Hakket ne çabalıyorum yyaaw,indirdiklerimiz korsan olmasa gidip Lslie'den komisyon bilem istiyebilecek haldeyim laelaelaelaelaeBugüne kadar Bademin çabalarıyla ve desteğiyle leslie indirmeye kaldıysa kolay bir link veriyorum tek link halinde hemen iniyorlar ben de tesadüfen buldum hepiciğini indirin anacım lazım olur kaydirigubbakcemile3
tabisi link görünürse :roflol:
http://www.*****************/4326-4...-halinde-t14999.html?t=14999&highlight=leslie
Heee yaaa bende çocuklar duymasında havuç oynarken görmüştüm acayip eğlenceli geldi bana vucudumun oynamayan yeri kalmadı kaydirigubbakcemile3
Günde 3 lt suyu nasıl içiyormuşuz ya sabah kalktığımdan beri yarım lt zor içtim valla midem kalktı neyse kahvaltı edeyim de geçer belki bilmiyorumkismile
Aha akıl 3 ana 3 ara ögünlü yeme düzeni,spor ve de +90 takibi yerimseniben Çok işe yarıo çokk :lepi: +90 varolsun:enbuyukkk: Detayları da anlatmaya çalışırım,yidiklerimi yazdım,üç aydır -ramazan hariç aslında ama :kedi:- yazdıklarım gibi düzenim a.s
canım bende çok beğendim..güzel olmuş yerimseniben
Heyyy maşallah sen zaten zayıfsın,ne işin var burda...:)))))Ayrıca çok genç ve güzelsin...
Senin odanmı.?? Fotolardan ne güzel kalp yapmışsın gözümden kaçmadı hehehe ...aklinialirimsmile
iyi günlerde oturun evinizde bademcim... yenacığımında yazdığı gibi resimli duvar güzel olmuş eline sağlık...opuyorumnanaktanSağolasınız olumunekankayizsmile
Çıtır YENAm zayıfladım tamam da zayıf da değilim yani sempatiksalakcinni ayrıca güzelliğim güzel gözünün güzelliği yerimseniben Hee benm odam,3 ay inşaatta yaşadıktan sonra süsliyim didim bayanssulusmile
Aaa o çok kötü ama ya o zaman uykun gelene kadar bekle uykun gelince direk vur kafayı uyu uykusuzluğu çok çektim vakti zamanında çok kötü birşey :sinifsinif:
Ama cübbeli ahmet hocamız diyor ya gece uyuyamayınca film izleyeceğinize iki dua edin açın kuran okuyun şeytan hemen uykunuzu getirir bakar ki bu adam uyanık olsa bana zarar sevaba giriyor sempatiksalakcinni ondan bol bol dua et yatarken canım ve amaaaaaaaannnnnnnn boşver yarın yaşayacakmıyız belli değil neyi kafama takıyorum ki deyip tatlı rüyalara dal opuyorumnanaktan
seviyorum ben o adamın esprili anlatımını...ramazan boyunca her akşam tv de sohbeti vardı...fırsat oldukça bakıyordum..
Gider ayak yapılırmı bu baharcım..NAzım tutkunu olarak..
Kızıma sürekli onun yaşantısını ve şiirlerini okuyorum:)))
Bu arada cüppeli ahmet hoca çok komik görünen ama bir o kadarda akıllı bence...
Hatta ilk izlediğimde şakamı bu gerçek olamaz demiştim...Bayağı mürid sahibi...
saferan beyzus abla çok teşekkürler en tehlikeli zamanı şimdi bıcırğımın çok hoşuna gidiyor yürümek üsreklide düşüyor..
bademcim bravo sana vallahi çok fark var incecik olmuşsun devam..
ne güzel sporlar yapılıyor yine ama ben tam tamına 1 saattir kızımı ayağımda sallıyorum ve albisem şu anda kucağımda sırılsıklam her tarafımdan su damlıyor....ve geçirdiğim sinir harbide cabası...bu halde nasıl spor yapayım şimdi zaten gün içerisinde hiç durmayan kızım var ....
Bugüne kadar Bademin çabalarıyla ve desteğiyle leslie indirmeye kaldıysa kolay bir link veriyorum tek link halinde hemen iniyorlar ben de tesadüfen buldum hepiciğini indirin anacım lazım olur kaydirigubbakcemile3
tabisi link görünürse :roflol:
http://www.*****************/4326-4...-halinde-t14999.html?t=14999&highlight=leslie
Günaydın kızlar
Dün gece kimse laklak etmemiş bilmiyorumkismile iyimisiniz millleeettt :uhm:
Veee bugün itibariyle spora ve rejime başlamış bulunmaktayım sabah tartıldığımda 120.7 kg geldim.
20 dakika leslie
10 dakika apachi dansı :sm_cool:
8 dakika kondisyon bisikleti :sinifsinif:
5 dakika saçma salak hareketler
2 dakikada kol çalıştırma egzersizi guclubacismile
Toplam 45 dakika olmuş ama ter kıçımdan akıyor sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
2 yumurta haşlıyorum biraz peynir ve domatesle onları tüketeceğim yanına da Doğa slim çay insin şişlikler ödemler :dance:
baharcım leslie ne? çok cahilim yaaa :kedi:
Leslie evde yapabileceğin bir yürüyüş tekniği :1closedeyes: (bilirkişi gibi ne salladım ama kaydirigubbakcemile3 ) türkçesini söylüyim bebeğim 25-38-45-68 dakikalık videolar var onları indiriyorsun kadınlar videoda yürüyor sende evde olduğun yerde tepiniyorsun işte kaydirigubbakcemile3 ama çok yararlı bak bademcik 18 kg verdi çoğu leslie sayesinde. Hergün 1 saat öneriyoruz mutlaka a.s ben de en az 1 saat yapıyordum hergün ramazanla yapamaz hale gelmiştik ama +90 hatunları olarak yavaş yavaş hepimiz tekrar başlıyoruz inşallahh :Saruboceq: ben şimdi facebooktan özel msj olarak sana atayım linki sen ordan 1 milden başla hepsini indir tabiiii internetin sınırsızsa bilmiyorumkismile sınırsız değilse de 3 mil olanı indir bacım sempatiksalakcinni inanıyorum sen de sıkı bir leslieci olacaksın opuyorumnanaktan
tamam fıstığım geldi mesaj hemeeeeen indiriyorum anlattığın kadarıyla zevkli bişeye benzio kaydirigubbakcemile3
hemen bugünki menümü paylaşayım...
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
ÖĞLE
haşlanmış tavuk but,salata,ayran
ARA
elma
AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata
su,bitki çayları
spor yok ama şimdilik...haftasonları yürüyüşlerime başlayacağım Allahın izniyle...
Faturayı ödememişiz elektiriğimizi kestiler saat 12 gibi ben de üşüdüm girdim yatağa uyumuş kalmışım nerden baksan 1.5 saat uyumak kilo aldırırmı acaba ya ben çocukken her öğlen güzellik uykusuna yatardım kaydirigubbakcemile3 annem çok uyuma şişiyorsun derdi :çok üzgünüm:
Uyurken ara öğünde kaçmış zaten sabah yediğim 2 haşlanmış yumurta acayip tok tutuyor zaten akşama kadar yemesem acıktım demem yarın 1 yumurta haşlayayım ben en iyisi kaydirigubbakcemile3 Öğleyin ne yiyeceğimi bilmiyorum vallaa :sinifsinif: 1 lt suyu bitiremedim ben daha :sinifsinif: 2 lt daha içecem yaaa :çok üzgünüm:
Şimdi faturalar,kredi kartları ödeyeceğim gideceğim yerde bayağı uzak tempolu şekilde yürüyerek gideceğimmm ne demiş ünlü filozof leslie walk walk walk kaydirigubbakcemile3
Gelince görüşürüz hatunlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?