Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharcım sevgilinle aranızdaki sorunu halletmenize çok sevindim...inş bu son olur bir daha üzülmessin...opuyorumnanaktan
Güzel,neşeli ve hareketli bir gün diliyorum hepinize...
opuyorumnanaktanteşekkürler canım...opuyorumnanaktan

Baharcım nasılsın.?? Nasıl geçti MSN görüşmesi.?

yağmurgözlü muckssss

Heyyyyyyyy inan çok ama çok sevindim senin adına....alkisalkisalkis alkisalkisalkis

CNM COK SENI ADINA COOOOK SEVINDIM SENIN DERDINI ORTAK OLMAYA BASLARKEN BIZDE DE AYNI SORUNLAR BASLADI SABAH SEVGILIMLE KAVGA ETTIM SONRA AILEVI DERKEN COOK MUTSUZUM mafoldumben AMA YİNE DE DIYETI BIRAKMADIM SABAH DOMATES 5 ZEYTIN IKI KUTU PEYNIR (KÜCÜCK TABIKI DE) 1 DE HASLANMIS YUMURTA YEDIM OGLEN BIR YESIL CAY AZICIK KARDESIMIN CIPSINDEN ALDIM :) AKSAM YEMIGI DE BALIK AMA BIZIMKILER KIZARTMA YAPPCAZ DIYE TUTURDULAR NETCEM SIMDI BEN

derincim çok geçmiş olsun.....Allah korumuş meleğini...çocukların hızına yetişmek mümkün olmuyor canım....şimdi nasıl nazcığımız iyidir inş....opuyorumnanaktan
çok sağol canım çok şükür bişeyi yok ama öldüm dirildim dünden beri çokmu çok hareketli a.s.

canım çok sağol .çarşıya gittik rada durmadı sürekli kucağımdan inmek için delirdi yürümek istiyoryeni yürüdüğü için neyse çarşıda duramadık arkadaş bize gidelim çay içelim dedi oradada durmadı çayımı içirmedi eve gidelim belki uyur dedim.merdivenleri zor çıktım inmek istiyor kucağımdan neyse kapıyı açmak isterken kucağımdan indi ben daha anahtarı takıp takmadığımı hatırlamıyorum 10 saniye içinde atıverdi kendini merdivenlerden başı taşlara vurarak 8 merdiven düştü nasıl ses çıktı ama yıktım ortalığı gitti yavrum diye hayatta unutamam o sahneyi kendime kızdım ağlasada indirmeseydim keşke diye evet canım allah koruyor onları yoksa okadar kötü düştüki anlatamam bütün gece bişey olacak diye başını bekledim sabahta kalkınca şükürler olsun birşey olmadı yavruma diye çok sevindik eşimle beraber....

sağolsun çok yaramaz bütün gün mızıklıyor dediğini ağlayarak yaptırıyor bana hiç durmuyor yerinde herkezin ne kadar yaramaz laflarından bıktım inanki zaten kalabalığı görünce dahada çıldırıyor benimki sakinliği ev ortamını seviyor benim tam tersim

Benm hemen çıkmam gerek ( foto eklemeyi tam bilmediğimden böle ekledim sempatiksalakcinni Linkte çıkan fotoya tıklayın büyüyo yerimseniben

SlmlaRR
Bir arkadaş geldi yanında foto makinesi de vardi hemen çektirdim bi foto,buyrun buyrunnnnnnnnn

ImageShack® - Online Media Hosting

Heyyy maşallah sen zaten zayıfsın,ne işin var burda...:)))))Ayrıca çok genç ve güzelsin...

Senin odanmı.?? Fotolardan ne güzel kalp yapmışsın gözümden kaçmadı hehehe ...aklinialirimsmile

Merhaba Arkadaslar,
siteye coktandir uyeyim sadece takip ediyordum.
Ben 30 yasinda 169 boyda 94.5 (( kiloda bayanim. Balik etli genc kizken kizimin dogumuyla bu kiloya geldim. Kizim su an 5 yasinda, 5 senedir diyetler, fitness salonlari, hap denemedigim bisey kalmadi. Sonunda anliyorum ki, az yemek, hareket etmekle bu is olacak zayiflayacagim. Iradem cok zayiftir kimseye itiraf edemedim bugune kadar ama saklanacak birsey yok artik iradesiz bir insanim. Her yaz zayiflayacagim diyorum ve yazi yine ayni kiloyla bitiriyorum. Kendimi sucluyorum kendimden nefret ediyorum cok mutsuzum. Biliyorum ki basta kendimi sevecegim ve basaracagim, ama kendimi de sevemedim ki vucudumu bu hale getirdim.
Son zamanlar esim bana destek 6 dan sonra yemek yemeyelim diyor, kendisi fazla kilolu degildir ama sirf bana destek olmasi icin ama ben 6dan once yine tikabasa yiyorum, bazen kendimden korkuyorum kendimi kontrol edemiyormusum gibime geliyor.
Genelde pismis yemek seviyorum, yumurta hamur isleri fazla yemem, cikolata sekersiz de dururum, ama pilav sebze yemekleri, corba hep pisirilmis yemek yiyorum. Ve itiraf ediyorum porsiyonlarim buyuk. Su ve yesil cay bol iciyorum.
Arkadaslar butun mesajlari okuyamadim ama anliyorum ki burada basaranlar cok var, lutfen bana destek olun bunu yapabilecegime inanmami saglayin.
Hayatim boyunca 68 kiloyken, bebegime hamile kaldigimda 76kiloydum dogume giderken 96kilo oldum, bebegim 3 yasindayken 81 olmustum, yurtdisina tasindik ve geldigim sene icinde 97 oldum, bir senedir 94.5kiloyum.
Sanirim sizde beni cok iyi anliyorsunuzdur, dukkana gitmekten utanir oldum, yasimdan olgun gorunuyorum, kizimi okuldan alirken diger annebabalardan utanir oldum.
Hergun degisik sitelere bakiyorum burasi bana yakin geldi, tesekkurler okudugunuz icin...
Yarin yeni hayata baslamak istiyorum, diyetsiz psikolojimi bozmadan kendime eziyet etmeden, saglikli beslenerek yavas ve kalici kilo vermek istiyorum. Leslie Sansone 3mil yurume programim var onu da her gun yapicam.
Lutfen bana vericek tavisyeleriniz varsa bekliyorum!!

derin geçmiş lsu canım kızın iyidir inş.benimkide 16 aylık oldu yerinde hiçdurmuyor allah bize kolaylık versin.kilolar kötü olmuş tez zamanda vermen dileğiyle a.s.
ay neler olmuş öyle allah bir daha göstermesin sana böyle acılar olumunekankayizsmile
bence bir yerden başlamanın zamaı gelmiş eşin de destek oluyorken bu fırsatı kaçırma bende şimdiki aqklım olsa ipin ucunu kaçırmazdım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:..ramazana 143 le girdim bayramıda hasarsız atlatıp şu anda 138 kiloyum tebrik ve destekleri bekliyorum:lepi: spora başlıcam inş. daha iyi olacağını umuyorum....

ayyy çok zayıflamışsın çidocuğum bayıldım valla tebrik ederim :lepi::lepi:Şeniz:1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Heyyy maşallah sen zaten zayıfsın,ne işin var burda...:)))))Ayrıca çok genç ve güzelsin...

Senin odanmı.?? Fotolardan ne güzel kalp yapmışsın gözümden kaçmadı hehehe ...aklinialirimsmile

Sağolasınız olumunekankayizsmile
Çıtır YENAm zayıfladım tamam da zayıf da değilim yani sempatiksalakcinni ayrıca güzelliğim güzel gözünün güzelliği yerimseniben Hee benm odam,3 ay inşaatta yaşadıktan sonra süsliyim didim bayanssulusmile

inş cnm senın kadar azimlisini görmedım gecen kı muhabbetten sonra bende bugun kesın moda gırdım bugun cok rahat gectı ramazan da aldıklarımı vercem ıns sonra dıger fazlalıklar

Ahh tombik bebklik,tombik çocukluk,tombik gençlik :kedi: Azmimi bugüne kaa korumuş kollamış saklamışım sanırım sempatiksalakcinni Şu günlerde pırtladı çıktı iyi ki de çıktı :Saruboceq:

hadi gel ne zaman geleceksin..topiüğn hızı kesildi..bademim şimdi şu leslie windows media playerle açılmıyor.***** dosysı neyle açılır..winnap tada olmadı.benneyaptımkiCADIARZU

Bilgisayarım bozuk mafoldumben Ben eskisi kaa giremem artık zaten,okulum açılıo malum,kps derdiyle de dertlencem bu sene Ama her fırsatta girmeye çalışcam inşallah.. gom varsa gomda dene aplam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…