Tatlım ben 1 haftadır gece 2-3 gibi uyumaya alıştım onun için 12den önce uyanamıyorum sempatiksalakcinni Ama sabah akşam her fırsatta bakıyorum buralara opuyorumnanaktan
Bayramın nasıl geçiyor +90 nın fıstığı aklinialirimsmile
ilk iki gün iyi geçti canım..memlekete gittim ailemin yanına da bugün nöbete geldim maalesef çalışıyorum..sizin gelmenizi bekliyordum..yazdıklarını okudum canım sevgilin konusunda hiç üzülme zaman ne getirirse onu yaşarsın..ne plan yapsak ne tasarlasak boşuna çünkü ayrılacağım devam edeceğim demek de nafile..canını hiç sıkmadan kilo vermeye odaklan bitanem olur mu?
merhaba kizlar nasilsiniz bayramda bile arada girip bakiyoruym ama kimsecikler yok.
bahar ve zeynep guzellerim kendinizi bukadar uzmeyin!seviyorlarsa onlar gostersinler siz kosmayin peslerinde erkekler nankordur fazla ilgiden sIkilirlar.okadar guzel ve gencsinizki degmez kendinizi yipratip sabahlara kadar uykusuz kalmaya.zamana birakin hemen aramadi diyede kuruntu yapmayin kendinize aldatiyor falan diye aldatan kenini aldatir kendi kayip eder.onlardan once kendinizi sevin!!
kızlar bayram bitmedi mi daha?? gelin artık sizi bekliyorum ben iki gün daha giremeyeceğim zaten(
kımse yok mu yahu :S
bizden başka kimse yok canım bugün maalesefsabah bi ara tombulkelebeğim geldi gitti okadar ..meruse de geldi ama o çok du hımmm desene yalnız takılcaz bu ramazan ve bayram bana ıyı gelmedı yaw sende de bole bısı oldu mu cnm hem ruhsal hemde bedenen kendımı rejıme bı turlu saokamıyorum tam tersıne ıyıden ıyıye cıps tatlı abur cubura saldırıyorum ınan yemekten sıvılceler cıktı yaa:)) dusun artık nasıl yedıgımı
basketbol maçını da izliyorum çook heyecanlı ama kaybedecek gibiyiz bu defa
bence bu kez de alacağız..
gidişat ıyi yani cok sevındım ya ınsan kendı kanın da olunca gurulanıyo valla hangı kanaldan ızlıyonuz ?:teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyyyyyyyy kalbim duracaktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasııııııııııııııııııınnnn finaldeyiz.. hep birlikte hooooooooooooooooooppppppppaaaaaaaaaaaa :lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragiturkbayragialkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:hooray::hooray:
12 DEV ADAM
bence bu kez de alacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?