baharcım uyku kilo aldırıyormuş...bunu bir zamanlar gittiğim akupunktur uzmanı dr söylemişti...ben o zamanlar çalışmıyordum sabah oğlanı okula yollayıp bir güzel uyuyordum...tabi kilo veremiyordum...sonunda dr kendinden şüphe etmeye başladı nerde yanlış yapıyorum acaba diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha sonra benim sabahları uyuduğumu öğrendide kendine güveni yerine geldikaydirigubbakcemile3ve sema hanım uyumak yok uykuda gıda yerine geçiyor..özellikle sabahları dedi:jeyyar::kedi:
yok yenacım yaaa...bak daha 10 gün varken yine regl oldum bugün...Allahım bir cesaret verse gidecem dr ama o masaya çıkmak yokmu...offfffff ki offffffffOğlum ayın 22 sinde sünnet olucak,çok heyecanlıyım..Sürekli kafam meşgul,p.tesi okullar açılıyor..:)
Allah damatlığınıda göstersin canım hayırlısı olsun...bilirim ne heyecanlısındır şimdi...
Yağmurgözlü senin rahatsızlığın düzeldi sanırım..Doktora gittinmi.??
Canım sen sadece sabahlarımı ekmek yiyorsun..?
Selam Leslieciler...:))
Bahar bomba gibi döndün maşallah...Bende bugün başladım sayılır..Menülerimizide paylaşalım artık zorunlu olsun..
Oğlum ayın 22 sinde sünnet olucak,çok heyecanlıyım..Sürekli kafam meşgul,p.tesi okullar açılıyor..:)
baharcım uyku kilo aldırıyormuş...bunu bir zamanlar gittiğim akupunktur uzmanı dr söylemişti...ben o zamanlar çalışmıyordum sabah oğlanı okula yollayıp bir güzel uyuyordum...tabi kilo veremiyordum...sonunda dr kendinden şüphe etmeye başladı nerde yanlış yapıyorum acaba diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daha sonra benim sabahları uyuduğumu öğrendide kendine güveni yerine geldikaydirigubbakcemile3ve sema hanım uyumak yok uykuda gıda yerine geçiyor..özellikle sabahları dedi:jeyyar::kedi:
Oğlum ayın 22 sinde sünnet olucak,çok heyecanlıyım..Sürekli kafam meşgul,p.tesi okullar açılıyor..:)
canım maşallah hayırlısı olsun erkek olma yolunda paşamız Allah damatlığınıda göstersin yenacım...
facedeki sema a.....n sen msin yağmur gözlü CADIARZU
1 lt su içebildim henüz + 1 soda + 2 fincan doğa phyto form çayı içtiğimiz su mu 3 lt olacak yoksa aldığımız sıvı mı ??? şimdi bu takıldı aklıma kaydirigubbakcemile3[ digerlerini saymam gerekmıyo sanırım sadece içme suyu miktarını o kadar tevsiye ediyolar mı tam anlamıyla aslında ben de bilmiyorum cnm hoş ben senin kadar su bile icemedım ya
Sağol Yenacım opuyorumnanaktan
Tamam her akşam yemek işi bitince menülerimizi yazalım mutlaka opuyorumnanaktan
Ama benim bir önerim olacak spor yapma işini yarışma haline çevirsek diyorum keyfe bırakınca kimse yapmıyor ama sorumluluk haline getirsek herkes daha azimlenir 1. ödülümüz de fazladan verdiği kilolar olur kaydirigubbakcemile3 tabi bu bir tasarı daha da afilleyip sunabiliriz +90 ahalisine aklinialirimsmile ne dersiniz :uhm:
Anammmmm delikafadulden barışımız erkek mi oluyor aklinialirimsmile barış çok yakışıklı bir erkek olacak maşallaaahhhhh opuyorumnanaktan ilk talibi benim Yenacım hihoyyyt
aaaaaaa neden yaaa hep cevaplarım senin yazının içinde kaldı bilmiyorumkismile
Bugün ki menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,1 domates,yarım salatalık,1 kk peynir
Öğle
1 tane tavuk göğsü,1 tatlı kaşığı mayonezle :kedi: 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
3 kaşık yağsız makarna,1 kase yoğurt süprizzzzz
2 lt su,1 soda,2 fincan form çayı,1 fincan türk kahvesi.
20 dakika leslie 10 dakika apachi dansı 8 dakika kondisyon bisikleti 5 dakika saçma salak hareketler 2 dakikada kol çalıştırma egzersizi
Öğleden sonra dışarıda 1 saatlik tempolu yürüyüş
Birazdan da en az 20 dakikalık bir leslie yapacağım.
slm kızlar,
Ben malesef motivasyon sağlayıp diyet durumuma bir türlü geri dönemiyorum. Eğer canımın çektiklerini yersem gözümü doyurup diyete başlarsam öyle mutlu olacağım.Ypksa diyete başlasam da arkası gelmez gibi hissediyorum neden bilmem.
Baharcım tamam o zaman spor listesinide sen tut..Olurmu.?
Verdim gitti...
:roflol: :roflol: :roflol:
Bana az gibi geldi sanki menün..ara yapmamışsın..İlk başlarda yüksek kaloriyle başlayıp yavaş yavaş azaltmak gerekli demişti diyetisyen bana...
Örneğin bir dilim ekmek veya bir meyvayı çıkarırsın menünden..tabii zamanla..:)
Bana az gibi geldi sanki menün..ara yapmamışsın..İlk başlarda yüksek kaloriyle başlayıp yavaş yavaş azaltmak gerekli demişti diyetisyen bana...
Örneğin bir dilim ekmek veya bir meyvayı çıkarırsın menünden..tabii zamanla..:)
[/FONT]
Senin yaptığın gibi bir listemi Yenacım bilmiyorumkismile sende taslak hali var mı onun ??? göndersen bana kaydirigubbakcemile3 ne hazırcıyım dimi kaydirigubbakcemile3
Tamam spor yarışına girecek olanlar isim yazdırsınlar o zaman haftalık bildirim oluyor ya o zaman bildirirler dimi bilmiyorumkismile ama yarış yani bu da herkesin hırslanması lazım yapabildiğim kadar deyip bırakmak olmasın yerimseniben
Valla haklısın canım az oldu gibi ama sabah yediğim 2 yumurta yüzünden midem bulanıyor şimdi bir soda daha içeceğim :sinifsinif: yarın daha çok yerim kaydirigubbakcemile3 ye de ki yeter ki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?