Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
ben geldim=))
napıyosunuz?? bu aralar pek giremedim nete düzenli olarak, ondan çok özledim sizi yaa...

geçmişin birazını okuyabildim, hepsini bi ara okurum, cevaplarımı yazarım canlarım=)

hastaydım ya doktora gittim, baya kuvvetli bir antibiyotik verdi, şimdi daha iyiyim Allah'a şükür.

yarında tatil için şehir dışına gidiyorum annemlerle=))) o yüzden çok mutluyum, bir tatile çok ihtiyacım vardı bu sene..
10günlük ve otelde kalıcaz. yarın sabaha otobüs biletlerimizi aldık.
görüşemeyiz 10gün diye üzülmeyinnn çünkü kardeşimin laptopunu tatil için istedim, onuda yanımda götürüyoruuumhihoyyythihoyyyt

hazırlık yapmam gerekli birde kalan ufak tefek eksiklikler için şuan.
ondan birazdan çıkmalıyım hemen canlarımm.
sizleri çok seviyoruuuummm....

bu arada hastayım diye rejimi acayip bozdumsempatiksalakcinni
rejimde değilmişim diye ne elime geçiyosa yiyorumkaydirigubbakcemile3

biraz daha iyi oluyum hemen başlicam tekrar rejimime, zayıflamam lazııııım...
mesela kurban bayramında belli bir yol katetmiş olsam fena olmaz, sadece ben değil hep birlikte kızlar...kaydirigubbakcemile2

Ohhhh ne güzel yaaaa opuyorumnanaktan bu sene bir ben tatil yapamadım gitmem lazımmm çok darlandım bu şehirde yiteeerr yaww :sinifsinif: Allah en kısa sürede bana da güzel bir tatil nasip eder inşallaahhhh :Saruboceq:

Yan komşumdan içinde dualar olan bir kitap aldım herşey için çok güzel dualar var belki birazdan abdest alır okumaya başlarım çok etkileyici şeyler var ve Allah dileğini kabul ediyormuş bu dualarla.

Ohhhh ne güzel yaaaa opuyorumnanaktan bu sene bir ben tatil yapamadım gitmem lazımmm çok darlandım bu şehirde yiteeerr yaww :sinifsinif: Allah en kısa sürede bana da güzel bir tatil nasip eder inşallaahhhh :Saruboceq:

inşaallah canım.....opuyorumnanaktan

ben gidiyorum kızlar, görüşürüz

merhaba güzeller..nasilsiniz görmeyeli?? ben kilo milo veremedim bu aralar ya,ama fazla dikkat etmiyorum acikcasi..yarin spor salonuna gidip bakicam hosuma giderse kendimi yazdircam ve bir ay oraya gidicem..ekimin 19 sunda büyük bir ihtimalle de izine gidicez..bir ayda kac kilo verebilirim???

Yan komşumdan içinde dualar olan bir kitap aldım herşey için çok güzel dualar var belki birazdan abdest alır okumaya başlarım çok etkileyici şeyler var ve Allah dileğini kabul ediyormuş bu dualarla.

cok iyi yapiyorsun canim ,,bence allah i daima hatirlayip ondan birseyler istemektir,zaten yaradanimiz bize isteyin kullarim demiyormu..bizide unutma dua ederken haÇok üzgünüm çoook

ya bu arada o veteniyer ile arkadasimizin durumu ne oldu? hani bayramda felan gelmemis,,haberiniz varmi merak ettim de...

aaa yasafat gelmiş hoşgeldin kuzu senden cvp bekliyorum özelden mesaj atmıştım kuzucuk bu arada zar zor motive etmeye çallışıyorum kendimi kızlar off ne zormuş diyete dönmek :kedi:

çok karışık şeylr.10 günde o kadar karıştı ki.:) boşveeerr.onunla ilgili bişi konuşmak istemiyorum.:1rolleyes:

anlaşılan aranız pek iyi değil zaynepçim..herşey çok hızlı başladığı için böyle oluyor canım..akışına bırak herşey olacağına varır..buarada çok güzel kilo veriyorsun tatlm pes etme sakın hepimiz bayramda kilo aldık,sen vermeye devam ettin..süpersinalkisalkisalkis

:) tşk ederimm. pes etmek yok tabiki.bayramdan korkuyordum bi.çok şükür kazasız belasız bitti.

çok karışık şeylr.10 günde o kadar karıştı ki.:) boşveeerr.onunla ilgili bişi konuşmak istemiyorum.:1rolleyes:

Ya tatlım konuşmak istemiyorsun biliyorum ama ben merak ediyorum sadece tamam mı ? devam mı? onu söyleyiversen bizlere :uhm: :teselli:

Ben 1 saat önce ekmeğin bir parça guduğunu yedim acayip midem bulanıyordu soda işe yaramadı ekmek guduğu ye geçer dediler ben de yedim ama geçti gibi çok şükürrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…