Geçende gazetede okuduğum bir haber..Yapılan bir araştırmada türkiye şişkolukta 10.sıraya yükselmiş..Her 5 türkten biri obezmiş...
Ayy okurken bir fena oldum...:bbo:
yavrucuğum biz obez mi oluyoruz..sen hiç amerikalı obezleri gördünmü?yanlarında afrikalı gibi kalırız..cıkckıcık..biz daha obez değiliz..biraz tombiş..ay bunuda sevmiyorum..en iyisi kabullenmek..biz şişman sayılabileriz..:kedi:
benim büyük annem daha doğrusu beni büyüttüğü için ona anne derim 83 yaşında.her işini kendi yapar.aama bir iştahı var sormayın..bir oturuşta birkilo kanadı götürür..kimse anlamasın diye çöplerini yanındakinin üstüne koyar..çiğköfte yaparken yarısını götürür .birde suç ortağı arar.bakın olmuşmu diye..hangi yemeği yapsa tüm sebzeleri çiğ yer.boyu 1.50 kilosuda 60 civarında..ama hiç durmaz..ceylan gibi seker..allah uzun ömür versin..
beyzus seninkinide allah gani gani rahmet eylesin..
Sağol canım.....
Bende büyükannen gibi yediğim kirazların çekirdeklerini genellikle ablamın tabağına atarım.Birde güne gittiğimizde tabağımdaki tüm mamaları yer ,ablamın yada anamın tabağında bıraktıklarını kendi tabağıma koyar ev sahibine geri veririm.Tabii akraba evlerinde yaparım bunu.Janti davetlerde kuş kadar yerim..:roflol::roflol::roflol:
Kızıma hamileyken,ilk yardımcı kadın geldiğinde,elim ayağıma dolaşmıştı heyecandan...''İkide bir yanına gidip,birşey istermisiniz,acıktınızmı,yada birşey sorduğunda siz bilirsiniz..'' demiştim.. son oldu bi şekilde kendim hallediyorum işlerimi..:))))
çok teşekkürler.bende masaüstüne yüklemiştim..yani bana göre şölen olacakda..cepte birşey kalmayacak..kızlar buraya bu tür bilgileri nasıl yüklüyorsunuz.kopyala yapıştırmı?yoksa başka bir yolu varmı?
gelinim bugün yeni işine başladı.doktorayı dondurdu..askeri elektronık sanayinde dirokrörün yardımcısıydı.adam gelmemiş..bütün gün oturmuşş.
Üzgünüm ama ben obezim,kanıtlandı, doktorumun teşhisi...
Zor kabullendim ama kabullnedim işte..Evet obezim ben, ama istersem önce şişman sonra toplu, sonrada normal bir insan olurum..Olacağım...:roflol::roflol:
Sağol canım.....
Bende büyükannen gibi yediğim kirazların çekirdeklerini genellikle ablamın tabağına atarım.Birde güne gittiğimizde tabağımdaki tüm mamaları yer ,ablamın yada anamın tabağında bıraktıklarını kendi tabağıma koyar ev sahibine geri veririm.Tabii akraba evlerinde yaparım bunu.Janti davetlerde kuş kadar yerim..:roflol::roflol::roflol:
Bence sen obezden......topluya ve hemen de......... normale dikey geçiş yaparsın..Sana güveniyorum
sana ne alayım..ağzından bal damlıyor..senin küçük de biraz hareketlensin göbek falan kalmaz..
ne güzel karşılıklı iltifatlaşıyoruz..ohh ruhum kendine geldi..zemuszemus
Demek ki fava yok tatlım.Favayı zayıflayınca yeriz...BEYZUS, ben meze çeşitlerini çok severim,direk mezelerin puanına baktım fava yedinmi tamam bitti...47 puan..:)))
ben demiştim zamanında,akıllı kadınsın vesselam..bizimki karpuzu k irazı çekirdeğiyle yer..bana da aman ha akşamları bir şey yeme diye uyarır..birde tansiyon hastası ..her haftasonu mangal günü.tüm aile onda toplanırız.çok yiyecek ya..kendince önlemini alır 2hap üstüste yutar..birgün gerçekten hapı yutacak diye korkuyoruz..ama dinlemez..inanın adanada 15 gün kalın..hele bizim ailede..çiğ köfte içli köfte,yüzük çorbası mantılar,sarmısaklı köfteler..vallla çiroz giden obez döner..aman hep yemeklerden bahsettim bu saatte..haydi hayırlısı..
Bence sen obezden......topluya ve hemen de......... normale dikey geçiş yaparsın..Sana güveniyorum
pardon ya Yena sandım bir an..aman senin de egen var..onun peşinden biraz koştur..seninde birşeyin kalmaz..yanlız annenden uzak tut..
kızlar ben dün öğleden bu yana uykusuzum..baksanıza saçmalamaya başladım...sizi öpüyor ve hayırlı geceler diliyorum..ve sonuç alınan diyetler...uykuda bile zayıflamak dileğiyle iyi geceler..
Demek ki fava yok tatlım.Favayı zayıflayınca yeriz...
Büyükannen tam benlik.Bazen bende tansiyon ilacımı 2 almayı planlıyorum(kıtlıktan çıkmış gibi yediğim zamanlar) sonrada korkudan vazgeçerim ya çok düşerse tansiyon diye;ama daha da yaşlanınca yapma ihtimalim çok yüksek....
Çiğ köfteeeeeeeeeeee bayılırım.Allahım sana geliyorum gece gece........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?