valla geldiler..tam kapatıyordum..derin,yağmuryüreklim,yena,
kızlar iyi geceler...yağmur gözlümüz vardı birde yağmur yüreklimiz mi oldu..
protein ve karbonhidratın aynı öğünde yenilmediği rejim diye biliyorum.
örnek bizim en çok yaptığımız köfte patates ve pilav..salatayla köfte yiyebilirsin.patatesle salatave pilavla salata gibi..benim bildiğim ve aklımda kalanlar..
kimseler yok..BEYzusum bir geldin pir geldin..kıvrak kahkahalarınızı duydum yenayla..geçmiş olsun..görünmez kaza..fazla işe dalıpta ayaklarını yorma..düğününüz,ve gelininiz hayırlı olsun..
benim gelinde xsmol beden..tam bana yakışır..ama göğüs ve bacaklar dolgun..
bende olduğum yerde sayıyorum..
kızlr relax&spintone diye bir masaj aleti aldım..bakalım faydasıolacakmı<*yatarken elime alıp muhteşem göbüşümde dolaştırıyorum...
Nereye gidiyorsun kal biraz daha...Kahve yappıcam size,en köpüklüsünden..:)))
Normal canım normal.......Boy atma yaşındayız ya....Göbişler de geri kalmak istemiyor ve gelişime katkıda bulunuyor.......
Samimiyetle kabul ediyorum sevgilerini....
Ha birde dinime küfreden bari müslüman olsa.....alsanaalsanasmileKarısı 1,60 boy 70 kilo....Sen kendi karına bak .......Ayyy kızcağızın bir kabahati yok ayol...Gelin nasılsa değilmi vuralım gitsin.....Şaka tabiii ki kızlar.Kızımızı çok seviyorum......boshayallersmile
valla hayır demem..bende bir tüttürgeçli götürgeç alayım..
ilk gün fena gitmedi..akşam biraz geç yedim..gece de şu masaj aletini alıp uzanacağım..listeye bakayım da yarın neler yapabiliim..ama genellikle öğle tavuk akşam balık olacak..
İyi geceler Zeynebim...
Haklısın biz YENA ile bir araya gelince kahkahalar çınlıyor.Sanalda böyleyken gerçek hayatta bir arada olsak ne olur kimbilir...
Hepimiz komşu olsak mesela ne güzel olur değilmi? Şimdi benim ayağım ağrıyorken topiğin gerçek çıtırları gelir benim evi anında toparlarlardı.Bizde çakma çıtırlar onlara çay ,kahve yapardık.( kurabiye,çörek yapmazdık...Galeta verirdik sayıyla,birazda peynir)
Önerilerin ve sağlık dileklerin için sağol canım.Ben öyle işe dalıp kendini unutacak tip değilim canım.Her işimi hızlı yapardım işyerinde,nedense ev işlerinde pek hızlı değilimdir.Nefret ederim ev işinden.Mecburen yaparım,pisliği sevmem ve ev işi sevmem ne zor değilmi?
Bu arada gelinimiz yeni değil canım.Yaklaşık 9-10 senelik.7 yaşında toruncuk var elerinden öper teyzesi (.Face deki yaramaz Ege) Yeni eve taşındı da ondan bahsediyordum.
Masaj aletin inşallah çok işine yarar canım...
AAAAAAAA Olmamışsındır.Hayır dile hayır olsun.Şer i çağırma.....Derin+, yagmur_yureklim, zeynep957+
İyi geceler arkadaşlar..Zeynepçim ve BEYZUSÇUM nasıl gitti diyetinizin ilk günü...umarım devamı gelir yarın bende başlıyorum sağlıklı beslenmeye...
Artık zor nefes almaya başladım yine, 107 kiloyken yaşadıklarımı yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum özellikle ufacık eylemde bile tıkanmam..Nefes nefese kalmam..
Yarın nasıl tartılıcam bilmiyorum kesin 100 olmuşumdur,çok korkuyorum...:gitme:
Nereye gidiyorsun kal biraz daha...Kahve yappıcam size,en köpüklüsünden..:)))
Sürekli balık ve tavuk bir müddet sonra ööööööö dedirtmezmi..
Siz iki çıtırı yakın takipteyim,hadi hayırlısı..aklinialirimsmile
Yağmurgözlüde iyi kilo veriyor,her nekdara kilo veriyor diye kıskansamda,seviniyormuş gibi yapıyorum,aman duymasın..:roflol:
zeynep abla bahardan haber var mı ?en son telaşlıydı konusucaklardı umarım cok üzülcek bi durumda dgildir
BEYZUS'um ve zeynep'im listenizi paylaşın bende yarından itibaren yazıcam ne halt yediğimi..:))))
Tamam aşkım ben listeyi sana yazarım birazdan.....Öncedende yazmıştım bu diyetle çok iyi kilo vermiştim bakalım şimdi ne olacak.Hayırlısı....BEYZUS'um ve zeynep'im listenizi paylaşın bende yarından itibaren yazıcam ne halt yediğimi..:))))
off off.keşke öyle bir şey olsa ama ben yaptıramam..kimseye iş yaptıramam..kendimde öyle fazla işi sevmem..ama mecburen yapıyorum..reklam aralarında işe girişirim..ben geline bile yaptırmam..ona kıyamıyorum..canı çıkıyor çalışmaktan..aras'ımda sen ona o sana kıyamıyor ne olacak deyip bulaşığa girişiyor..oğlum çok titiz.özellikle dolaplar çamaşırların katlanmasına takar..allah geline yardım etsin.ben dağınığım..zaten günde kaçkez eşimin altını temizledikten sonra fazla birşey yapacak iştah kalmıyor..şu bizim egenin annesimi gelin dediğin..hani ablamla sende gördüm gelinini seven diyordun..egenin bayağı resmi vardı facede..annende pamukhatun..sende süslüsaraylı..beyzus sabahları tost yiyebiliyormuyuz..ben karbonhidratla alakalı birşey yemeyeceğiz diye biliyordum..en düşük puanları sececeğiz galiba..
ben hiç bıkmam ama çoğunluk kırmızı et olacak..serde adanalı olmak var.o da et kültürü demek..sahi adanada balık çok olmasına rağmen genellikle et,tavuk yenilir.et yemesem doyduğumu anlamam..birde bol acı biber,hanişu enacısından süsbiberlerinden olacak..
eda teyzem bugün saksıya ekmiş getirdi.üstündede dolu var..
sen de istersen o kadar iyi verirsinki..kendine haksızlık yapıyorsun..hele kısmanmak gibi bir kelime lügatında yoktur..ancak imrenirsin..nasıl seni iyi tanımışmıyım..
BEYZUSÇUM büyükannen rahmet istedi zaar..nur içinde yatsın...
Benim gözlemim yaşlı insanların daha az yemesi,yani doyduklarında yemeği kesmeleri..Olması gereken bişey bu...
Canım bende kıyamam kimselere iş yaptırmaya.Eve yardımcı kadın bile almam artık kendim ne yapabilirsem.....
Ailenin çoğunu görmşsün canım..Pamukhatunumun birde pamukpaşası var ama pek resim çektirmeyi sevmez bu yüzden babamın resmi yok orda.Valla anam hariç hepimiz süslü saraylıyız.Annem gençken bile sadece takı olarak saat ve alyans takardı.Biz kime çektik abla kardeş bilemiyorum.Hastanede karıştık diyeceğim ama evde doğmuşuz.
Canım hiç karbonhidrat almadan olmaz.En azından sabah kahvaltıda ekmek yemek gerekir gibi geliyor bana.Ben meyvadan feragat edip sabah ekmek yerim kanka..Sonra düşük puanlı olanlardan seçerim.Zaten et,but yasak değil nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?