Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin+, yagmur_yureklim, zeynep957+

İyi geceler arkadaşlar..Zeynepçim ve BEYZUSÇUM nasıl gitti diyetinizin ilk günü...umarım devamı gelir yarın bende başlıyorum sağlıklı beslenmeye...

Artık zor nefes almaya başladım yine, 107 kiloyken yaşadıklarımı yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum özellikle ufacık eylemde bile tıkanmam..Nefes nefese kalmam..

Yarın nasıl tartılıcam bilmiyorum kesin 100 olmuşumdur,çok korkuyorum...:gitme:

valla geldiler..tam kapatıyordum..derin,yağmuryüreklim,yena,
kızlar iyi geceler...yağmur gözlümüz vardı birde yağmur yüreklimiz mi oldu..

Nereye gidiyorsun kal biraz daha...Kahve yappıcam size,en köpüklüsünden..:)))

tş ederım zeynep ablacım hımm denemek lazım :))

İyi geceler Zeynebim...
Haklısın biz YENA ile bir araya gelince kahkahalar çınlıyor.Sanalda böyleyken gerçek hayatta bir arada olsak ne olur kimbilir...

Hepimiz komşu olsak mesela ne güzel olur değilmi? Şimdi benim ayağım ağrıyorken topiğin gerçek çıtırları gelir benim evi anında toparlarlardı.Bizde çakma çıtırlar onlara çay ,kahve yapardık.( kurabiye,çörek yapmazdık...Galeta verirdik sayıyla,birazda peynir)

Önerilerin ve sağlık dileklerin için sağol canım.Ben öyle işe dalıp kendini unutacak tip değilim canım.Her işimi hızlı yapardım işyerinde,nedense ev işlerinde pek hızlı değilimdir.Nefret ederim ev işinden.Mecburen yaparım,pisliği sevmem ve ev işi sevmem ne zor değilmi?

Bu arada gelinimiz yeni değil canım.Yaklaşık 9-10 senelik.7 yaşında toruncuk var elerinden öper teyzesi (.Face deki yaramaz Ege) Yeni eve taşındı da ondan bahsediyordum.
Masaj aletin inşallah çok işine yarar canım...

valla hayır demem..bende bir tüttürgeçli götürgeç alayım..
ilk gün fena gitmedi..akşam biraz geç yedim..gece de şu masaj aletini alıp uzanacağım..listeye bakayım da yarın neler yapabiliim..ama genellikle öğle tavuk akşam balık olacak..

ahahaha ben artık boy atmak istemiyorum,yeter bu boy..:))

Sürekli balık ve tavuk bir müddet sonra ööööööö dedirtmezmi..

Siz iki çıtırı yakın takipteyim,hadi hayırlısı..aklinialirimsmile

Yağmurgözlüde iyi kilo veriyor,her nekdara kilo veriyor diye kıskansamda,seviniyormuş gibi yapıyorum,aman duymasın..:roflol:

off off.keşke öyle bir şey olsa ama ben yaptıramam..kimseye iş yaptıramam..kendimde öyle fazla işi sevmem..ama mecburen yapıyorum..reklam aralarında işe girişirim..ben geline bile yaptırmam..ona kıyamıyorum..canı çıkıyor çalışmaktan..aras'ımda sen ona o sana kıyamıyor ne olacak deyip bulaşığa girişiyor..oğlum çok titiz.özellikle dolaplar çamaşırların katlanmasına takar..allah geline yardım etsin.ben dağınığım..zaten günde kaçkez eşimin altını temizledikten sonra fazla birşey yapacak iştah kalmıyor..şu bizim egenin annesimi gelin dediğin..hani ablamla sende gördüm gelinini seven diyordun..egenin bayağı resmi vardı facede..annende pamukhatun..sende süslüsaraylı..beyzus sabahları tost yiyebiliyormuyuz..ben karbonhidratla alakalı birşey yemeyeceğiz diye biliyordum..en düşük puanları sececeğiz galiba..

AAAAAAAA Olmamışsındır.Hayır dile hayır olsun.Şer i çağırma.....
Bugün diyet fena değildi.Biraz yalandan ev işiyle oyalandım diye ara öğün falan yapamadım.Çok acıktım akşama doğru.
Sabah: 1 adet yağsız kaşarlı tost.Bol şekersiz çay
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta,bol domates,biber,salatalık,hepsini bitirmeye yetecek beyaz peynir(düşün artık peynir abartmasını)
Akşam:2 parça ızgara tavuk
Bayram hezimetinden sonra bu beslenmeye bünye şaşırdı tabii.Çamaşır makinasına gitmem gerekirken kendimi buzdolabının başında bulmaya başladım;ama başka bir şey yemedim.Alışsın bünye artık yaa ben hep şişman kalmak istemiyorum yeter artık.
Seni çok iyi anlıyorum tüm hareketler kısıtlanıyor...Yere oturup bir iş yapmam gerekecek diye ödüm patlıyor.Kakamıyorum kardeşim.Önce emekler gibi yerde garip hareketler yapıp dakikalar sonra kalkabiliyorum.Yazık değil mi bana ..Çok kızıyorum kendime.Beni büyüten ve üniversite 2 ye kadar bana bakan bir büyükannem vardı.(Nurlarda yatsın inşallah)Bizimle birlikte yaşıyordu ve boşnaktı.Avrupada doğup büyümüş ve oranın kültürünü almış.Çok az yerdi.Özellikle akşam yemeği olarak ya bir kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yada bir su bardağı süt içerdi.Asla akşamları pilav,börek,makarna yemezdi(.Hep bana yedirirdi bu nedenle hep şişmanım.) Vefat ettiğinde 93 yaşındaydı ve vefat edene kadar tüm işini kendi gördü rahmetli,son banyosunu bile kendi yapmıştı.Bak şimdi ne kadar özlemişim....Hüzünlendim.....

ŞİİİİİŞŞŞŞŞŞT Yap ablacığınada bir sade kahvecik.Sakın şeker atma DİYETTEYİM....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

zeynep abla bahardan haber var mı ?en son telaşlıydı konusucaklardı umarım cok üzülcek bi durumda dgildir

BEYZUS'um ve zeynep'im listenizi paylaşın bende yarından itibaren yazıcam ne halt yediğimi..:))))

ben hiç bıkmam ama çoğunluk kırmızı et olacak..serde adanalı olmak var.o da et kültürü demek..sahi adanada balık çok olmasına rağmen genellikle et,tavuk yenilir.et yemesem doyduğumu anlamam..birde bol acı biber,hanişu enacısından süsbiberlerinden olacak..
eda teyzem bugün saksıya ekmiş getirdi.üstündede dolu var..
sen de istersen o kadar iyi verirsinki..kendine haksızlık yapıyorsun..hele kısmanmak gibi bir kelime lügatında yoktur..ancak imrenirsin..nasıl seni iyi tanımışmıyım..

zeynep abla bahardan haber var mı ?en son telaşlıydı konusucaklardı umarım cok üzülcek bi durumda dgildir

yok yavrum..ama olumlu olsaydı şu an burda olurdu..inşalah çok üzüleceği şeyler duymamıştır..gencecik bebek gibi kız..bence bu durumun da üstesinden gelir..

BEYZUSÇUM büyükannen rahmet istedi zaar..nur içinde yatsın...

Benim gözlemim yaşlı insanların daha az yemesi,yani doyduklarında yemeği kesmeleri..Olması gereken bişey bu...

BEYZUS'um ve zeynep'im listenizi paylaşın bende yarından itibaren yazıcam ne halt yediğimi..:))))

şimdi sabah klasik.menü:1 domates,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek biraz peynir..
neskafe,adaçayı 1-2 incir(müge anlı başladığından sürekli neskafe yada limonlu adaçayı ,ç,yorum.)
öğle 2 dilim balık mikrodalgada yanında soğan domates ve biberle pişiyor.
akşam haşlanmış tavuk yada yine domates biberle yağsız pişiyor..
aralarda yeşilmandalina 2 ceviz...semizotu salatası.

Tamam aşkım ben listeyi sana yazarım birazdan.....Öncedende yazmıştım bu diyetle çok iyi kilo vermiştim bakalım şimdi ne olacak.Hayırlısı....
Canım bende kıyamam kimselere iş yaptırmaya.Eve yardımcı kadın bile almam artık kendim ne yapabilirsem.....
Ailenin çoğunu görmşsün canım..Pamukhatunumun birde pamukpaşası var ama pek resim çektirmeyi sevmez bu yüzden babamın resmi yok orda.Valla anam hariç hepimiz süslü saraylıyız.Annem gençken bile sadece takı olarak saat ve alyans takardı.Biz kime çektik abla kardeş bilemiyorum.Hastanede karıştık diyeceğim ama evde doğmuşuz.

Canım hiç karbonhidrat almadan olmaz.En azından sabah kahvaltıda ekmek yemek gerekir gibi geliyor bana.Ben meyvadan feragat edip sabah ekmek yerim kanka..Sonra düşük puanlı olanlardan seçerim.Zaten et,but yasak değil nasılsa.

Zeynepçim ne güzel anlatıyorsun,iştahlı oluşumuz nasılda belli..:)))

Adana ve hatay mutfağına hastayım zaten,gelinimiz var İskenderunlu,nasıl leziz mamalar yapıyor anlatamam...Hele keşkek, bende artık öyle yapıyorum..cokacimcoook

Kıskanmayı tabiiki espri yapıyorum,hatta böyle söyleyerek dahada gaza geliceğini düşünüyorum...

Tanımaya gelince hakikaten çok iyi gözlemcisin..Söylediklerin tutuyor haberin olsun...yerimseniben

Geçende gazetede okuduğum bir haber..Yapılan bir araştırmada türkiye şişkolukta 10.sıraya yükselmiş..Her 5 türkten biri obezmiş...

Ayy okurken bir fena oldum...:bbo:

BEYZUSÇUM büyükannen rahmet istedi zaar..nur içinde yatsın...

Benim gözlemim yaşlı insanların daha az yemesi,yani doyduklarında yemeği kesmeleri..Olması gereken bişey bu...

benim büyük annem daha doğrusu beni büyüttüğü için ona anne derim 83 yaşında.her işini kendi yapar.aama bir iştahı var sormayın..bir oturuşta birkilo kanadı götürür..kimse anlamasın diye çöplerini yanındakinin üstüne koyar..çiğköfte yaparken yarısını götürür .birde suç ortağı arar.bakın olmuşmu diye..hangi yemeği yapsa tüm sebzeleri çiğ yer.boyu 1.50 kilosuda 60 civarında..ama hiç durmaz..ceylan gibi seker..allah uzun ömür versin..
beyzus seninkinide allah gani gani rahmet eylesin..

Kızıma hamileyken,ilk yardımcı kadın geldiğinde,elim ayağıma dolaşmıştı heyecandan...''İkide bir yanına gidip,birşey istermisiniz,acıktınızmı,yada birşey sorduğunda siz bilirsiniz..'' demiştim.. son oldu bi şekilde kendim hallediyorum işlerimi..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…