valla canim ben kendimi 1.66 civari sanirdim ama yanilmisim megerse,yada kisaldimmmm,simdi ayni senin boydayim 1.62 ile 1.63 civari...sen nasil tanistin nisanlinla? yani killumuydun onunla tanisirken?benim hic kendime güvenim yok kiloluyum diye ya..birde bir özel soru daha sana ,,tesettürlümüsün ? resimde öyle bir görüntü varda-
Bugün facede ilişki durumunu yok olarak değiştirmişti ve şanssızlığından bahsediyordu bence ayrıldılar :sinifsinif: mafoldumben
Dün zeynomun doğumgünü vardı 5 arkadaş kutladık kızlar arkadaşım resimlerimizi facebooka eklemiş şimdi yine kendimi gördüm. Kendimden utandım diğer kızın boy ortalaaması 1.60 kilo ortalaması 55 falan :sinifsinif: onların yanında resimde nasıl göründüğümü bilseniz mafoldumben 3 kişilik yer kaplıyorum resmen kızlar yanımda kaybolmuş mafoldumben resimleri gördüm moralim bozuldu :sinifsinif: sevgilim de haklı ne yapsın benim gibi birini o kadar çıtır güzel hatun varken adam haklı umursamamakla ben kendimi çok önemli değerli birşey sanıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar benım kı ısten gelkdı cıkmam lazım benı ıkıncı plana atıyosun dıyıp duruyoı neyse kızlar ıytı geceler
Dün zeynomun doğumgünü vardı 5 arkadaş kutladık kızlar arkadaşım resimlerimizi facebooka eklemiş şimdi yine kendimi gördüm. Kendimden utandım diğer kızın boy ortalaaması 1.60 kilo ortalaması 55 falan :sinifsinif: onların yanında resimde nasıl göründüğümü bilseniz mafoldumben 3 kişilik yer kaplıyorum resmen kızlar yanımda kaybolmuş mafoldumben resimleri gördüm moralim bozuldu :sinifsinif: sevgilim de haklı ne yapsın benim gibi birini o kadar çıtır güzel hatun varken adam haklı umursamamakla ben kendimi çok önemli değerli birşey sanıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sevgili meyra:
mevlananın şu sözünü hatırla.bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım adammı?diye
hayatını başkalarının lafı üzerine inşa etme..eğer haklılık payı ,(ki yoktur)yoksa boşuna gününü zindan etme..
sadece hayatına sokmayacağın insanların listesini yap..araya mesafe koy..ve hakkını savun.karşılarına dikil,ve neden diye hesap sor?üzülüp bir köşeye sinme..
lütfenbu düşünceleri zihninden sil.bunlar her zaman seni kaybenlerin arasına alır..güzel gözlü baharıma hiç yakıştıramadım..bir defa bebek gibi yüzün var.kilolu olmana rağmen biçimli vücudunve önemlisi altın gibi bir kalbin var..kendi değerini bilki başkalarıda bilsin..en basit biraz da amiyane bir örnek vereyim...sen hiç malını satan bir esnafın en çürük en kötü mallar bende dediğini duydunmu?...
neye inanırsan zihnin sana o durumu hazırlar..kendi geleceğinin yazılımını yazarken her türlü düşüncene çok dikkat et...düşünce de bir enerjidir.eyleme geçerken zihin bilinçaltına sıkıştırdığın bu olumsuzluklarıda kullanır..neden niyetlerimizdende sorumluyuz?bir düşün ve lütfen yarın eline bir kağıt al..ve tüm olumlu özelliklerini yaz...
bak ne cevherler göreceksin...ben çoğunu gördüm...
ah zeynep ablam çok teşekkür ederim fikirlerin için,beni düşünüpte yazma zahmetine katlandığın için... eline yüreğine sağlık olsun ablacım....
bütün düşüncelerini yazdım beynime.
ben önceden şu sözü pek anlamazdım ama artık 1-2 senedir anlıyorum neyi anlatmak istediğini;
"karşındakine hakettiği değeri vericeksin hayatta...
çünkü;
az değer verirsen onu kaybedersin,
fazla değer verirsende kendini kaybedersin."
teşekkürler maralcam..ama çekiniyorum..bu da tecrübeden ..özellikle gençler(bende öyleydim)nasihat verilmesini sevmez..fazla hoşuna gitmezse ne karışıyorsun bu benim hayatıma sonucu bağlar..
şimdi facedeki sayfama eski bir dostum çok anlamlı bir söz yazmış..paylaşayım
BİR İNSANI KAYBETMEK İSTİYORSANIZ ÇOK SEVİN,KENDİLİĞİNDEN GİDECEKTİR...
bizler sizden önce bu yollardan geçtik..acı çektik.elimiz yandı..yüreğimiz dağlandı..sonr abktık arkadan sizler geliyorsunuz ..aman ha demek gereğini duyuyoruz..bir başkası yanmasın diye..
ah kelebekim ah mesele o kadar küçük olsa iyi 3-4 gün görüşme olsun bitsin ama iyiki bizim gibi bir bayram geçirmiyorsunuz allah beterinden saklasın gerçi herşeyin bir sebebi var ama o kadar moralim bozulduki anlatamam allahtan kimse gelmiyor rezil olurduk
1-tuvalet tıkalı klovete varana kadar söküldü sorun bizde sadece deli olmak içten deil
2-bıraktık temizleyip ki ne kadar temizlenmişse artık ev sahibine gittik 15 dk arabayla ara sokaklardan yemeğin altı kapalıydı annem pişireyim diye açmış babam acele edince unutmuş kapattım zannetmiş orda dedi acaba kapandımı ocak diye alt komşuyu aradık yanık kokusu geliyor dedi apar topar eve geldik ev duman altı heryer yanık kokuyor berbat bişey yaa allah kimseye vermesin böyle pislik bayram bayramsenağlama
İyi geceler kızlar
Bugün kimsecikler yok kimse yazışmamış eee bayram 2. - 3. gün daha yoğun oluyor tabi gelen giden...
Bugün dışardaydım hep bi kız arkadaşımın doğumgününü kutladık sonra canlı müziğe gidip muhabbet ettik kızların bir erkek arkadaşı fal bakıyordu yıllar sonra ilk kez fal baktırdım inanmam sevmem de fal baktırmayı ama aşkımla aram açıkya 2-3- gündür öyleee esti baktırdım söylediği hiçbirşeyi de hatırlamıyorum.
Bugün berkanla ayrılma noktasına geldik istersen ayrılalım dedim karşı çıkacağına bilmiyorum dedi 2-3 gündür kendinde değil yavrum sonra 20-25 dakikalık bir konuşma yaptık 3 gündür ilk defa bu kadar uzun konuştuk bana durumunu anlattı ona hak verdim ailesiyle ve kendisiyle alakalı bazı özel sorunları var sonuç olarak birbirimizi çok seviyoruz. Bu gece sideye gitmişler arkadaşlarıyla eğlenip içeceklermiş belki kafası dağılır biraz.
Öyyyllleee işteee benim zayıflamam lazım herkes kiloma takılmış durumda
Canım facede ilişki durumunu yok olarak değiştirmişsin hayırdır ne oldu gelmedi mi dün ??? bitti mi ilişkiniz eyvahedigeldismile çok merak ettim ya bilmiyorumkismile
Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?