Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SlmlaRR!!
Uzun zamandır giremiyorum;ama takipteyim :1ninca:
Ramazanın ilk gününden bu yana diyete ve spora devamm zemuszemus Allah'ım ekim çıkmadan görsem 70 altını :Saruboceq: 7 haftam var,inşallah gider fazlalıklarımm inşallah gider tüm fazlalıklar :Saruboceq: yerimseniben

İnşallah baharcım üzülmezsin..birazda senin elinde biliyorsun...

Ben yoğundum.. demiştim daha önce bayramlar çok yoğun geçiyor diye...

Bugünde evi temizledim rahatım artık..yarında tartılıp,inşallah sağlıklı beslenmeye geçicem artık...

BEYZUSçum Valla ben feci yoldan çıktım..artık noolucak halim bilmiyorum,sen yine sadece 500gr. almışsın ben heralde 5 kilo falan almışımdır..:)))))))

Eşine yine güldüm yaaa..Allah ayırmasın sizi..Demek tepsiyle baklavanın başına oturdunuz,bizede bu yakışır diimi ama..Bu arada 1 dilim baklava 200kcalmiş..Ben bir günde sırf tatlılardan 2000kcal almışım demek...:roflol: :roflol: :roflol:

BEYZUSçum geçmiş olsun demeyi unuttum dikkat et canım...Nasıl acımıştır şimdi...

ÜZerine basmamaya çalış,Yürüyüş içinde üzülme artık,iyileşince yürürsün...

Demek zeyneple başladınız KH dietine hadi hayırlı olsun...Zeynebi çok motive görüyorum zaten,seneye yazın afet olucak demedi demeyin...İnşallah hepimiz sağlıkla afet,fıstık bilumum dişi şeyler oluruz..:)))))))

Nasılsın bademcim.??

Ne güzel devam ediyorsun,umarım azmin hiç bitmezde hedefine varrısın bir an önce...
denizli'ye gittiğindede buraya yazmayı unutma..

selam kızlar
zayıflama gruplarında olmayanlar 2. takıma buyurun..isterseniz tabi..hep birlikte verelim şu kilolarıkaydirigubbakcemile5

Nasılsın bademcim.??

Ne güzel devam ediyorsun,umarım azmin hiç bitmezde hedefine varrısın bir an önce...
denizli'ye gittiğindede buraya yazmayı unutma..

Sağolasın çıtır YENAm iyiyim çok şükür..Bayramda, giden kilolarıma öyle güzel dönüşler aldım ki bayanssulusmile Yediğim hiçbir şeyden alamadığım tadı,lezzeti aldımmm boshayallersmile Denizli'ye gittiğimde de unutmam elbet +90ı olumunekankayizsmile ASLAA!! lmaz: İnşallah bi an önce varırız hedef kilolara malum obez-lopez konusu bizi bekler sırnaşık şey

Teşekkürler canlarım,geçmiş olsun dilekleriniz için.Şimdi çok daha iyiyim,ayakta fazla kalınca şişiyor ve ağrıyor....
Nasıl düştüğüme gelince,gelini taşıyıp yerleştirdiğimiz gece 2 civarı eve geri dönüyoruz.Ayağımdada dolgu topuklu ayakkabı var.(gece kim görecekse) hafif bir çukura denk geldi galiba ayağım birden döndü ve feci kıvrıldı ve düştüm.Elimdede içinde boş tencereler olan poşet var.Güçlü bir ses çıktı.
Sesi duyan yeğenim ve gelin balkona fırladı.Yeğenim hemen cebine sarıldı geçmiş olsundan sonra söylediğine bakın lütfen:Allah korusun tabii afete uğradık ,deprem oldu sandık;meğerse teyzem düşmüş.Bakın Allah aşkına ben bu çocuğu ve şoparını evladım gibi seviyorum.Ertesi gün ağzını burnunu kırdım tabii...alsanaalsanasmileŞaka bir yana düşünce de şiddetli ses çıkarıyoruz kızlar haaa
dikkat...

Güzeller;
Evi yök götürüyor.Bayramda yokuz diye temizlik yapmamıştım.Şimdi ara ara bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
PC yi açık bırakıyorum sık sık gelip bakacağım topiğe.Size hemen cevap yazamazsam bilin ki Beyza ve göbeği temizlik yapıyor....(göbeğim kendisi için özel kişilik geliştirdi bu nedenle ondan ayrı bir kişilik olarak bahsetmemi istiyor;yoksa kızıp şişiyor sonra.Dikkatli olmam gerekiyor)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Canım benimkide uzuyor gittikçe aşağı doğru birde yumuşuyor..Normal bişeymi bu.:roflol: :roflol:.

Yeğenine ve geline bende sevgilerimi iletiyorum beyzusum,hırrrrrrrrrrrrrrr...:))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Canım benimkide uzuyor gittikçe aşağı doğru birde yumuşuyor..Normal bişeymi bu.:roflol: :roflol:.
Normal canım normal.......Boy atma yaşındayız ya....Göbişler de geri kalmak istemiyor ve gelişime katkıda bulunuyor.......

Yeğenine ve geline bende sevgilerimi iletiyorum beyzusum,hırrrrrrrrrrrrrrr...:))

Samimiyetle kabul ediyorum sevgilerini....
Ha birde dinime küfreden bari müslüman olsa.....alsanaalsanasmileKarısı 1,60 boy 70 kilo....Sen kendi karına bak .......Ayyy kızcağızın bir kabahati yok ayol...Gelin nasılsa değilmi vuralım gitsin.....Şaka tabiii ki kızlar.Kızımızı çok seviyorum......boshayallersmile

Miilllleet rejime başladı ben yine ne halledeyim ya eyvahedigeldismile ateş beni çağırıyor sürekli soluğu burgerkingin önünde alıyorum. Akşam yediğim kumpirde cabası :kedi: Yarın kısmet olursa başlayacağım rejime ve spora buraya teeekkk teeeekkk yazacağım yine opuyorumnanaktan
Berkanım yolda manisaya gidiyor telefonda epeyce konuştuk bugün eski berkan gibi aşkım hayatım canım cicim herşeyi diyor valla akşam 10 gibi evde olacak bakalım sorun neymiş öğreneceğim. bilmiyorumkismile

monti diyeti nedir acaba ?

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gbi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

inş cnm senın kadar azimlisini görmedım gecen kı muhabbetten sonra bende bugun kesın moda gırdım bugun cok rahat gectı ramazan da aldıklarımı vercem ıns sonra dıger fazlalıklar

monti diyeti nedir acaba ?

protein ve karbonhidratın aynı öğünde yenilmediği rejim diye biliyorum.
örnek bizim en çok yaptığımız köfte patates ve pilav..salatayla köfte yiyebilirsin.patatesle salatave pilavla salata gibi..benim bildiğim ve aklımda kalanlar..

kimseler yok..BEYzusum bir geldin pir geldin..kıvrak kahkahalarınızı duydum yenayla..geçmiş olsun..görünmez kaza..fazla işe dalıpta ayaklarını yorma..düğününüz,ve gelininiz hayırlı olsun..
benim gelinde xsmol beden..tam bana yakışır..ama göğüs ve bacaklar dolgun..
bende olduğum yerde sayıyorum..
kızlr relax&spintone diye bir masaj aleti aldım..bakalım faydasıolacakmı<*yatarken elime alıp muhteşem göbüşümde dolaştırıyorum...

hadi gel ne zaman geleceksin..topiüğn hızı kesildi..bademim şimdi şu leslie windows media playerle açılmıyor.***** dosysı neyle açılır..winnap tada olmadı.benneyaptımkiCADIARZU

valla geldiler..tam kapatıyordum..derin,yağmuryüreklim,yena,
kızlar iyi geceler...yağmur gözlümüz vardı birde yağmur yüreklimiz mi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…