Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben dün öğleden bu yana uykusuzum..baksanıza saçmalamaya başladım...sizi öpüyor ve hayırlı geceler diliyorum..ve sonuç alınan diyetler...uykuda bile zayıflamak dileğiyle iyi geceler..
İyi geceler canım....Umarım tüm duaların kabul olur.Özellikle şu uykuda zayıflama işi bir an önce olsa.......

Zayıflayınca başka ne yiyecektik, hatırlladınmı..??

:roflol:

Ne yiyeceğimizi hatırlamadım ama bu tür hayal kurduğumuzu çok net hatırlıyorum.Neydi hakkatten????
Kesin tatlıdır......

Ne yiyeceğimizi hatırlamadım ama bu tür hayal kurduğumuzu çok net hatırlıyorum.Neydi hakkatten????
Kesin tatlıdır......

Karadeniz yöresine ait,hani tarifte vermiştin...:))))

YENACIĞIM;
Gittin galiba .....iyi geceler canım.....Yarın görüşmek üzere....

Gitmedim ama gidicem BEYZUS'um,sahi ezel'i izledinmi.?

Çok iyi izleyemedim canım....İnşallah tekrarını verir...

İyi geceler BEYZUSÇUM Allah rahatlık versin...opuyorumnanaktan

Evet yaaaa KUYMAKKKK.:roflol:.

ben hastayım=(
üşütme ve grip ikisi birden:2::2:
halsizlik, ateş, bulantı en çok beni rahatsız eden=((
bugün doktora gidicem.
1saat önce kadar uyanmıştım, sonrada uyku tutmadı, neti açıyımda kızlar neler yaptıki diye bi bakıyım şöyle 5dk dedim bende.

Geçmiş olsun meyracım umarım daha iyisindir şimdi.

Kızlar ne habersiniz? Geçmişi okuyamadım ben tam 2,5 kg alarak aranıza dönmüş bir şahısım maalesefmafoldumben Sizlerde var mi güzel değişimler?

yaklaşık 4 aydır diyetteyim. hiç bir şekilde kaçamak yapmadım ta ki dün akşam işten eve gidinceye kadar. bayramda bile kaçamak yapmayan ben dün kıtlıktan çıkmışcasına çikolata yedim. nolduğunu anlamadım. çooooook pişmanım. bi de o kadar şeyi yedikten sonra uyudum. hoop yapıştımı yağlar üstüme. şimdi soruyorum ben bunu niye yaptım diye cevap da bulamıyorum. çoook pişmanım çoook.eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

monti diyeti nedir acaba ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-906.html

burdan bakabilirsin cnm...

valla geldiler..tam kapatıyordum..derin,yağmuryüreklim,yena,
kızlar iyi geceler...yağmur gözlümüz vardı birde yağmur yüreklimiz mi oldu..
hee o ben oluyorumsempatiksalakcinniopuyorumnanaktan
:dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmile

geçmiş olsunnnn...opuyorumnanaktana.s.

günaydın kızlar günlerce kkya giremedim bakım var diyordu.
yenaım akşam bir ara girdim ama yazmak hiç içimden gelmedi dün kızım 8 merdiven yuvarlanarak düştü çok hareketli hiç yerinde durmuyor birde artık yürüdüğü için koşturuyor resmen bir erkek çocuğu kadar hareketli allah korudu yavrumu bir çığlık attım herkez koşturdu apartmanın merdivenlerinden düştü .dedim tamam gitti kızım allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün gün kendimi suçlayıp durdum.birde 3 tane birden diş çıkartıyor çok huzursuz canım benim.

yenacım geçmişi okurken gördüm barışımız tamamne iyileşmiş çok sevindim ne kadar mutlusundu tahmin edebiliyorum canım
beyzus abla çok geçmiş olsun iyi bak kendine
akşam ne güzelde kaynatmışsınız yine yena ve zeynep abla ile topiğimizin neşeli çıtırları...
ve ben bayramı +4 kilo ile bitirdim varmı artıran yena tartılırsan haber ver rekor bende gerçi heralde.yediğim sayısız baklavalar çikolatalar tostlar kumpirler bana +4 larak geri döndü o anda üzülmedim ama iki gündür çok pişmanım

geçmiş olsun meyracım

derincim çok geçmiş olsun.....Allah korumuş meleğini...çocukların hızına yetişmek mümkün olmuyor canım....şimdi nasıl nazcığımız iyidir inş....opuyorumnanaktan

bugünki menümü paylaşayım....
KAHVALTI
denge ekmek lihgt beyaz peynirli tost,salatalık,zeytin,çay

ÖĞLE
fırında karışık kızartma( yoğurtlu ),kavrulmuş ıspanak

ARA
meyvem yok markete çıkamassam süt içebilirim...

AKŞAM
ton balıklı salata,yoğurt

bol su ve bitki çayları ( yeşilçay,ısırgan çayı,form çayı )

Günaydın Kızzzlllaaarrr

Dün akşam yaşananları anlattıktan sonra bu pembe dizi muhabbbetini kesiyorum +90 topicini yalan rüzgarına çevirdim farkındayım kaydirigubbakcemile3

Dün telefonda gayet iyiydi konuşmalarımız akşam 10 gibi manisaya vardı webcamda sesli olarak başladık konuşmaya berkan aynı berkan hiçbirşey olmamış gibi davranıyor eskiden kurduğu güzel cümleleri kuruyordu bilmiyorumkismile eee dedim başlaaa :sinifsinif: bana o şekilde davranması ve ayrılmak istemesinin nedeni 2 cümle oldu '' bahar ailem o kadar üstüme geldi ki psikolojim bozuldu herşeyi olumsuz düşünmeye başladım benim adam akıllı bir işim yok zaten benden adam olmaz baharında başını yakmıyım ona nasıl bakacağım '' demiş kendi kendine :sinifsinif: ayyy bir üzüldüm bir üzüldümm benim berkanıma ne yapmışlar ya dedim bu nasıl aile nasılll 180 derece dönmüş düşünceleri değişmiş. Saçmalama berkan dedim senin bana bakmana gerek yok biz bu yolda beraber yürüyeceğiz ikimizde çalışıp ikimizde kazanacağız kimseye ihtiyacımız olmayacak dedim. Evet aşkım dedi ve sorunu kaynağından hallettik. Sonra ben uyuzluk olsun diye sordum eeee sen ayrıllalım dediğinde bende tamam ayrılalım deseydim ve ayrılsaydık şimdi aklın başına gelince ne yapacaktın dedim sempatiksalakcinni şuan itibariyla tekrar peşinden koşmaya başlamıştım dedi :asigim: pek sevindim bu söz karşısında opuyorumnanaktan güzel bir muhabbet oldu ve karşımdaki hala eski beni seven berkan :kedi: çok mutluyum umarım birdaha yaşanmaz böyle tatsızlıklar :Saruboceq:
Bu süre zarfında beni dinleyen ve derdime derman olan herkese çok teşekkür ediyorum Allah yokluğunuzu göstermesin :Saruboceq: sağolunnn opuyorumnanaktan

Güzel,neşeli ve hareketli bir gün diliyorum hepinize...

ayyy çok şeker oldu=))
öptüm üçünüzüdeopuyorumnanaktan

Meyracım bayıldım resme hahahaaha çok şekerler ama...

Sanada geçmiş olsun tatlım tekrar..Doktora gitmeden geçmez canım..

Var canım maalesef..bende 100 e dayandım..
Hakettim ama..

Ahhh Derincim çok geçmiş olsun...Nasıl olduki yanında değilmiydin..??
Ayyy nasıl ödün kopmuştur tahmin ediyorum...Barış 3 basamaktan düştüde delirdim resmen...PEki doktora götürdünüzmü.??

Allaha emanet. bebeleri melekler koruyor,ben çok inanıyorum yoksa sürekli düşüp düşüp kalkıyorlar,oraya buraya çarpıyorlar...

Derincim yeni yürümeye başladığı için çok heveslidir,bilinçsizce yürüyordur..biraz daha kendini anlayınca,canının kıymetini bilir,daha dikkatli olur...

Barış için güzel sözlerine teşekkür ederim canım...Allah herkese şifasını verir inşallah...

Öpüyorum Naz'ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…