- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Ahh Ahh:1no2:
Onu bir yapabilsem süper olacak
ama her gece 1 saat dönüp durmadan uyuyamıyorum...
Zihnimi boşaltamıyorum ki :1no2:
Ben bugün de rejime başlayamadım ya :çok üzgünüm:
Yarın başlıyorum inşalllaaahhhh sabah iyi bir kahvaltı sonra leslie hanımla yürüyüş ve tabisi kondisyon bisikletim hem dışarda da yürürüm eski azmime isteğime kavuşmam lazım önce aldığım 1 kiloyu vereceğim sonra da diğerlerini :sm_cool: ayhh çok heyecanlıyım zayıflama isteğim kabardı sempatiksalakcinni
Aaa o çok kötü ama ya o zaman uykun gelene kadar bekle uykun gelince direk vur kafayı uyu uykusuzluğu çok çektim vakti zamanında çok kötü birşey :sinifsinif:
Ama cübbeli ahmet hocamız diyor ya gece uyuyamayınca film izleyeceğinize iki dua edin açın kuran okuyun şeytan hemen uykunuzu getirir bakar ki bu adam uyanık olsa bana zarar sevaba giriyor sempatiksalakcinni ondan bol bol dua et yatarken canım ve amaaaaaaaannnnnnnn boşver yarın yaşayacakmıyız belli değil neyi kafama takıyorum ki deyip tatlı rüyalara dal opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun gelinin işi...Ne mezunuydu gelinin..??
Nazım Hikmet sevenler için benim sürekli dinlediğim bir parça paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
edip akbayram illede memleket Dinle klip izle | İstfm.Net - Klip, Klip izle, mp3 dinle, Video Klip
oğlumla ikisi aynı sınıftalardı.endüstri mühendisi ama şirinim makine mühendisliğinide bitirmiş.odtü gibi bir yerde çift ana dal okumuş.aselsana girdi.çokşükür ikisinin maaşını alacak.oğumda aralıkta askere gidecek.oda doktorayı dondurdu.aslında ne hevesle başlamışlardı.ama hergün gece 11 den aşağı gelemiyorlardı.bugün bilgisayr vermişler ama internet yok.10 parmağının izini almışlar.çok sıkı kuralları vaarmış.askeri elektronik sanayi olduğu için.allahım inşallah hayırlı olur.
Ben bugün de rejime başlayamadım ya :çok üzgünüm:
Yarın başlıyorum inşalllaaahhhh sabah iyi bir kahvaltı sonra leslie hanımla yürüyüş ve tabisi kondisyon bisikletim hem dışarda da yürürüm eski azmime isteğime kavuşmam lazım önce aldığım 1 kiloyu vereceğim sonra da diğerlerini :sm_cool: ayhh çok heyecanlıyım zayıflama isteğim kabardı sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canım.İlaçlarını al ama dinlenmeye çalış.Dinlenmeden zorlanıyor insan..ben hastayım=(
üşütme ve grip ikisi birden:2::2:
halsizlik, ateş, bulantı en çok beni rahatsız eden=((
bugün doktora gidicem.
1saat önce kadar uyanmıştım, sonrada uyku tutmadı, neti açıyımda kızlar neler yaptıki diye bi bakıyım şöyle 5dk dedim bende.
Çok şirin yaaaa bayıldım......Sağol gülümsettin beni.....Bende öpüyorum..
ayyy çok şeker oldu=))
öptüm üçünüzüdeopuyorumnanaktan
Bazılarımız kilo aldık maalesef canım;ama iyi kilo verende oldu......Sende üzülme olan oldu artık.Tekrar veririz...Ramazan-bayram olacağı buydu....Geçmiş olsun meyracım umarım daha iyisindir şimdi.
Kızlar ne habersiniz? Geçmişi okuyamadım ben tam 2,5 kg alarak aranıza dönmüş bir şahısım maalesefmafoldumben Sizlerde var mi güzel değişimler?
Çok geçmiş olsun Derinciğim...Allah korumuş kuzucuğu...Allah bir daha göstermez inşallah.günaydın kızlar günlerce kkya giremedim bakım var diyordu.
yenaım akşam bir ara girdim ama yazmak hiç içimden gelmedi dün kızım 8 merdiven yuvarlanarak düştü çok hareketli hiç yerinde durmuyor birde artık yürüdüğü için koşturuyor resmen bir erkek çocuğu kadar hareketli allah korudu yavrumu bir çığlık attım herkez koşturdu apartmanın merdivenlerinden düştü .dedim tamam gitti kızım allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bütün gün kendimi suçlayıp durdum.birde 3 tane birden diş çıkartıyor çok huzursuz canım benim.
yenacım geçmişi okurken gördüm barışımız tamamne iyileşmiş çok sevindim ne kadar mutlusundu tahmin edebiliyorum canım
beyzus abla çok geçmiş olsun iyi bak kendine
akşam ne güzelde kaynatmışsınız yine yena ve zeynep abla ile topiğimizin neşeli çıtırları...
ve ben bayramı +4 kilo ile bitirdim varmı artıran yena tartılırsan haber ver rekor bende gerçi heralde.yediğim sayısız baklavalar çikolatalar tostlar kumpirler bana +4 larak geri döndü o anda üzülmedim ama iki gündür çok pişmanım
Ooooo süper gidiyorsun.Maaşallah,maaşallah...bugünki menümü paylaşayım....
KAHVALTI
denge ekmek lihgt beyaz peynirli tost,salatalık,zeytin,çay
ÖĞLE
fırında karışık kızartma( yoğurtlu ),kavrulmuş ıspanak
ARA
meyvem yok markete çıkamassam süt içebilirim...
AKŞAM
ton balıklı salata,yoğurt
bol su ve bitki çayları ( yeşilçay,ısırgan çayı,form çayı )
Gözün aydın canım....Allah ikinize de hayırlar versin inşallah.....Umarım hayat boyu mutlu olursunuz...Günaydın Kızzzlllaaarrr
Dün akşam yaşananları anlattıktan sonra bu pembe dizi muhabbbetini kesiyorum +90 topicini yalan rüzgarına çevirdim farkındayım kaydirigubbakcemile3
Dün telefonda gayet iyiydi konuşmalarımız akşam 10 gibi manisaya vardı webcamda sesli olarak başladık konuşmaya berkan aynı berkan hiçbirşey olmamış gibi davranıyor eskiden kurduğu güzel cümleleri kuruyordu bilmiyorumkismile eee dedim başlaaa :sinifsinif: bana o şekilde davranması ve ayrılmak istemesinin nedeni 2 cümle oldu '' bahar ailem o kadar üstüme geldi ki psikolojim bozuldu herşeyi olumsuz düşünmeye başladım benim adam akıllı bir işim yok zaten benden adam olmaz baharında başını yakmıyım ona nasıl bakacağım '' demiş kendi kendine :sinifsinif: ayyy bir üzüldüm bir üzüldümm benim berkanıma ne yapmışlar ya dedim bu nasıl aile nasılll 180 derece dönmüş düşünceleri değişmiş. Saçmalama berkan dedim senin bana bakmana gerek yok biz bu yolda beraber yürüyeceğiz ikimizde çalışıp ikimizde kazanacağız kimseye ihtiyacımız olmayacak dedim. Evet aşkım dedi ve sorunu kaynağından hallettik. Sonra ben uyuzluk olsun diye sordum eeee sen ayrıllalım dediğinde bende tamam ayrılalım deseydim ve ayrılsaydık şimdi aklın başına gelince ne yapacaktın dedim sempatiksalakcinni şuan itibariyla tekrar peşinden koşmaya başlamıştım dedi :asigim: pek sevindim bu söz karşısında opuyorumnanaktan güzel bir muhabbet oldu ve karşımdaki hala eski beni seven berkan :kedi: çok mutluyum umarım birdaha yaşanmaz böyle tatsızlıklar :Saruboceq:
Bu süre zarfında beni dinleyen ve derdime derman olan herkese çok teşekkür ediyorum Allah yokluğunuzu göstermesin :Saruboceq: sağolunnn opuyorumnanaktan
Çok güzel olmuşsun maaşallah.......Başarını alkışlıyorum..Allahım hepimize nasip et....SlmlaRR
Bir arkadaş geldi yanında foto makinesi de vardi hemen çektirdim bi foto,buyrun buyrunnnnnnnnn
ImageShack® - Online Media Hosting
Hoş geldin Selen.........Her zaman aramızda ol...Sıkı destekçiyizdir.Birlikte başaracağız...Merhaba Arkadaslar,
siteye coktandir uyeyim sadece takip ediyordum.
Ben 30 yasinda 169 boyda 94.5(( kiloda bayanim. Balik etli genc kizken kizimin dogumuyla bu kiloya geldim. Kizim su an 5 yasinda, 5 senedir diyetler, fitness salonlari, hap denemedigim bisey kalmadi. Sonunda anliyorum ki, az yemek, hareket etmekle bu is olacak zayiflayacagim. Iradem cok zayiftir kimseye itiraf edemedim bugune kadar ama saklanacak birsey yok artik iradesiz bir insanim. Her yaz zayiflayacagim diyorum ve yazi yine ayni kiloyla bitiriyorum. Kendimi sucluyorum kendimden nefret ediyorum cok mutsuzum. Biliyorum ki basta kendimi sevecegim ve basaracagim, ama kendimi de sevemedim ki vucudumu bu hale getirdim.
Son zamanlar esim bana destek 6 dan sonra yemek yemeyelim diyor, kendisi fazla kilolu degildir ama sirf bana destek olmasi icin ama ben 6dan once yine tikabasa yiyorum, bazen kendimden korkuyorum kendimi kontrol edemiyormusum gibime geliyor.
Genelde pismis yemek seviyorum, yumurta hamur isleri fazla yemem, cikolata sekersiz de dururum, ama pilav sebze yemekleri, corba hep pisirilmis yemek yiyorum. Ve itiraf ediyorum porsiyonlarim buyuk. Su ve yesil cay bol iciyorum.
Arkadaslar butun mesajlari okuyamadim ama anliyorum ki burada basaranlar cok var, lutfen bana destek olun bunu yapabilecegime inanmami saglayin.
Hayatim boyunca 68 kiloyken, bebegime hamile kaldigimda 76kiloydum dogume giderken 96kilo oldum, bebegim 3 yasindayken 81 olmustum, yurtdisina tasindik ve geldigim sene icinde 97 oldum, bir senedir 94.5kiloyum.
Sanirim sizde beni cok iyi anliyorsunuzdur, dukkana gitmekten utanir oldum, yasimdan olgun gorunuyorum, kizimi okuldan alirken diger annebabalardan utanir oldum.
Hergun degisik sitelere bakiyorum burasi bana yakin geldi, tesekkurler okudugunuz icin...
Yarin yeni hayata baslamak istiyorum, diyetsiz psikolojimi bozmadan kendime eziyet etmeden, saglikli beslenerek yavas ve kalici kilo vermek istiyorum. Leslie Sansone 3mil yurume programim var onu da her gun yapicam.
Lutfen bana vericek tavisyeleriniz varsa bekliyorum!!
Kilo verirken ne kadar mutlu olduğunu düşün....Bu iyi gelebilir.Sakın ha diyetten kopup kilo almaya başlama çok üzülürüm....Ne kadar gayret ettin hatırlasana,boşamı gitsin tümü....uff ya ben diyet moduna dönemiyorum u dönüşü yapmam şart amaaaa nasıl tabi orası ayrı konu
Çok güzel canım sağol......Yapabilsek iyi olur da her zaman mümkün olmuyor.Hoşuma gitti paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı.
Herkesin göreceği bi...r şekilde tutuyordu ve ardından sordu.
-"Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?"
-50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'..diye öğrenciler yanıtladı.
-"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem, " dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :"Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
-'Hiçbir şey' diye yanıtladı öğrenciler.
-"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez.
-"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı
-"Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
-"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!".
Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler.
-"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"diye sordu profesör.
-"Hayır." diye yanıtladı herkes.
-Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?
Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.
-"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.
-"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verdi.
-"Kesinlikle! " dedi, profesör.
"Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (bardak gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!
"Bardağı yere bırakın bugün!"
oğlumla ikisi aynı sınıftalardı.endüstri mühendisi ama şirinim makine mühendisliğinide bitirmiş.odtü gibi bir yerde çift ana dal okumuş.aselsana girdi.çokşükür ikisinin maaşını alacak.oğumda aralıkta askere gidecek.oda doktorayı dondurdu.aslında ne hevesle başlamışlardı.ama hergün gece 11 den aşağı gelemiyorlardı.bugün bilgisayr vermişler ama internet yok.10 parmağının izini almışlar.çok sıkı kuralları vaarmış.askeri elektronik sanayi olduğu için.allahım inşallah hayırlı olur.
Onlar kızartsın sen kendi payını yağsız teflonda buğulama gibi pişir sempatiksalakcinni Ben öyle yapıyorum,yapıyordum laelaelaelaelae Yapıyordum diyorum zira geçen gün balık yedik ve kızartılmıştı sırnaşık şey Kahvaltında ekmek yok,öğle yemeği yeşil çay ve acuk cips :uhm::uhm: Olmaz ki yyaawlmaz: Daha çook konuşmamız gerek senle bizimm :içelim:
Canım benim
çok tatlı olmuşsun kiloların gitmiş pıt pıt olumunekankayizsmile
geri kalanlarda tez zamanda gider inşallah :Saruboceq:
okula gidince sakın buraları unutma merak ederiz senilmaz:
Canım çoooooooooookkkkk zayıflamışsınnnnn delikafadulden
Ve çok değişmişsin :uhm: eski resimlerini hatırlıyorum da acayip değişiklik var yüzün falan çökünce deppdeğişik bir kız olmuşsun valla çıtırsınnnn ohaoldumsmile ben de 79 olsam yeter demekki sempatiksalakcinni hadi 80 olayım baaari kaydirigubbakcemile3
Çok güzellll umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın ama böyle de çok güzelsin opuyorumnanaktan
Aha akıl 3 ana 3 ara ögünlü yeme düzeni,spor ve de +90 takibi yerimseniben Çok işe yarıo çokk :lepi: +90 varolsunvalla tatlım akıl verırsen cok sevınırım bı yerden baslamak lazım acıkcası bıseylerı yanlış yaptıgım bellı kıllo vermek yerıne alıyorum nasıl oluyo bole bende anlamadım
Sağolasın yavriim,kolay değil bi 18 kilo gitmiştir,darısı diğerlerinin başına :Saruboceq: Hepimizin fazlalıklarının yerimseniben Var yaa sen 90 olsan bile erkeklerin cümlesini pşinde koşturan çıtır kıtır bi hatun olursun aklinialirimsmile Zira çok güzelsin opuyorumnanaktan Diyeti ve sporu kesinlikle bırakma be kelebekim olumunekankayizsmile
Günaydın kızlar
Dün gece kimse laklak etmemiş bilmiyorumkismile iyimisiniz millleeettt :uhm:
Veee bugün itibariyle spora ve rejime başlamış bulunmaktayım sabah tartıldığımda 120.7 kg geldim.
20 dakika leslie
10 dakika apachi dansı :sm_cool:
8 dakika kondisyon bisikleti :sinifsinif:
5 dakika saçma salak hareketler
2 dakikada kol çalıştırma egzersizi guclubacismile
Toplam 45 dakika olmuş ama ter kıçımdan akıyor sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
2 yumurta haşlıyorum biraz peynir ve domatesle onları tüketeceğim yanına da Doğa slim çay insin şişlikler ödemler :dance:
Maşallah maşallah sabah sabah ii gitmiş kaloriler süprizzzzz alkisalkisalkis Apaçi dansı dediği ne ki die baktım da,bnm Leslie ile tanışmadan önceki açıp açıp sporumu yaptığım video çıktı sırnaşık şey Hem eğleniyordum hem tepiniodum dimek apaçilik ediomuşum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?