iyi geceler,Zynpkr..iyi misin..?
iim ablacım seni sormalı.iisindir inşallah.
koray dün annemleri beklettiği gibi arkadaşlar gelmedi.son anda aradı saat 8 olmuş akşam.yok bi köpek gelmiş serum takmış.çıkamamış.o zaman dedim bugün geldin geldin.duygularında samimiysen geliceksin dedim.tamam geliyorum dedi.sonra aradan yarım saat geçti.yarım saattir otobüs bekliyorum glelmio ne yapsan ne etsen haklısın gerçekten gelecektim.amcam da aradı işim var diyemedim zeynep.özür dilerim.seni gerçekten seviyorum falan yazmış.sonra ayrılmadık ama kızdım bayagı haliyle.aişeme mahcup oldum çünkü.asıl bomba gece konuşuyoruz o zaman patladı.konmuşurken şarj ı bitti.daha önce de oldu bu ama açıp anında arardı.aradan yarım saat geçti.açtı.açar açmaz biriyle konuşmaya başladım.tam 12 dk konuştu.takipteyim ben bu arada.:) msj attım.konuşcklarımız bitmedi bitirince beni ara diye.o konuşmayı bitirdi kızlar telefonu kapattı. bitti dedim ben de msj attım.öğlen saat 2 gibi msjlaştık sonra.kardeşim dedi ki sen çok sıktın üstüne gittin.soğumuş olabilir bi adım at.sende de suç var.tamam dedim.
msj attım müsait oldugunda konuşalım tamamen silmediysen dedim.ben seni silmedim.çok seviyorum ama işte pişmanım sana bunları yaşattıgım için.layık olamadım sana.hakkını helal et falan.
eğer dedim sen beni sevseydin hakkını helal et diye değil affet pişmanım die msj atardın dedim.ben bile bu kadar şeye ragmen barışma ümidiyle konuşmak istedim.hayatımda sen ol istiyorum bunlara ragmen dedim.sonra ben de hayatımda sen ol istiyorum aşkım falan yazmış.barıştık öylece.ha üstüne düşüyor muyum.hayır.
eskisi gibi yogun duygular içinde de değilim.o hala eskisi gibi yazıyor meleğim sultanım vs vs vs.ama bi yanlış oldu artık.eskisi gibi hissedemiyorum.
yarın buluşacaktık mesela.yarın memlekete gidicem dedi.haklı annesini falan görsün.anneme seni anlatacam dedi.hayır dedim anlatma.yerine otursun bi herşey.
bundan sonra dedim sana anlayış göstericem ama beni önemsemediğini hissettirme bana ilgisiz olma.ben de sana anlayışlı olcam ama şartım bu.şimdi iyiyiz.anlayışla yaklaşmaya çalışıyorum öyle de yapıcam.ama bir şeyi iyi biliyorum ki.artık koraydan deli gibi akşama kadar msj beklemeyeceğim ve ona eskisi gibi inanmayacagım.sadece pişman olmamak adına barışmak istedim.ben de abarttım ama onun tel konusunda yaptıgı terbiyesizlikti.
olan biten bu.bayagı uzun yazdım ama.doluyum ya.
zeynep957
hayat düsturu edilecek bir söz..değilmi?ruhun şad olsun can yücel üstad..
kızlar iyi geceler..biraz eşimle ilgilenmem lazım..yarın ki oylama inşallah milletimiz için hayırlı olur..iki kez mesaj yazdım ama yüklenmedi..
çok şükür..bir karar aldım..onu uyguluyorum..kimsenin beni üzmesine izin vermiyorıum..arada bir oluyor..ama kısa bir patlamadan sonra silkinip,yeniden başlıyorum.sonuçta bu benim hayatım..onu bana verene ne kadar az hasarla iade edersem o kadar başarmışım demektir..hadi sayfayı çevirelim..yeni bir başlangıç yapalım...
pardon.ben işitmek isteyeceklerini yazıp geçiştirmeyecek kadar sana değer veriyorum..yanlış anlama..
bilirsin.dost ACI söyler...
nasıl başlarsa,öyle gider.bir ilişkiyi bitirmek isterken hemen karşı tarafı yüceltip kendinin layık olmadığıyla ilgili eveleme geveleme başlar..ben olsam,tüm vakarımla yani kendime olan saygımla.haklısın,beni haketmiyorsun..iyi şanslar, der ve bitiririm..hayat bu tür ilişkilerle harcanmayacak yada sözünde durmayı bile beceremiyecek kişilere harcanmayacak kadar değerli..ya senin hayatın..?
kızlar bana akıl verecek kimse var mı burdaaa
kelebekim seni görüyorum ama burda mısın bebeğim.
o baytar olacak şahsiyetsiz bugün memlekete gitmekten vazgeçtiğini çünkü haftaya annesinin geleceğini yazmış.araba bakmaya gitmişler klinikteki ortaklardan biriyle
bana halbuki demişti ki arkadaşlarına ayıracagın vakti bana ayıracaksın...(ilk tanıştıgımızda)
ben de ona dedim ki böyle demiştin bana peki sen neden yapmıyorsun.hani çok özlemiştin.neden 2 günlük izninde ne beni arayıp konuştun ne de yüzümü görmek istedin.(sadece msj attı da)
o da demiş ki çünkü kendime de araba bakıyorum.annem de haftaya buraya gelecekmiş.bana hep annemi çağıracagımn senle tanıştırcam en yakın zamanda derdi.ben de (sırf denemek amaçlı) dedim ki aa ne güzel.haftaya annenle de tanıştırırsın beni hatta ailemle tanışmaya birlikte gelirsiniz.çünkü arkadaş anneme de en yakın zamanda annemi de çağırcam demişti telde konuşurken.
amaaa ben adım gibi eminim ki haftaya diyecek ki aşkım annemin bir işi çıktı veya birşey oldu.gelemiyor.tüh vah.işte o zaman ben de ona ne kadar akıllı oldugumu göstericem.yazdıgım ama göndermediğim bi msj var.eminimki haftaya annenin bi işiş çıkacak falan yazmıştım.o zaman benim saf olmadıgımı görecek.ben diycem senin gibi kendini akıllı sanan ama basit yalanlardan ileri gidemeyen çok adam tanıdım.seni onlardan farklı oldugunu düşündüğüm için tercih ettim.kusura bakma canım sen basit ve her söylenene inanan aptallarla ugraş.üzgünüm ben seni kendime yakıştıramıyorum.soraa vur poposuna tekmeyi.ama haftaya kadar sabredicem ki günahını alıyorum demeyim.pişman olmayım.ondan sonrası basit.:)
Şimdi açtı telefonunu manisaya geri dönüyorum yarın sabah manisa da olurum dedi. Ben 3 gündür bizim durumumuzu düşünüyorum uzaktayız bazen umutsuzluğa düşüyorum olmazsa çok üzülürüz sonra dedi anlat dedim sustu ben yolda düşüneceğim dedi yarın manisaya gidince msnde uzun uzun konuşuruz dedi. Beni tanıdığın günde ben erzurumdaydım dedim ... bilmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan içim dışıma çıktı artık ben bunu haketmedimmmm haketmedim haketmedim. Sorun benmişim onca gündür beni düşünüyormuş sorun benmişim. Dışarı atıcam kendimi üzülmemem lazım bitse de üzülmemem lazım. ama bizim sözümüz vardı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?