Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benım sımdı okudum olayları senın kadar benım de cnm sıkıldı bende o devrıyı yasadıgım ıcın anlıyorum ama bıdde şöle düşün sen kılo versen sana geri dönse onun sevgısıne ınanabılır mısın bu sefer demez mısın benım sadece fızıgım ıcın mı sevmıs bı sozume bı bakısıma kalbımın guzellıgını gorememıs demez mısın kılo etken degıl cnm sen benım gb kendıne olan guvenını kaybetmısın ınan kıloolar gıtsın bu sefer sen takmıcaksın

:kedi:

İşin komiği pişmanda değilim,eskiden pişmanlık duyardım,şimdi iyice yüzsüz oldum,rezilim ben ya...:roflol:
Afiyet olsun çıtır YENAm,inşallah şu günde başlamış olduğun diyetine hız kataa o baklavalarsempatiksalakcinni

Hepinize iyi akşamlar güzeller.........

Geçmiş bayramınız kutlu olsun.....Memleketteydim biliyorsunuz nete girmem kısıtlıydı.Zamanında bayramınızı kutlayamadım kusura bakmayın.....
Sabah döndük İstanbul a..Oyumuzu kullandık şimdi de merakla sonucu bekliyoruz.....Bu arada geçmişe biraz bakayım.......Umarım çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir.....Öpüyorum hepinizi...

hepsi merkürün yüzünden kesin bu ne ya bak kuzucum hiç arama sorma faceyede girme tabiri caizse inzivaya çekil ilgilenme onunla hatta hiç kimseyle aradığı zamanda normal bir şekilde konuş günah bu yüzden aranı açma sevdiğinle sorun sadece sevgili olduğunuzdan da olabilir merak etme evlendiğinizde böyle bir sorun olmaz mutlaka oturup anlatmak zorundadır böyle bir sorunum var diye ama sana diceğim babamdan bilirim çok sorunlu biridir ama kendi haline bırakınca en sonunda gelip anlatır neler olduğunu olay anında söylersen sorarsan iş içinden çıkılmaz bir haal alır

canım benim desteğin için çok teşekkür ederimŞenizopuyorumnanaktan
yalnız benim sıkıntım sevgili yada sevdiğim olarak değil canım, benim sıkıntım ailevi sorunlar.
ve ben nişanlıyım şuan, Allah'a şükür nişanlımla aramız iyi canım.

iyi akşamlar beyzuş abla...
hoşgeldinopuyorumnanaktan

bu akşamki menümü yazıyım ben kızlar;

AKŞAM
*6yemek kaşığı kabak yemeği
*1su bardağı süt
*7-8tane yeşil biber
*3dilim ekmek
*1şeftali

ARA ÖĞÜN (GECE) ===>henüz yemedim, saat 22de yiyeceğim.
*1şeftali
*1su bardağı süt

menülerimi buraya yazmak, benim daha iyi motive olmamı sağlıyor.
sizlerinde öyle oluyormu kızlar???:uhm:

Bu akşam izlediğim maçında tadı yok mafoldumben çok ağladım çok üzüldüm Berkan bugün bana msj attı sen orda ben burda olmuyor sensizliğe dayanamıyorum sürekli seni düşünüyorum yanımda olmanı istiyorum ama uzun bir süre yanımda olamayacaksın ve bu beni kahrediyor dedi en iyi böylesi ayrılmak dedi mafoldumben inanın bunu onlardan duymak dünya başıma yıkıldı mafoldumben sonra dayanamadım acımdan üzüntümdennn msj attım yapma kıyma bize nokta koyma ilişkimize biz birbirimizi seviyoruz dedim mafoldumben dayanamıyorum ya dayanamadım onsuz olma fikri beni çok üzüyor. Yanına geleyimmi en kısa zamanda dedim gelmeni isterim ama şimdi konuşmayalım bahar üstüme gelme yarın konuşalım dedi. Ben de tamam dikkat et kendine yazdım. O da bana teşekkür ederim bitanem yazmış bana msjın sonunda ''bitanem'' yazmış opuyorumnanaktan onun o tek kelimesi beni dünyanın en mutlu insanı yaptı ve ondan sonra üzülmedim arkadaşlarımla dışarıdaydım güldüm eğlendim inşallahhh ayrılmayacağız ben onu çok seviyorum ve o da beni seviyor biliyorum. Allahımmm ayrılmayalımmm lütfen :Saruboceq:

SELAM KIZLAAAAAAAAARRR BEN GELDİİİİMMMMM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bakim ne var ne yok, kim napıyo??
:asigim:

baharcım uzak kaldım biraz neler olduu? anladığım kadarıyla ufak bi kriz dönemi yaşıyosunuz, üzme kendini uzakta olunca yaşanıyo böyle ufak tatsızlıklar bebeğim. seni seviyo sende bundan eminsin madem üzülme inan bana sevdikten sonra gitmek istese bile gidemez senden uzağa... bzde çok yaşadık bunları ayrıldık kaç kere ama yapamadık geri birbirimize döndük siz yaşamayın tabi bunu aslaaaaa ama üzme kendini de böyle hırpalama hep iyi olucak geçicek bunlar diye düşün, geçicek kuzum =) allahın izniyle geçicek

Billurum sağol desteğin için canım olumunekankayizsmile sizde uzaksınız birbirinize ayrılmayız dimi seviyorsa bırakamaz dimi mafoldumben onu bu kadar severken kaybetmek istemiyorum. Az önce aradım hayatından çıkmamı istiyormusun dedim hayır dedi opuyorumnanaktan ama kötü günler geçiriyoruz umarım sonu güzel olur mafoldumben

Sen geldin mi istanbuldan baktım facede resimlerine çok güzel ne güzel gittin gördün sevgilini opuyorumnanaktan herşey çok güzel olur umarım sizler içinde opuyorumnanaktan ben de en kısa sürede gideceğim sevgilimin yanına inşallah :Saruboceq:

sevgili bahar,
üzülerek okuyorum..keşke sana yardım edebilsem..ama olmazın peşinde koşana ne yapılabilirki..inşallah ben yanılıyorumdur..bence sen kendine şu soruyu sor.onu gerçekten seviyormusun.?yoksa onun seni sevmesini mi seviyorsun.?çükü senin kendin hakkındaki düşüncelerin(senin gibi değersiz,kilolu birini seven)beni bu soruya yönlendirdi..yavrucuğum kendi değerini bilmessen değerini bildiremezsin..birde ilişkide olumsuz bir şeyle karşılaştığınızda hemen ''bitirelim''i demoklesin kılıcı gibi karşı tarafa sallıyorsunuz..çünkü nasıl olsa bırakmaz..ama karşı taraf buna dört elle sarılınca da birden süngünüz düşüyor..sen orada ben burada uzakta falan kimse için inandırıcı değil..sadece kısa yoldan aydın havası...
bence iş bu duruma geldiyse en azından inisyatifi eline alman..ve bırakılmak yerine bırakan olman..
mesafeler aşkı besler özlemi arttırır..çünkü kavuşmanın hazzı var..bellki onun içinde şu yada bu nedenle oluşmuş olumsuzluklar var ve sevgisi bu engelleriaşacak kadar güçlü değil..
için yansada kalbin parçalansada..bence haklısın..biz bu sevgiyi haketmiyoruz demelisin..sonrasını zamana bırakmalısın..onun içinde de beni bırakamaz duygusu var..sen bu inancı biraz sars ve egosunu alaşağı et..
erkek eğer gerçekten istiyorsa bırakılmayı hzamedemez..son bir atak daha yapıp elde edip öyle bırakayım der..
bu arada sen ,kendine zaman ver..kilo ver,düşünecek zaman bırakma kendine..sürekli meşgul ol..hatta bir işe gir..duygular güçlüyse özlemler kahrediciyse ve sevgi gerçekse,sana gelecektir..
o sana sen ona yazıldıysan bizim söylediklerimizin ne değeri var..ama terkedilmiş triplerine girip hayatını kahretme..iradene ve allaha sığın..hayırlıysa zaten sen bitti desen de bitmez..

Oleyyyyyyyyy..kankam dönmüşşşşşşş.hoş geldin beyzusum..sıra yasafatta...

Oleyyyyyyyyy..kankam dönmüşşşşşşş.hoş geldin beyzusum..sıra yasafatta...

iyi akşamlar beyzuş abla...
hoşgeldinopuyorumnanaktan

Hoş buldum canlarım.......olumunekankayizsmile
Bayramı yaptık;artık Allahın izniyle diyet zamanı....Haydi bakalım...hihoyyyt:lepi:turkbayragi

DİYETTEYİZ.....
MUTLUYUZ......
DAHA MUTLU OLACAĞIZ......
GÜZELİZ..........(Egom tavan yapmış durumda.Kilolarımla birlikte artıyor.Bu ne yaman çelişkidelikafaduldendelikafadulden)
DAHA GÜZEL OLACAĞIZ.......bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

geldim evet ama doyamadım yaa ( 2 gün görebildim sadece ve kesinlikle en geç yılbaşında 1 hafta gidicem adam gibi... sağol bitanem inşallah güzel olucak hernekadar aileler işin içine karışmış olmasa da ciddiye doğru gidiyo ilişkimiz allahıma hergün dua ediorum nolur herşey güzel olsun bidaha hiç ayrılığı bize gösterme diye... uzaktayken öyle zor oluyor ki insanın canı çok acıyo bütün gece hç uyumadım oturdum ağladım sabaha kadar, zorlamakla hata mı yapıyorum dedim ve saçma saçma şeyler geçti aklımdan...
insan, neyi yaşaması gerekiyosa ne kadar savaşsada yada vazgeçsede onu yaşıyo... ama çabalamadan da hiçbişi olmuyo kuzum. ben kaçmayı kendime yakıştıramadım sonuna kadar git gidebildiğin yere kadar içinde bitane bile keşken kalmasın sonra çok pişman olursun inan bana.
inşallah en kısa sürede siz de kavuşursunuz, ona da sorma öyle sorular :) bende çok yapıyodum eskiden artık yapmıyorum sende yapma çünkü farkettim ki bu tarz sorlar ilişkiye hiç iyi gelmio

kendıme ne guldum ama ya ben onu tombulkelebegıme yazmıstım sana da sorunun ne oldugunu bılemeyınce yazmamıstım hatırlarssan özür dılerım tatlım yaa cok utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…