Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm yaaa ( sebebını bılmıyorum ama umarım uzenler senı hatasını anlar ınşallah

canım kıyamam sana..ama üzülme ne olur şimdi düşünmemeye de çalış hiç olmazsa bundan sonra aynı konu ile hırpalanma..:1hug:

ayy kızlar sizi çok sevdim ben.a.s..son haberler taze taze sizde:roflol:
demek primde almışlar..bravo valla..
ama hakettiler tabialkisalkisalkis

türkiyenin yerini haritada bilemiyenler bile öğrendi artık.helal olsun bu takıma ve onları takım yapan birlik ruhuna.hepimiz dualarla kenetlendik.yarın inşallah noktayı koyup kupayı alacağız ve tanyeviçin hayalini gerçekleştireceğiz.adam kendi ülkesini yenmek için ne taktikler yaptı.
kızlar bizde bir takım olduk.bizde aynı inançla bu kilolarla savaşımızı zaferle noktalayacağız..allahın izniyle
neden OLMASIN?hazır mıyız?elleri görelim....
pazartesiden itibaren,kaçırdım,şöyle oldu böyle oldu diye sudan bahanelere sığınmayalım..beklenmeyen durumlar hariç...

Dün zeynomun doğumgünü vardı 5 arkadaş kutladık kızlar arkadaşım resimlerimizi facebooka eklemiş şimdi yine kendimi gördüm. Kendimden utandım diğer kızın boy ortalaaması 1.60 kilo ortalaması 55 falan :sinifsinif: onların yanında resimde nasıl göründüğümü bilseniz mafoldumben 3 kişilik yer kaplıyorum resmen kızlar yanımda kaybolmuş mafoldumben resimleri gördüm moralim bozuldu :sinifsinif: sevgilim de haklı ne yapsın benim gibi birini o kadar çıtır güzel hatun varken adam haklı umursamamakla ben kendimi çok önemli değerli birşey sanıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

evet ablacığım inşallah yarın da maçı kazanan taraf biz oluruz bukadarı bile süper aslında da..ve ben 24 saat kendime izin verdim bugün topladım bakalım moddan çıkmamak için..kk ya takılmak insanı motive ediyor..burası çok sıcak,içten ve ben bir de cuma zayıflama yarışmaları için takıma girmek de çok etkili takıma karşı sorumlu hissediyorsun kendini sadece kendini değil takımın başarısını da etkiliyor kilo verip alman..tavsiye ederim

geçen gün kalan kısmı anlatamadığının sebebi olarak baytarın aramasını söylemişti..şimdi de giremediyse görüşüyor olabilir diye düşündüm ben ama bakalım artık

Bugün facede ilişki durumunu yok olarak değiştirmişti ve şanssızlığından bahsediyordu bence ayrıldılar :sinifsinif: mafoldumben

eweeeet nerden başlasam bilmiyorum
en iyisi hiç başlamayım benaklinialirimsmile
tuvalet tıkandı ,evi yakıyorduk az daha , tuvalet olmadığından annanemde kaldık, bayram gezmelerimiz iptal oldu , gelenleri geri çevirdik
neyse bugün biraz çıktık ziyaretlere
gelelim tatlı ve tartı olayına
75 kiloydum sanırsam en son

bayramın birinci günü
1 kadayıf , 1 şambali

ikinci gün dondurma

üçüncü gün
4 baklava bir evde, 3 baklava bir evde, 2 kadayıf, 1 şambali , 1 lor tatlısı

ve belki söylemişimdir regl zamanı ramazan sonuna denk geldi sınav vardı falan

ilaçla geciktirdik ve bugün olmaya başladı gibi

sanırım ödem vardı oda gitti

nedendir bilmem kilo almadım

73 kiloyum şuan bu bir mucize

alsamda onları hemen eritmeye başlamam lazım

kurbana fit olmam şart

ikisi çıtırlaşmışsın dedi

biri tombişim dedi

üzüldüm ama o kadar uğraşa bişey diyemiyorum artık

2 ay 10 gün sonra daha çıtır olmalıyım olmayız

güzelim kusura bakma ama sevgilinin seni önemseyip önemsememesini kilolara bağlaman çok saçma...kendini böyle düşünüp üzemezsin bile böyle bir hakkın yok...ne kilo kızlar var el üstünde tutulan sevgilileri tarafından nekadar çıtır kızlar var aldatılıyorlar..genelleme yapma lütfen..ama foto deyince aklıma geldi kardeşimin üni den bir arkadaşı vardı kız 30 kilodan fazla zayıfladı fotolarını gördüm de aynı kız olduğuna ispat ister gözler aynı olmasa tanıyamazdım yani okadar...sen de aynı sonucu yakalayabilirsin canım yeter ki iste..lütfen üzülme:Saruboceq:

sevgili meyra:
mevlananın şu sözünü hatırla.bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım adammı?diye
hayatını başkalarının lafı üzerine inşa etme..eğer haklılık payı ,(ki yoktur)yoksa boşuna gününü zindan etme..
sadece hayatına sokmayacağın insanların listesini yap..araya mesafe koy..ve hakkını savun.karşılarına dikil,ve neden diye hesap sor?üzülüp bir köşeye sinme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…