Demek ki fava yok tatlım.Favayı zayıflayınca yeriz...
İyi geceler canım....Umarım tüm duaların kabul olur.Özellikle şu uykuda zayıflama işi bir an önce olsa.......kızlar ben dün öğleden bu yana uykusuzum..baksanıza saçmalamaya başladım...sizi öpüyor ve hayırlı geceler diliyorum..ve sonuç alınan diyetler...uykuda bile zayıflamak dileğiyle iyi geceler..
Zayıflayınca başka ne yiyecektik, hatırlladınmı..??
:roflol:
Ne yiyeceğimizi hatırlamadım ama bu tür hayal kurduğumuzu çok net hatırlıyorum.Neydi hakkatten????
Kesin tatlıdır......
YENACIĞIM;
Gittin galiba .....iyi geceler canım.....Yarın görüşmek üzere....
Karadeniz yöresine ait,hani tarifte vermiştin...:))))
KUYMAAAAAAKKKKKKKK.....
Korkarım çok uzun bir zaman yiyemeyeceğimiz bir besin...Hemde çok şahane bir besin....
Gitmedim ama gidicem BEYZUS'um,sahi ezel'i izledinmi.?
ben hastayım=(
üşütme ve grip ikisi birden:2::2:
halsizlik, ateş, bulantı en çok beni rahatsız eden=((
bugün doktora gidicem.
1saat önce kadar uyanmıştım, sonrada uyku tutmadı, neti açıyımda kızlar neler yaptıki diye bi bakıyım şöyle 5dk dedim bende.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-906.htmlmonti diyeti nedir acaba ?
hee o ben oluyorumsempatiksalakcinniopuyorumnanaktanvalla geldiler..tam kapatıyordum..derin,yağmuryüreklim,yena,
kızlar iyi geceler...yağmur gözlümüz vardı birde yağmur yüreklimiz mi oldu..
:dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmile
Sürekli balık ve tavuk bir müddet sonra ööööööö dedirtmezmi..
Siz iki çıtırı yakın takipteyim,hadi hayırlısı..aklinialirimsmile
Yağmurgözlüde iyi kilo veriyor,her nekdara kilo veriyor diye kıskansamda,seviniyormuş gibi yapıyorum,aman duymasın..:roflol:
ben hastayım=(
bugün doktora gidicem.
1saat önce kadar uyanmıştım, sonrada uyku tutmadı, neti açıyımda kızlar neler yaptıki diye bi bakıyım şöyle 5dk dedim bende.
ben hastayım=(
bugün doktora gidicem.
günaydın kızlar günlerce kkya giremedim bakım var diyordu.
yenaım akşam bir ara girdim ama yazmak hiç içimden gelmedi dün kızım 8 merdiven yuvarlanarak düştü çok hareketli hiç yerinde durmuyor birde artık yürüdüğü için koşturuyor resmen bir erkek çocuğu kadar hareketli allah korudu yavrumu bir çığlık attım herkez koşturdu apartmanın merdivenlerinden düştü .dedim tamam gitti kızım allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün gün kendimi suçlayıp durdum.birde 3 tane birden diş çıkartıyor çok huzursuz canım benim.
yenacım geçmişi okurken gördüm barışımız tamamne iyileşmiş çok sevindim ne kadar mutlusundu tahmin edebiliyorum canım
beyzus abla çok geçmiş olsun iyi bak kendine
akşam ne güzelde kaynatmışsınız yine yena ve zeynep abla ile topiğimizin neşeli çıtırları...
ve ben bayramı +4 kilo ile bitirdim varmı artıran yena tartılırsan haber ver rekor bende gerçi heralde.yediğim sayısız baklavalar çikolatalar tostlar kumpirler bana +4 larak geri döndü o anda üzülmedim ama iki gündür çok pişmanım
ayyy çok şeker oldu=))
öptüm üçünüzüdeopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun meyracım umarım daha iyisindir şimdi.
Kızlar ne habersiniz? Geçmişi okuyamadım ben tam 2,5 kg alarak aranıza dönmüş bir şahısım maalesefmafoldumben Sizlerde var mi güzel değişimler?
günaydın kızlar günlerce kkya giremedim bakım var diyordu.
yenaım akşam bir ara girdim ama yazmak hiç içimden gelmedi dün kızım 8 merdiven yuvarlanarak düştü çok hareketli hiç yerinde durmuyor birde artık yürüdüğü için koşturuyor resmen bir erkek çocuğu kadar hareketli allah korudu yavrumu bir çığlık attım herkez koşturdu apartmanın merdivenlerinden düştü .dedim tamam gitti kızım allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün gün kendimi suçlayıp durdum.birde 3 tane birden diş çıkartıyor çok huzursuz canım benim.
yenacım geçmişi okurken gördüm barışımız tamamne iyileşmiş çok sevindim ne kadar mutlusundu tahmin edebiliyorum canım
beyzus abla çok geçmiş olsun iyi bak kendine
akşam ne güzelde kaynatmışsınız yine yena ve zeynep abla ile topiğimizin neşeli çıtırları...
ve ben bayramı +4 kilo ile bitirdim varmı artıran yena tartılırsan haber ver rekor bende gerçi heralde.yediğim sayısız baklavalar çikolatalar tostlar kumpirler bana +4 larak geri döndü o anda üzülmedim ama iki gündür çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?