Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa o nasıl bir maçtı ya mafoldumben heyecandan kalbim duruyordu hala çok heyecanlıyım Galatasaray UEFA kupası maçında bu kadar heyecanlanmıştım bir de turkbayragi
Allahıma şükürler olsun yaaa ablamla bağıra bağıra apartmanı yerinden oynattık sanki ben oynadım maçı ayyyy acayip heyecanlıyım yaaa kimselerle paylaşamıyorum sevincimi. Benim yaptığım stresten anneme panik atak geldi korktu kadıncağız bana birşey olacak diye kıyamam :sinifsinif: :sinifsinif: opuyorumnanaktan
Sevgilimde uyuyor sempatiksalakcinni ben heyecan paylaşmak için arıyorum beyimiz uyyuyor bir de kendisi milli sporcu olacak ruhsuz herif :mymeka:

ayyy ben ızleyemedım ama meraktan yerımde duramadım o nnasıl uyuyo ole yahu turkbayragiturkbayragi

hem de nasıl bir maçtı canım yaaaa kalbim durmadı ama sesim kısıldı şuan boğazım okadar acıyor ki....ama değerdi olsunn...süper süper süperdiiiiiiii

selam kızlar
hihoyyythaklısınız ne heyecan ne heyecan....
biz Türkiyeyiz..farkımız bu turkbayragi

seninki de fazla uykucu sanırım canımm

selam kızlar
hihoyyythaklısınız ne heyecan ne heyecan....
biz Türkiyeyiz..farkımız bu turkbayragi

evetttt anım yaa hala kalp atışlarım düzelmedi..mükemmeldi mekemmel sırlar son 3 maçlarını son saniyedeki sayıları ile almışlar ama çekirge bir sıçradı, iki sıçradı derken Türkiye kesti böyle işte....turkbayragi:lepi:

haklısın cnm ya farkımız bole son dk larda saırtırız baktım da karsı taraf saakınlıkla yıkılmıs hihoyyyt:hooray:
son saniyelerde büyük aşama budur iştesositososito onlar şaşıra dursun biz kaptık gidiyoruz bayrağı çok şükürturkbayragi
edit tuşu da gitti ( evet canım yazmıştım :))

:roflol:anladım canım benim..ayy bu dit tuşu neden gittiyse..:roflol:

gerçekten olağanüstü bir şeydi oradaki seyirci bile 3 round geride kaldığımız durumda öylece kaldı..bu 7.maçımız ve hep genelde rahat üstünlük kurup coşku ile gidiyordu ama oradaki atmosfer bile şaşkındı..son saniyeye kadar ümit kesmeden inanç kaybetmeden oynayan 12 DEV ADAM a sonsuz teşekkürler turkbayragi tarih yazıyorlar TARİHturkbayragi:hooray:

vayyyyyyyyy basbakan prım vermışşş versın yahu haketmnedıler mı?kızlarrrrrrrrr

selam kızlar...

bende geçmişe göz atmakla meşguldüm epeydir.

bayramım güzeldi taki bugün ikindiye kadar. ikindin beni üzecek bazı şeyler oldu, ailevi sorunlar diyim, o yüzden bugün ikindinden sonra neşe falan kalmadı bende maalesef=((

benim hiçbir suçum yok, hiçbir zararım yok kimseye ama üzülen ben oldum, ağlayan ben oldumsenağlama

inanın ne kadar ağladım bilseniz, ahhh ahhsenağlama şimdi konuyu hatırlayınca yine gözlerim doldu şuan...

hala üzerimden atmış değilim sıkıntıyı. şuan moralsiz, üzüntülü, ağlamaktan yorgun bitkin bir ben var burada:1no2:

saolsun nişanlım destek oldu bana telefon ile kısa sürelide olsa, ve sizler işte...:çok üzgünüm:

ben hiç beddua etmem ama bugün canım çok yandı ve Allah a haval ettim beni üzenleri, çok sonrada pişman oldum iyi değil dedim Allahım kabul etme duamı, affet beni diye dua ettim...
ama beni bayram bayram ağlattılar, çok zoruma gitti çok....senağlamasenağlama

şuanki ruh halimden dolayı, hiç sevinemiyorum bile şu maç olayına, hiç etkilemiyo beni.:umursamaz::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…