Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahhh zeynep abla ahhhh :çok üzgünüm:
Ne kadarda olması gerekeni yazmışsın ama yazdıklarını uygulamak ne kadar zor benim için mafoldumben düne kadar beni aramıyor sormuyor ilgilenmiyor diye ağlayıp sızlıyordum bugün gerçeği yüzüme tokat gibi vurunca nasıl irkilip kendime geldim onsuzluğu düşünmek bile acı veriyor beraber olduğumuz dönem içersinde ne çok bağlanmışım ben ona mafoldumben dediğin gibi işim olmadığı için hayatım onu severek geçiyor bir de zayıflama çabası işte hayat şuanda bunlardan ibaret benim için mafoldumben
Kendime sordum berkanımı seviyorum yoksa onun bana verdiği sevgiyi,ilgiyimi diye :uhm: berkan çok iyi bir adam zeynep abla daha önce birsürü erkek tanıdım ve 3-4 tane erkek arkadaşım oldu berkanı onların yanına koyamıyorum bile mafoldumben beni gerçekten seviyordu ben de onu insan olduğu için çok seviyorum :sinifsinif: Allah izin verirse 3-5 günlük aradan sonra ilk defa yarın akşam msnde kameralı yüzyüze konuşacağız herşeyi açık açık uzun uzun konuşuruz dedi yarın akşamı heyecanla bekliyorum mafoldumben acaba ailesimi beni istemedi bilmiyorum ki bilmiyorumkismile en son konuşmamızda telefonu seni seviyorum diyerek kapadık ama benden sakladığı birşey var hadi hayırlısı :gitme:
Desteğin ve verdiğin akıl için çok sağol ablacım iyi ki varsın a.s.

geldim evet ama doyamadım yaa (

Canım ilişkin için çok sevindim inşallaaahhhhh Allah tamamına erdirir opuyorumnanaktan

Bizim bu şekildeki ilk kavgamız yada ayrılığımız adını bilmiyorum koyamıyorum ondan çok yıprandım benden bu kadar çabuk vazgeçebilmesi,istememesi falan çok etkiledi beni hayırlısıyla yarın akşam kameralı olarak bir konuşabilsek bir anlatsa bana herşeyi teker teker rahatlayacağım mafoldumben
Param olsa ilk iş uçağa atlayıp yanına gideceğim ama uçak biletlerine baktım 200-300 TL gidiş dönüş otobüslede çok uzak ya 22-23 saat sürüyormuş beni de otobüs tutuyor mecbur uçağa bincem hadi bakalım Allah yardımcım olur umarım :Saruboceq:

ini cnm sende kavusanlar arasına girersin umarım duzelır hayatım ne dıyım

canım arkadaşım pazartesi karbonhidrat diyetine başlıyormuyuz..beraber liste oluştursak..belki aynı kiloyu vermeyiz ama birbirimizi denetleriz..

canım arkadaşım pazartesi karbonhidrat diyetine başlıyormuyuz..beraber liste oluştursak..belki aynı kiloyu vermeyiz ama birbirimizi denetleriz..

Bende karbonhidrat diyetine başlamak istiyorummmm +90nın en çıtırları beraber takip edelimmm olmaz mı :çok üzgünüm:

kolay gelsin kızlar uykusu kaçan tek ben değilmişim :)
vedalaşalım bana ank yolu gözüktü herkes cici baksın kendine gitsin kilolar içinizdeki fıstıga çık diyin inşş bende diyebilirim hepinizi çoooooook seviyorum desteklerinizi unutamam helal edin hakkınızı opuyorumnanaktan

biraz sakinleşş.hepbirlikte yarını bekleyelim.ama senin onun karşısında dik durman ve ne dediğine odaklanman lazım..söyleyeceklerine cevap verebilecek gücün olması lazım..karşısında zayıf bir sevgili görmesin..unutma başını eğersen,eğer vuran çok olur derler...ve ne yazık bunu bizi ençok sevdiğini söyleyenler yapar..eğer sorun ailesiyse aşmak ve razı etmek onun işi..önce kendisinin aşkına sahip çıkıp onları ikna etmenin yolunu bulması lazım..
ama sorunu sende ve senin davranışlarına dayandırdığında ,haksızsa kendini ifade edecek kelimeleri iyi seç..ve gözlerine bakarak tane,tane konuşş.bahanelere sığınmasın..
hemen gitmeğe falan yeltenme..çok sık karar değiştiriyorsun..uygulamak zor biliyorum,,ama strateji denilen bir şey de var..onun için yarını bekle..ondan sonra ne yapacağına karar verirsin..
şimdi iyi uyku çekmiş dinlenmiş ve güzel bir bahar görmesini sağla..öyle ağlamış,perişan biri olmasın gördüğü..vazgeçmek kolay olmasınn

Bende karbonhidrat diyetine başlamak istiyorummmm +90nın en çıtırları beraber takip edelimmm olmaz mı :çok üzgünüm:

tmam,hadi sende takıl bize...
kahvaltı<.1 dilim ekmek.bir haşlanmış yumurta.domates ve salatalık..
öğle yemeği.salata,haşlanmış tavuk..
akşam:balık.salata...yalnız yavuğu mikrodalgada yağsız yapacağım..
aralarda bol su,mandalina.benim 3 tane mandalina ağacım var..henüz yeşil ama yiyince tadı güzel..kabuklarıyla suya doğruyorum..sonra onları da yıyorum..

meyracigim üzülmüssün buna bende üzüldüm ama canim en iyisini yapiyorsun allaha havale etmekle...herseyin en iyisini allah cc bilir süphesiz,,ona teslim edelim birakalim herseyi,,bizleri üzenleri ve sabir ederek bekleyelim göreceksin ki hakkimizda bu hayirli olucak canim...

günaydın topic...

herkesin geçmiş bayramını kutlarım...

bayram boyunca nete giremedim...kızlar cuma günü bildirim varmıydı bilmiyorum... tartılmıştım ama nete girmediğim için bildirim yapamadım....bayram boyunca diyet yapmadım...bugün itibariyle tekrar başladım...

okumam gereken tam 40 sayfa birikmiş...akannehiranacım ne kaynatttınız bu kadar...kaydirigubbakcemile3

KAHVALTI
3 dilim denge ekmek,salatalık,peynir,zeytin,çay

ÖĞLE
dışardan yemek zorundayım bugün yemek getirmedim...
tavuk şiş veya köfte yemeği düşünüyorum...yanında ayranla birlikte...

ARA
şeftali

AKŞAM
ıspanak,yoğurt,salata

geçen perşembe tartıldığımda 100,5 gördüm tartıda ama bayramda diyet yapmadım artı eksi nedir hiç bilmiyorum...tartılmaya korkuyorum...eyvahedigeldismile

Mutlu ve hafif bir hafta diliyorum arkadaşlar....

Beyzusçum ve yağmurgözlü hoşgeldiniz,özledik sizi....opuyorumnanaktan

Baharcım seni takip ediyorum,umarım herşey istediğin doğrultuda ve seni üzmeyecek şekilde gelişir...opuyorumnanaktan

Ara öğün yokmu ohaoldumsmile
Ama acıkmamak lazımmış nasıl olacak eyvahedigeldismile
Ben bugün başlamadım rejime akşam kızlarla yemeğe gideceğiz hem berkanla konuşacağım için stresliyim yarın başlayacağım inşallah.

Baharcım seni takip ediyorum,umarım herşey istediğin doğrultuda ve seni üzmeyecek şekilde gelişir...opuyorumnanaktan

Sağol Yenacım inşalllaaahhhh :Saruboceq:
Bugün ay dönümümüz 4. ayımızı doldurduk opuyorumnanaktan
Umarım hayırlısı olur üzülmek istemiyorum bilmiyorumkismile

Sen nasılsın yoksun ortalıkta bayram nasıl geçti kilolar ne durumda aklinialirimsmile

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Günaydın güzellikler;
Zeynebim,tatlı kankam benim.....Bu gün itibariyle karbonhidrat diyetine başlıyorum.Sabah 1 tane yağsız kaşarlı tost yedim ve bolca şekersiz çay ve az önce sade türk kahvesi içtim.
Öğlen ve akşam için bir plan yapamadım çünkü İstanbul a yeni döndüm ve alışveriş yapamadım henüz.Eşimi gönderdim alışverişe bakalım neler getirecek duruma göre ayarlayacağım.Yarından itibaren daha planlı davranabileceğimi umuyorum.Seninle de paylaşırım menümü ve tabii tüm güzellerimle.Hadi hayırlı olsun.....

Hoş buldum Yenacığım;
Geçmişi okurken senin bayram tatlılarıyla olan serüvenine gelince çok güldüm.SANA DEĞİL KENDİME.......Sen hiç olmazsa yediğin miktarı biliyorsun ben şuurumu kaybettim.Ne kadar yediğimin farkında bile değilim.....Dün artık yola çıkacağız eşim ablamın yaptığı tatlının tepsisini almış eline (tepsinin kenarlarında 1 sıra baklava kalmış) ''gel gel tatlı canavarı 1 sıra tatlı kalmış şunları sünnetlede öyle gidelim ağlarlar sonra diyor.Ben koca lafı dinlerim.....Hemen 2-3 dilim atıverdim ağzıma.ALLAHIM BENİ İSLAH ET......
Sabah tartıldım sadece 500 gr fazla çıktım.Allah acıyor işte......
Neyse bu gün şuurum yerine geldi.Kaldığım yerden devam..
Yalnız yolda yürürken ayağım döndü ve düştüm,galiba lif kopması oldu.Çok morardı ve şişti.Şimdi şişlik indi ama acı devam ediyor.Bir süre yürüyüş yapamayacağım gibi görünüyor.Buna üzüldüm.Neyse düzelince artık.......

HEPİNİZİ ÇOOOOK ÖPÜYORUM......

çok geçmiş olsun ablacım acil şifalar dilerim...kb diyetin hayırlı olsun ben yapamadım onu yaa....monti diyetindeyim ve sonuçtan çok memnunum ablacım...
bayramda
tatlı olayını hepimiz abarttık biliyorum ama hiçbirimiz senin kadar açık yüreklilikle söyleyemiyoruz...:kedi:demek arkandan ağlar dediler ayy ne güldüm bizede bahane lazım değilmi hiç fırsatı kaçırmayız..:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…