Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iim ablacım seni sormalı.iisindir inşallah.

çok şükür..bir karar aldım..onu uyguluyorum..kimsenin beni üzmesine izin vermiyorıum..arada bir oluyor..ama kısa bir patlamadan sonra silkinip,yeniden başlıyorum.sonuçta bu benim hayatım..onu bana verene ne kadar az hasarla iade edersem o kadar başarmışım demektir..hadi sayfayı çevirelim..yeni bir başlangıç yapalım...

:teselli:

zeynep957
hayat düsturu edilecek bir söz..değilmi?ruhun şad olsun can yücel üstad..

evet bencede abla.

kızlar iyi geceler..biraz eşimle ilgilenmem lazım..yarın ki oylama inşallah milletimiz için hayırlı olur..iki kez mesaj yazdım ama yüklenmedi..

İnşaallah zeynep ablam, benim isteğimde bu.

nasıl başlarsa,öyle gider.bir ilişkiyi bitirmek isterken hemen karşı tarafı yüceltip kendinin layık olmadığıyla ilgili eveleme geveleme başlar..ben olsam,tüm vakarımla yani kendime olan saygımla.haklısın,beni haketmiyorsun..iyi şanslar, der ve bitiririm..hayat bu tür ilişkilerle harcanmayacak yada sözünde durmayı bile beceremiyecek kişilere harcanmayacak kadar değerli..ya senin hayatın..?

pardon.ben işitmek isteyeceklerini yazıp geçiştirmeyecek kadar sana değer veriyorum..yanlış anlama..
bilirsin.dost ACI söyler...

yeni bir başlangıç hep iyi oluyor ablacım.ben de yeni bir başlangıç yaptım.ben hayatımda kimseye onu umursamıyor gibi davranmadım.herkes kadar rahat olamadım.ben de bundan sonra gayet gamsız bir insan olacagım.görsünler bakalım.herkes hakettiğinden daha fazlasını aldı benden.hep üzülen ben oldum.ama artık bitti.kendimi çok daha iyi hissedeceğim çünkü beni üzemeyecekler.yeterince üzüldüm zaten.belki kaldırabileceğimden daha büyük yükler taşıdım sırtımda.pişmanlık üzüntü gurur kırıklıgı gelecek korkusu utanç vs vs vs.yeter.daha fazlasını kaldıramam.kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum.guclubacismile guclubacismile

pardon.ben işitmek isteyeceklerini yazıp geçiştirmeyecek kadar sana değer veriyorum..yanlış anlama..
bilirsin.dost ACI söyler...

haklısın.çok hem de.ama çok kısa bi süre oldu dedim.belki ben de çok gittim üstüne.konuşmak istemedi sıkıldı dedim.son bir kez deniyorum ablacım.2. ve son.
onu uyardım bana ilgisiz davranma ve önemsizmişim gibi hissettirme ben de sana anlayış göstereeğim dedim.tamam dedi.ben ona o anlayışı gösteririm.o hala aynı olursa düşünmeden bitirebilirim çünkü benden kaynaklanan bir şey olmadıgına emin olurum.ama şuan bitseydi birgün gelecekti ki ben neden bu kadar sıktım.haklı diyecek pişşmanlık duyacaktım.ama birşeye eminim.üzülen ben olmayacagım inş.

benim gözlerim gidiyo, ben yatıyım artık.
bu saate kadar oturmam bile benim için büyük başarı dermişim:roflol:

kendime bir bitki çayı yapıp içtim az önce, çayın rahatlatıcı etkisiylede epey moralim düzeldibayanssulusmile Allah a şükürler olsun=)

hadi zeynep ablam, zynpkr ikinizede iyi geceler canlarımmm..... öpüyoum siziopuyorumnanaktan

ben kaçar=))

o baytar olacak şahsiyetsiz bugün memlekete gitmekten vazgeçtiğini çünkü haftaya annesinin geleceğini yazmış.araba bakmaya gitmişler klinikteki ortaklardan biriyle
bana halbuki demişti ki arkadaşlarına ayıracagın vakti bana ayıracaksın...(ilk tanıştıgımızda)
ben de ona dedim ki böyle demiştin bana peki sen neden yapmıyorsun.hani çok özlemiştin.neden 2 günlük izninde ne beni arayıp konuştun ne de yüzümü görmek istedin.(sadece msj attı da)
o da demiş ki çünkü kendime de araba bakıyorum.annem de haftaya buraya gelecekmiş.bana hep annemi çağıracagımn senle tanıştırcam en yakın zamanda derdi.ben de (sırf denemek amaçlı) dedim ki aa ne güzel.haftaya annenle de tanıştırırsın beni hatta ailemle tanışmaya birlikte gelirsiniz.çünkü arkadaş anneme de en yakın zamanda annemi de çağırcam demişti telde konuşurken.
amaaa ben adım gibi eminim ki haftaya diyecek ki aşkım annemin bir işi çıktı veya birşey oldu.gelemiyor.tüh vah.işte o zaman ben de ona ne kadar akıllı oldugumu göstericem.yazdıgım ama göndermediğim bi msj var.eminimki haftaya annenin bi işiş çıkacak falan yazmıştım.o zaman benim saf olmadıgımı görecek.ben diycem senin gibi kendini akıllı sanan ama basit yalanlardan ileri gidemeyen çok adam tanıdım.seni onlardan farklı oldugunu düşündüğüm için tercih ettim.kusura bakma canım sen basit ve her söylenene inanan aptallarla ugraş.üzgünüm ben seni kendime yakıştıramıyorum.soraa vur poposuna tekmeyi.ama haftaya kadar sabredicem ki günahını alıyorum demeyim.pişman olmayım.ondan sonrası basit.:)

Ablacım ne kadarda doğru söylemişsin sen beni haketmiyorsun deyip bitirevereceksin ama olmuyor yapamıyorum işte canım acıyor ve umursanmamak beni deli ediyor :sinifsinif: üzülmüyim ağlamıyım diyorum ama boğazımda kocaman bir düğüm var gitmiyor.
Başını ağrıtıyorum zeynep abla biliyorum zaten evvelden de yazmıştın herkesin seni dert anası olarak gördüğünü ve her dertlerini sana anlattıklarını ama büyüksünnn ben anneme anlatamam bu acımı sana anlatmak istiyorum bana bir yol göster lütfen dayanamıyorum ben artık mafoldumben
Berkan 4 gündür benden tamamen kopmuş gibi ailesiyle alakalı sorunları vardı ablası çok baskı yapıyordu ona bir konuda ama dün ablası gitti yani rahatladı ama yine aynı mafoldumben telefonları akşam 5e kadar ya kapalı ya da arıyorum açmıyor. Dün gece 1 de konuştuk en son şarjım bitiyor şimdi takıp seni arayacağım dedi bugün saat 2 oldu hala aramadı ve telefonu kapalı berkan yapmazdı böyle şeyler beni habersiz bırakmazdı mutlaka msj atardı mutlaka arardı 3 gündür ona beni kaybettiğini anlatıyorum ısrarla yapma diyorum biteceğiz beni kaybediyorsun diyorum ve buna karşılık hiçbirşey yapmıyor burada üzüldüğümü biliyor ama hiçbirşey yapmıyor mafoldumben dayanamıyorum ben ya sanki sevdiğim adam gitti başka biri geldi yerine ne yapayım ben siz söyleyin lütfen üstüne düştüğüm falan da yok günde 1 kere ya konuşuyoruz ya da konuşmuyoruz biri bana akıl versin lütfennn... onu birkaç gün kendi haline mi bırakmalıyım yoksa sen beni haketmiyorsun deyip kestirip atmalımıyım mafoldumben biz 4 aydır beraberiz ve ilk başladığımız günden beri evliliğimizi konuşuyoruz ailesi tanıyor biliyor beni mafoldumben ben içime atmaktan çok yoruldum ailemle tartışmaya onların kalbini kırmaya başladım artık mafoldumben bana akıl verin lütfen mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar bana akıl verecek kimse var mı burdaaa
kelebekim seni görüyorum ama burda mısın bebeğim.

valla yavrum kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben de dağılmış durumdayım ağlamak üzülmekten başka bir çare bulamıyorum.
Ama sizin ilişkiniz çok yeni ve gördüğüm kadarıyla karaktersiz biri hemen şuan sal gitsin değmeyen birine harcama boşuna hiçbir saniyeni :1no2: karar senin ama bence sil gitsin...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şimdi açtı telefonunu manisaya geri dönüyorum yarın sabah manisa da olurum dedi. Ben 3 gündür bizim durumumuzu düşünüyorum uzaktayız bazen umutsuzluğa düşüyorum olmazsa çok üzülürüz sonra dedi anlat dedim sustu ben yolda düşüneceğim dedi yarın manisaya gidince msnde uzun uzun konuşuruz dedi. Beni tanıdığın günde ben erzurumdaydım dedim ... bilmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan içim dışıma çıktı artık ben bunu haketmedimmmm haketmedim haketmedim. Sorun benmişim onca gündür beni düşünüyormuş sorun benmişim. Dışarı atıcam kendimi üzülmemem lazım bitse de üzülmemem lazım. ama bizim sözümüz vardı ...

kuşum ne üzülüyosun ne ağlıyosun değmez o adama..daha önce başka bir arkadaşa da dediğin gibi sal gitsin canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…