Yaaaa o nasıl bir maçtı ya mafoldumben heyecandan kalbim duruyordu hala çok heyecanlıyım Galatasaray UEFA kupası maçında bu kadar heyecanlanmıştım bir de turkbayragi
Allahıma şükürler olsun yaaa ablamla bağıra bağıra apartmanı yerinden oynattık sanki ben oynadım maçı ayyyy acayip heyecanlıyım yaaa kimselerle paylaşamıyorum sevincimi. Benim yaptığım stresten anneme panik atak geldi korktu kadıncağız bana birşey olacak diye kıyamam :sinifsinif: :sinifsinif: opuyorumnanaktan
Sevgilimde uyuyor sempatiksalakcinni ben heyecan paylaşmak için arıyorum beyimiz uyyuyor bir de kendisi milli sporcu olacak ruhsuz herif :mymeka:
Yaaaa o nasıl bir maçtı ya mafoldumben heyecandan kalbim duruyordu hala çok heyecanlıyım Galatasaray UEFA kupası maçında bu kadar heyecanlanmıştım bir de turkbayragi
Allahıma şükürler olsun yaaa ablamla bağıra bağıra apartmanı yerinden oynattık sanki ben oynadım maçı ayyyy acayip heyecanlıyım yaaa kimselerle paylaşamıyorum sevincimi. Benim yaptığım stresten anneme panik atak geldi korktu kadıncağız bana birşey olacak diye kıyamam :sinifsinif: :sinifsinif: opuyorumnanaktan
Sevgilimde uyuyor sempatiksalakcinni ben heyecan paylaşmak için arıyorum beyimiz uyyuyor bir de kendisi milli sporcu olacak ruhsuz herif :mymeka:
selam kızlar
hihoyyythaklısınız ne heyecan ne heyecan....
biz Türkiyeyiz..farkımız bu turkbayragi
selam kızlar
hihoyyythaklısınız ne heyecan ne heyecan....
biz Türkiyeyiz..farkımız bu turkbayragi
evetttt anım yaa hala kalp atışlarım düzelmedi..mükemmeldi mekemmel sırlar son 3 maçlarını son saniyedeki sayıları ile almışlar ama çekirge bir sıçradı, iki sıçradı derken Türkiye kesti böyle işte....turkbayragi:lepi:
son saniyelerde büyük aşama budur iştesositososito onlar şaşıra dursun biz kaptık gidiyoruz bayrağı çok şükürturkbayragihaklısın cnm ya farkımız bole son dk larda saırtırız baktım da karsı taraf saakınlıkla yıkılmıshihoyyyt:hooray:
edit tuşu da gitti( evet canım yazmıştım :))
son saniyelerde büyük aşama budur iştesositososito onlar şaşıra dursun biz kaptık gidiyoruz bayrağı çok şükürturkbayragi
:roflol:anladım canım benim..ayy bu dit tuşu neden gittiyse..:roflol:
gerçekten olağanüstü bir şeydi oradaki seyirci bile 3 round geride kaldığımız durumda öylece kaldı..bu 7.maçımız ve hep genelde rahat üstünlük kurup coşku ile gidiyordu ama oradaki atmosfer bile şaşkındı..son saniyeye kadar ümit kesmeden inanç kaybetmeden oynayan 12 DEV ADAM a sonsuz teşekkürler turkbayragi tarih yazıyorlar TARİHturkbayragi:hooray:
miyocum benden hızlı çıktın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?