Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hakket ne çabalıyorum yyaaw,indirdiklerimiz korsan olmasa gidip Lslie'den komisyon bilem istiyebilecek haldeyim laelaelaelaelae
Vee link görünmüyor,site adı falan ver kelebekim yerimseniben Hoş benm indirmediğim leslie videosu yok,Leslie Leslie :asigim:
:roflol:

Su içerken hiç zorlanmıyorum Sabah uyandım 3 bardak içtim kahvaltıya oturmadan da 2 bardak,kahvaltıda ekmek yemeği bile unutmuşum sonradan kızartılmış kepek ekmeğini çayla yedimsempatiksalakcinni Malum kahvaltı önemli yerimseniben Yani dimek istediğim yemeklerden önce su için şişin bişi yiyemeyin aklinialirimsmile

Ben şimdi açtım apaçi müziğini evi toplayayımhihoyyyt Bitirebildiğimde baya bi kalori yakmış olcam sanırım kafamçokkarıştı

tş etttim cnm saolasın :) opuyorumnanaktan

bademcim bir ben bakamadım vıdeolara cok merak edıyom ama ( beceremedım senle konustugumuz da

saferan beyzus abla çok teşekkürler en tehlikeli zamanı şimdi bıcırğımın çok hoşuna gidiyor yürümek üsreklide düşüyor..
bademcim bravo sana vallahi çok fark var incecik olmuşsun devam..
ne güzel sporlar yapılıyor yine ama ben tam tamına 1 saattir kızımı ayağımda sallıyorum ve albisem şu anda kucağımda sırılsıklam her tarafımdan su damlıyor....ve geçirdiğim sinir harbide cabası...bu halde nasıl spor yapayım şimdi zaten gün içerisinde hiç durmayan kızım var ....

Heyyy maşallah sen zaten zayıfsın,ne işin var burda...:)))))Ayrıca çok genç ve güzelsin...

Senin odanmı.?? Fotolardan ne güzel kalp yapmışsın gözümden kaçmadı hehehe ...aklinialirimsmile
canım bende çok beğendim..güzel olmuş yerimseniben
iyi günlerde oturun evinizde bademcim... yenacığımında yazdığı gibi resimli duvar güzel olmuş eline sağlık...opuyorumnanaktan

seviyorum ben o adamın esprili anlatımını...ramazan boyunca her akşam tv de sohbeti vardı...fırsat oldukça bakıyordum..

derincim Allah kolaylık versin....opuyorumnanaktan

hemen bugünki menümü paylaşayım...

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
haşlanmış tavuk but,salata,ayran

ARA
elma

AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata

su,bitki çayları
spor yok ama şimdilik...haftasonları yürüyüşlerime başlayacağım Allahın izniyle...

ben 3 millik indirmiştim bozuldu pc sonra silindi bugün yenikten indiriyorum hakket hepicini indiriveremde canım sıkldığında başkasını edemsempatiksalakcinni

baharcım leslie ne? çok cahilim yaaa :kedi:

BUARADA SELAM GÜZELLER opuyorumnanaktan baya bi ayrı kaldım sizden :kedi:
günaydın dicem ama denmez bu saate... yeni kalktım ben :kedi:
bugün sağlam bi temizlik beni bekliyo, arkasından da bi spor yapim diorum tabi halim kalırsa :)))

baharcım leslie ne? çok cahilim yaaa :kedi:

Leslie evde yapabileceğin bir yürüyüş tekniği :1closedeyes: (bilirkişi gibi ne salladım ama kaydirigubbakcemile3 ) türkçesini söylüyim bebeğim 25-38-45-68 dakikalık videolar var onları indiriyorsun kadınlar videoda yürüyor sende evde olduğun yerde tepiniyorsun işte kaydirigubbakcemile3 ama çok yararlı bak bademcik 18 kg verdi çoğu leslie sayesinde. Hergün 1 saat öneriyoruz mutlaka a.s ben de en az 1 saat yapıyordum hergün ramazanla yapamaz hale gelmiştik ama +90 hatunları olarak yavaş yavaş hepimiz tekrar başlıyoruz inşallahh :Saruboceq: ben şimdi facebooktan özel msj olarak sana atayım linki sen ordan 1 milden başla hepsini indir tabiiii internetin sınırsızsa bilmiyorumkismile sınırsız değilse de 3 mil olanı indir bacım sempatiksalakcinni inanıyorum sen de sıkı bir leslieci olacaksın opuyorumnanaktan

tamam fıstığım geldi mesaj hemeeeeen indiriyorum anlattığın kadarıyla zevkli bişeye benzio kaydirigubbakcemile3

Faturayı ödememişiz elektiriğimizi kestiler saat 12 gibi ben de üşüdüm girdim yatağa uyumuş kalmışım nerden baksan 1.5 saat uyumak kilo aldırırmı acaba ya ben çocukken her öğlen güzellik uykusuna yatardım kaydirigubbakcemile3 annem çok uyuma şişiyorsun derdi :çok üzgünüm:
Uyurken ara öğünde kaçmış zaten sabah yediğim 2 haşlanmış yumurta acayip tok tutuyor zaten akşama kadar yemesem acıktım demem yarın 1 yumurta haşlayayım ben en iyisi kaydirigubbakcemile3 Öğleyin ne yiyeceğimi bilmiyorum vallaa :sinifsinif: 1 lt suyu bitiremedim ben daha :sinifsinif: 2 lt daha içecem yaaa :çok üzgünüm:
Şimdi faturalar,kredi kartları ödeyeceğim gideceğim yerde bayağı uzak tempolu şekilde yürüyerek gideceğimmm ne demiş ünlü filozof leslie walk walk walk kaydirigubbakcemile3
Gelince görüşürüz hatunlar opuyorumnanaktan

tamam fıstığım geldi mesaj hemeeeeen indiriyorum anlattığın kadarıyla zevkli bişeye benzio kaydirigubbakcemile3

Valllaaa leslienin sesini kesip yerine oynak bir müzik açarak yürürsen daha zevkli olduğuna emin olabilirsin kaydirigubbakcemile3 o kadın konuşunca ben daha çok yoruluyorum kaydirigubbakcemile3

Selam Leslieciler...:))

Bahar bomba gibi döndün maşallah...Bende bugün başladım sayılır..Menülerimizide paylaşalım artık zorunlu olsun..

Oğlum ayın 22 sinde sünnet olucak,çok heyecanlıyım..Sürekli kafam meşgul,p.tesi okullar açılıyor..:)

Yağmurgözlü senin rahatsızlığın düzeldi sanırım..Doktora gittinmi.??

Canım sen sadece sabahlarımı ekmek yiyorsun..?

baharcım uyku kilo aldırıyormuş...bunu bir zamanlar gittiğim akupunktur uzmanı dr söylemişti...ben o zamanlar çalışmıyordum sabah oğlanı okula yollayıp bir güzel uyuyordum...tabi kilo veremiyordum...sonunda dr kendinden şüphe etmeye başladı nerde yanlış yapıyorum acaba diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha sonra benim sabahları uyuduğumu öğrendide kendine güveni yerine geldikaydirigubbakcemile3ve sema hanım uyumak yok uykuda gıda yerine geçiyor..özellikle sabahları dedi:jeyyar::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…