SELAM KIZLAAAAAAAAARRR BEN GELDİİİİMMMMM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bakim ne var ne yok, kim napıyo??
:asigim:
sevgili bahar,
geldim evet ama doyamadım yaa(
Canım ilişkin için çok sevindim inşallaaahhhhh Allah tamamına erdirir opuyorumnanaktan
Bizim bu şekildeki ilk kavgamız yada ayrılığımız adını bilmiyorum koyamıyorum ondan çok yıprandım benden bu kadar çabuk vazgeçebilmesi,istememesi falan çok etkiledi beni hayırlısıyla yarın akşam kameralı olarak bir konuşabilsek bir anlatsa bana herşeyi teker teker rahatlayacağım mafoldumben
Param olsa ilk iş uçağa atlayıp yanına gideceğim ama uçak biletlerine baktım 200-300 TL gidiş dönüş otobüslede çok uzak ya 22-23 saat sürüyormuş beni de otobüs tutuyor mecbur uçağa bincem hadi bakalım Allah yardımcım olur umarım :Saruboceq:
Hoş buldum canlarım.......olumunekankayizsmile
Bayramı yaptık;artık Allahın izniyle diyet zamanı....Haydi bakalım...hihoyyyt:lepi:turkbayragi
DİYETTEYİZ.....
MUTLUYUZ......
DAHA MUTLU OLACAĞIZ......
GÜZELİZ..........(Egom tavan yapmış durumda.Kilolarımla birlikte artıyor.Bu ne yaman çelişkidelikafaduldendelikafadulden)
DAHA GÜZEL OLACAĞIZ.......bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
canım arkadaşım pazartesi karbonhidrat diyetine başlıyormuyuz..beraber liste oluştursak..belki aynı kiloyu vermeyiz ama birbirimizi denetleriz..
Canım ilişkin için çok sevindim inşallaaahhhhh Allah tamamına erdirir opuyorumnanaktan
Bizim bu şekildeki ilk kavgamız yada ayrılığımız adını bilmiyorum koyamıyorum ondan çok yıprandım benden bu kadar çabuk vazgeçebilmesi,istememesi falan çok etkiledi beni hayırlısıyla yarın akşam kameralı olarak bir konuşabilsek bir anlatsa bana herşeyi teker teker rahatlayacağım mafoldumben
Param olsa ilk iş uçağa atlayıp yanına gideceğim ama uçak biletlerine baktım 200-300 TL gidiş dönüş otobüslede çok uzak ya 22-23 saat sürüyormuş beni de otobüs tutuyor mecbur uçağa bincem hadi bakalım Allah yardımcım olur umarım :Saruboceq:
Bende karbonhidrat diyetine başlamak istiyorummmm +90nın en çıtırları beraber takip edelimmm olmaz mı :çok üzgünüm:
tmam,hadi sende takıl bize...
kahvaltı<.1 dilim ekmek.bir haşlanmış yumurta.domates ve salatalık..
öğle yemeği.salata,haşlanmış tavuk..
akşam:balık.salata...yalnız yavuğu mikrodalgada yağsız yapacağım..
aralarda bol su,mandalina.benim 3 tane mandalina ağacım var..henüz yeşil ama yiyince tadı güzel..kabuklarıyla suya doğruyorum..sonra onları da yıyorum..
Baharcım seni takip ediyorum,umarım herşey istediğin doğrultuda ve seni üzmeyecek şekilde gelişir...opuyorumnanaktan
Mutlu ve hafif bir hafta diliyorum arkadaşlar....
Beyzusçum ve yağmurgözlü hoşgeldiniz,özledik sizi....opuyorumnanaktan
Baharcım seni takip ediyorum,umarım herşey istediğin doğrultuda ve seni üzmeyecek şekilde gelişir...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Günaydın güzellikler;canım arkadaşım pazartesi karbonhidrat diyetine başlıyormuyuz..beraber liste oluştursak..belki aynı kiloyu vermeyiz ama birbirimizi denetleriz..
Mutlu ve hafif bir hafta diliyorum arkadaşlar....
Beyzusçum ve yağmurgözlü hoşgeldiniz,özledik sizi....opuyorumnanaktan
Günaydın güzellikler;
Zeynebim,tatlı kankam benim.....Bu gün itibariyle karbonhidrat diyetine başlıyorum.Sabah 1 tane yağsız kaşarlı tost yedim ve bolca şekersiz çay ve az önce sade türk kahvesi içtim.
Öğlen ve akşam için bir plan yapamadım çünkü İstanbul a yeni döndüm ve alışveriş yapamadım henüz.Eşimi gönderdim alışverişe bakalım neler getirecek duruma göre ayarlayacağım.Yarından itibaren daha planlı davranabileceğimi umuyorum.Seninle de paylaşırım menümü ve tabii tüm güzellerimle.Hadi hayırlı olsun.....
Hoş buldum Yenacığım;
Geçmişi okurken senin bayram tatlılarıyla olan serüvenine gelince çok güldüm.SANA DEĞİL KENDİME.......Sen hiç olmazsa yediğin miktarı biliyorsun ben şuurumu kaybettim.Ne kadar yediğimin farkında bile değilim.....Dün artık yola çıkacağız eşim ablamın yaptığı tatlının tepsisini almış eline (tepsinin kenarlarında 1 sıra baklava kalmış) ''gel gel tatlı canavarı 1 sıra tatlı kalmış şunları sünnetlede öyle gidelim ağlarlar sonra diyor.Ben koca lafı dinlerim.....Hemen 2-3 dilim atıverdim ağzıma.ALLAHIM BENİ İSLAH ET......
Sabah tartıldım sadece 500 gr fazla çıktım.Allah acıyor işte......
Neyse bu gün şuurum yerine geldi.Kaldığım yerden devam..
Yalnız yolda yürürken ayağım döndü ve düştüm,galiba lif kopması oldu.Çok morardı ve şişti.Şimdi şişlik indi ama acı devam ediyor.Bir süre yürüyüş yapamayacağım gibi görünüyor.Buna üzüldüm.Neyse düzelince artık.......
HEPİNİZİ ÇOOOOK ÖPÜYORUM......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?