Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk iki gün iyi geçti canım..memlekete gittim ailemin yanına da bugün nöbete geldim maalesef çalışıyorum..sizin gelmenizi bekliyordum..yazdıklarını okudum canım sevgilin konusunda hiç üzülme zaman ne getirirse onu yaşarsın..ne plan yapsak ne tasarlasak boşuna çünkü ayrılacağım devam edeceğim demek de nafile..canını hiç sıkmadan kilo vermeye odaklan bitanem olur mu?

evet canım zynpkr nin olayını ben de çok merak ettim çok hızlı ve güzel başladı sonra zeynep çok sinir olduğunu yazdı...neler oluyor ki :uhm:

Kesinlikleee herşey kader kısmet bilmiyorumkismile

Çalışıyor musunnn ohaoldumsmile bayramda çalışmak kadar iğrenç birşey yok ben de çok çalıştım bilirim Allah yardımcın olsun canım bilmiyorumkismile

Benim zayıflamak için kendimi rejime adapte etmem lazım yarın da yerim pazartesi başlarım inşalllaaahhh :Saruboceq: vallaaaa rejime başlıycaz diye herşeyi yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3 aklımı yemekle bozdum yine kaydirigubbakcemile3

evet canım rejime başlama psikolojisi olunca maalesef herşeyi yeme isteği oluyor ama o zararlı şeyleri yeme zevki mi özendiğimiz kıyafetler içinde kendimizi görme fikri mi daha çok mutlu olmamızı sağlar bunu düşün lütfen..yeyip sonra pişman olmaktansa az yemekte yara var yine de..sakın çok yüklenme tatlım olur mu :Saruboceq:

sana diyorum tombulkelebeğim de ben sadece 24saatte 700 gr aldım bayram dolayısı ile :çok üzgünüm: tatlıya hayır diyemiyorum ki hiç..ama benim için bayram dün son buldu tabi sadece 24 saat keyfini çıkarıp yedim..zaten de kendime böyle bir ödül vermek istedim çünkü bayram sabahı baskül 61.7yi gösteriyordu :lepi: artık göztermiyor o ayrı ..ama olsun

merhaba kizlar nasilsiniz bayramda bile arada girip bakiyoruym ama kimsecikler yok.

bahar ve zeynep guzellerim kendinizi bukadar uzmeyin!seviyorlarsa onlar gostersinler siz kosmayin peslerinde erkekler nankordur fazla ilgiden sIkilirlar.okadar guzel ve gencsinizki degmez kendinizi yipratip sabahlara kadar uykusuz kalmaya.zamana birakin hemen aramadi diyede kuruntu yapmayin kendinize aldatiyor falan diye aldatan kenini aldatir kendi kayip eder.onlardan once kendinizi sevin!!

aşkolsun meruseciğim bir hatrımı bile sormadın onlinedım ben de:çok üzgünüm:

canım ben 24 saat rehavete girdim yedim falan ama..bugün kendime geldim..aklına geldikçe su iç lütfen ve yeşil çaydan destek al..ben bugün öyle yaptım :)) yine de abur cubur hep aklımda ama uzak tutuyorum kendimi

gidişat ıyi yani cok sevındım ya ınsan kendı kanın da olunca gurulanıyo valla hangı kanaldan ızlıyonuz ?:teytey::teytey::teytey::teytey:

sanırım final izleyemedım ama bu ıkı kelıme bogazımın dügümlryıp gozumun dolmasına yettı sılah kornalar yaw helal yaaa ınsanı nasıl da gurulandırıyolar :)))):lepi:

ayyyyyyyyyy kalbim duracaktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasııııııııııııııııııınnnn finaldeyiz.. hep birlikte hooooooooooooooooooppppppppaaaaaaaaaaaa :lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragiturkbayragialkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:hooray::hooray:
12 DEV ADAM

agladım ya facede ızledım bıraz goruntulerı :lepi:turkbayragi:lepi:turkbayragi:lepi:turkbayragi:lepi:turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…