ah zeynep ablam çok teşekkür ederim fikirlerin için,beni düşünüpte yazma zahmetine katlandığın için... eline yüreğine sağlık olsun ablacım....
bütün düşüncelerini yazdım beynime.
ben önceden şu sözü pek anlamazdım ama artık 1-2 senedir anlıyorum neyi anlatmak istediğini;
"karşındakine hakettiği değeri vericeksin hayatta...
çünkü;
az değer verirsen onu kaybedersin,
fazla değer verirsende kendini kaybedersin."
kızlar buakşamki maçı izleyemeyip izlemek isteyen varsa NTV de tekrarı başladı azönce
Şimdi açtı telefonunu manisaya geri dönüyorum yarın sabah manisa da olurum dedi. Ben 3 gündür bizim durumumuzu düşünüyorum uzaktayız bazen umutsuzluğa düşüyorum olmazsa çok üzülürüz sonra dedi anlat dedim sustu ben yolda düşüneceğim dedi yarın manisaya gidince msnde uzun uzun konuşuruz dedi. Beni tanıdığın günde ben erzurumdaydım dedim ... bilmiyorum çok kötüyüm ağlamaktan içim dışıma çıktı artık ben bunu haketmedimmmm haketmedim haketmedim. Sorun benmişim onca gündür beni düşünüyormuş sorun benmişim. Dışarı atıcam kendimi üzülmemem lazım bitse de üzülmemem lazım. ama bizim sözümüz vardı ...[ senın ıcın bısey yapmıyosa unutucaksın cnm buna mecbursun sen demesen bıle o dıyecek sadece soleyemıyo sanırım kalbını ıyıce kırmaktan erkekler bole kacar zaten bak bıtıyo dıyıpte bısey yapmıyosa cnm sen kendı saygılıgını yıtırmemek ıcın dınleyeceksın ve yolun acık olsun dıceksın benım kankam 4 ay bırıyle cıktı cocuk sevmedıgını bellı ettı aslında ıma edıyodu duymamazlıga gelıyodu cocukta telını kaapattı bıdaha da yazmadı nasıl aglamka nasıl farhat etmek bız ıkı arkadas nasıl ayakta tuttmaya calıstık ama ne oldu şimdi buldu ıkı sonra sözü var :)) aklı sıra bana catıyo ben senden sonra buldum bak sımdı sozlenıyom anlıyacagın neyın nasıl gıdıcegını kımse bılemez hersey su gb akar sadece sen kararlarınla gıdısatını degıstırmeye calısırsan buda ıkılı ılıskılerde tek kısının cabasıyla olmaz bılıyorum cok umutsuz seler beklkıde senı uzucek seyler soyluyorum ama ınan senın ıcın tatlım
Afiyet olsun çıtır YENAm,inşallah şu günde başlamış olduğun diyetine hız kataa o baklavalarsempatiksalakcinni:kedi:
İşin komiği pişmanda değilim,eskiden pişmanlık duyardım,şimdi iyice yüzsüz oldum,rezilim ben ya...:roflol:
Ablacım ne kadarda doğru söylemişsin sen beni haketmiyorsun deyip bitirevereceksin ama olmuyor yapamıyorum işte canım acıyor ve umursanmamak beni deli ediyor :sinifsinif: üzülmüyim ağlamıyım diyorum ama boğazımda kocaman bir düğüm var gitmiyor.
Başını ağrıtıyorum zeynep abla biliyorum zaten evvelden de yazmıştın herkesin seni dert anası olarak gördüğünü ve her dertlerini sana anlattıklarını ama büyüksünnn ben anneme anlatamam bu acımı sana anlatmak istiyorum bana bir yol göster lütfen dayanamıyorum ben artık mafoldumben
Berkan 4 gündür benden tamamen kopmuş gibi ailesiyle alakalı sorunları vardı ablası çok baskı yapıyordu ona bir konuda ama dün ablası gitti yani rahatladı ama yine aynı mafoldumben telefonları akşam 5e kadar ya kapalı ya da arıyorum açmıyor. Dün gece 1 de konuştuk en son şarjım bitiyor şimdi takıp seni arayacağım dedi bugün saat 2 oldu hala aramadı ve telefonu kapalı berkan yapmazdı böyle şeyler beni habersiz bırakmazdı mutlaka msj atardı mutlaka arardı 3 gündür ona beni kaybettiğini anlatıyorum ısrarla yapma diyorum biteceğiz beni kaybediyorsun diyorum ve buna karşılık hiçbirşey yapmıyor burada üzüldüğümü biliyor ama hiçbirşey yapmıyor mafoldumben dayanamıyorum ben ya sanki sevdiğim adam gitti başka biri geldi yerine ne yapayım ben siz söyleyin lütfen üstüne düştüğüm falan da yok günde 1 kere ya konuşuyoruz ya da konuşmuyoruz biri bana akıl versin lütfennn... onu birkaç gün kendi haline mi bırakmalıyım yoksa sen beni haketmiyorsun deyip kestirip atmalımıyım mafoldumben biz 4 aydır beraberiz ve ilk başladığımız günden beri evliliğimizi konuşuyoruz ailesi tanıyor biliyor beni mafoldumben ben içime atmaktan çok yoruldum ailemle tartışmaya onların kalbini kırmaya başladım artık mafoldumben bana akıl verin lütfen mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
cnm benım sımdı okudum olayları senın kadar benım de cnm sıkıldı bende o devrıyı yasadıgım ıcın anlıyorum ama bıdde şöle düşün sen kılo versen sana geri dönse onun sevgısıne ınanabılır mısın bu sefer demez mısın benım sadece fızıgım ıcın mı sevmıs bı sozume bı bakısıma kalbımın guzellıgını gorememıs demez mısın kılo etken degıl cnm sen benım gb kendıne olan guvenını kaybetmısın ınan kıloolar gıtsın bu sefer sen takmıcaksın
Hepinize iyi akşamlar güzeller.........
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.....Memleketteydim biliyorsunuz nete girmem kısıtlıydı.Zamanında bayramınızı kutlayamadım kusura bakmayın.....
Sabah döndük İstanbul a..Oyumuzu kullandık şimdi de merakla sonucu bekliyoruz.....Bu arada geçmişe biraz bakayım.......Umarım çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir.....Öpüyorum hepinizi...
Bu akşam izlediğim maçında tadı yok mafoldumben çok ağladım çok üzüldüm Berkan bugün bana msj attı sen orda ben burda olmuyor sensizliğe dayanamıyorum sürekli seni düşünüyorum yanımda olmanı istiyorum ama uzun bir süre yanımda olamayacaksın ve bu beni kahrediyor dedi en iyi böylesi ayrılmak dedi mafoldumben inanın bunu onlardan duymak dünya başıma yıkıldı mafoldumben sonra dayanamadım acımdan üzüntümdennn msj attım yapma kıyma bize nokta koyma ilişkimize biz birbirimizi seviyoruz dedim mafoldumben dayanamıyorum ya dayanamadım onsuz olma fikri beni çok üzüyor. Yanına geleyimmi en kısa zamanda dedim gelmeni isterim ama şimdi konuşmayalım bahar üstüme gelme yarın konuşalım dedi. Ben de tamam dikkat et kendine yazdım. O da bana teşekkür ederim bitanem yazmış bana msjın sonunda ''bitanem'' yazmış opuyorumnanaktan onun o tek kelimesi beni dünyanın en mutlu insanı yaptı ve ondan sonra üzülmedim arkadaşlarımla dışarıdaydım güldüm eğlendim inşallahhh ayrılmayacağız ben onu çok seviyorum ve o da beni seviyor biliyorum. Allahımmm ayrılmayalımmm lütfen :Saruboceq:
baharcım uzak kaldım biraz neler olduu? anladığım kadarıyla ufak bi kriz dönemi yaşıyosunuz, üzme kendini uzakta olunca yaşanıyo böyle ufak tatsızlıklar bebeğim. seni seviyo sende bundan eminsin madem üzülme inan bana sevdikten sonra gitmek istese bile gidemez senden uzağa... bzde çok yaşadık bunları ayrıldık kaç kere ama yapamadık geri birbirimize döndük siz yaşamayın tabi bunu aslaaaaa ama üzme kendini de böyle hırpalama hep iyi olucak geçicek bunlar diye düşün, geçicek kuzum =) allahın izniyle geçicek
Hepinize iyi akşamlar güzeller.........
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.....Memleketteydim biliyorsunuz nete girmem kısıtlıydı.Zamanında bayramınızı kutlayamadım kusura bakmayın.....
Sabah döndük İstanbul a..Oyumuzu kullandık şimdi de merakla sonucu bekliyoruz.....Bu arada geçmişe biraz bakayım.......Umarım çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir.....Öpüyorum hepinizi...
Oleyyyyyyyyy..kankam dönmüşşşşşşş.hoş geldin beyzusum..sıra yasafatta...
iyi akşamlar beyzuş abla...
hoşgeldinopuyorumnanaktan
Billurum sağol desteğin için canım olumunekankayizsmile sizde uzaksınız birbirinize ayrılmayız dimi seviyorsa bırakamaz dimi mafoldumben onu bu kadar severken kaybetmek istemiyorum. Az önce aradım hayatından çıkmamı istiyormusun dedim hayır dedi opuyorumnanaktan ama kötü günler geçiriyoruz umarım sonu güzel olur mafoldumben
Sen geldin mi istanbuldan baktım facede resimlerine çok güzel ne güzel gittin gördün sevgilini opuyorumnanaktan herşey çok güzel olur umarım sizler içinde opuyorumnanaktan ben de en kısa sürede gideceğim sevgilimin yanına inşallah :Saruboceq:
canım benim desteğin için çok teşekkür ederimŞenizopuyorumnanaktan
yalnız benim sıkıntım sevgili yada sevdiğim olarak değil canım, benim sıkıntım ailevi sorunlar.
ve ben nişanlıyım şuan, Allah'a şükür nişanlımla aramız iyi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?