Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun yavriim :teselli:

Hayalci klava: klava: Nasıl 2,5 kilo alarak geldin :sinifsinif:

çokçok geçmiş olsun derin ablam,Allah korumuş naz kızı

HAdi geçmiş olsun kelebekim İnşallah daha fazla üzmez seni berkancığın da yerimseniben Zira çok kızıyorum şahsen sen onu bu kaa severken o seni böle üzdüğü için lmaz:

Onlar kızartsın sen kendi payını yağsız teflonda buğulama gibi pişir sempatiksalakcinni Ben öyle yapıyorum,yapıyordum laelaelaelaelae Yapıyordum diyorum zira geçen gün balık yedik ve kızartılmıştı sırnaşık şey Kahvaltında ekmek yok,öğle yemeği yeşil çay ve acuk cips :uhm::uhm: Olmaz ki yyaaw lmaz: Daha çook konuşmamız gerek senle bizimm :içelim:

Aramıza hoşgeldin selen vereliniortak
Tavsiye istemişsin sana Leslie önerecektim :jeyyar: ki baktım zati yapıyorsunn :lepi: 6 çok erken değil mi CADIARZU Bence 6 ya kaa tıka basa yemek yerine 6da sonra da bi meyve falan ye 8 gibi yerimseniben

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel bir haşlanmış yumrta,4 zeytin,yarım kk peynir,domates,salatalık,bir dilim kepek ekmeği
İKİ SAAT sonra bir şeftali
ÖĞLEN közlenmiş küçük boy patlıcan,biber ve bir kepçe sarımsaklı yoğurt
İKİ SAAt kaa sonra bir incir ve yarım elma
AKŞAM 5 sarma ve 3-4 kaşık yoğurt
kaydirigubbakcemile2 2mil Leslie (Daha yapmadım;ama yapiciim yerimseniben

uff ya ben diyet moduna dönemiyorum u dönüşü yapmam şart amaaaa nasıl tabi orası ayrı konu

uğraştım ama çizelgemi yaptım sonunda

Tebrik ederim ne güzel gitmiş kilolar....

Hoşgeldin aramıza..a.s..

Bi adana gelini olarak seni çok iyi anlıyorum ablası :dance:

hoşgeldin arkadaşım...a.s.

burada hep beraber başarıcaz :lepi:

Bilgisayarım bozuk mafoldumben Ben eskisi kaa giremem artık zaten,okulum açılıo malum,kps derdiyle de dertlencem bu sene Ama her fırsatta girmeye çalışcam inşallah.. gom varsa gomda dene aplam yerimseniben

Canım benim

çok tatlı olmuşsun kiloların gitmiş pıt pıt olumunekankayizsmile

geri kalanlarda tez zamanda gider inşallah :Saruboceq:

okula gidince sakın buraları unutma merak ederiz seni lmaz:

SlmlaRR
Bir arkadaş geldi yanında foto makinesi de vardi hemen çektirdim bi foto,buyrun buyrunnnnnnnnn

ImageShack® - Online Media Hosting

Canım çoooooooooookkkkk zayıflamışsınnnnn delikafadulden

Ve çok değişmişsin :uhm: eski resimlerini hatırlıyorum da acayip değişiklik var yüzün falan çökünce deppdeğişik bir kız olmuşsun valla çıtırsınnnn ohaoldumsmile ben de 79 olsam yeter demekki sempatiksalakcinni hadi 80 olayım baaari kaydirigubbakcemile3

Çok güzellll umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ama böyle de çok güzelsin opuyorumnanaktan

Hoşuma gitti paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı.
Herkesin göreceği bi...r şekilde tutuyordu ve ardından sordu.

-"Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?"
-50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'..diye öğrenciler yanıtladı.
-"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem, " dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :"Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
-'Hiçbir şey' diye yanıtladı öğrenciler.
-"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez.
-"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı
-"Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
-"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!".

Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler.

-"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"diye sordu profesör.
-"Hayır." diye yanıtladı herkes.
-Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?

Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.

-"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.
-"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verdi.
-"Kesinlikle! " dedi, profesör.

"Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (bardak gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!

"Bardağı yere bırakın bugün!"

Ahh Ahh:1no2:

Onu bir yapabilsem süper olacak

ama her gece 1 saat dönüp durmadan uyuyamıyorum...

Zihnimi boşaltamıyorum ki :1no2:

Ben bugün de rejime başlayamadım ya :çok üzgünüm:
Yarın başlıyorum inşalllaaahhhh sabah iyi bir kahvaltı sonra leslie hanımla yürüyüş ve tabisi kondisyon bisikletim hem dışarda da yürürüm eski azmime isteğime kavuşmam lazım önce aldığım 1 kiloyu vereceğim sonra da diğerlerini :sm_cool: ayhh çok heyecanlıyım zayıflama isteğim kabardı sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…