Sağol Yenacım inşalllaaahhhh :Saruboceq:
Bugün ay dönümümüz 4. ayımızı doldurduk opuyorumnanaktan
Umarım hayırlısı olur üzülmek istemiyorum bilmiyorumkismile
Sen nasılsın yoksun ortalıkta bayram nasıl geçti kilolar ne durumda aklinialirimsmile
Hoş buldum Yenacığım;
Geçmişi okurken senin bayram tatlılarıyla olan serüvenine gelince çok güldüm.SANA DEĞİL KENDİME.......Sen hiç olmazsa yediğin miktarı biliyorsun ben şuurumu kaybettim.Ne kadar yediğimin farkında bile değilim.....Dün artık yola çıkacağız eşim ablamın yaptığı tatlının tepsisini almış eline (tepsinin kenarlarında 1 sıra baklava kalmış) ''gel gel tatlı canavarı 1 sıra tatlı kalmış şunları sünnetlede öyle gidelim ağlarlar sonra diyor.Ben koca lafı dinlerim.....Hemen 2-3 dilim atıverdim ağzıma.ALLAHIM BENİ İSLAH ET......
Sabah tartıldım sadece 500 gr fazla çıktım.Allah acıyor işte......
Neyse bu gün şuurum yerine geldi.Kaldığım yerden devam..
Yalnız yolda yürürken ayağım döndü ve düştüm,galiba lif kopması oldu.Çok morardı ve şişti.Şimdi şişlik indi ama acı devam ediyor.Bir süre yürüyüş yapamayacağım gibi görünüyor.Buna üzüldüm.Neyse düzelince artık.......
HEPİNİZİ ÇOOOOK ÖPÜYORUM......
SlmlaRR!!
Uzun zamandır giremiyorum;ama takipteyim :1ninca:
Ramazanın ilk gününden bu yana diyete ve spora devamm zemuszemus Allah'ım ekim çıkmadan görsem 70 altını :Saruboceq: 7 haftam var,inşallah gider fazlalıklarımm inşallah gider tüm fazlalıklar :Saruboceq: yerimseniben
Nasılsın bademcim.??
Ne güzel devam ediyorsun,umarım azmin hiç bitmezde hedefine varrısın bir an önce...
denizli'ye gittiğindede buraya yazmayı unutma..
çok geçmiş olsun ablacım acil şifalar dilerim...kb diyetin hayırlı olsun ben yapamadım onu yaa....monti diyetindeyim ve sonuçtan çok memnunum ablacım...
bayramda
tatlı olayını hepimiz abarttık biliyorum ama hiçbirimiz senin kadar açık yüreklilikle söyleyemiyoruz...:kedi:demek arkandan ağlar dediler ayy ne güldüm bizede bahane lazım değilmi hiç fırsatı kaçırmayız..:roflol::roflol::roflol:
İnşallah baharcım üzülmezsin..birazda senin elinde biliyorsun...
Ben yoğundum.. demiştim daha önce bayramlar çok yoğun geçiyor diye...
Bugünde evi temizledim rahatım artık..yarında tartılıp,inşallah sağlıklı beslenmeye geçicem artık...
BEYZUSçum Valla ben feci yoldan çıktım..artık noolucak halim bilmiyorum,sen yine sadece 500gr. almışsın ben heralde 5 kilo falan almışımdır..:)))))))
Eşine yine güldüm yaaa..Allah ayırmasın sizi..Demek tepsiyle baklavanın başına oturdunuz,bizede bu yakışır diimi ama..Bu arada 1 dilim baklava 200kcalmiş..Ben bir günde sırf tatlılardan 2000kcal almışım demek...:roflol: :roflol: :roflol:
BEYZUSçum geçmiş olsun demeyi unuttum dikkat et canım...Nasıl acımıştır şimdi...
ÜZerine basmamaya çalış,Yürüyüş içinde üzülme artık,iyileşince yürürsün...
Demek zeyneple başladınız KH dietine hadi hayırlı olsun...Zeynebi çok motive görüyorum zaten,seneye yazın afet olucak demedi demeyin...İnşallah hepimiz sağlıkla afet,fıstık bilumum dişi şeyler oluruz..:)))))))
Güzeller;
Evi yök götürüyor.Bayramda yokuz diye temizlik yapmamıştım.Şimdi ara ara bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
PC yi açık bırakıyorum sık sık gelip bakacağım topiğe.Size hemen cevap yazamazsam bilin ki Beyza ve göbeği temizlik yapıyor....(göbeğim kendisi için özel kişilik geliştirdi bu nedenle ondan ayrı bir kişilik olarak bahsetmemi istiyor;yoksa kızıp şişiyor sonra.Dikkatli olmam gerekiyor)
Teşekkürler canlarım,geçmiş olsun dilekleriniz için.Şimdi çok daha iyiyim,ayakta fazla kalınca şişiyor ve ağrıyor....
Nasıl düştüğüme gelince,gelini taşıyıp yerleştirdiğimiz gece 2 civarı eve geri dönüyoruz.Ayağımdada dolgu topuklu ayakkabı var.(gece kim görecekse) hafif bir çukura denk geldi galiba ayağım birden döndü ve feci kıvrıldı ve düştüm.Elimdede içinde boş tencereler olan poşet var.Güçlü bir ses çıktı.
Sesi duyan yeğenim ve gelin balkona fırladı.Yeğenim hemen cebine sarıldı geçmiş olsundan sonra söylediğine bakın lütfen:Allah korusun tabii afete uğradık ,deprem oldu sandık;meğerse teyzem düşmüş.Bakın Allah aşkına ben bu çocuğu ve şoparını evladım gibi seviyorum.Ertesi gün ağzını burnunu kırdım tabii...alsanaalsanasmileŞaka bir yana düşünce de şiddetli ses çıkarıyoruz kızlar haaa
dikkat...
Normal canım normal.......Boy atma yaşındayız ya....Göbişler de geri kalmak istemiyor ve gelişime katkıda bulunuyor.......:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Canım benimkide uzuyor gittikçe aşağı doğru birde yumuşuyor..Normal bişeymi bu.:roflol: :roflol:.
Yeğenine ve geline bende sevgilerimi iletiyorum beyzusum,hırrrrrrrrrrrrrrr...:))
çok geçmiş olsun ablacım acil şifalar dilerim...kb diyetin hayırlı olsun ben yapamadım onu yaa....monti diyetindeyim ve sonuçtan çok memnunum ablacım...
bayramda
tatlı olayını hepimiz abarttık biliyorum ama hiçbirimiz senin kadar açık yüreklilikle söyleyemiyoruz...:kedi:demek arkandan ağlar dediler ayy ne güldüm bizede bahane lazım değilmi hiç fırsatı kaçırmayız..:roflol::roflol::roflol:
SlmlaRR!!
Ramazanın ilk gününden bu yana diyete ve spora devamm zemuszemus Allah'ım ekim çıkmadan görsem 70 altını :Saruboceq: 7 haftam var,inşallah gider fazlalıklarımm inşallah gider tüm fazlalıklar :Saruboceq: yerimseniben
monti diyeti nedir acaba ?
kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(
SlmlaRR!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?