- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
selam kızlar
ben geldim=))
napıyosunuz?? bu aralar pek giremedim nete düzenli olarak, ondan çok özledim sizi yaa...
geçmişin birazını okuyabildim, hepsini bi ara okurum, cevaplarımı yazarım canlarım=)
hastaydım ya doktora gittim, baya kuvvetli bir antibiyotik verdi, şimdi daha iyiyim Allah'a şükür.
yarında tatil için şehir dışına gidiyorum annemlerle=))) o yüzden çok mutluyum, bir tatile çok ihtiyacım vardı bu sene..
10günlük ve otelde kalıcaz. yarın sabaha otobüs biletlerimizi aldık.
görüşemeyiz 10gün diye üzülmeyinnn çünkü kardeşimin laptopunu tatil için istedim, onuda yanımda götürüyoruuumhihoyyythihoyyyt
hazırlık yapmam gerekli birde kalan ufak tefek eksiklikler için şuan.
ondan birazdan çıkmalıyım hemen canlarımm.
sizleri çok seviyoruuuummm....
bu arada hastayım diye rejimi acayip bozdumsempatiksalakcinni
rejimde değilmişim diye ne elime geçiyosa yiyorumkaydirigubbakcemile3
biraz daha iyi oluyum hemen başlicam tekrar rejimime, zayıflamam lazııııım...
mesela kurban bayramında belli bir yol katetmiş olsam fena olmaz, sadece ben değil hep birlikte kızlar...kaydirigubbakcemile2
Ohhhh ne güzel yaaaa opuyorumnanaktan bu sene bir ben tatil yapamadım gitmem lazımmm çok darlandım bu şehirde yiteeerr yaww :sinifsinif: Allah en kısa sürede bana da güzel bir tatil nasip eder inşallaahhhh :Saruboceq:
Yan komşumdan içinde dualar olan bir kitap aldım herşey için çok güzel dualar var belki birazdan abdest alır okumaya başlarım çok etkileyici şeyler var ve Allah dileğini kabul ediyormuş bu dualarla.
ya bu arada o veteniyer ile arkadasimizin durumu ne oldu? hani bayramda felan gelmemis,,haberiniz varmi merak ettim de...
merhaba zynpkr 115 kg dan 88kg düşmüşsün ne kadarlık bir sürede verdin inşallah bende vere bilirim:lepi:
çok güzel ya desene 4 ay sonra bende senin kg ulaşa blirim az medersem 88kg görmeyeli 10sene oldu
çok karışık şeylr.10 günde o kadar karıştı ki.:) boşveeerr.onunla ilgili bişi konuşmak istemiyorum.:1rolleyes:
anlaşılan aranız pek iyi değil zaynepçim..herşey çok hızlı başladığı için böyle oluyor canım..akışına bırak herşey olacağına varır..buarada çok güzel kilo veriyorsun tatlm pes etme sakın hepimiz bayramda kilo aldık,sen vermeye devam ettin..süpersinalkisalkisalkis
çok karışık şeylr.10 günde o kadar karıştı ki.:) boşveeerr.onunla ilgili bişi konuşmak istemiyorum.:1rolleyes:
Bi adana gelini olarak seni çok iyi anlıyorum ablası :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?