Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh Ahh:1no2:

Onu bir yapabilsem süper olacak

ama her gece 1 saat dönüp durmadan uyuyamıyorum...

Zihnimi boşaltamıyorum ki :1no2:

Aaa o çok kötü ama ya o zaman uykun gelene kadar bekle uykun gelince direk vur kafayı uyu uykusuzluğu çok çektim vakti zamanında çok kötü birşey :sinifsinif:
Ama cübbeli ahmet hocamız diyor ya gece uyuyamayınca film izleyeceğinize iki dua edin açın kuran okuyun şeytan hemen uykunuzu getirir bakar ki bu adam uyanık olsa bana zarar sevaba giriyor sempatiksalakcinni ondan bol bol dua et yatarken canım ve amaaaaaaaannnnnnnn boşver yarın yaşayacakmıyız belli değil neyi kafama takıyorum ki deyip tatlı rüyalara dal opuyorumnanaktan

ramazan sonrası rejime dönüş yapmak çoğumuz için zor olacak

bende ramazan öncesi iş yerinde kahvaltıda yarım simitle bile tıkanırken

bu ara bir simit yiyorum :kedi:

bence hemen kendimizi toparlayıp tez elden rejim moduna girmemiz lazım lmaz:

ben guün biraz biraz başladım yavaş yavaş devamı gelir

ve umarım hepimiz hedeifimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız :Saruboceq:

Aslında hoca haklı

aman zaten benim düşündüğüm şeyler eften püften şeyler

ama huy meselesi

iğneden ipliğe herşeyi yakaten düşünürüm :1no2: ( cinslik işte ) :roflol:

pc açıktı bir bakayım dedim,hepiniz burdasınız ama ben kalamıycam :çok üzgünüm:fekat aklım sizde kalıcak..

Gelmeye çalışıcam..:)))

Hayırlı olsun gelinin işi...Ne mezunuydu gelinin..??

oğlumla ikisi aynı sınıftalardı.endüstri mühendisi ama şirinim makine mühendisliğinide bitirmiş.odtü gibi bir yerde çift ana dal okumuş.aselsana girdi.çokşükür ikisinin maaşını alacak.oğumda aralıkta askere gidecek.oda doktorayı dondurdu.aslında ne hevesle başlamışlardı.ama hergün gece 11 den aşağı gelemiyorlardı.bugün bilgisayr vermişler ama internet yok.10 parmağının izini almışlar.çok sıkı kuralları vaarmış.askeri elektronik sanayi olduğu için.allahım inşallah hayırlı olur.

Nazım Hikmet sevenler için benim sürekli dinlediğim bir parça paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

edip akbayram illede memleket Dinle klip izle | İstfm.Net - Klip, Klip izle, mp3 dinle, Video Klip

Gider ayak yapılırmı bu baharcım..NAzım tutkunu olarak..

Kızıma sürekli onun yaşantısını ve şiirlerini okuyorum:)))

Bu arada cüppeli ahmet hoca çok komik görünen ama bir o kadarda akıllı bence...

Hatta ilk izlediğimde şakamı bu gerçek olamaz demiştim...Bayağı mürid sahibi...

Demek Aselsan... Süper bir yerde işe başlamış..Çok şanslı...

Orası zaten ODTÜ mezunları dışında almıyor gibi...Tekrar hayırlı olsun...

ahh bide ben o azme kavuşsam bayramda cozuttum valla vede hala yiyip duruyorum bi türlü motive olamıyorum yaaa

Geçmiş olsun canım.İlaçlarını al ama dinlenmeye çalış.Dinlenmeden zorlanıyor insan..

ayyy çok şeker oldu=))
öptüm üçünüzüdeopuyorumnanaktan
Çok şirin yaaaa bayıldım......Sağol gülümsettin beni.....Bende öpüyorum.. Bazılarımız kilo aldık maalesef canım;ama iyi kilo verende oldu......Sende üzülme olan oldu artık.Tekrar veririz...Ramazan-bayram olacağı buydu.... Çok geçmiş olsun Derinciğim...Allah korumuş kuzucuğu...Allah bir daha göstermez inşallah.
+4 için fazla üzülme.Aniden alınan kilolar daha kolay verilebiliyor.Yerleşik yağlar zor eriyor.Eeee tabii yıllardır alıştılar bize ayrılmak zor geliyordur onlara......
Ooooo süper gidiyorsun.Maaşallah,maaşallah...
Gözün aydın canım....Allah ikinize de hayırlar versin inşallah.....Umarım hayat boyu mutlu olursunuz...
SlmlaRR
Bir arkadaş geldi yanında foto makinesi de vardi hemen çektirdim bi foto,buyrun buyrunnnnnnnnn

ImageShack® - Online Media Hosting
Çok güzel olmuşsun maaşallah.......Başarını alkışlıyorum..Allahım hepimize nasip et.... Hoş geldin Selen.........Her zaman aramızda ol...Sıkı destekçiyizdir.Birlikte başaracağız...
Sende oldukça kararlı görünüyorsun.....Tavsiyeler sohbetlerimiz ilerledikçe gelecektir...
uff ya ben diyet moduna dönemiyorum u dönüşü yapmam şart amaaaa nasıl tabi orası ayrı konu
Kilo verirken ne kadar mutlu olduğunu düşün....Bu iyi gelebilir.Sakın ha diyetten kopup kilo almaya başlama çok üzülürüm....Ne kadar gayret ettin hatırlasana,boşamı gitsin tümü....
Çok güzel canım sağol......Yapabilsek iyi olur da her zaman mümkün olmuyor.
Allah hayırlar yazsın kankacığım......Allah nice güzel,mutlu günlerini göstersin evlatlarının..

İyi geceler hatunlar hihoyyyt

Ben yatıyorum yarın erken kalkıp spora başlayacağım inşallaaahhhhh :Saruboceq: rejim için erken kalkmak şart =) hadi hepinize bol muhabbetler iyi geceler :1rolleyes:

valla tatlım akıl verırsen cok sevınırım bı yerden baslamak lazım acıkcası bıseylerı yanlış yaptıgım bellı kıllo vermek yerıne alıyorum nasıl oluyo bole bende anlamadım

Canım benim

çok tatlı olmuşsun kiloların gitmiş pıt pıt olumunekankayizsmile

geri kalanlarda tez zamanda gider inşallah :Saruboceq:

okula gidince sakın buraları unutma merak ederiz seni lmaz:

Sağolasın lunaazul,inşallah en kısa zamanda gidecek şu fazlalıklar da :Saruboceq: Spor ve diyeti bırakmak yok lmaz: Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Sağolasın yavriim,kolay değil bi 18 kilo gitmiştir,darısı diğerlerinin başına :Saruboceq: Hepimizin fazlalıklarının yerimseniben Var yaa sen 90 olsan bile erkeklerin cümlesini pşinde koşturan çıtır kıtır bi hatun olursun aklinialirimsmile Zira çok güzelsin opuyorumnanaktan Diyeti ve sporu kesinlikle bırakma be kelebekim olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar

Dün gece kimse laklak etmemiş bilmiyorumkismile iyimisiniz millleeettt :uhm:
Veee bugün itibariyle spora ve rejime başlamış bulunmaktayım sabah tartıldığımda 120.7 kg geldim.
20 dakika leslie
10 dakika apachi dansı :sm_cool:
8 dakika kondisyon bisikleti :sinifsinif:
5 dakika saçma salak hareketler
2 dakikada kol çalıştırma egzersizi guclubacismile

Toplam 45 dakika olmuş ama ter kıçımdan akıyor sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
2 yumurta haşlıyorum biraz peynir ve domatesle onları tüketeceğim yanına da Doğa slim çay insin şişlikler ödemler :dance:

valla tatlım akıl verırsen cok sevınırım bı yerden baslamak lazım acıkcası bıseylerı yanlış yaptıgım bellı kıllo vermek yerıne alıyorum nasıl oluyo bole bende anlamadım
Aha akıl 3 ana 3 ara ögünlü yeme düzeni,spor ve de +90 takibi yerimseniben Çok işe yarıo çokk :lepi: +90 varolsun :enbuyukkk: Detayları da anlatmaya çalışırım,yidiklerimi yazdım,üç aydır -ramazan hariç aslında ama :kedi:- yazdıklarım gibi düzenim a.s

Teşekkür ederim yavrummm olumunekankayizsmile
Yoookkk rejimi sporu bırakmak yok opuyorumnanaktan zayıflayacağım Allahın izniylennnn :Saruboceq: önce bir 90ı görmem lazım zate:Saruboceq:n sempatiksalakcinni ondan sonra yavaşş ve rahat bir şekilde 80 ve 75i görürüz Allahın izniyle :lepi:
Gitsinnnn kilolar :dance: :sm_cool:

Maşallah maşallah sabah sabah ii gitmiş kaloriler süprizzzzz alkisalkisalkis Apaçi dansı dediği ne ki die baktım da,bnm Leslie ile tanışmadan önceki açıp açıp sporumu yaptığım video çıktı sırnaşık şey Hem eğleniyordum hem tepiniodum dimek apaçilik ediomuşum delikafadulden

Heee yaaa bende çocuklar duymasında havuç oynarken görmüştüm acayip eğlenceli geldi bana vucudumun oynamayan yeri kalmadı kaydirigubbakcemile3

Günde 3 lt suyu nasıl içiyormuşuz ya sabah kalktığımdan beri yarım lt zor içtim valla midem kalktı neyse kahvaltı edeyim de geçer belki bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…