo=((
en çokta ateş rahatsız ediyo beni kızlar yaaa=(
geçmişede daha hiç bakamadım...
haftanın listesi açıklandımı??
ben bildirimimi yapacak farsat bulamadım bugün, eğer liste yapılmadıysa yenaya bildirimimi yapıyım?

İyi geceler kızlar

Bugün kimsecikler yok kimse yazışmamış eee bayram 2. - 3. gün daha yoğun oluyor tabi gelen giden...
Bugün dışardaydım hep bi kız arkadaşımın doğumgününü kutladık sonra canlı müziğe gidip muhabbet ettik kızların bir erkek arkadaşı fal bakıyordu yıllar sonra ilk kez fal baktırdım inanmam sevmem de fal baktırmayı ama aşkımla aram açıkya 2-3- gündür öyleee esti baktırdım söylediği hiçbirşeyi de hatırlamıyorum.
Bugün berkanla ayrılma noktasına geldik istersen ayrılalım dedim karşı çıkacağına bilmiyorum dedi 2-3 gündür kendinde değil yavrum sonra 20-25 dakikalık bir konuşma yaptık 3 gündür ilk defa bu kadar uzun konuştuk bana durumunu anlattı ona hak verdim ailesiyle ve kendisiyle alakalı bazı özel sorunları var sonuç olarak birbirimizi çok seviyoruz. Bu gece sideye gitmişler arkadaşlarıyla eğlenip içeceklermiş belki kafası dağılır biraz.
Öyyyllleee işteee benim zayıflamam lazım herkes kiloma takılmış durumda

zeyenpçiğim bu ne güzel haberler böyle...ayyy çok sevindim hayırlısı olsun canım ama böylesi hızlı gelişmesi seni korkutmasın olacak şeyler böyle yolunda,akımında olur derler hep..bilmiyorum ben hiç yaşamadım daha ama..inşallah hep böyle gider herşey de gönlüne göre olur tatlım..vee evet aşk sana yaramış kşlo vermen hızlı bir şekilde başlamış ne güzel

zeynep ablacığım geçmişi okurken hemen cevap yazdım tombulkelebeğimin yazdıklarını görmeden..ama sen bizim büyüğümüzsün deneyimlerinden,hayat görüşlerinden biz de faydalanmak isteriz..bunun için iyi ki yazmışsın..opuyorumnanaktan

kararını ıyı düşün tatlım ve o kararıda uygula bı gidip bi gelme o cok zarar verıyo yıpratıyo insanı hakkında hayırlısı neyse o olsun cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar kimse nete girmeyecek mi bugün?? tombulkelebeleğim sen neden gelmiyorsun?

Tatlım ben 1 haftadır gece 2-3 gibi uyumaya alıştım onun için 12den önce uyanamıyorum sempatiksalakcinni Ama sabah akşam her fırsatta bakıyorum buralara opuyorumnanaktan

Bayramın nasıl geçiyor +90 nın fıstığı aklinialirimsmile

Canım facede ilişki durumunu yok olarak değiştirmişsin hayırdır ne oldu gelmedi mi dün ??? bitti mi ilişkiniz eyvahedigeldismile çok merak ettim ya bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…