Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben nişanlımla tanıştığımda 68kiloydum, o zaman pek kilo sorunum yoktu.
evet tesettürlüyüm canım.

sacmalama cnm yaaa

lütfenbu düşünceleri zihninden sil.bunlar her zaman seni kaybenlerin arasına alır..güzel gözlü baharıma hiç yakıştıramadım..bir defa bebek gibi yüzün var.kilolu olmana rağmen biçimli vücudunve önemlisi altın gibi bir kalbin var..kendi değerini bilki başkalarıda bilsin..en basit biraz da amiyane bir örnek vereyim...sen hiç malını satan bir esnafın en çürük en kötü mallar bende dediğini duydunmu?...
neye inanırsan zihnin sana o durumu hazırlar..kendi geleceğinin yazılımını yazarken her türlü düşüncene çok dikkat et...düşünce de bir enerjidir.eyleme geçerken zihin bilinçaltına sıkıştırdığın bu olumsuzluklarıda kullanır..neden niyetlerimizdende sorumluyuz?bir düşün ve lütfen yarın eline bir kağıt al..ve tüm olumlu özelliklerini yaz...
bak ne cevherler göreceksin...ben çoğunu gördüm...

ah zeynep ablam çok teşekkür ederim fikirlerin için,beni düşünüpte yazma zahmetine katlandığın için... eline yüreğine sağlık olsun ablacım....

bütün düşüncelerini yazdım beynime.

ben önceden şu sözü pek anlamazdım ama artık 1-2 senedir anlıyorum neyi anlatmak istediğini;

"karşındakine hakettiği değeri vericeksin hayatta...
çünkü;
az değer verirsen onu kaybedersin,
fazla değer verirsende kendini kaybedersin."

Sağol ablacım ya sen de olmasan ne yapacağız biz mafoldumben Allah gönlünün muradını versin. Belki yeni bir hayat başlar yarın benim için. kısmeeettt :çok üzgünüm:

yani her zaman terazi dengede olacak..birde herkes hakettiğini yaşar...sen bunları hakediyormusun?sinip içine kapanıp,niye ben diye triplere girme..kendine yapılanların hesabını sor..illa bağırıp çağırarak değil...kesin ve kararlı bir ses tonuyla..NEDEN?diye sor..bu kendine saygını perçinler..karşı tarafta bundan böyle sana bu tür yaklaşımlarda bulunurken iki defa düşünür..ve sana saygı duymaya başlar...

Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş........

çok geçmiş olsun canım...

alkol çok tehlikelilmaz:
yasakkelimeyasakkelimeBURAYA DİKKAT!

kızlar iyi geceler..biraz eşimle ilgilenmem lazım..yarın ki oylama inşallah milletimiz için hayırlı olur..iki kez mesaj yazdım ama yüklenmedi..

Canım facede ilişki durumunu yok olarak değiştirmişsin hayırdır ne oldu gelmedi mi dün ??? bitti mi ilişkiniz eyvahedigeldismile çok merak ettim ya bilmiyorumkismile

koray dün annemleri beklettiği gibi arkadaşlar gelmedi.son anda aradı saat 8 olmuş akşam.yok bi köpek gelmiş serum takmış.çıkamamış.o zaman dedim bugün geldin geldin.duygularında samimiysen geliceksin dedim.tamam geliyorum dedi.sonra aradan yarım saat geçti.yarım saattir otobüs bekliyorum glelmio ne yapsan ne etsen haklısın gerçekten gelecektim.amcam da aradı işim var diyemedim zeynep.özür dilerim.seni gerçekten seviyorum falan yazmış.sonra ayrılmadık ama kızdım bayagı haliyle.aişeme mahcup oldum çünkü.asıl bomba gece konuşuyoruz o zaman patladı.konmuşurken şarj ı bitti.daha önce de oldu bu ama açıp anında arardı.aradan yarım saat geçti.açtı.açar açmaz biriyle konuşmaya başladım.tam 12 dk konuştu.takipteyim ben bu arada.:) msj attım.konuşcklarımız bitmedi bitirince beni ara diye.o konuşmayı bitirdi kızlar telefonu kapattı. bitti dedim ben de msj attım.öğlen saat 2 gibi msjlaştık sonra.kardeşim dedi ki sen çok sıktın üstüne gittin.soğumuş olabilir bi adım at.sende de suç var.tamam dedim.
msj attım müsait oldugunda konuşalım tamamen silmediysen dedim.ben seni silmedim.çok seviyorum ama işte pişmanım sana bunları yaşattıgım için.layık olamadım sana.hakkını helal et falan.
eğer dedim sen beni sevseydin hakkını helal et diye değil affet pişmanım die msj atardın dedim.ben bile bu kadar şeye ragmen barışma ümidiyle konuşmak istedim.hayatımda sen ol istiyorum bunlara ragmen dedim.sonra ben de hayatımda sen ol istiyorum aşkım falan yazmış.barıştık öylece.ha üstüne düşüyor muyum.hayır.
eskisi gibi yogun duygular içinde de değilim.o hala eskisi gibi yazıyor meleğim sultanım vs vs vs.ama bi yanlış oldu artık.eskisi gibi hissedemiyorum.
yarın buluşacaktık mesela.yarın memlekete gidicem dedi.haklı annesini falan görsün.anneme seni anlatacam dedi.hayır dedim anlatma.yerine otursun bi herşey.
bundan sonra dedim sana anlayış göstericem ama beni önemsemediğini hissettirme bana ilgisiz olma.ben de sana anlayışlı olcam ama şartım bu.şimdi iyiyiz.anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum öyle de yapıcam.ama bir şeyi iyi biliyorum ki.artık koraydan deli gibi akşama kadar msj beklemeyeceğim ve ona eskisi gibi inanmayacagım.sadece pişman olmamak adına barışmak istedim.ben de abarttım ama onun tel konusunda yaptıgı terbiyesizlikti.
olan biten bu.bayagı uzun yazdım ama.doluyum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…