:)))) kalpler bır cnmmm yaaa:teytey::teytey:
selam kızlar...
bende geçmişe göz atmakla meşguldüm epeydir.
bayramım güzeldi taki bugün ikindiye kadar. ikindin beni üzecek bazı şeyler oldu, ailevi sorunlar diyim, o yüzden bugün ikindinden sonra neşe falan kalmadı bende maalesef=((
benim hiçbir suçum yok, hiçbir zararım yok kimseye ama üzülen ben oldum, ağlayan ben oldumsenağlama
inanın ne kadar ağladım bilseniz, ahhh ahhsenağlama şimdi konuyu hatırlayınca yine gözlerim doldu şuan...
hala üzerimden atmış değilim sıkıntıyı. şuan moralsiz, üzüntülü, ağlamaktan yorgun bitkin bir ben var burada:1no2:
saolsun nişanlım destek oldu bana telefon ile kısa sürelide olsa, ve sizler işte...:çok üzgünüm:
ben hiç beddua etmem ama bugün canım çok yandı ve Allah a haval ettim beni üzenleri, çok sonrada pişman oldum iyi değil dedim Allahım kabul etme duamı, affet beni diye dua ettim...
ama beni bayram bayram ağlattılar, çok zoruma gitti çok....senağlamasenağlama
şuanki ruh halimden dolayı, hiç sevinemiyorum bile şu maç olayına, hiç etkilemiyo beni.:umursamaz::çok üzgünüm:
selam kızlar...
bende geçmişe göz atmakla meşguldüm epeydir.
bayramım güzeldi taki bugün ikindiye kadar. ikindin beni üzecek bazı şeyler oldu, ailevi sorunlar diyim, o yüzden bugün ikindinden sonra neşe falan kalmadı bende maalesef=((
benim hiçbir suçum yok, hiçbir zararım yok kimseye ama üzülen ben oldum, ağlayan ben oldumsenağlama
inanın ne kadar ağladım bilseniz, ahhh ahhsenağlama şimdi konuyu hatırlayınca yine gözlerim doldu şuan...
hala üzerimden atmış değilim sıkıntıyı. şuan moralsiz, üzüntülü, ağlamaktan yorgun bitkin bir ben var burada:1no2:
saolsun nişanlım destek oldu bana telefon ile kısa sürelide olsa, ve sizler işte...:çok üzgünüm:
ben hiç beddua etmem ama bugün canım çok yandı ve Allah a haval ettim beni üzenleri, çok sonrada pişman oldum iyi değil dedim Allahım kabul etme duamı, affet beni diye dua ettim...
ama beni bayram bayram ağlattılar, çok zoruma gitti çok....senağlamasenağlama
şuanki ruh halimden dolayı, hiç sevinemiyorum bile şu maç olayına, hiç etkilemiyo beni.:umursamaz::çok üzgünüm:
bugün seninle hep birlikteydik zaten canım...opuyorumnanaktan
evet cnm ya haklısın paylaştık her duygumuzu sevıncımızı :))opuyorumnanaktan
tombulkelebeğim zynpkr de gelmedi bugün baytarı neoldu merak ettik ama öğrenemedik..
tombulkelebeğim zynpkr de gelmedi bugün baytarı neoldu merak ettik ama öğrenemedik..
ayy kızlar sizi çok sevdim ben.a.s..son haberler taze taze sizde:roflol:
demek primde almışlar..bravo valla..
ama hakettiler tabialkisalkisalkis
Valllaaa canım açıkçası bende çok merak ediyorum onu gelse de anlatsa durumu yaaa :sinifsinif:
cnm yaaa( sebebını bılmıyorum ama umarım uzenler senı hatasını anlar ınşallah
blackandwhite canım kıyamam sana..ama üzülme ne olur şimdi düşünmemeye de çalış hiç olmazsa bundan sonra aynı konu ile hırpalanma..
türkiyenin yerini haritada bilemiyenler bile öğrendi artık.helal olsun bu takıma ve onları takım yapan birlik ruhuna.hepimiz dualarla kenetlendik.yarın inşallah noktayı koyup kupayı alacağız ve tanyeviçin hayalini gerçekleştireceğiz.adam kendi ülkesini yenmek için ne taktikler yaptı.
kızlar bizde bir takım olduk.bizde aynı inançla bu kilolarla savaşımızı zaferle noktalayacağız..allahın izniyle
neden OLMASIN?hazır mıyız?elleri görelim....
pazartesiden itibaren,kaçırdım,şöyle oldu böyle oldu diye sudan bahanelere sığınmayalım..beklenmeyen durumlar hariç...
geçen gün kalan kısmı anlatamadığının sebebi olarak baytarın aramasını söylemişti..şimdi de giremediyse görüşüyor olabilir diye düşündüm ben ama bakalım artık
ayy kızlar sizi çok sevdim ben.a.s..son haberler taze taze sizde:roflol:
demek primde almışlar..bravo valla..
ama hakettiler tabialkisalkisalkis
Dün zeynomun doğumgünü vardı 5 arkadaş kutladık kızlar arkadaşım resimlerimizi facebooka eklemiş şimdi yine kendimi gördüm. Kendimden utandım diğer kızın boy ortalaaması 1.60 kilo ortalaması 55 falan :sinifsinif: onların yanında resimde nasıl göründüğümü bilseniz mafoldumben 3 kişilik yer kaplıyorum resmen kızlar yanımda kaybolmuş mafoldumben resimleri gördüm moralim bozuldu :sinifsinif: sevgilim de haklı ne yapsın benim gibi birini o kadar çıtır güzel hatun varken adam haklı umursamamakla ben kendimi çok önemli değerli birşey sanıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?